Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 18.6.2009 22:11:30
|
|
|
|
Nika v službi
|
Dober večer! Danes so nam končno dostavili še wireless router, tako da se lahko konektam od doma na laptop. Kakšno olajšanje, imam stik s svetom tudi doma! Sicer pa smo se mi3 danes popoldan potepali. Tomaž je pripeljal domov novega Grand Scenica in smo jo mahnili kar do Otočca. Nahranili račke, videli mamo raco s šestimi podmladki, pa enega od mnogih labodov, ki pa ni bil prav nič prijazen in je ošabno prhal v nas in privzdigoval krila. Pa nič, če nas ne maraš, smo mu rekli in se odpravili do grajskega poslopja, ampak smo kaj kmalu razočarano ugotovili, da razen notranje restavracije kompleks ne premore enega zunanjega kafiča. In smo jo mahnili nazaj proti Ljubljani na kavico in potem še na večerjo v McDonald's. Doma smo za zaključek pomagali luščiti grah, kar se je zavleklo do pol desetih. Zdaj sem dala Niko spat, jaz pa grem objavit prodajo našega cliota (no, Clio je od mojega očeta) na avto.net. Je rekel, da če bi dobil zanj primeren denar, bi šel celo v nakup novega. Itak da je že pri prejšnjem rekel, da ta bo pa res zadnji. Pa je potem kupil še tega sedanjega in zaprisegel, da avta ne bo več menjal.... Nič, grem sestavit oglas, dodat slike, pod tuš in spat. Noč bo spet kratka, zjutraj bom pa zehala ob kavi.... Nočko!
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 18.6.2009 22:28:48
|
|
|
|
teta beta
|
tažana, zdrži še to noč, potem se boš pa cartala doma s svojima! kopalke - Daša je bila predlani nagec, lani pa v kopalkah, ampak predvsem zato, ker smo bili skupaj z bratom in družino in njihova punca pa je bila že 4 leta in velika za 6 let in za njo res ni bilo glih primerno brez kopalk. Ker pa pri otrocih zgledi vlečejo, smo še dašo oblekli, da ni bilo vpitja. Če bomo letos kaj sami tam, bo mogoče tudi malo nagec; tam smo v bistvu praktično skoz na terasi, do morja si hop po stopnicah in spet gor, tako da je čisto privat. Če smo pa klje drugje, ima pa seveda kopalke. Če bo šla katera kaj v Ikeo, naj prosim javi, ker sem danes nekaj pozabila kupit. Sv šla z Janošem po Trofasta, me zanima, kako bo. Bernardu je ful grd. Jutri ali v soboto ga bomo sestavili.
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 19.6.2009 11:11:30
|
|
|
|
pety78
|
Tažana, upam, da prideš kmalu domov. Punce, danes vroče jutri mraz, mater, ga poka to vreme. Jaz bom pa v soboto zasedena, ker delam torto pikapolonico za mojega nečaka in nimam kam poslat mojih treh, da bi imela mir. A mate kako idejo?
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 19.6.2009 11:27:06
|
|
|
|
Nika v službi
|
Pety, ta malo k tašči, ta velika dva v kino. Ali pa vse tri na kopanje v Atlantis. Itak da bo verjetno gužva, ker so počitnice pred vrati in obeti slabega vremena za vikend. Mi imamo soboto zasedeno - Nika ima ob 12:00 začetek party-ja v G-regi, praznuje njen prijatelj Luka in bo tako zasedena vsaj 2,5 uri. Jaz jo spremim, po potrebi ostanem kje v bližini ali grem domov pomagat Tomažu pri pospravljanju. Za nedeljo pa smo se nekaj menili za Gibi-gib, vendar če bo tako slabo vreme, ne vem, kaj bo iz tega. Sicer pa mogoče kak kufe v Areni, Koloseju ali Polni skledi, nas je svakinja Nataša povabila, pa prideta še Nikini sestrični Sara in Manca in bo hitro minilo. Tažana, kje si, že doma? Teta beta, Ikee ne planiram ravno v kratkem, žal. Meni je tudi Trofast grd. Je pa verjetno zelo uporaben, to se pa strinjam. In pri 2ursae na slikicah vse skupaj izgleda prav lepo, kot da ne bi bil Trofast. Benika, kje se pa potikaš zadnje čase? A delaš že scenarij za piknik?
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 19.6.2009 11:34:34
|
|
|
|
pety78
|
Pety, ta malo k tašči, ta velika dva v kino.user posted image Tašče ni doma, smrk. Drugače pa jih bom verjetno poslala ne kopanje na Bled v Živo, pa še dedija zraven. Danes je pa v Tržiču koncert od Perpetuum Jazzile, pa ne morem iti, čeprav sem rezervirala karte. Soseda ne more, ker njen dela, pa nima varstva, tašče ni doma, pride šele v soboto popoldan, Matjaž mora pa itak otroke čuvat. Sem pa žalostna... A mislite, da bi Vid šel?
< Sporočilo je popravil pety78 -- 19.6.2009 11:35:04 >
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 19.6.2009 15:50:32
|
|
|
|
tažana
|
evo mene od doma . Sem doma se navajam na odobje svojega doma . Dohtar zmešan kot je pa mi ni ničesar imela za povedat pa mi je prepovedal vse aktivnosti . Sem prav razmišljala, ko bom naslednjič tamle v porodnišnici moram pri sprejemu posebaj povedat naj me dajo v sobo, kjer ne bom imela tega sobnega zdravnika. Noro pa sem res nezahtevna in nekompliciram ampak da v enem tednu ne povedo kaj kažejo izvidi po enem tednu ležanja pa povejo da je bila kri in voda čist dobra in da ni šlo za vnetje ledvic . Ja in zakaj za vraga sem tri dni imela antibiotik in kaj me je potem v nedeljo tako bolelo, da sem skoraj po kolenih prišla noter . In ker ni imel kaj povedat mi je prepovedal vse posteljne aktivnosti in nasploh vseh spolnih aktivnosti (a mi na čelu piše kaj jest delam ??? ) Ma me je čist šokiral in sem prav v transu ven prišla. Ah saj bo glavno da sem doma.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 20.6.2009 9:29:40
|
|
|
|
tažana
|
dobro jutro! Ste se že prebudila v deževno jutro. Tako je tema zunaj, da ne vem če ne bom šla kar nazaj spat . špelka: včeraj ob osmih nisem mogla nič ven pridt. Je bila vizita šele takrat ob osmih pa zajtrk... Upam da si ti dobro opravila! Punce dajti mi povedat kako naj najhitreje pozdravim ušesa. Ja na mojo radost me je v četrtek spet začelo boleti uho . Na vsake 14 dni imam isto pesem . Toliko stvari sem že poizkusila da je noro! Benika: koliko pridejo tiste kapjice od justa!? In kdaj bi jih lahko dobila,če jih naročim? Aja za kopalke sem dolžna še odgovorit: Katarina je že lansko leto in predlansko imela kopalke. itak je ves čas na tleh sedela in tudi jaz nimam najboljšega občutka, da na z nago rito na pesku sedi. ni mi a problem, če je kakšne pol ure nagica, da se kopalke malo posušijo. Bom zaenkrat raje kar ugasnila računalnik, da ne bom Niki statistike kradla in mi strela ne udari kam
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 20.6.2009 12:09:21
|
|
|
|
benika
|
Benika: koliko pridejo tiste kapjice od justa!? In kdaj bi jih lahko dobila,če jih naročim? Takoj, samo reci. Drugače so pa za boleča ušesa bolj učinkovite kapljice Olja tea tree kot pa olje 31.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 20.6.2009 13:08:03
|
|
|
|
tažana
|
A imaš tele tea tree tudi ti? Jest sem drugač danes popoldan v qualandiji ob 16:30, ker ima tržiška godba en koncert pa greva firbca past. Ma, te pokličem se bova lažje zmenile!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 20.6.2009 13:09:39
|
|
|
|
benika
|
Danes popoldne me ne bo doma, ker grem poogledat eno kolegico, ki se danes moži. Ti jih pa lahko jutri dopoldne potem dostavim na dom.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 20.6.2009 15:09:58
|
|
|
|
tažana
|
benika: a te kapljice so podobne, kot če si nakapljam v uho, sok aloe vere. Sister jo ima doma, ker dela sirup za mami, pa bi si konec koncev lahko nakapljala kakšno kapljico v moj nesrečni ušes ?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 20.6.2009 20:38:17
|
|
|
|
spelka12
|
tažana evo tolk o tvojih dr-jih . Ko tkole berem me kar mine rodit v Kr. No sej pomojem je povsod isto, ampak po 7 dnevih brez izvidov, meni se zmeša. V petek me ni bilo, ker je bila fizioterapevtka še na dopustu. Grem naslednji teden. nika kakšen se vama je pa zdel scenic? Tašča in tast sta ga hotla kupit da nadaljujeta tradicijo, ampak jima ta ni tolk všeč kot prejšnji. Jest sem šla pa prav gledat slikce v album in sva z beniko na velikih s čisto nago ritjo . Jah dobri stari časi. Mali ima notr žurko in mi celo noč brca, pol se nekak naguzi tako, da dvigne glavico in ritko. Posledično seveda mene boli kot in adijo spanje. Sem pa že mislila, da so popadki, ker me je spodaj začel špikat, pa krče sem imela točno na 8 min. Če se nebi umirilo bi pomojem že zagnala celo štalo. Res mi je fino, k sem prebrodila krizno obdobje in samo še štejem tedne do 28 tedna. Tašča je začela s svojo akcijo in sobica naj bi prišla konec avgusta ali začetek septembra. Stene bova pa sama prepleskala . Komaj čakam. A vas je danes kej zeblo? Meni prav paše ohladitev. Ko bi bli vsaj prazniki sončni, da bi me mej peljal na kak lep izlet. Sem vam hotla pokazat vozek, pa ne znam limat slikc gor, še internetne povezave ne znam prilimat . Bo benika pomagala a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 20.6.2009 20:45:58
|
|
|
|
spelka12
|
comfortbaby.com aaaaa uspelo. NA tej strani so vozeki, model je skater SF, barva pa 961. Končno. No kaj mislite????
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 20.6.2009 21:26:42
|
|
|
|
benika
|
Ninocka, naj ti še tule zaželim mirno noč, jutri pa prelep dan, ko boš končno v objem stisnila Lokija. Naj gre vse po najlepšem možnem scenariju in veliko cartanja z malim fantkom
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 20.6.2009 21:31:13
|
|
|
|
benika
|
Sem vam hotla pokazat vozek, pa ne znam limat slikc gor, še internetne povezave ne znam prilimat A pol ne bo PP ? Meni je pa ta veliko bolj všeč kot Hartan. Ampak ni panike, Štefana bomo sprehajali tako al pa tako
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 20.6.2009 21:36:19
|
|
|
|
benika
|
A bo tale taprav?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 20.6.2009 22:44:37
|
|
|
|
pety78
|
Spelka, tak voziček ima moja soseda in je ful zadovoljna z njim. Ima pa svetlo modrega. Tvoja izbira barve mi pa ni preveč všeč. Mah ne, da mi ni všeč, sa je lep, če bi morala izbirati med tremi barvami recimo, ampak pri vseh teh barvah bi se pa jaz mal drugače odločla. Za fantka se mi dopadejo: 913 ali 935, to so recimo bolj bež toni. Drugače se mi pa dopade tudi 944. 929, 910, ....mah, saj mi jih je kar nekaj všeč. NINOČKAAAAAA, drži se. Jutri boš že Lokija cartala. Takoj ko rodi, bodite tolk prijazne in mi javite na sms, ker me ne bo doma. OK?
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 20.6.2009 22:50:47
|
|
|
|
2ursae
|
ninočka, ju3 boš že v cvetju . želim ti, da gre vse po načrtih in da boš čim prej pocartala Lokija. Ampak datum je pa res fajn - prvi poletni dan. Ko bo velik, bo Loki za rojstni dan žural na kresno noč
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 20.6.2009 23:35:18
|
|
|
|
ninocka
|
Ej bejbe, sem vas prisla samo se pozdravit, preden grem pod tus in spat. Ful se ze veselim jutri, zaenkrat mi zivcki se nic ne delajo (oz. v mejah normale ), sem se lihkar nazrla z lubenico, ker pol pa 2 dni zivim od lufta Ampak vazno, da cimprej stisnem k sebi mojega malega princa. Evan komaj caka, da se Loki rodi in da mu bosta z Rubnom prinesla zajcka (ninico), pa seveda da on dobi od njega darilcek Tistim, od katerih imam cifro, posljem SMS, drugace vas bo pa Anja na RRju obvestila. Sem jo pri notarju pooblastila za PR-ovko Lepo se mejte, se beremo, ko se vrnem iz P, mogoce pa celo prej, ce mi bo ful dolgcas in mi bo Samo laptopa prinesel.
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 20.6.2009 23:36:07
|
|
|
|
ninocka
|
Aja, pa hvala za lepe zelje PS: sem si danes zmerila obseg trebuha - rodit grem s 123 cmji
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 21.6.2009 10:16:36
|
|
|
|
Kiki
|
Ninočka SREČNO!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 21.6.2009 12:40:58
|
|
|
|
Nika v službi
|
Srečno, Ninočka, še od mene oz. od nas vseh treh. Jaz sem tudi včeraj dobila krasno sporočilo od sodelavca - zjutraj je postal presrečni očka dvojčic, Taje in Anje. Slab mesec prezgodaj, ampak sta obe kar fejst punci, preko 2.200 kg vsaka! Ninočka, naj ti hitro mine in nestrpno čakam sms.... Zdaj pa gremo na kosilo in potem ven, če bo vreme zdržalo, sicer pa nekam pod streho na kufe....
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 21.6.2009 14:02:25
|
|
|
|
benika
|
čakamo.............................. čakamo............................... čakamo......................................... in upamo, da bo kmalu.................................. Loki, zakaj puščaš RR tetke v negotovosti??????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 decembrskih idej za ustvarjanjeČarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?