|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
9.6.2009 12:49:21   
Nika v službi
Hej, bejbike, do kdaj pa nameravate biti na Gibi-gibu? Če bi bila Nika pri volji in če bi slučajno meni v službi zneslo, bi mogoče uleteli, ampak po moje pred 15. ur težko...

Nika je dokaj o.k., malo kašlja, sicer pa ji iz nosa nič ne teče, tiste smrklje ima nekje "zadaj", prav hecno, ker je nos prehoden, ampak se čuti, da ima sluz nekje v ozadju. Včeraj sva peljali Tomaža na tajsko masažo (še moje darilo za njegov RD iz aprila!), potem pa sva šli sami na "babji" pohod. V Hofer po majonezo in maslo (oboje imajo ful dobro, sem pred kratkim ugotovila), kupili sva še Niki eno poletno pižamico z motivom Winnie Pooh-ja in žogo. Slednjo si je madam sama izbrala. Potem sva šli v Halo D in kupili zadrge za njeno prevleko (bo moj oči naredil prevleke za puhin, ki ga bomo postavili kot oblogo za Nikino posteljo), na koncu pa sva šli še na kavico in tortico spodaj v slaščičarni Grad. Nika je bila dobre volje in ful se ji je fajn zdelo, ko sem ji rekla, da imava "žensko čvek popoldne".user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
9.6.2009 15:58:13   
pety78
Tažana, le splaniraj tako, da boš lahko prišla.

Nika, brez skrbi, verjetno bomo ob 15. uri še tam, pa še dlje. Da se ne boš samo pripeljala in odpeljala. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
9.6.2009 21:01:07   
Nika v službi
Oj, pravkar delam rezervacijo dopusta za moje starše + Nika. Jo bomo poskušali prepričat, da gre vsaj za del počitnic z njima... Gredo v Strunjan, h. Oleander, kjer smo mi3 že dopustovali in smo bili zelo zadovoljni.

Pety, Valla, Tažana, poskušala bom pribrzet na vaš konec, odvisno pač kako se bodo stvari odvijale v službi in kakšne volje bo Nika.
Vsekakor bom nekoga od vas poklicala na mobi, da preverim stanje, ker kilometrino si res ne bi ravno nabirala (sploh ker je neplačanauser posted image ).

Ajd, nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
9.6.2009 22:27:44   
benika
če bo vse po sreči se vam bomo tudi mi štirje pridružili.Ampak šele po drugi uri.

Neposredna povezava do sporočila: 4354
10.6.2009 8:50:24   
spelka12
Jest se tud prislinim. No upam. UZ imam ob 12.15, pol pa lahko priletim do vas. Pa še tažano bom vidla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
10.6.2009 9:47:40   
tažana
mene ne samo trebuh user posted image . Mi je ravno včeraj ena gospa rekla: Uf, zdej bo pa kmal, a ne? user posted image  Potem sem pa mesece začela preštevat ji je bilo pa ful nerodno user posted image .

Pridem, sem splanirala tako. ob 12-ih po Katko, še mami moram zrihtat (preverit, če se je skobacala iz pižame) potem pa prideva.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
10.6.2009 9:52:38   
Nika v službi
Ooo, kakšna zasedba se obeta! Jaz še vedno nimam ideje, če bova z Niko lahko prišli... Ponoči mi je spet ful kašljala, tako da malce kolebam, če bi jo peljala na igrišče, kjer bi sigurno norela in posledično bi sledil naval kašlja. Hm, bom videla, v kakšnem stanju jo najdem doma. Je pa prihod, če sploh, najbolj verjeten šele okoli 16:00. Če boste še tam...

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 10:01:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4358
10.6.2009 10:38:26   
tažana
No tudi jaz imam še popoldan obveznosti: Moja boljša polovica pride ob 17- ih na kosilo user posted image , pa mami mi je obljubila, da greva ven!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
10.6.2009 14:42:55   
Nika v službi
Eh, meni ne bo zneslo. Sem še tukaj v službi in ni opcije, da bi bila pred 16. uro doma, kaj šele v KR. Pa drugič. Uživajte!

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 18:35:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4361
10.6.2009 20:04:08   
spelka12
Super je bilo.
tažana tvoj trebuh je pa res večji kot mojuser posted image .

Za tiste, ki niste bile na pikniku - MI MAMO PA LULEKAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4362
10.6.2009 20:28:54   
Nika v službi
Iiiiiiiiiiiiiiii, Špelka!user posted image user posted image user posted image user posted image  Fantalin! Zdaj pa hitro ime izbirat!

Res mi je zelo žal, da se vam nisem mogla pridružit, ampak bi bilo res nesmiselno, saj sem domov prišla skoraj točno ob 17:00.user posted image

Na hitro sva s Tomažem pojedla "kočerjo", potem pa smo šli malo na igrišče. Je Nika videla Lukata, ki se je vozil s kolesom in je seveda še ona hotela iti. Mi, starši, smo klepetali, onadva pa sta se igrala na igrišču, pa na vrtu in na koncu še na našem dvorišču.

Jutri popoldan se gremo pokazat k Nikini P, ker mi tale njen kašelj ni všeč. Se mi zdi, da se stanje slabša, čeprav generalno počutje niti ni tako slabo. Upam, da bo res samo prehlad....

Ajd, nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
10.6.2009 21:06:22   
tažana
špelka: Ti me kar ujemi user posted image  te bom probala počakat.
Meni je Katka potem v avtu zaspala- je bila čist fertik, že do avta se mi je drla, ker jaz zlobna mami nisem hotela kupit sladoleda za v avto user posted image .
Doma sem parkirala kar pod balkon da je gospodična lahko  pol ure spala. Ampak je bilo to le draženje, ker je bila vse preostalo popoldan sitna kot driska user posted image .

Drugače pa je bilo super- prijetno sem se na lenarila, ker sem na dekci postajala iz ure v uro bolj lena. Dobro da sem šla domov drugače bi me morali odvlečt  user posted image .

Zdej grem pa dalje lenarit.  Pa delala se bom, da me nered doma prav nič ne moti user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4364
12.6.2009 8:00:35   
teta beta
O, ljubljansko-gorenjska srečanja se pa kar vrstijo. Upam, da se bo tudi meni uspelo kakšnega še udeležit. Kar stalno nekaj delamo. Zdaj sva prestavila najino posteljo v prejšnjo Dašino sobico, v spalnici pa imata zdaj onadva svojo sobo. Fajn je, imata veliko prostora za igrat, Janoš se nama pa ponoči itak pridruži spet v najini postelji. Zdajle zadnji teden imamo spet probleme s spanjem, zbuja se ob treh ali štirih zjutraj in se mu sploh ne da zaspat nazaj in to traja in traja. Ko/če zaspi, se pa točno takrat pa zbudi Daša in jaz sem že čisto neprespana. Zdaj sem si sposodila ono knjigo og Pantleyjev, pa bodmo videli, kaj piše user posted image .

No, to sem hotela vprašat. 2ursae, vi imate Trofast sistem iz Ikee, a ne. Meni je bil sicer vedno čisto mimo in grd za videt, zdaj nam pa manjka en kos pohištva in razmišljam o tem (pa pustimo zarečeni kruh ob strani user posted image ). Kako se obnese, a je prktično in katere "posodice" so najboljše?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
12.6.2009 11:06:32   
pety78
No, to sem hotela vprašat. 2ursae, vi imate Trofast sistem iz Ikee, a ne. Meni je bil sicer vedno čisto mimo in grd za videt, zdaj nam pa manjka en kos pohištva in razmišljam o tem (pa pustimo zarečeni kruh ob strani user posted image ). Kako se obnese, a je prktično in katere "posodice" so najboljše?

Mi ga tudi imamo in se res super obnese. Čaki, ti pošljem kak MMS na tvoj mobi, saj mam tvojo cifro, pa boš videla, kako zgleda.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
12.6.2009 12:51:35   
tažana
Lep dan vsem.

Evo danes sem iz posvetovalnice. hemoglobin imam spet 1-  user posted image  (sedaj sem pristala na magičnih 96), tako da moram sedaj hodit po injkcje user posted image .
Sem ji pa tudi omenila, da mi mal dol tišči in sem dobila napotnico za merjenje mat. vratu, ker ima občutek, da je vse bolj nizko. Učitno bom res kar na bolniški ostala. No ja bomo videli kaj bodo v Kranju rekli.

Danes imam Katko doma, je včeraj začela kašljat pa jo imam raje preventivno doma, kot pa da mi čisto zakuha user posted image .

Teta beta: oprosti nisem še šla nič brskat, a se mudi za didaktične igre? Grem zdejle mal pospravit potem bom pa skripto poiskala obljubim....

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
12.6.2009 13:17:06   
2ursae
teta beta, pri nas smo s trofastom res zadovoljni. je pa tko, da ga imamo po celi sobi - enga tuki, enega tam ... in sploh ne izgleda slabo, izpade vsa v stilu. Mi smo samo prvič kupili omaro + boxe, potem smo pa vzeli samo še boxe in vodila, moj je pa omaro sestavil sam, tako da je po meri. Bom fotkala, da vidiš - samo malo pospravim naokoli user posted image . Po moji izkušnji je bolje, da imaš več globokih. Plitve so tudi ok, samo jih ne rabiš veliko - mi imamo v plitvi npr. plastelin, najljubše kable (ostale smo pospravili user posted image ), tematske lego kocke (zoo v enem, gradbišče v drugem) ... v globokih pa avtke, tire za železnico, pač igrače, ki se jih veliko nabere. Pa zelo priročni so za not na hitro zmetat vse sorte, ko se ti zvečer ne ljubi gledat, kam kakšna igreče paše. Počasi bomo pa dali tja tudi obleke, za kar so pa ta nizki kar premajhni.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
12.6.2009 14:01:34   
2ursae
torej, voila:

takole izgleda vse skupaj. pride not še ena omara, pol bomo pa navesili slikice &co, da ne bo tko bela stena

user posted image

tale je kupljen, modro sva prebarvala mi2

user posted image

tole je pa naredil moj. nad mizo so ful mini boxi - neuporabno user posted image

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
12.6.2009 14:05:59   
ninocka
2ursae, dej posliki PLS tiste, k jih je tvoj sam naredil. Ker mi2 sva tud kupila skatle, ne pa omar in razmisljava a se nama splaca (cenovno) sama delat al naj raje kupiva?

Jst sem mela danes  pregled - alles OK, gremo pa po nasega Lokija  naslednjo nedeljo (21.06.). Uh, pa zredila sem se - zdej imam ze +5.5 kg - itak ce samo jem sladolede in ledene kavice in sirove palcke iz listnatega testa user posted image

Sem pa vceraj sprasevala Evana, kaj si zeli, da mu Loki prinese iz trebuscka in si je zazelel nek tovornjak al bagi, ki ima prikolico (legote - sem danes prav katalog lego vzela, da mi pokaze). Pol ga pa vprasam, kaj naj prinese Rubnu in rece Ja sej bodo te kocke za  obadva, pa se za Lokija potem user posted image se mi je tko lepo zdelo...
Ko sem ga vprasala, kaj bosta pa onadva kupila bratcu, pa je rekel Eno mehko zivalcio, tko kot je od Rubna oslicek in moja Slonca, da jo bo lahko stiskal user posted image

Smo sli pa vceraj v Areno na pizzo (oz. jst in Samo), Evan in Ruben sta se pa tam na igralih igrala in lovila, smejala...ful sta bla dobra, pa tolk sta se vzivela not...pa Evan je Rubna ful cuval, mu ni pustil, da bi kar kam odlutal user posted image V glavnem, razen par posrdeovanj, sva s samotom v miru pojedla kosilo, potem smo sli pa domov. Pa lih prav je vse skupaj prislo, ker pri nam je dezevalo, pol je bla pa se toca.

Je mel pa zvecer Evan spet izpad, ko bi se moral it umit, in se je drl samo Ne, ne bom, ne, ne, ne in sem ga odnesla v spalnico, dala na rob postelje in mu rekla, da ko se bo nehal jokat in se bo pripravljen opravicit, da lahko pride ven. Mulc je bil noter skoraj 20 min (po 10 je nehal jokat), sva ga sla ene 2x vprasat, ce je ze nehal jokat in je rekel Ne in naj zapreva vrata user posted image . Pol se je pa zecel po postelji valat in kao da gre spat, pa sem mu rekla, da lahko sedi samo na robu in potem pride ven. Cez ene 5 min po tem pa pride do mene v dnevno in se mi opravici in potem se Samotu, smo se pogovorili, kaj je bilo narobe in se sli lepo stusirat in spat.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
12.6.2009 14:55:36   
benika
gremo pa po nasega Lokija naslednjo nedeljo (21.06.).
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ma jutri katera cajt za kak kofe?

< Sporočilo je popravil benika -- 12.6.2009 14:56:00 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
12.6.2009 19:25:32   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: benika

gremo pa po nasega Lokija naslednjo nedeljo (21.06.).
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ma jutri katera cajt za kak kofe?

Ja, jest.A na gibi gibu?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
12.6.2009 19:54:51   
benika
Ja, jest.A na gibi gibu?

Komot. Dopoldne, a ne?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
   [Brisano sporočilo]
12.6.2009 20:16:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4374
12.6.2009 20:33:39   
benika
že????? uuu, tale nosečnost je šla pa res hitro user posted image

A ne, da je šlo brzinskouser posted image Ko bo 4ič noseča sploh vedele ne bomo. Se bo samo enkrat pojavila na srečanju s punčko v vozičkuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?