ninocka
|
Dobro jutro, vas castim z eno kavico, da se lazje zbudite Danes je pa tako leep dan!!!! Ruben je sel v vrtec, Evan tudi, Samo tudi, aja ups, on je sel v sluzbo Jst sem se pa stehtala, da vidim, koliko sem se zredila (+1kg), zdej pa jem zajtrk. Nikol ne boste uganile kaj - ce kera ugane, ji castim kavico Potem grem v Hoferja po prasek, wc papir in jogurt za Samota, narejen imam pa ze spisek opravkov za danes. In ja, spet je na seznamu pranje in likanje perila Ma ful se mi pozna, ce gremo kam za par dni in se v tem casu nic ne opere, perilo se pa umaze...me je kr groza pomislit, kako bo, ko bomo sli na dopust za 2 tedna vseh 5 Vceraj je na obisk prila Anja in druzinica, tamali so se potem skoz igrali na cesti, na vrtu pa ene 100 igrac zunaj, ampak kaj, ko je cesta fuuul zanimiva Vam moram se napisat kako je bilo v Ikei - HB za dobra navodila s strani 2ursae in Nike (hvala punci ), sem vedla kje je, ampak sem znala pridet do nje od Kike naprej. Do tja smo se pa zgubili, ker sinavi ni hotu delat , Samo je pa, kljub tabli Kika 5km levo, zavil v naslednjem kriziscu levo za Sudpark. Ni panike, smo se tam ustavili, navi je zacel delat, dali v navodila Ikeo in je sploh se ni. Kaj pa zdaj? Kike tud ni najdu, za letalisce nisem tocno vedla kero je, pol sem pa rekla naj vtipka kino in sem vedla, ker je po imenu ceste (ker mi je lih prejsnji vecer Nika vmes omenla, da je to Volksstrasse al neki tazga - vidis Nika, kako sem pridna in poslusam in ne sedim na usesih ). No od tam je blo pa izipizi najdt. Samotova sta bla cist navdusena, da onadva ne bi nikol tega nasla V glavnem najprej smo potem tam previli in nahranili Rubna (je celo pot prespal v avtu), sem ga previla kar v WCju, ker je bila una soba zasedena, pa se 2 sta cakala. sem bla prav prijetno presenecena nad tisto njihovo previjalko, ki se pritrdi na steno Potem smo pa sibali v trgovino - Ruben je bil priden v Zappu in si je ful z zanimanjem ogledoval celo trgovino, nic ni sitnaril - tko je blo, kot da ga ne bi imela s sabo. Res, pohvaljen, pikec Zgleda bo tak kot mami Ikea navdusenec Tast in tasca sta iskala ene stvari za kuhinjo, pa kuhinjsko mizo, midva sva sla pa pogledat vrtno pohistvo (leseno) in pa kuhinjo (rabim za spodaj) + trofast sistem. Nabavla sem ene par malenkosti (copati in zlice za obuvanje - to vedno kupim, pa neki za kuhno, v glavnem nic kaj takega), plasticne skatle za trofast sistem (edino pokrovov niso imeli) in na koncu sva vzela se vrtno pohistvo. Ruben je dobil pa severnega medveda in ga je potem ful stiskal in se mu smejal. Na blagajni je bla pa ful guzva (drugace je sicer ni blo, ampak so bli pa sami slovenci gor, da ne omenjam 1/2 nase firme ) in sva sla potem na tisto hitro blagajno (tiktak varianta). Potem smo pa sibali domov, se ustavli v ancki, pojedli in via LJ. Sama Ikea mi je bla vsec, ampak je pa obcutno manjsa kot v gradcu. Se mi zdi, da je bla taka v gradcu ene 9-10 let nazaj, ko sem bila jst tam prvic in je bila se del shoping centra. Potem so ta shoping center preselili oz. zgradili novega, Ikea se je pa razsirila. Se je poznalo predvsem na kuhinjskem oddelku, ker je bil ful majhen, pa pri kavcih in posteljah...Sem bila pa cist razocarana, ker niso imeli sladkornice Ampak definitivno se gremo, pa res si hitro tam Aja, pa pohvalit moram potem se njihovo sobico za previjanje - ful lepo urejena + noter je se stol, da lahko podojis in pa obvestilo, da lahko dobis brezplacno plenicko na informacijah Se tasca je bila navdusena, ko je sla z mano bubija previt 2ursae - kam z vlakom - nimam pojma. Kja pa ce bi sli na tega, ki pelje iz BTCja (atlantis) do mesta, pa potem malo v tivoli in potem spet z vlakom nazaj do BTCja? Jst skoz govorim, da bomo sli enkrat, pa nam se ni ratalo... Nika, glede darila zal nimam nobenih idej. Mi itak nismo verni in nisem nikoli bila na nobeni birmi, pa obhajilu...se v cerkvi sem bila smao 2x in to na porokah Dejte se men mal pomagat - sej vete, da se mi letos se zenmo, a ne , ceprav se o tem sploh ne pogovarjava, ker je itak treba prej rodit. V glavnem povabljena je samo ozja druzina + price (se ne vemo, kdo bodo), ampak bi pa rada zbrala lokacijo za poroko. Kljub temu da bo civilna poroka in samo ozji krog, mi ni do tega, da bi se porocila v LJ. Nekako me mika Otocec (sem bila na eni poroki tam in je bilo prelepo, pa Valla ti si se tam porocila, a ne?), samo ne vem, kako zgledat tam pozimi? Kaj pa se kaksne druge opcije? Kje ste se ve porocile, pa kje set ble na porokah, da vam je bla lokacija, izvedba ful vsec? Tko, za jutranje branje mate dost, jst pa sibam v Hoferja, da bom pol danes se kaj naredila...