|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
18.6.2009 22:11:30   
Nika v službi
Dober večer!

Danes so nam končno dostavili še wireless router, tako da se lahko konektam od doma na laptop. Kakšno olajšanje, imam stik s svetom tudi doma!user posted image

Sicer pa smo se mi3 danes popoldan potepali. Tomaž je pripeljal domov novega Grand Scenica in smo jo mahnili kar do Otočca. Nahranili račke, videli mamo raco s šestimi podmladki, pa enega od mnogih labodov, ki pa ni bil prav nič prijazen in je ošabno prhal v nas in privzdigoval krila. Pa nič, če nas ne maraš, smo mu rekli in se odpravili do grajskega poslopja, ampak smo kaj kmalu razočarano ugotovili, da razen notranje restavracije kompleks ne premore enega zunanjega kafiča. In smo jo mahnili nazaj proti Ljubljani na kavico in potem še na večerjo v McDonald's. Doma smo za zaključek pomagali luščiti grah, kar se je zavleklo do pol desetih. Zdaj sem dala Niko spat, jaz pa grem objavit prodajo našega cliota (no, Clio je od mojega očeta) na avto.net. Je rekel, da če bi dobil zanj primeren denar, bi šel celo v nakup novega. Itak da je že pri prejšnjem rekel, da ta bo pa res zadnji. Pa je potem kupil še tega sedanjega in zaprisegel, da avta ne bo več menjal....user posted image

Nič, grem sestavit oglas, dodat slike, pod tuš in spat. Noč bo spet kratka, zjutraj bom pa zehala ob kavi....

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
18.6.2009 22:28:48   
teta beta
tažana, zdrži še to noč, potem se boš pa cartala doma s svojima!

kopalke - Daša je bila predlani nagec, lani pa v kopalkah, ampak predvsem zato, ker smo bili skupaj z bratom in družino in njihova punca pa je bila že 4 leta in velika za 6 let in za njo res ni bilo glih primerno brez kopalk. Ker pa pri otrocih zgledi vlečejo, smo še dašo oblekli, da ni bilo vpitja. Če bomo letos kaj sami tam, bo mogoče tudi malo nagec; tam smo v bistvu praktično skoz na terasi, do morja si hop po stopnicah in spet gor, tako da je čisto privat. Če smo pa klje drugje, ima pa seveda kopalke.

Če bo šla katera kaj v Ikeo, naj prosim javi, ker sem danes nekaj pozabila kupit. Sv šla z Janošem po Trofasta, me zanima, kako bo. Bernardu je ful grd. user posted image Jutri ali v soboto ga bomo sestavili.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
19.6.2009 11:11:30   
pety78
Tažana, upam, da prideš kmalu domov.

Punce, danes vroče jutri mraz, mater, ga poka to vreme. Jaz bom pa v soboto zasedena, ker delam torto pikapolonico za mojega nečaka in nimam kam poslat mojih treh, da bi imela mir. A mate kako idejo? user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
19.6.2009 11:27:06   
Nika v službi
Pety, ta malo k tašči, ta velika dva v kino.user posted image

Ali pa vse tri na kopanje v Atlantis. Itak da bo verjetno gužva, ker so počitnice pred vrati in obeti slabega vremena za vikend.

Mi imamo soboto zasedeno - Nika ima ob 12:00 začetek party-ja v G-regi, praznuje njen prijatelj Luka in bo tako zasedena vsaj 2,5 uri. Jaz jo spremim, po potrebi ostanem kje v bližini ali grem domov pomagat Tomažu pri pospravljanju. Za nedeljo pa smo se nekaj menili za Gibi-gib, vendar če bo tako slabo vreme, ne vem, kaj bo iz tega. Sicer pa mogoče kak kufe v Areni, Koloseju ali Polni skledi, nas je svakinja Nataša povabila, pa prideta še Nikini sestrični Sara in Manca in bo hitro minilo.

Tažana, kje si, že doma?user posted image

Teta beta, Ikee ne planiram ravno v kratkem, žal. Meni je tudi Trofast grd.user posted image  Je pa verjetno zelo uporaben, to se pa strinjam. In pri 2ursae na slikicah vse skupaj izgleda prav lepo, kot da ne bi bil Trofast.user posted image

Benika, kje se pa potikaš zadnje čase? A delaš že scenarij za piknik?user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
19.6.2009 11:34:34   
pety78
Pety, ta malo k tašči, ta velika dva v kino.user posted image

Tašče ni doma, smrk.

Drugače pa jih bom verjetno poslala ne kopanje na Bled v Živo, pa še dedija zraven.

Danes je pa v Tržiču koncert od Perpetuum Jazzile, pa ne morem iti, čeprav sem rezervirala karte. Soseda ne more, ker njen dela, pa nima varstva, tašče ni doma, pride šele v soboto popoldan, Matjaž mora pa itak otroke čuvat. Sem pa žalostna...user posted image

A mislite, da bi Vid šel? user posted image

< Sporočilo je popravil pety78 -- 19.6.2009 11:35:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 4405
19.6.2009 15:50:32   
tažana
evo mene od doma user posted image user posted image .
Sem doma se navajam na odobje svojega doma user posted image . Dohtar zmešan kot je pa mi ni ničesar imela za povedat pa mi je prepovedal vse aktivnostiuser posted image  user posted image . Sem prav razmišljala, ko bom naslednjič tamle v porodnišnici moram pri sprejemu posebaj povedat naj me dajo v sobo, kjer ne bom imela tega sobnega zdravnika. Noro pa sem res nezahtevna in nekompliciram ampak da v enem tednu ne povedo kaj kažejo izvidi po enem tednu ležanja pa povejo da je bila kri in voda čist dobra in da ni šlo za vnetje ledvic user posted image . Ja in zakaj za vraga sem tri dni imela antibiotik user posted image  in kaj me je potem v nedeljo tako bolelo, da sem skoraj po kolenih prišla noter user posted image . In ker ni imel kaj povedat mi je prepovedal vse posteljne aktivnosti in nasploh vseh spolnih aktivnosti (a mi na čelu piše kaj jest delam ??? user posted image ) Ma me je čist šokiral in sem prav v transu ven prišla. Ah saj bo glavno da sem doma.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
20.6.2009 9:29:40   
tažana
dobro jutro! Ste se že prebudila v deževno jutro. Tako je tema zunaj, da ne vem če ne bom šla kar nazaj spat user posted image .

špelka: včeraj ob osmih nisem mogla nič ven pridt. Je bila vizita šele takrat ob osmih pa zajtrk... Upam da si ti dobro opravila!

Punce dajti mi povedat kako naj najhitreje pozdravim ušesa. Ja na mojo radost me je v četrtek spet začelo boleti uho user posted image . Na vsake 14 dni imam isto pesem user posted image . Toliko stvari sem že poizkusila da je noro! Benika:  koliko pridejo tiste kapjice od justa!? In kdaj bi jih lahko dobila,če jih naročim?

Aja za kopalke sem dolžna še odgovorit: Katarina je že lansko leto in predlansko imela kopalke. itak je ves čas na tleh sedela in tudi jaz nimam najboljšega občutka, da na z nago rito na pesku sedi. ni mi a problem, če je kakšne pol ure nagica, da se kopalke malo posušijo.

Bom zaenkrat raje kar ugasnila računalnik, da ne bom Niki statistike kradla in mi strela ne udari kam user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
20.6.2009 12:09:21   
benika
Benika: koliko pridejo tiste kapjice od justa!? In kdaj bi jih lahko dobila,če jih naročim?

Takoj, samo reci. Drugače so pa za boleča ušesa bolj učinkovite kapljice Olja tea tree kot pa olje 31.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
20.6.2009 13:08:03   
tažana
A imaš tele tea tree tudi ti?
Jest sem drugač danes popoldan v qualandiji ob 16:30, ker ima tržiška godba en koncert pa greva firbca past.
Ma, te pokličem se bova lažje zmenile!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
20.6.2009 13:09:39   
benika
Danes popoldne me ne bo doma, ker grem poogledat eno kolegico, ki se danes moži. Ti jih pa lahko jutri dopoldne potem dostavim na dom.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
20.6.2009 15:09:58   
tažana
benika:
a te kapljice so podobne, kot če si nakapljam v uho, sok aloe vere. Sister jo ima doma, ker dela sirup za mami, pa bi si konec koncev lahko nakapljala kakšno kapljico v moj nesrečni ušes user posted image ?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
20.6.2009 20:38:17   
spelka12
tažana evo tolk o tvojih dr-jih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko tkole berem me kar mine rodit v Kr. No sej pomojem je povsod isto, ampak po 7 dnevih brez izvidov, meni se zmeša. V petek me ni bilo, ker je bila fizioterapevtka še na dopustu. Grem naslednji teden.
nika kakšen se vama je pa zdel scenic? Tašča in tast sta ga hotla kupit da nadaljujeta tradicijo, ampak jima ta ni tolk všeč kot prejšnji.

Jest sem šla pa prav gledat slikce v album in sva z beniko na velikih s čisto nago ritjouser posted image . Jah dobri stari časi.
Mali ima notr žurko in mi celo noč brca, pol se nekak naguzi tako, da dvigne glavico in ritko. Posledično seveda mene boli kot user posted image  in adijo spanje. Sem pa že mislila, da so popadki, ker me je spodaj začel špikat, pa krče sem imela točno na 8 min. Če se nebi umirilo bi pomojem že zagnala celo štalo. Res mi je fino, k sem prebrodila krizno obdobje in samo še štejem tedne do 28 tedna.
Tašča je začela s svojo akcijo in sobica naj bi prišla konec avgusta ali začetek septembra. Stene bova pa sama prepleskalauser posted image . Komaj čakam. A vas je danes kej zeblo? Meni prav paše ohladitev. Ko bi bli vsaj prazniki sončni, da bi me mej peljal na kak lep izlet. Sem vam hotla pokazat vozek, pa ne znam limat slikc gor, še internetne povezave ne znam prilimatuser posted image . Bo benika pomagala a ne?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
20.6.2009 20:45:58   
spelka12
comfortbaby.com

aaaaa uspelo. NA tej strani so vozeki, model je skater SF, barva pa 961. Končno. No kaj mislite????

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
20.6.2009 21:26:42   
benika
Ninocka, naj ti še tule zaželim mirno noč, jutri pa prelep dan, ko boš končno v objem stisnila Lokija. Naj gre vse po najlepšem možnem scenariju in veliko cartanja z malim fantkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
20.6.2009 21:31:13   
benika
Sem vam hotla pokazat vozek, pa ne znam limat slikc gor, še internetne povezave ne znam prilimat

A pol ne bo PPuser posted image ? Meni je pa ta veliko bolj všeč kot Hartan. Ampak ni panike, Štefana bomo sprehajali tako al pa takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
20.6.2009 21:36:19   
benika
user posted image

A bo tale taprav?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
20.6.2009 22:44:37   
pety78
Spelka, tak voziček ima moja soseda in je ful zadovoljna z njim. Ima pa svetlo modrega. Tvoja izbira barve mi pa ni preveč všeč. Mah ne, da mi ni všeč, sa je lep, če bi morala izbirati med tremi barvami recimo, ampak pri vseh teh barvah bi se pa jaz mal drugače odločla.
Za fantka se mi dopadejo: 913 ali 935, to so recimo bolj bež toni. Drugače se mi pa dopade tudi 944. 929, 910, ....mah, saj mi jih je kar nekaj všeč. user posted image

NINOČKAAAAAA, drži se. Jutri boš že Lokija cartala. user posted image Takoj ko rodi, bodite tolk prijazne in mi javite na sms, ker me ne bo doma. OK? user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
20.6.2009 22:50:47   
2ursae
ninočka, ju3 boš že v cvetju user posted image . želim ti, da gre vse po načrtih in da boš čim prej pocartala Lokija. Ampak datum je pa res fajn - prvi poletni dan. Ko bo velik, bo Loki za rojstni dan žural na kresno noč user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
20.6.2009 23:35:18   
ninocka
Ej bejbe, sem vas prisla samo se pozdravit, preden grem pod tus in spat.

Ful se ze veselim jutri, zaenkrat mi zivcki se nic ne delajo (oz. v mejah normale user posted image ), sem se lihkar nazrla z lubenico, ker pol pa 2 dni zivim od lufta user posted image user posted image
Ampak vazno, da cimprej stisnem k sebi mojega malega princa. Evan komaj caka, da se Loki rodi in da mu bosta z Rubnom prinesla zajcka (ninico), pa seveda da on dobi od njega darilcek user posted image user posted image user posted image

Tistim, od katerih imam cifro, posljem SMS, drugace vas bo pa Anja na RRju obvestila. Sem jo pri notarju pooblastila za PR-ovko user posted image user posted image

Lepo se mejte, se beremo, ko se vrnem iz P, mogoce pa celo prej, ce mi bo ful dolgcas in mi bo Samo laptopa prinesel.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
20.6.2009 23:36:07   
ninocka
Aja, pa hvala za lepe zelje user posted image user posted image user posted image

PS: sem si danes zmerila obseg trebuha - rodit grem s 123 cmji user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
21.6.2009 10:16:36   
Kiki
Ninočka SREČNO!!!!!!!!!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
21.6.2009 12:40:58   
Nika v službi
Srečno, Ninočka, še od mene oz. od nas vseh treh. Jaz sem tudi včeraj dobila krasno sporočilo od sodelavca - zjutraj je postal presrečni očka dvojčic, Taje in Anje. Slab mesec prezgodaj, ampak sta obe kar fejst punci, preko 2.200 kg vsaka!

Ninočka, naj ti hitro mine in nestrpno čakam sms.... Zdaj pa gremo na kosilo in potem ven, če bo vreme zdržalo, sicer pa nekam pod streho na kufe....

F. Lainšček

(odgovor članu Kiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
21.6.2009 14:02:25   
benika
čakamo..............................

čakamo...............................

čakamo.........................................

in upamo, da bo kmalu..................................

Loki, zakaj puščaš RR tetke v negotovosti??????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4423
21.6.2009 14:10:35   
A-N-J-A
http://www.ringaraja.net/forum/m_4276569/mpage_1/key_/tm.htm#4276569

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
21.6.2009 14:10:47   
benika
Točno ob 12.00 sem na svet prijokal 3150g težek in 51 cm velik junak.
Ime pa mi je Lian Neo!

Čestitke super mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 decembrskih idej za ustvarjanje
photo
Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?