ninocka
|
2ursae, dej posliki PLS tiste, k jih je tvoj sam naredil. Ker mi2 sva tud kupila skatle, ne pa omar in razmisljava a se nama splaca (cenovno) sama delat al naj raje kupiva? Jst sem mela danes pregled - alles OK, gremo pa po nasega Lokija naslednjo nedeljo (21.06.). Uh, pa zredila sem se - zdej imam ze +5.5 kg - itak ce samo jem sladolede in ledene kavice in sirove palcke iz listnatega testa Sem pa vceraj sprasevala Evana, kaj si zeli, da mu Loki prinese iz trebuscka in si je zazelel nek tovornjak al bagi, ki ima prikolico (legote - sem danes prav katalog lego vzela, da mi pokaze). Pol ga pa vprasam, kaj naj prinese Rubnu in rece Ja sej bodo te kocke za obadva, pa se za Lokija potem se mi je tko lepo zdelo... Ko sem ga vprasala, kaj bosta pa onadva kupila bratcu, pa je rekel Eno mehko zivalcio, tko kot je od Rubna oslicek in moja Slonca, da jo bo lahko stiskal Smo sli pa vceraj v Areno na pizzo (oz. jst in Samo), Evan in Ruben sta se pa tam na igralih igrala in lovila, smejala...ful sta bla dobra, pa tolk sta se vzivela not...pa Evan je Rubna ful cuval, mu ni pustil, da bi kar kam odlutal V glavnem, razen par posrdeovanj, sva s samotom v miru pojedla kosilo, potem smo sli pa domov. Pa lih prav je vse skupaj prislo, ker pri nam je dezevalo, pol je bla pa se toca. Je mel pa zvecer Evan spet izpad, ko bi se moral it umit, in se je drl samo Ne, ne bom, ne, ne, ne in sem ga odnesla v spalnico, dala na rob postelje in mu rekla, da ko se bo nehal jokat in se bo pripravljen opravicit, da lahko pride ven. Mulc je bil noter skoraj 20 min (po 10 je nehal jokat), sva ga sla ene 2x vprasat, ce je ze nehal jokat in je rekel Ne in naj zapreva vrata . Pol se je pa zecel po postelji valat in kao da gre spat, pa sem mu rekla, da lahko sedi samo na robu in potem pride ven. Cez ene 5 min po tem pa pride do mene v dnevno in se mi opravici in potem se Samotu, smo se pogovorili, kaj je bilo narobe in se sli lepo stusirat in spat.