ninocka
|
Obadva mala spita, samo je sel po Evana v vrtec, pa se mal napisem. Sem prebrala vse nazaj in sem mela celo 4 strani za prebrat Valla, upam, da bo Nik kmalu bolje. Mi tudi nismo meli takih tezav. Poxiclin moras met pa na hladnem (v hladilniku), da ga krema potem hladi in manj srbi...Upam, dakmalu not prinesete nespanje - jst sem se zdej rahlo utrujena od P in od prvih dveh noci doma. Spelka, upam da si bolje in da bos kmalu doma Benika, a so kaj rekli, od cesa je zdaj to? A ima kaksno povezavo s testom za sladkorno? Pia da se je s tisto bulo vse srecno izteklo Pa super, da sta se z G uspela dogovorit in da Nina uziva na pocitnicah Benika, sori, ker te nisem poklicala nazaj - sme te hotela se isti vecer, pa mi je potem Lian visel na joski, dokler ga niso odpeljali, naslednji dan mi je pa uslo iz spomina in sem se pomnila sele ob 11h zvecer in potem vsak dan isto...sori, sori, sori... Nika, vidim, da te je tale guliverlandija cisto navdusila. Jst upam, da bomo mogoce sli zacetek septembra, pa mogoce lih kaksen dan, ko bomo v Luciji. Se pa lahko zmenimo in gremo skupaj...a za Rubna je kaj primernega? sicer je pa itak totlano napreden - trenutno je v fazi skakanja in potem skace po postelji in od tal dela obojenozne ali vsenozne poskoke... Ta otrok bi res rabil trampolin Pety in Doroteja - hitro v akcijo...tile miceni piscancki so tolk cartiji Jst sempa lih danes rekla samotu, da mi je po eni strani ful hudo, ko vem, da nikoli vec ne bom mela nosecniskega trebuscka, pa menic ne bo vec brcalo, pa da bo v meni rastlo se eno malo bitjece...sem kar malo otozna....ceprav sem vesela, da je konec in ni vec bolecin povezanih z nosecnostjo in strahu, da bi slo kaj narobe. Pa malo o bivanju v P (porodne zgodbe se mi se ne da pisat ) - meni je blo vse OK, hrana OK (ce mi ni pasala, nisem pojedla), sestre prijazne (razen ena ga je malo svirala, pa se una se je potem kar unesla in zvrgolela kot pticica), pa ena streznica je mela eno mal neprimerno izjavo. Drugace so ble pa res prijazne. Ekipa v operacijski sobi je bila tudi super, vse pohvale, edino ena babca je prisla lih z dopusta, pa se porocila se je, pa je bla mal v oblakih Cimri sta bili OK, ena je bila prvic mamica, pa se ful mlada, ena pa tudi ze tretjic, ampak je mela ze ful starejsa otroka (eden je bi celo star 19 let). Smo se nasmejale, pogovarjale, ta ta druga je bila vcasih mal bolj "pametna", ta prva pa vsa zgubljena Guzva v P je bila nenormalna - konstantno so imeli cca. 35 otrok, porodnic niso imeli kam dajat, odpuscali so nas po hitrem postopku (drugace se v PO ful drzijo, da gres domov 7 dan po CR, se za 6 dan se komaj zmenis), mene so pa hotli poslat ze 5, ampak ker se nisem pocutila se OK, nisem sla. Vecino so jih pa kar posibali. V nedeljo, po CRju, ko sem bila na intenzivni, so bile v sobi se 4, vse normalni porod, ker jih niso imeli kam dat. Tisti dan so tudi odpovedali 2 CRja, niso sprozali porodov, ce res ni bilo nujno, odpovedovali so G operacije, ker niso imeli pacientk kam dajat. V glavnem norisnica. Osebje je utrujeno, ker jih je premalo + dopusti, ampak se zmeraj pa prijazno. Vecinoma vsi delajo 2 dni po 12 ur, pol so pa en dan frej in spet isto. Me je pa ful sokiralo dejstvo, da so vse cimre, ki sem jih imela (intenzivna in potem na oddelku) imele rok bolj sredina julija in vse prej rodile . Evo tolk zaenkrat, ostalo pa kasnje...se je sredincek zbudil...klice pa oci, oci...