ninocka
|
Dobro jutro, mi2 sva danes zrihtala ocetovstvo in sem bila prav presenecena nad prijaznostjo, se bolj pa nad pravilnostjo in obliko zapisnika Tko da to je opravljeno, zdaj moram pa ta teden samo se po zadnjih nakupih in pa seveda preprat oblekice, da bomo lahko Lokija v kaj oblekli Vikend je minil hitro in predvsem delovno. V soboto sta bila mala2 v varstvu pri tasci, midva pa sva pospravljala in drgnila kuhinjo (sem spet zmetala stran enih stvari in imam kar naenkrat ful placa v omaricah ), potem sva sla jest v mongolsko restavracijo, po tamaladva in domov. Vceraj sva jih pa spet odpeljala za dopoldne, ker popoldna smo meli pa eno RD zabavo. Je blo pa Evana ful tezko prepricat, da gre k nani in dedanu - v soboto je se nakako slo, ko smo pa tja prisli, pa da ne bo ostal in da gre z nama. Ga je pol tasca nekako prepricala, da je ostal, ker je rekla da grejo v ZOO. V nedeljo smo se pa ze doma zmenili, da gre k nani, da bo tam zelo malo casa, ker ga potem Gasper caka na RD zabavi in je blo vse OK. Ko smo pa prisli tja, pa ni hotu iz avta, pol pa v jok in se k meni stiskat, k Samotu...pa da gre z nama, da ne bo tukaj...groza na koncu ga je tasca kar odpeljala stran, Evan se je drl na polno, pol je pa se Ruben zacel. Na koncu sem se pa se jst 10 min jokala, ko sva sla, ker mi je blo tolk hudo . Ko je prisel domov, ga pa vprasam, kako se je mel pri nani in rece Jokala sva z Rubnom Joj, sploh ne vem, kako bo tole zdej z Evanom, ko grem jst v P. Pa ful mamo probleme z oblacenjem - on ne bi te majcke, pa ne bi teh hlac, pa ne bi teh nogavick...pa karkoli mu ponudis al pa da si sam zbere, nic ni OK. Pol pa na koncu rece, da bi mel eno majcko al pa hlace, k so umazane ali v pranju...kr neki Sva pa v petek uvedla novo vecerno rutino - ponavadi se gremo umit, preberemo pravljico, spije kakav, zobki in spat. Zdej sva pa namesto branja dala poslusanje pravljice in mu je ful vsec. V petek je poslusal grdega racka, zdaj pa ze 2 dni poslusa Loncek, kuhaj! ker so na zacetku gasilci in sirene Sva se s Samotom odlocila, da ga bova vpisala h gasilcem, takoj ko bo dost star (baje pri 4ih ze sprejemajo), ker je cist nor na njih. Tko da ne bo hodil na nobeno telovadbo, anglescino, tenis... ampak h gasilcem Kako ste se pa mele na igriscu? IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Za tiste, ki niste bile na pikniku - MI MAMO PA LULEKAAAAAAAA Cestitke za lulcka kaj bodo spet sami fantje al kaj Kako mu bo pa ime 2ursae, mah sej verjetno bova kar sama delala tale Trofast, ker jst rabim vecji sestav, kot imajo v Ikei. Mi bo dal tvoj kaksne koristne napotke, a prav S kg-ji pa ni nic narobe, sem prav vesela, da sem se tolk mal zredila, ker sem ze itak startala s ful prevec. IZVIRNO SPOROČILO: valla. gremo pa po nasega Lokija naslednjo nedeljo (21.06.). že????? uuu, tale nosečnost je šla pa res hitro A ne? Prva dva meseca itak se niste vedele, pa zdej grem skor 1 mesec prej rodit...ma, kot da bi bla samo pol leta noseca Zdej grem pa naprej pospravljat in dat mal perila prat - za Lokija in pa nasega...uh, kolk bi mi zdej prav prisla 2 stroja