ninocka
|
hello, danes zivim v grozovitem hrupu tezke masinerije Evan pa vse to zamuja Je T2 koncno prisel k nam kopat in vlect optiko Od zdaj naprej bom lahko svoje poste se hitreje tipkala Nika in Pety sem vama poslala dieto. Upam, da sta dobile. Zvecer vama pa posljem se 2. knjigo. Siol ni zmoglke tolk prenosa naeenkrat. Ce bi ze meli T2 bi pa sibalo... Spelka, bogica. Upam, da se kmalu pozdravis Vem, kako je to, ker sem jst tud skoz bolana - nazadnje zdaj cez pvomajske. Pa nic ne smes vzet, verjetno sem mela streptokok al pa bakterijo v grlu, pa itak nisme smela AB... Sej bo...Katere knjige si pa kupila? Jst ti drugac lahko posodim neke ljubic-krimic knjige od Gaby Hauptman (ce si ze slisala za njo). PA kaksno Victorio Holt, pa Daniel Steel... oh, avtorici moje mladosti Nas vikedn je bil pa ful lep. V soboto zjutraj smo sibali v domzale po en srauf za kosilnico, pol pa Rutar, Obi in Mercator. V Rutarju in Obiju sem gledal blazine za vrtne stole in lezalnike, pa niso imeli nobenih pravih dimenzij, ce je bila dimenzija prava, so bile pa ful grde al pa ful drage (blazina za lezalnik 80 EUR???, lezalnik je bil pa 100). V Mercatorju smo pol nabavli mal hrane, pa Evan je dobil nov motorcek (je prosil, ce mu ga lahko kupiva, ker se je ta stari zlomil), Ruben pa Rorija in Maso. Si je ful ogledoval vse igracke, zlezel ven iz zvtomobilcka in potem vzel eno skatlo z Rorijem in se usedel nazaj Popoldne smo pa tle po vrtu bluzili, Evan itak kar zgine po novem in se igra na cesti al pa pri sosedih. In v tisti nejvecji vrocini, ni hotu dat gor kratkih rokavov, smo se ful pregovarjali. Pol pa pride od Kristjana (soseda) in je mel cist popraskane roke. Baje mu je ena puncka vzela motor in ga mu ni hotla vrnit, pa ga je zgleda na skarpo postavla in ko je plezal za njim se je popraskal. Ampak ni nic jokal. Sva ga namazala s Tee trea kremo in je zacel ful jokat in pravi Samo, ce mu da kremico dol, evan pa: Neeee, ueee, se mi namazi, ueee Potem je pa lezal na robu lezalnika, tko da mu je roka dol visele in jemel cist stegnjeno in jo drzal v zraku in ful trpec izraz na obrazu Joj, ta otrok je vcasih taka dramaqueen... Pol mu pa recem, da naj ocijo pove, kako se je popraskla in Evan pravi: Vi2 sta kriva. To je zato, ker sem mogu dat gor kratke rokave, ceprav jih nisem hotel. In ker sem mel kratke rokave sem se popraskal ojoj. midva sva skor crknila zraven Popoldne je prisla pa se svakinja s tamalima in so potem noreli in divjali. Vceraj je pa Samo potolkel tiste leske v gozdu do konca in mal pocistil, popoldne sva mela pa obiske. Sta prisla kolegica in kolega s tamalim, pol je pa se nasa anja z druzino prikolesarila Tamali so itak vsi takoj laufali na cesto in se tam igrali, moski so bli pa pridni in so mi prinesli iz zgornjega stuka stroj in susilec, gor so pa odnesli skrinjo Tko da mi ni treba zdaj za vsak sladoled dol laufat Zenske smo pa cvekale o otrocih. Je bil pa tamal od kolegov ful lusten - cist je posvetlel, pa ful me je gledal, ko sem ga drzla v narocju in mi na vsak nacin hotu dat rokice v usta al pa popapat moje prste. Ga je Ruben prisle zraven gledat, pa je neki casa samo gledal, pol je pa zgleda mal ljubosumne ratal in se je hotu se on zrinit v narocje. Pa kolk je mali lahek, hi hi...napram nasima dvema, seveda... Evan je bil pa vceraj ful siten - ze zjutraj je kr neki pojokaval v postelji, pa gremo ven, pa za vsako stvar joka, pa se noce slect, pa za vse sva midva kriva in jok za vsako malenkost. Se s sosedovima tamalima igra s 4kolesnikom na akumulator in grejo oni gor in popsravijo ta avtocek, Evan pa ful v histericen jok in se usede v kot vrta in dere... Sva ga mela ze obadva na vrh glave, ker karkoli si mu rekel, se je zacel jokat. Se je pa vidlo, da je bil ful zaspan in utrujen od vrocine, ker je mel cist rdece oci. Ampak pocivat pa ne. Se usede na stol in cez 10 sekund vstane, pa se vrti, pa bi bil na lezalniku, pa na stolu, pa midva ne smeva uck zapret (drugace je bil takoj jok)...mislim...Popoldne je bil kar OK, zvecer pa spet jok, ko smo se sli kopat - on bi se v veliki banji, se ne bo tusiral, pol se sploh ne bo umil (prav, ampak jutri te zato v vrtec ne spustijo), pol jok zarad tega, pa da on bi sel v vrtec in na koncu za finale, da on ne bi bil poreden, ampak bi rad bil priden fantek...OMG, kr neki... Je pa potem samo padel v posteljo in zaspal po 5 minutah. Je spustil se ful hud vecerni cvek z Rubnom Sem pa ugotovila, da nima nic teh prehodnih hlac - al ma vse ful debele (zimske/jesenske) al pa kratke. Mi ga je pa zjutraj se mal bed dajat v kratkih hlacah v vrtec. Pa sprobat mu moram superge od lani, ce mu je kaj se prav, ker zjutraj so ga ene 26 tiscale, ceveljcki 26 so mu pa prav. Aja, hlace bom pa zdej iz Nexta narocila. Aja, je blo pa vceri ful dober, ko je Anja odhajala in ona je peljala na kolesu Elo, njen pa Bora. In njen ze cist nastimal Bora, tamal sedi v stolcku in cakata Elo in Anjo. Pa Bor ful gleda, pol pa pravi: Oci, kaj cakamo? Midva s kolegico pa v smeh, pa praviva: mamico in Elo. To so zenske, jih je treba skoz cakat, kar navadi se Bor