|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
8.5.2009 9:17:38   
pety78
Dobro jutro, no, zame je že skoraj pol dneva...user posted image Me je tamala vrgla v luft ob 5:15!!!user posted image

Kako lep dan, a ne? Mi gremo pa 30. maja za 1 teden na Pag, potem gremo pa še julija v en apartma, pa še ne vemo, kam. Ali imate kak predlog, kje je fajn za otročke, pa da je bolj blizu, recimo Krk...
Turčija odpade zaradi user posted image gripe. Saj vem, da mogoče pretiravam, ampak se raje izogibam letališč, letal in mase ljudi iz najrazličnejših koncev.

Vid je dobil pa novo kolo, sedaj ga pa veselo poganja. Čist neutruden je, tako da si je šel Matjaž iskat ene rolerje, ki jih že par let ni obul, da ga dohaja. user posted image

Nika, si že našla darilo? Jaz moram danes malo v optike poklicat, če je kaka opcija sončnih očal, ker ima naš Gal slušne aparatke.

V nedeljo bom šla verjetno v City Park v LJ, če bo katera za kavico. Imam še ene zelo stare bone, pa moram iti kupit nekaj za oblečt meni in Vidu za obhajilo. V bistvu samo dopolnit garderobo, ker cot meni glih ne primanjkuje, je pa res, da mi niso vse prav. user posted image Sem že 5. dan na ločevalni dieti.user posted image Ima katera izkušnje z njo? V bistvu tako jem vse, ampak ne vse na isti dan. user posted image Mah, ene 4 kile bi rada zgubila, ker mam kup cot, ki mi niso prav, oziroma so mi zelo tesne, kar pa ne gleda najboljš, o občutku pa raje ne bi. user posted image

Ninocka, ti pa kar daj slikce gor, da vidim, če maš kaj za našo smrkljico.

LP

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
8.5.2009 9:30:07   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Sem že 5. dan na ločevalni dieti.user posted image Ima katera izkušnje z njo? V bistvu tako jem vse, ampak ne vse na isti dan. user posted image Mah, ene 4 kile bi rada zgubila, ker mam kup cot, ki mi niso prav, oziroma so mi zelo tesne, kar pa ne gleda najboljš, o občutku pa raje ne bi. user posted image

Jst sem bila, preden sem zanosila z Evanom na LD in sem shujsala 16 KG user posted image user posted image user posted image Prvi teden mi je blo malo hudo, pol sem pa tolk not padla v to prehranjevanje, da ko sem mogla zaradi nosecnosti nazaj na normalno prehrano, sploh nisem znala vec jest oz. mi ni nic pasalo. Ce se bos lepo drzala, bos ze v 1 mesecu sla dol vec kot 4 kg, sigurno. Aja, pa ful pomembno je, da veliko, veliko pijes - vsaj 2 l vode minimalno na dan. Res, ker drugace bo slo pocasneje dol.
Drugac pa zgledas super, sploh ne vem, kaj se sekiras user posted image A ves kaksna sem jst - kot balon in da bom lihkar rodila user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
8.5.2009 9:46:37   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Sem že 5. dan na ločevalni dieti.user posted image Ima katera izkušnje z njo? V bistvu tako jem vse, ampak ne vse na isti dan. user posted image Mah, ene 4 kile bi rada zgubila, ker mam kup cot, ki mi niso prav, oziroma so mi zelo tesne, kar pa ne gleda najboljš, o občutku pa raje ne bi. user posted image

Jst sem bila, preden sem zanosila z Evanom na LD in sem shujsala 16 KG user posted image user posted image user posted image Prvi teden mi je blo malo hudo, pol sem pa tolk not padla v to prehranjevanje, da ko sem mogla zaradi nosecnosti nazaj na normalno prehrano, sploh nisem znala vec jest oz. mi ni nic pasalo. Ce se bos lepo drzala, bos ze v 1 mesecu sla dol vec kot 4 kg, sigurno. Aja, pa ful pomembno je, da veliko, veliko pijes - vsaj 2 l vode minimalno na dan. Res, ker drugace bo slo pocasneje dol.
Drugac pa zgledas super, sploh ne vem, kaj se sekiras user posted image A ves kaksna sem jst - kot balon in da bom lihkar rodila user posted image user posted image

A res? U, tolk? Kaka pa je bila tvoja?
Jaz imam tako:

Vsak dan do 12.ure samo sadje, lahko na vsaki dve uri, pa eno vrsto sadja naenkrat, potem pa:
1. dan: beljakovine + zelenjava
2. dan: škrob + zelenjava
3. dan: OH + zelenjava
4. dan: sadje

A si ti imala kako drugače?

Sem pa bolj tko tko, ne držim se tega ko pijanc plota, ampak pač na približno. Recimo pojem dve vrsti sadja naenkrat, pa vsak dan spijem 2-3 kavi z mlekom. Instant kavo si cukram, turško pa ne.
Spijem pa res premal. Evo, grem po kozarc vode (uf, je ne maram pit).

Pa saj jaz ne mislim, da sem pa debela, pa da moram nujno shujšat, pa ne kompliciram glih tolk. Bi pa rada prišla ne težo, da mi bodo cote prav, ker jih mam res dosti takih, ki so mi všeč, pa so mi res na tesno, mi je pa škoda. Pa malo mi je tudi zaradi tega fajn, da se bom kontrolirala pri zaužitju sladkarij, ker tega pa res preveč pojem. Vsi piškoti za obiske končajo pri meni, če pa se kdo najavi, pa nujno v štacuno, ker doma ničesar več ni. Mi je Matjaž enkrat rekel, da me bo začel klicati obisk. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da upam, da se mi bo tudi moja "prečudovita" koža na obrazu kaj spucala. user posted image

< Sporočilo je popravil pety78 -- 8.5.2009 9:48:22 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
8.5.2009 9:54:46   
teta beta
Ninočka, moj brat se je civilno ženil na gradu Tabor v (oz. nad) Laškem. Bilo je ful lepo, poročna dvorana je taka majhna, okrogla, tako da je plac komaj za priče in familijo, svatje pa lahko gledajo z galerije okrog. Matičar je imel tudi zelo lep govor, potem je zunaj še malo pogostitve s šampanjcem itd. Včasih je bila na gradu tudi še zelo fensi restavracij, ampak je ni več. Poroka je bila sredi oktobra. Kolega sta se pa poročila pred dvema letoma konec unija tudi v Lašekm, ampak v parku Zdravilišča, zunaj na prostem in je bilo tudi zelo lepo, tako kot vidiš v kakšnih ameriških filmih, stoli na travi, potem so spustili v zrak balone itd. Tam je tudi bila pogostitev zunaj, kasneje sta pa še itak imela ohcet tudi kar tam, v Zdravilišču.
Bila sem pa tudi na poroki na gradu Velenje. Do poročne dvorane se gre po stopnicah in smo svatje naredili špalir, dvorana je kar velika, obred je bil lep. Potem zunaj je igral nek godalni ka+vartet (ampak to sta sama organizirala) in imela sta catering od Štormana, pa slikanje itd. Ohcet smo imeli pa potem v hotelu Paka v Velenju.
Jaz če bi izbirala (ko bom user posted image ) v bistvu ne vem, kaj bi izbrala, ker mi je bolj pomemben cerkveni obred. Tako da bi potem gledala na bližino cerkve, da se ne furaš preveč okrog (pri bratu smo se npr. peljali iz Žalca v Laško, potem v Petrovče in nato na Dobrno. Vse skupaj je bilo sicer enkratno, ampak jaz bi vseeno skrajšala zase.) Aja, ena kolegica se je pa ženila na Dobrni in je bilo menda tudi krasno.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
8.5.2009 9:58:51   
teta beta
Pety, meni so tudi še hlače tesne, ampak jaz računam, da bom šla še malo skupaj v bokih. Pri Daši sem tudi nekje pri njenih 10 m šla spet na normalno širino in sem lahko oblekla stare kavbojke. Meni je tudi škoda starih cot, da jih ne morem dat gor. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
   [Brisano sporočilo]
8.5.2009 10:16:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4106
8.5.2009 11:16:19   
2ursae
eto nas, sem doma, Anže ima ... norice user posted image . Pa glih zdaj, ko se je vreme končno naredilo user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
8.5.2009 12:00:53   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

eto nas, sem doma, Anže ima ... norice user posted image . Pa glih zdaj, ko se je vreme končno naredilo user posted image

A rabis tisto hladilno kremo? Ker nam je se ostala in ne vem kaj naj z njo?
Z noricami ste komot zunaj, ce nima vrocine. Edino nej ne laufa, da se ne presvica, ker potem pa se bolj srbijo.
Pa upam, da boste mel cim blazjo obliko user posted image

teta beta, sem precekirala grad tabor, zelo lepo user posted image A kaj ves, a majo tudi grajske poroke (da te pozdravi grajska gospa, fanfare...)?
Sem pa vidla, da je na Predjamskem gradu tud lepo, evo se ena opcija user posted image
Zdej sem se pa ful vrgla v tole poorko, sme celo na netu vabila gledala, pa na spletno stran o porokah sem sla user posted image

valla, sej vem, da bo noter, sem vzela to v obzir, ko sem se odlocila za datum. Ampak meni ta datum veliko pomeni, ker je 21.11. zacetek najine veze, pa se mi zdi lepo, da se porociva na ta dan. Ce bi mela poroko zunaj, bi jo mela pa kar na lastnem vrtu user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
8.5.2009 13:25:44   
Nika v službi
Ooo, 2ursae, noričke. Zato je bil revček včeraj tako nerazpoložen. Še Nikino meso mu ni teknilo... user posted image  
Saj vem, da je zoprno, ampak poglej to s pozitivne strani - bolje jih je čimprej prebolet in bolje zdaj, kot pa še v hujši vročini. Želim vam čim blažjo obliko in hitro okrevanje. Mislim, da imam doma še nekaj PoxClina na zalogi - če rabiš, se lahko oglasiš pri meni spotoma danes, ko greš iz službe. Seveda, če ne greš pred 16. uro. Prinest ti žal ne morem, ker imamo ta vikend same fešte in bom polno zasedena. Če ti pa pošljem po pošti, boš pa verjetno dobila šele v ponedeljek. V ponedeljek ti pa lahko že osebno dostavim v službo.. Povej, če rabiš. Nam je res ful pomagalo, super zadeva je tale PoxClin.

Ločevalno dieto sem imela jaz tudi pred zanositvijo in izgubila sem skoraj 20 kg! Imam doma knjigo z jedilniki, če katera rabi. Lahko skopiram in pošljem.
Verjetno pa bova midva s Tomažem tudi znova začela z dieto, saj tudi sama ugotavljam, da tole res nikamor ne vodi. Tudi jaz imam kup cotk, ki so krasne, a mi niso več prav.user posted image

Ninočka, jaz sem bila na porokah v Preddvoru (večkrat), Otočcu, Zemonu (večkrat), Bogenšperku, Volčjem potoku, Bistri, Podvinu, verjetno še kje, pa se zdaj niti ne spomnim. Vsaka poroka posebej je bila krasna, povsod je bilo tudi kaj kar bi spremenila ali mi je bilo manj všeč. Veliko je odvisno od samega "scenarija", pa od termina poroke, štimunge, etc. Če bi se jaz recimo morala odločati, bi sigurno izbirala med Zemonom, Bogenšperkom, Preddvorom in Kendovim dvorcem. Na Zemonu imaš super restavracijo Pri Lojzetu, tako da ti tudi za pogostitev ni treba nikamor hodit, isto velja za Kendov dvorec, kjer je tudi vrhunska restavracija in prenočišča. Mene same grajska ali viteška poroka ne zanima, bolj mi je pomemben ambient. Ker bo to zima, kakšne catering variante zunaj odpadejo, poročna ceremonija bo tako vezana na notranje prostore.

Pety, darila še nisem izbrala, nikakor ne najdem pravega časa, da bi se vrgla v ta projekt. Čas me nekako prehiteva.

Eto, še tale post sem tipkljala skoraj 2 uri, ker me vmes non-stop cukajo, najbolje, da kar objavim, pa še kasneje kaj več.

Čau!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
8.5.2009 14:53:27   
ninocka
Pety, jst imam tole knjigo na mailu, ce jo zelis ti jo mailam, ampak je fuuul velika. NA ZS mi sporoci mail, pa dobis.
Drugace pa ja, do 12h sadje, pol je 1 dan beljakovine, 2 dan skrob, 3 dan OH in 4 vitamini.
Jst sem pri skrobu ful dostikrat jedla ponfri pecen v pecici in ajvar, na OH sem bila ful vesela tortice zvecer in rebra cokolade, ampak proti koncu diete so mi pa te torte ratale ful odvec, na sadni dan sem pa pila bananin frape, pa ful frutkov sem pojedla in suhega sadja.
Pa pila, pila in pila ogromne kolicine vode.

Po porodu imam spet namen na tole dieto - moram do poroke shujsat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
8.5.2009 15:06:53   
pety78
Nika in Ninocka, imela bi obe verziji, ce se da. user posted image Mater, sem zagnana, pa lačna ko pes. Bom sedaj eno kavo spila. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
8.5.2009 15:15:59   
2ursae
nika, uf, če se ti da po pošti poslat, bi ti bila ful hvaležna - sem namreč na negi in zihr kmal še ne bom šla delat.

ti zsjam svoj naslov

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
8.5.2009 15:46:41   
Nika v službi
Ninočka, še meni plis pošlji na gmail elektronsko verzijo, da vidim, če je enaka. Ker knjiga niti ni tako debela....

Pety, se bom potrudila stvar čimprej skopirat, scanirat se mi ne da, je prezamudno.

Tudi jaz sem lačna kot volk, ker danes nisem pojedla še nič razen zjutraj rogljiček ob kavici z možem. Danes smo se namreč z Niko malce pocrkljali, sem ostala zjutraj doma, da sem jo lepo oblekla in frizurco uredila, ker imajo danes fotkanje v vrtcu. Potem sem jo peljala v vrtec, se spotoma ustavila pri Tomažu in sva šla skupaj na kavico. V službi sem bila tako šele ob desetih, kar je zdaj razvidno iz mojega popoldanskega dela. Ura je skoraj štiri, zunaj krasen dan, jaz pa tule. In še toliko imam za naredit. Ojej, ojej. Nimam pojma, kdaj se bom lahko namalala doma.

Eto, grem delat. Pikice in pikci - bodite fajn!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
8.5.2009 21:08:54   
Nika v službi
2ursae, misija uspela. PoxClin na poti, predvidoma v ponedeljek bo pri vas v VG; če imate dostavo ob sobotah pa mogoče celo jutri. Uf, je šlo za minutke. Nam najbližja pošta dela namreč samo do 18. ure in ker smo šli lepo peš z Niko in s kolesom, je to pomenilo pot, polno zavojev, premorov, za nameček pa je še tik pred pošto srečala Veroniko, punčko iz soseščine, ki jo ima zelo rada in se je potem tam zataknilo. Sem letela naprej sama, Tomaž, Nika in Veronika pa so se zabavali v parku.

Na našem igrišču pa imamo novo pridobitev - lesen indijanski šotor. Seveda je prava atrakcija in Nika je čisto navdušena, da ima zdaj tam "hiško", kjer bo lahko z Lukatom kuhala.user posted image  Meso, seveda.user posted image  Pa še eno od gugalnic so nam popravili oz. zamenjali gumo, tako da tole igrišče postaja kar spodobno. Lahko pridete na obisk - imamo 2 gugalnici, 2 tobogana, vlakec, indijanski šotor, klopce in košarkaško igrišče. Za prvo silo bo.

Jutri greva z Niko v knjižnico Bežigrad z busom, če pa nama bo zneslo, se bova zapeljali še do mesta in se sprehodili do Škofijske knjigarne, da pogledava za kaj primernega za Saro za obhajilo. Danes sem končno z mamico Natašo preverjala, kaj bi prišlo v poštev - ure ne (ima 2, pa jih ne nosi), nakita ne mara (luknjice si je dala delat, zdaj pa uhančkov ne želi nosit), v poštev pridejo obleke (čim bolj bleščeče, z volančki, pa po možnosti še z Winx motiviko), igrače (Winxice, Barbike) ali kaj za ustvarjanje. Verjetno bomo nekaj od tega skombinirali, odvisno, kaj bom dobila.

Eh, zdaj me pa kličejo iz spalnice. Nika ima željo, da danes vrstni red zamenjamo in da namesto očija pridem jaz. Pa grem. Ajd, nočko!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4114
8.5.2009 21:50:09   
A-N-J-A
2ursae-če boš šla z Anžetom ven mu daj na oči očala, oz. naj ima kapo s šiltom(v sončnem vremenu), ker ga drugače lahko boli glavica.Nam je zdravnica to svetovala.

Neposredna povezava do sporočila: 4115
8.5.2009 22:49:28   
2ursae
nika, ful ti hvala, vidim iz tvojega opisa, da si se res potrudila user posted image . Pa ostalim tudi hvala za nasvete - izgleda, da smo praktično zadnji z noricami, ve tse že vse izkušene in že vse obvladate user posted image .

Anže je že precej pikast, a ga zaenkrat niti ne srbi, je dobro razpoložen brez vročine. Škoda, da je pri nas danes tako pihalo, bi šli sicer zihr mal za hišo, imamo nov tobogan. No zaenkrta služi svojemu namenu tudi notri, se tamala dva veselo dričata. Smo ga pa sestavili bolj pozno in je bil ob osmih Bor čist zaspan, se je praktično v miže po njim peljal, ampak za spat mu pa seveda ni bilo user posted image .

Punce, jaz imam ful slabo vest, da sem včeraj pripeljela kužnega otročka s sabo, še posebej zaradi tebe, Ninočka, k si noseča. Tist smoki so jedli iz skupne vreče user posted image  - upam, da ni nihče ničesar pokasiral.

grem spat, jooooj, danes se nisem spet praktičnonič učlia ... pa jaz lahko zadevo kar na klin obesim - naslednji teden naj bi začela z daljšim študijskim dopustom, zdaj pa takole ... in seveda bo sledil tudi Bor.

nč, kaj čmo, c'est la vie user posted image

nočko

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
   [Brisano sporočilo]
9.5.2009 9:36:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
9.5.2009 12:35:11   
ninocka
Sam na hitrco, ker cakam, da bubi zaspi, potem pa gremo postavljat arafata - nam je vceraj veter marelo zlomil - sicer imamo se eno enako na podstresju, ampak sva rekla, da raje kupiva tega arafatka in imava lahko pohistvo skoz zunaj.

2ursae
, jst mam tud se to poxi clean kremo. Ti jo lahko v ponedeljek posljem po posti ce bos rabila.

nika in Pety,
knjiga, ki jo imam na mailu je enaka tisti v tiskani verziji (mam jst tudi obe). Mislim da je ta itak presekenirana, zato pa so taaako veliki fajli.

nc sibam, si bom privosila se ledeno kavo pred tezkim delom user posted image Je prislo spet moje nosecnisko obdobje ledene kave na vrsto - v nobeni nosecnosti mi kava sama po sebi ne pase, ampka ledena kava s sladoledom Piran stracetela je pa  mnjami...sploh na koncu, ko tisti koscki cokolade ostanejo...mnjami...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4118
9.5.2009 20:44:30   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Pa ostalim tudi hvala za nasvete - izgleda, da smo praktično zadnji z noricami, ve tse že vse izkušene in že vse obvladate user posted image .

a-a , mi jih tudi še nismo imeli. Se še spomnete naše zgodbe... cela skupina v vrtcu jih je imela, le naš Nik ne... Hmmm, še zdaj mi je ful čudno. Tko da nas tudi to verjetno še čaka user posted image
2ursae, upam, da minejo v čim blažji obliki!

Mi jih tudi še čakamouser posted image . 2ursae, a ne bi mi kej na obisk prišli?

Neposredna povezava do sporočila: 4119
10.5.2009 21:48:55   
2ursae
ja, benika, itak: generalno vabilo za vse: te dni se pri nas talajo norice user posted image , vsi zainteresirani toplo vabljeni, dovolj jih je za vse user posted image .
je pa Anže kar pokasiral, čist je pikast, ima jih na ustnici (da ga boli ko je), na nožnem palcu (da ga boli, ko hodi), ene par na učku, kronska (žal dobesedno)je pa ena na vrhu glave, ki se mu je vnela ... jo bomo šli najbrž ju3 pokazat k P, čeprav se mi zdi, da je že boljša.

Nika, tvoje kremice še ni, čakam na ju3šnji dan.

nočko

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
10.5.2009 22:24:18   
Nika v službi
Dober večer!

Vikend je pri nas šel po planu. V soboto je Tomaž pospravljal, midve z Niko pa sva realizirali planirano  knjižnico z busom, potem pa dalje do centra, kjer sva v Škofijski knjigarni kupili eno luštno knjigico za Saro, pa angelčka, voščilnico in darilno vrečko. Zdaj kupimo še kak set za ustvarjanje ali kaj od oblačil in smo zmagali.

Nika je bila nad prevažanjem z busom navdušena, še bolj pa nad vrvežem v centru mesta, saj so bili pohodniki, pa tekači (Pia, sem gledala naokrog, če te kje uzrem), pa živa glasba (Alenka Godec). Na trgu sva sunili eno mandarino in eno vodo, ki je bila sicer namenjena pohodnikom (ali pa tekačem, kdo ve), ampak saj sva tudi midve obredli dobršen del Ljubljane.user posted image

Popoldan smo preživeli na našem domačem igrišču, zvečer pa smo se z Laguno zapeljali na testno vožnjo do Ančke. Pridružila sta se nam še madam Benika in monsieur Edo in prav prijetno smo poklepetali. Še bolj bi, če ne bi imela Nika svojega dne - najprej je padla s klopce, potem je obraz namočila v čokoladne štruklje, se povsem popackala s čokolado in sladoledom, za konec pa je vsakega od nas najmanj 1x peljala na ogled stranišča. Še Edo je moral z njo na ženski WC gledat potpuri in trgat papir na avtomatskem podajalcu.user posted image  Benika je spet videla svojo ex-ljubavuser posted image in štruklji so bili slastni. A-n-j-a, se ti kaj sline cedijo?user posted image

Današnji dan je bil naporen - dopoldan slavnostna maša, praznik zakonskih jubilantov, potem zakuska v "farovžu" in nato kosilo pri Janežiču, kamor sta moja dva povabila celo familijo. Po kosilu pa smo šli mi3 ter Nataša, Manca in Sara v Gibi-gib. Bilo je čisto polno, tako da smo sedeli tam na klopcah poleg bifejčka in bili - ko so se začele ustvarjalne delavnice - povsem v centru dogajanja. Punce so se nanorele, mi pa naklepetali. Nisem pa nič posebej novega opazila, nobenih novih pridobitev, le ograja je nova. A ni nekdo omenjal neka nova igrala?! Še vrtiljak ni delal, tako da s tega stališča ni novitet. Saj jaz jih nisem opazila, no.

2ursae, a nove pikice še nastajajo ali je naval končan? Saj jutri boš že imela PoxCLin in ga boš lahko namazala, za omilitev (predvsem zvečer in ponoči) srbenja in stanja nasploh pa ti priporočam Claritine sirup. Za nas je bila to zmagovalna kombinacija - smo se noric res ekspresno hitro rešili in povsem b.p. Je pa imela Nika res zelo blago obliko.

Nič, gremo počasi spat in jutri polni zagona v nov delovni teden. Ja pa ja.user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 10.5.2009 22:26:54 >

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
11.5.2009 12:15:19   
spelka12
Uf pri vas se pa dogaja.
ninočka jest sem bila že na 2 porokah v Volčjem potoku in je bilo na obeh super. Pa tud zakuska je bila kar tam. Pa v Preddvoru (ampak meni tam ni ravno ne vem kaj).
ursae evo eno user posted image a tvojega malega, da norice čimprej zginejo.

Jest sem se pa ajn mejčken prehladila. Grlo me boli ko user posted image  in letam naokrog s šalom. In gledam, s čim si lahko pomagam pa ničesar ne najdem. Vse je prepovedano za nas user posted image . Še lekadolC user posted image . Kakšna ideja?
Zadnjič sem kupila 6 kriminalk, tko da če katera pogreša branje ji lahko posodim knjige, ko bom prebrala.

Neposredna povezava do sporočila: 4122
11.5.2009 12:36:13   
Nika v službi
Špelka, a Tantum Verde tudi ne smeš? Naj bi bilo naravno, je pa lahko v obliki pastil ali tekočine. Oboje je super, jaz ponavadi raje vzamem pastile, ker jih imam lahko vedno v torbici. Povprašaj v lekarni in čuvaj se. Sicer pa pomagajo tudi Justovi izdelki - meta na sence proti glavobolu, Olje 31 v čaj (grgranje) ali na sladkorček za grlo, inhalacije...

Drži se!

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
11.5.2009 14:55:42   
ninocka
hello,

danes zivim v grozovitem hrupu tezke masinerije user posted image Evan pa vse to zamuja user posted image Je T2 koncno prisel k nam kopat in vlect optiko user posted image user posted image user posted image user posted image Od zdaj naprej bom lahko svoje poste se hitreje tipkala user posted image user posted image user posted image

Nika in Pety sem vama poslala dieto. Upam, da sta dobile. Zvecer vama pa posljem se 2. knjigo. Siol ni zmoglke tolk prenosa naeenkrat. Ce bi ze meli T2 bi pa sibalo...user posted image
Spelka, bogica. Upam, da se kmalu pozdravis user posted image Vem, kako je to, ker sem jst tud skoz bolana - nazadnje zdaj cez pvomajske. Pa nic ne smes vzet, verjetno sem mela streptokok al pa bakterijo v grlu, pa itak nisme smela AB... Sej bo...Katere knjige si pa kupila? Jst ti drugac lahko posodim neke ljubic-krimic knjige od Gaby Hauptman (ce si ze slisala za njo). PA kaksno Victorio Holt, pa Daniel Steel...user posted image oh, avtorici moje mladosti user posted image

Nas vikedn je bil pa ful lep. V soboto zjutraj smo sibali v domzale po en srauf za kosilnico, pol pa Rutar, Obi in Mercator. V Rutarju in Obiju sem gledal blazine za vrtne stole in lezalnike, pa niso imeli nobenih pravih dimenzij, ce je bila dimenzija prava, so bile pa ful grde al pa ful drage (blazina za lezalnik 80 EUR???, lezalnik je bil pa 100). V Mercatorju smo pol nabavli mal hrane, pa Evan je dobil nov motorcek (je prosil, ce mu ga lahko kupiva, ker se je ta stari zlomil), Ruben pa Rorija in Maso. Si je ful ogledoval vse igracke, zlezel ven iz zvtomobilcka in potem vzel eno skatlo z Rorijem in se usedel nazaj user posted image user posted image user posted image
Popoldne smo pa tle po vrtu bluzili, Evan itak kar zgine po novem in se igra na cesti al pa pri sosedih. In v tisti nejvecji vrocini, ni hotu dat gor kratkih rokavov, smo se ful pregovarjali. Pol pa pride od Kristjana (soseda) in je mel cist popraskane roke. Baje mu je ena puncka vzela motor in ga mu ni hotla vrnit, pa ga je zgleda na skarpo postavla in ko je plezal za njim se je popraskal. Ampak ni nic jokal.
Sva ga namazala s Tee trea kremo in je zacel ful jokat in pravi Samo, ce mu da kremico dol, evan pa: Neeee, ueee, se mi namazi, ueee user posted image user posted image Potem je pa lezal na robu lezalnika, tko da mu je roka dol visele in jemel cist stegnjeno in jo drzal v zraku in ful trpec izraz na obrazu user posted image Joj, ta otrok je vcasih taka dramaqueen...user posted image user posted image user posted image Pol mu pa recem, da naj ocijo pove, kako se je popraskla in Evan pravi: Vi2 sta kriva. To je zato, ker sem mogu dat gor kratke rokave, ceprav jih nisem hotel. In ker sem mel kratke rokave sem se popraskal user posted image user posted image user posted image user posted image ojoj. midva sva skor crknila zraven user posted image user posted image user posted image
Popoldne je prisla pa se svakinja s tamalima in so potem noreli in divjali.
Vceraj je pa Samo potolkel tiste leske v gozdu do konca in mal pocistil, popoldne sva mela pa obiske. Sta prisla kolegica in kolega s tamalim, pol je pa se nasa anja z druzino prikolesarila user posted image user posted image user posted image Tamali so itak vsi takoj laufali na cesto in se tam igrali, moski so bli pa pridni in so mi prinesli iz zgornjega stuka stroj in susilec, gor so pa odnesli skrinjo user posted image user posted image user posted image Tko da mi ni treba zdaj za vsak sladoled dol laufat user posted image user posted image user posted image
Zenske smo pa cvekale o otrocih.
Je bil pa tamal od kolegov ful lusten - cist je posvetlel, pa ful me je gledal, ko sem ga drzla v narocju in mi na vsak nacin hotu dat rokice v usta al pa popapat moje prste. Ga je Ruben prisle zraven gledat, pa je neki casa samo gledal, pol je pa zgleda mal ljubosumne ratal in se je hotu se on zrinit v narocje. Pa kolk je mali lahek, hi hi...napram nasima dvema, seveda...user posted image

Evan je bil pa vceraj ful siten - ze zjutraj je kr neki pojokaval v postelji, pa gremo ven, pa za vsako stvar joka, pa se noce slect, pa za vse sva midva kriva in jok za vsako malenkost. Se s sosedovima tamalima igra s 4kolesnikom na akumulator in grejo oni gor in popsravijo ta avtocek, Evan pa ful v histericen jok in se usede v kot vrta in dere... Sva ga mela ze obadva na vrh glave, ker karkoli si mu rekel, se je zacel jokat. Se je pa vidlo, da je bil ful zaspan in utrujen od vrocine, ker je mel cist rdece oci. Ampak pocivat pa ne. Se usede na stol in cez 10 sekund vstane, pa se vrti, pa bi bil na lezalniku, pa na stolu, pa midva ne smeva uck zapret (drugace je bil takoj jok)...mislim...Popoldne je bil kar OK, zvecer pa spet jok, ko smo se sli kopat - on bi se v veliki banji, se ne bo tusiral, pol se sploh ne bo umil (prav, ampak jutri te zato v vrtec ne spustijo), pol jok zarad tega, pa da on bi sel v vrtec in na koncu za finale, da on ne bi bil poreden, ampak bi rad bil priden fantek...OMG, kr neki...user posted image user posted image
Je pa potem samo padel v posteljo in zaspal po 5 minutah. Je spustil se ful hud vecerni cvek z Rubnom user posted image

Sem pa ugotovila, da nima nic teh prehodnih hlac - al ma vse ful debele (zimske/jesenske) al pa kratke. Mi ga je pa zjutraj se mal bed dajat v kratkih hlacah v vrtec. Pa sprobat mu moram superge od lani, ce mu je kaj se prav, ker zjutraj so ga ene 26 tiscale, ceveljcki 26 so mu pa prav.
Aja, hlace bom pa zdej iz Nexta narocila.

Aja, je blo pa vceri ful dober, ko je Anja odhajala in ona je peljala na kolesu Elo, njen pa Bora. In njen ze cist nastimal Bora, tamal sedi v stolcku in cakata Elo in Anjo. Pa Bor ful gleda, pol pa pravi: Oci, kaj cakamo? user posted image user posted image user posted image Midva s kolegico pa v smeh, pa praviva: mamico in Elo. To so zenske, jih je treba skoz cakat, kar navadi se Bor user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4124
11.5.2009 16:00:40   
Nika v službi
Ninočka, vam pa dogaja!user posted image

Hvala, 4 dele sem dobila, odpirala še nisem.

Letim domov, da ujamem še kaj popoldneva..... Čau!

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.