ninocka
|
Dobro jutro, vas samo pozdravim, ker sem si naredila cel spisek stvari, kaj moram danes narediti V cetrtek smo sli v Crno, Evan je bil ful vesel, da smo prisli, ampak se ni hotu prit nic pocrkljat, pa se neprespan je bil in posledicno tecka. Potem greta pa s samotom gledat TV (okrog 6ih), pridem jst cez ene pol urce v sobo in obdava spita in to se v isti pozi...sta bla taka srcka, sem sibala po fotoaparat in ju poslikala. Drugace je blo pa bolj kilavo vreme, smo se lih zunaj namestili na stole, obesli perilo in je zacelo dezevat. Pol pa ajde notri. Po ene 1/2 ure smo sli spet ven, ponovili postopek in spet dez...grrr...nam je sel ze posteno na zivce V soboto je blo se kar lepo, ampak je tolk pihalo...smo sli na en rudarski vlakec (v Crni je rudarski muzej in so pred njim parkirani tapravi vlakci iz rovov) in nas je skor odpihnilo. Smo zelo na hitro zakljucili igro tam in odpujsali domov. Evan je pa cist nor na te vlakce in skoz tezi, da gremo tja...Aja, pa sli smo se pogledat medveda, ki ga imajo v vitrini...no, sej pol se pa znamenitosti Crne koncajo Evan se je cele dneve prevozil na gokardu. Me je ful presenetil, kako zna obrnit gokard, tko da gre v rikverc. Tud volan obrne v pravo smer, pa mal naprej zapelje in spet obrne volan in v rikverc...kot da bi vozil avto...jst sem ga samo gledala in ploskala Se se boljs obraca, kot jst z avtom Ruben je bil pa tud ful navdusen nad gokardom, je skoz gor lezel, samo mu lih ene par cm zmanjka, da bi dosegel pedala. Se mi zdi, da bi jih znal ze vrtet, ce bi jih seveda dosegel Jst sem drugace kar OK, se mi zdi, da me malo manj vse boli. Mali brca na polno in to tolk, da zraven skor jokam. Pol pa recem ociju, da naj da roko gor na trebuh, da bo cutil vnukca in se mali itak cist umiri. Vceraj zvecer s Samotom gledava eno nadaljevanko in mi trebuh ful valovi (kot morje) in recem samotu, da naj gleda, pa nic. Ko se pa stran obrne, me pa mali zbrca u nulo Ze v trebuhu je lump Imena se zmeraj nimamo, Samo ful navija za ime Loki . Je blo v enmu filmu enmu nagajivemu angelu tko ime - aja v Dogmi - in tezi s tem imenom se od nosecnosti z Rubnom. Sem ze rekla, da bomo lahko tako poimenovali psa, ki ga bomo imeli Drugace nama ni pa nic vsec, zadnjic sva malo gledala imena in je blo vse samo NE, NE, NE ali pa HAHAHA, kaksno ime...tud enega pogojnega nisva nasla...Jst mam pa se dobrih 7 tednov preden rodim Tazana, mene tud sramne kosti bolijo. Ane, kako je zoprno? Me pa tole matra v vseh treh nosecnostih... Spelka, ti kar pocivaj...kavice, tortice, cveki...za vse bo se cas, pa se vedno bos mela druzbo svojega soncka s sabo...no, pa se jst se ti bom kdaj pridruzla Valla in Spelka, jst sem pa zdej gledala eno nadaljevanko - TRUE BLOOD - se gre o vampirjih. Ni lih neki fuul dobra, je pa skor kopija Somraka ali je pa knjiga napisana po nadaljevanki. Edina razlika je tuki, da punca lahko bere misli ostalih in edino vampirju jih ne more... Teta Beta, upam, da boste hitro prenovili...mi2 se zdaj nimava pospravljeno vsega oz. sva sele prejsnji teden dala predalnik iz spalnice ven in not previjalno. Prej je stala pa skor 1 mesec na hodniku - od takrat, ko smo prebarvali Evanovo in Rubnovo sobico in Rubna selili...nama nima noben otrok za pomirkat in morva potem vse delat, ko sta onadva zraven, to se pa ful zavlece... 2ursae, brunarca - zmenjeno. Lahko ta teden, samo da bo lep dan. V torek in cetrtek sem pa se sama s tamalima, ker ima Samo fax. Glede dekliscine - se strinjam z Niko ali pa speci kaksno pecivo...kaj pa igrce, a mate pripravljene? Nika, kako bos pa ti robo prevzela? A se tud kaksen dan zmenimo pri brunarci al prides po sluzbi iskat ali pa zvecer? Sem jst tud Evanu kupila tiste flomastre - stampiljke in je bil ful vesel, pol sta pa z Rubnom ful risala in stempljala Sobotno srecanje - mogoce bi tudi slo, odvisno od vremena in kaj imamo v planu delat doma Ampak naceloma sem za. Kavica, ki si mi jo dolzna - kaj sanjas, bejba? Sem ti jst dolzna eno za pevoz do ancke, pa se tolk dobre piskotke si zadnjic prinesla, mnjami...sem komi kaksnega dobila, ker sta se Ruben in Samo tolk zagrebla Film - sem ga pa pogledala na DVDju, mi je bil tud vsec...sva se s samotom ful narezala zraven, pol na koncu pa res ful sok...vreden ogleda Kiki, Evan je vcasih tud ful sramezljiv, ce so okrog njega novi ljudje ali pa da ima kar naenkrat ful pozornosti. Pol se pa samo k meni stiska in mi sili v narocje. Ko se pa mal navadi, pol pa samo se divja in nori. Kaksna je pa mala od T.? A ves da je na isti dan rodila se ena moja kolegica oz. sosolka iz SS, fantka Aneja Mogoce sta bli celo skupaj v sobi Zdej pa sibam, da bom opravla cel seznam...se beremo zvecer