|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
4.5.2009 9:52:23   
Nika v službi
Ninočka, mogoče bi se pa vama s 2ursae lahko pridružila pri Brunarci kak dan popoldan, da bo le lepo vreme. Imam sicer malce pomislekov, da bi kljub lepemu vremenu znalo biti tam pri Brunarci razmočeno, ker je bilo toliko dežja v zadnjih dneh, ampak bomo že nekako. Za četrtek in petek kaže kar spodbudno, tako da bi meni to kar ustrezalo. Seveda pa še vedno nabiram kandidatke za soboto za srečanje.

AJA - Loki user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 4.5.2009 9:58:04 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
4.5.2009 10:45:52   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ninočka, mogoče bi se pa vama s 2ursae lahko pridružila pri Brunarci kak dan popoldan, da bo le lepo vreme. Imam sicer malce pomislekov, da bi kljub lepemu vremenu znalo biti tam pri Brunarci razmočeno, ker je bilo toliko dežja v zadnjih dneh, ampak bomo že nekako. Za četrtek in petek kaže kar spodbudno, tako da bi meni to kar ustrezalo. Seveda pa še vedno nabiram kandidatke za soboto za srečanje.

A se zmenmo pol za cetrtek ali petek popoldne - odvisno od vremena?
2ursae, kaj pravis?  Vabljene pa tudi ostale, a ne.

AJA - Loki user posted image

Ne smej se, ker Loki je drugace nek nordijski bog, da te ne bo strafnu user posted image user posted image user posted image PS: se strinjam s tistim smajlijem

Jst sem pa zdele vse Rubnove cunjice zlozila ven iz predalnika in kar mu je premalo oz. lih za lih, pa je  zimsko, pripravila za Benija (bratrancka), noter sem pa nafilala nove stvari, vecje + spomladno - poletno kolekcijo. PA mi je blo kar muka, ker sem se skoz sklanjala, da sem v predale zlagala cunje, uf...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
4.5.2009 11:15:44   
Nika v službi
Glasujem za ČETRTEK popoldan. Midve z Niko lahko uletiva okoli 17:00 (+/-0,5 h).

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
4.5.2009 11:27:48   
Pia67
Ja res je vse skupaj minilo s svetlobno hitrostjo. Najprej vrt, rastlinjak, pa drva, pa služba (jasno delo na ...) in končno morje. Poznemu odhodu je dodatno botrovalo  slabo vreme, še na morju smo lovili suhe koščke dneva in bežali pred nevihtami.
Smo šli omest hiško user posted image , pregledat sanjske kotičke obale, lovit ribe, nabirat šparglje in timjan. V gozdičkih je dehtelo po ciklamah. Spoznala sem kar nekaj zanimivih ljudi in komaj čakam, da zopet pridemo. Nina se je prav razcvetela, žalostna je bila le zaradi tega, ker ni mogla v morje. Komaj slabih 14 stopinj je imelo ampak se že greje. Žal mi je za kupček školjk, ki smo ga pustile na obali in seveda zato, da so trije dnevi minili kot bi mignil.  
Nika, v soboto sem potopljena v tek trojk okoli Ljubljane, žal ne morem. Maj bo kar nabasan z dejavnostmi.

Se beremo.

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 26.8.2009 21:07:15 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
4.5.2009 14:30:12   
Nika v službi
Pia, uspešen tek!

Punce, rabim malce vaše pomoči, idej. Sem že omenila, da bomo v kratkem praznovali prvo Sv. obhajilo naše Sare in jaz se že ukvarjam z darilom.

Ima katera kakšno izvirno idejo? Denar ne pride v poštev oz. če že, potem v kombinaciji s kakšnim konkretnim darilom.

Nekaj sem že pregledovala na RR odgovore glede daril za prvoobhajance, vendar nisem še našla ideje, ki bi mi bila res všeč....

Vsak vaš namig bo dobrodošel.

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
4.5.2009 16:32:38   
pety78
Nika, tudi jaz se ubadam s tem, ker gre moj nečak k obhajilu in se mi ne sanja, kaj mu naj kupim. Ali imam kot krstna botra mogoče še kake druge obveznosti? Da ga ne bom kaj mimo usekala...user posted image

Sem pa včeraj v optiki iskala ena dobra sončna očala za Vida, ampak mu nobena žal niso odgovarjala, zato sem prišla na idejo, da mogoče ne bi bilo to slabo darilo za našega Gala. Samo moram preverit, če jih še nima.
Kaj pravite?

Neposredna povezava do sporočila: 4056
4.5.2009 20:48:49   
Nika v službi
Ojla, izgubljena duša! Leti seveda na Pety.user posted image

Hja, sončna očala kot darilo so seveda izvirna zamisel, samo kako misliš to izvest? Saj jih mora pomerit. A da bi to kar skupaj izbrala in bi povedala, da je to tvoje darilo? Si tako mislila? Druga opcija je potem kak darilni bon, teh stvari pa jaz ne podpiram, sploh pa ne za obhajilo.

Jaz zaenkrat razmišljam o kakšni ročni uri, primerni knjigi in mogoče kakšnem kosu oblačila ali nakita. Moram še malce z mamico Natašo preveriti, kaj si Sara želi. Itak je nora na Winxice, Barbike, balerine (tudi sama pleše balet - mogoče bi kaj na to temo kupilauser posted image ), pa na šminke, špangice, modne dodatke... Verjetno tudi s kakšno fensi torbico ne bi udarila mimo, samo po te stvari bi se splačalo iti pogledat v Italijo, pa ne vem, če bom imela čas to storiti v tako kratkem času.

Nič, moram še nekaj ponudb pregledati (izbiramo izvajalca za našo balkonsko ograjo) in nekaj mailov razposlati. Letim. Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
4.5.2009 21:02:15   
2ursae
Brunarca men v četrtek odgovarja user posted image

pa da povem še: moja nona se počuti zelo fajn, je ža na Hvaru in se sonči na balkonu user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4058
4.5.2009 21:08:58   
benika
pa da povem še: moja nona se počuti zelo fajn, je ža na Hvaru in se sonči na balkonu

To mi delaj, ja. Superca!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
4.5.2009 21:17:13   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

pa da povem še: moja nona se počuti zelo fajn, je ža na Hvaru in se sonči na balkonu

To mi delaj, ja. Superca!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krasna novica! Bravo, nona! A vidiš, pa se je vse izteklo pozitivno in je nona le prišla do svojega ljubega Hvara! Juhej!

Četrtek pa si bom označila na koledarju.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
4.5.2009 21:18:06   
Nika v službi
BENIKA, KDO TE JE PA TAKO RAZKURIL???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4061
4.5.2009 21:31:33   
teta beta
Nika, jaz sem nečaku za krst potem kupila sliko s hmeljskim motivom (ne vem, če sem to omenila, vem pa, da sem spraševala in si ravno ti to predlagala). So bili vsi zelo veseli, pa še pasala je, brat je rekel, da je pri vseh slikah, ki jih imajo, edina savinjska pa še mi smo iz hmeljarske družine. Drugače pa se spomnim, da je meni za prvo obhajilo teta kupila prstan s perlo, kaj drugega se pa ne spomnim. Včasih niti ni bilo denarja in to navsezadnje niti ni bilo pomembno.

Ninočka, veliko uspeha pri izbiri imena (in zabave user posted image )! Vem, kako je težko izbrati. Kaj pa kakšen Voranc, Samuel, Oliver, Osvald, Damjan... uf, kaj pa vem. Sicer pa imamo različne okuse, meni so všeč bolj s šumniki, tebi npr. ne. Na koncu koncev ti pa še vedno ostane Uncen, kajne user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
4.5.2009 21:45:46   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
Na koncu koncev ti pa še vedno ostane Uncen, kajne user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
4.5.2009 22:04:03   
benika
BENIKA, KDO TE JE PA TAKO RAZKURIL???

A? Kaj? O čem ti to?

Neposredna povezava do sporočila: 4064
4.5.2009 22:05:43   
benika
Na koncu koncev ti pa še vedno ostane Uncen, kajne user posted image .

Alelujauser posted image user posted image user posted image user posted image Ampak glede na to, da imajo fantiči po dva imena, bo treba še nekej zraven dat. Le kaj bi to lahko bilo? Kaj pa če se uporabi Petyina ideja....Uncen Guncen?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
5.5.2009 0:24:27   
ninocka
Ja, ja, kr smejte se user posted image user posted image user posted image user posted image

Da vam povem, kje smo bli pa mi danes z Rubnom - na urgenci user posted image . Se gremo kopat in mu dam plenicko dol in je mel cist rdec in otecen lulcek. Ampak cel dan oz. popoldan ni nic pojokal al pa nakazal, da ga karkoli boli. Ga pa tud nisem previjala, ko je prisle iz vrtca, ker smo sli takoj ven. Zvecer me pa skor kap. Po kopanju sem mu pa mal kozico nategnila, ker se mi je ze prej zdelo, da ima tist sircek spodaj (ce ste pozabile, mu ne moremo cistit lulcka, ker mu kozica ne gre cist nic dol) in se je ven kr gnojcek pocedil. Sva s Samotom po hitrem postopku sibala na metelkovo in smo dobili antibiotik (primotren) na 12 ur do petka. V petek imamo kontrolo pri P oz. ob poslabsanju se prej.

Sej ne vem, a naj se jocem al kaj - brez AB je bil celih 5 dni user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa spat...Samo bo jutri do 11h doma (ko gre Ruben panckat) pol gre pa v sluzbo. Popoldne sem pa sama z malima, ker ima fax.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
5.5.2009 7:34:54   
Nika v službi
Ojoj, Ninočka, ubošček mali! In da je tako potrpežljiv in ni nič jokal! Ti mali revček, no. Upam, da se stvar umiri.

Benika, tvoj podpis mi je skočil v oči, pa sem morala malo prah dvigniti...user posted image  Velike črke pa to.user posted image

Teta beta, sliko sem ti verjetno res jaz svetovala, motiv si pa sama izbrala. Na hmelj se jaz sama res ne bi spomnila. Sicer pa ta opcija še vedno ostaja, ampak to se meni zdi, da je bolj za zraven in ne glavno darilo. Odvisno pač za kakšno sliko gre. Drugače pa se jaz ne spomnim, kaj sem dobila za darilo ob obhajilu.... Hm. Vem, da smo v cerkvi dobili male bele molitvenike, rožne vence in neko grafiko, kaj sem pa od domačih dobila, se pa ne spomnim. Torta je sigurno bila, ker sem slikana z njo, za ostalo pa ne vem. Prstan sem dobila pa za birmo.user posted image

Se oglasim še pozneje, me že cukajo za sestanek....

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
6.5.2009 10:26:22   
Pia67
user posted image  kje so meje lažem?

Skratka prvomajski praznik je dvodneven (po dogovoru, ki je upošteval tvoj predlog o vikendih in ga je sestavila moja odvetnica in si ga spljuval, sta prvomajska dneva pripadala meni, ker je bil tvoj praznik 27.4.) 
Pa še to, na morje ne moremo za en dan, vsak vikend v aprilu pa je bil deloma tvoj. Ko sem v ponedeljek prišla po Nino (mimogrede, do 18. ure nisem vedela kdaj jo kaniš pripeljati), sem povedala, da bomo najbrž še na morju in sobotni obisk ne bo možen.

Skratka, drage moje, vsak tak nesramno lažnivi zapis Tatija je dokumentiran in potrjen s strani neodvisne priče. Na žalost ne gre drugače. Ne vem zakaj sem si to zaslužila, zakaj ne morem normalno zaživet. Predolgo časa sem bila strpna.

(odgovor članu TATIodNINE)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
6.5.2009 10:32:40   
benika
Ma Pia, lepo te prosim, dej ga na ignore. Ker s tem, da tukaj potem demantirata en drugega ne naredita nič ampak le mešata celo godljo.

Ker je Tati prosil, naj se ne vmešavamo, OK, se ne bomo, ni panike. Lahko mu pa samo sporočim (v mojem imenu in najbrž se bodo ostale strinjale), da nam dol visi, kaj ima on za povedat. Basta, konec, finito, fin, the end!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
6.5.2009 10:32:44   
Pia67
Da o neplačanih preživninah ne izgubljam besed. 114 € mesečno bi mi prišli prav, ker sem ravno zaradi tega zneska padla v višji razred plačevanja vrtca.
Da lahko plačam račune, ker sem preponosna, da bi se šlepala na tuj račun, čistim in likam trikrat tedensko poleg tega, da delam v rastlinjaku in obdelujem pol hektarja zemlje.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
6.5.2009 10:36:13   
Pia67
Benika prav imaš, men se tudi upira, mi je pa tako tečno brat, ker izpade kakor, da se nisva nič dogovorila. Verjemi, karkoli naredim, ni dobro.
Na žalost ga ne morem dati na IGNORE. Edin način je, da neham pisat, pa bo mir.
Torej juhej v ilegalo user posted image .

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
6.5.2009 10:43:26   
benika
Eh Pia, dej no, zaradi tega ne boš šla v ilegalo. Ni vredno. Ne zaradi enega desca, ki misli da se mu dela največja krivica na svetu. Nisi ti ženska ki tako zlahka obupa. Me te itak ne damo, zanj nam je pa vseeno. In mogoče bi tudi tebi moralo počasi postati vseeno. Ker takole se živcirat ni dobro ne zate in ne za Ninčo.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
6.5.2009 11:13:38   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: benika

da nam dol visi, kaj ima on za povedat. Basta, konec, finito, fin, the end!

točno tako user posted image . jaz njegovega spama sploh ne berem.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
6.5.2009 12:07:40   
Nika v službi
Posti TatijaodNine ne spadajo na našo temo, zato jih jaz preprosto ignoriram.  Zato tudi nisem ničesar komentirala in v prihodnje tudi ne nameravam.

Ninočka, daj raje povej, kako gre Rubnu? Je kaj bolje? A sploh pride v poštev jutrišnje srečanje ali ga raje prestavimo na primernejši čas, ko boste zdravi?

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
6.5.2009 12:27:20   
2ursae
punce, vaše ideje prosim: radi bi šli na izletek z vlakom, štartali bi iz LJ. kakšna ideja? Bistvo je seveda v vožnji s čučujem, razdalja iz Lj bi bila max 1 uro, zelo fajn bi pa bilo, da bi na naši destinaciji tudi lahko kaj počeli - iščemo torej kraj, kjer je kaj zanimivega/ zabavnega v bližini žel. postaje.

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.