|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
11.5.2009 20:50:33   
teta beta
Špelka, lokalno delujoča zdravila lahko vzameš, pa tudi lekadol. Za grlo ti jaz priporočam angal pastile, za blažjo obliko pa kakšne neoangin ali granobil. Hitro se pozdravi!

Pa Anže tudi! Za čim manj pikic pri obeh!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
11.5.2009 21:41:19   
2ursae
nika, hvala, sem dobila user posted image . Ja, Anže je definitivno bolje, nima novih noric, stare se sušijo. Sva bila pa danes pri P zaradi une vnete norice na glavi in je dobil antibiotično mazilo. Zdaj čakamo na drugi val, upam, da bo bolj na izi.

Špelka, drž se, tole boleče grlo kar razsaja tudi pri nas, ampak med tastarimi user posted image , to sva imela oba z možem, pa tašča in tast tud. Otroc pa pike user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
12.5.2009 10:45:46   
2ursae
ej, punce, moja2 otroka sta dobila vrtec v naši občini ... ampak, pazte tole: v novem oddelku, ki se odpre predvidoma v začetku 2010 user posted image  ... kar je lahko tja do marca, saj vemo, kako expresno se stvari gradijo ... pišuka, kaj naj naredim, kam naj ju, če ju vpišem, dam jeseni user posted image  - a ni to bedasto ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
12.5.2009 10:46:41   
2ursae
še tole, sem se včeraj v banji spomnila user posted image : kaj je z našo Guliverlandijo? Mi smo še zagreti user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
12.5.2009 16:34:20   
Nika v službi
Oj, 2ursae, me veseli, da je paketek prišel in da zadeva umirja.

Guliverlandia - mi smo tudi še vedno ZA, kar dajmo konkretne datume na plan.

Jaz letim domov, ker šibam jutri urgentno v Nitro (Slovaška) na obisk h kupcu. Samo 1 dan, verjetno bom vzela Tomaža s sabo za družbo po poti...

Se tipkljamo konec tedna! Pa, pa!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
12.5.2009 21:53:54   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Špelka, a Tantum Verde tudi ne smeš? Naj bi bilo naravno, je pa lahko v obliki pastil ali tekočine. Oboje je super, jaz ponavadi raje vzamem pastile, ker jih imam lahko vedno v torbici. Povprašaj v lekarni in čuvaj se. Sicer pa pomagajo tudi Justovi izdelki - meta na sence proti glavobolu, Olje 31 v čaj (grgranje) ali na sladkorček za grlo, inhalacije...

Drži se!

tantum verde - prvič slišim. Če notri ni žajbla, pol pomojem lahko. Kapljice31 so pa ne-ne za nosečke, jih ne smemo uživat. Inhalacije pa tud niso za boleče grlo, samo za zamašen nos oz vohalne potiuser posted image . Meto sicer imam doma, ampak trenutno za glavobol ne pomaga čisto nič, razen lekadol, ampak ga nočem jest, bom že potrpela za mojo user posted image .
Leta 2006 sem šla s taščo čist tak za hec k vedeževalki in ta me danes po 3 letih pokličeuser posted image . Sicer za nekaj čisto drugega in ji povem da sem user posted image . Najprej me je vprašala kdaj imam rok in potem vprašala, če bo punčka prišla 14 a 19 user posted image user posted image user posted image . Mislim od kje ona ve, da bo pupa, če še jest ne vem. Mi je pa dr. v Lj. rekel, da ponavadi pridejo ene 4 dni prej ležat v bolnico in včasih tudi takrat sprožijo porod, tko da po temu bi res rodila 19. Čudno se vam ne zdi?????
A sem povedala, da mali že mal pobrca user posted image . Ne morem verjet, da je tolk hitro začel user posted image . Sej ne vsak dan, samo včasih, če grem na bok pa mu zgleda ne paše.

Neposredna povezava do sporočila: 4131
12.5.2009 22:57:43   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

A sem povedala, da mali že mal pobrca user posted image . Ne morem verjet, da je tolk hitro začel user posted image . Sej ne vsak dan, samo včasih, če grem na bok pa mu zgleda ne paše.

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Guliverlandia - mi smo tudi še vedno ZA, kar dajmo konkretne datume na plan.

zadnja sobota v maju? Ninočka, kar se tebe tiče je najbrž fajn, da je čim prej

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
13.5.2009 7:51:08   
ninocka
Dobro jutro,

men je pa muca copatarica copate odnesla, ker jih ne najdem user posted image Skoz sem jih mela, ko sem sla pa spat, so pa zginli...

Guliverlandija - jst se ji pred prodom odpovem, ker me ze vse tolk boli, da res ne bom mogla it. Zal. Lahko pa ponovimo zacetek septembra?
2ursae - user posted image user posted image user posted image za vrtec. Jst bi anzeta pustila vpisanega v tega, v katerega hodi zdaj, ko se pa pri vam odpre, bi ga pa prepisala. Bora ti bo pa itak se tasca cuvala do takrat, a ne bo?

Spelka, a brcike ze cutis user posted image user posted image user posted image user posted image Tale moj ma ze tolk konkretne, da me ze prav oreng zaboli vcasih user posted image user posted image
Glavobole sem mela pa tudi jst pri Rubnu in to ful hude na zacetku nosecnosti. Pa mi lekadol ni nic pomagal, pol pa nisem raje nic jedla. Da bi se pa kar tko filala s tableti, ce ne pomagajo, mi pa tud ni blo...

Kako sta pa kaj Doroteja in Alina? Doroteja, javi se kaj!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
13.5.2009 10:31:04   
pety78
Mi gremo 30.5 na morje za en teden, v začetku junija smo pa doma. Drugače se pa na nas ni potrebno ozirati, če vam ustreza konec maja.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
13.5.2009 10:31:57   
pety78
Aja, še nekaj. Kako pa bi potekalo to našo potovanje? Enodnevni izlet, ali prespimo kje?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
14.5.2009 7:46:06   
Pia67
Evo, še pol ure, pa mi pripeljejo sadike za prepikirat, do takrat pa šalca rdečega čaja in nekaj vrstic iz RR-ja.

Bom začela od zadaj user posted image , če bom koga izpustila, ne mi zamerit.

Guliverlandija: mi2 ne greva, ker je maj čisto zabasan med vikendi. Ne želim mešat štren, ker ne vem kako bi vse kar planiramo poštukali z našim izletom v Guliverlandijo, pa z obiski Nininega očeta itd.

Spelka, če me peče grlo grgram morsko vodo (mal olajša vse skupaj, pa odstrani obloge, ki bolijo. Če nimaš morske vode, laho narediš raztopino, če se le da z nejodirano soljo), žajbelj očitno ne prenašaš, zato se bom vzdržala z nasvetom.

2ursae jaz bi naredila enako kot je predlagala Ninocka, za vsak slučaj, ker sem predvčerajšnjim pri dnevniku poslušala, da bo jeseni še večja gužva v LJ vrtcih in bi na tvojem mestu naredila vse, da zadržim mesto za Anžeta. Za vsak slučaj, itak ni nobena stvar dograjena v roku ...

Norice: izpuščaji se lepo zacelijo, če jih namažeš s polšjo mastjo.

Zdaj se že berem ko kaka Pehta iz Kekca user posted image

Nika, škoda, da se nismo videli, sem bila kar nekaj časa na prizorišču teka trojk, pa bi se lahko poklicali. Gužva pa je bila res precejšnja, samo tekačev je bilo čez 3 tisoč.

Imam še eno prošnjo: če ima katera knjižico kataloga ugodnosti, mislim, da se imenuje Svet ugodnosti pri DM, bi mi lahko poslala bon za popust pri štartnini za DM tek. Če ga seveda lahko odstopi.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
14.5.2009 8:52:28   
pety78
Pia, sem preverila, pa nimam več tega kataloga. Sem glih predvčerajšnjim nesla papir v smeti. Če nobena ne najde, bom rekla tašči, ona ga ma še ziher.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
14.5.2009 14:21:02   
ninocka
Pia, jst tud nimam, zal. Pa ce bi ga mela, res ne vem, a bi ti odstopila. Sem se hotla namrec prijavit na ta tek user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst mam pa doma cistilno akcijo - mal prej sem v smeti oz. za reciklazo na barju vrgla ene 10 mask za obraz, ene 7 Samotovih aftersejvov, pa ne vem koliko deodorantov, stickov, fuul zdravil in cistil. Se je vsega nabralo ze za cel skaf, pa se mal moram cistke narest user posted image user posted image user posted image
Sem pa danes ponoci bedela od ene 4ih pa do nekja do 6ih, pol pa lih zaspim, pa ze Evan pricaplja v sobo user posted image
Ko so sli, sem pojedla zajtrk, mal precekirala RR in sla nazaj spat do 11:30 user posted image Jutri bo mel Samo dopust, pa bova al na veliko pospravljala po bajti al pa skocila do Ikee. Se ne vem, bom vidla, kaj se bo odlocil.

Evan je pa prisle vcerja domov in je mel na rami ugriz svojega najboljsega prijateljcka user posted image Je rekel, d asta se nekja skregla in ga je potem ugriznil...zdej pa ne vem, a cem zahtevat javno opravicilo mamice na RRju al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image

V ponedeljek grejo pa plavat v atlantis user posted image user posted image user posted image

Pety, sori, ker se nisme slikic objavla. V vsej tej moji atomski bombi, sem zalozila fotoaparat (nekam pod cunje in sme ga sle vceraj nasla. Tko da bom zvecer objavla, kaj imam, OK?

Dejte mi se neki povedat - kam date cunje (obleke - vase), ko jih ne nosite vec? V smeti, na RK, karitas, Humano? Baje bodo kontejnerje od Humane ostranili, ker nimajo dovoljenja, pa se stvari prodajajo potem naprej (no, jst sem to vedla).

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
   [Brisano sporočilo]
14.5.2009 19:53:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
14.5.2009 21:01:13   
ninocka
Pety, v albumu imas slikice oblekc. Pri enih sem napisal se cene zraven. Mam pa se en par oblekic, sem zdaj vidla, jih moram poslikat. Hlace so po 3 EUR, razen une HM so 4, pa bodiji po 2.5 EUR, razen Oshkosh je 4, pa spalna vreca je 10, pizamica zraven pa 4 EUR. Tko priblizno.
Valla, lahko se dobimo. Jst tudi v pon in torek ne morem (a v torek ne mores zarad dragega? a mu bos kaj spekla?), ostale dni pa naceloma ja. Pa vse pohvale Niku za sestavljanko user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjet, res, kapo dol malemu user posted image user posted image user posted image Tilnu pa cestitke za samostojno sedenje user posted image user posted image user posted image
A cunje das v cistilnico al jih samo operes in zlikas? Ker enkrat so tasci ful tezili, da morajo met listke iz cistilnice user posted image

Jst grem pa palacinke pect, prej sem jih spekla samo za maladva, zdej pa se za naju...ful mi gre na zivce pri palacinkah, ko gre tooolk pocasi...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
   [Brisano sporočilo]
14.5.2009 22:19:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4141
15.5.2009 13:04:18   
ninocka
Joj, kaksno zatisje tle gor...user posted image

Sej nimam nic pametnega za napisat, Evan ima danes neke igre z zogo v vrtcu in so mogli s sabo prinest zogo.
Mi smo pa regres v sluzbi dobili + se bonus pri placi sem dobila...jupi, zdej pa veselo v shopping...ce bi bila cesta seveda odprta user posted image

valla, a to mas zarad kozice pregled? Jst sem zadnjic na RRju brala eno temo glede tega - al naj jo P oz. urolog kar potegneta na silo ali ne. Pa je ena na medovernetu vprasala tisto dr. Tanc in je le ta dala odgovor, da se zdaj v tujini ta prirascena kozica "zdravi" z enimi kremami, ki vsebujejo ne vem kaj ze not (ala Elcom varinata) in tanjsajo kozico, potem se pa scasoma sama odlusci. Seveda je treba vsak vecer namazat in potegnit kozico.
Ker jst bi pri Evanu pol raje to varianto, kot da mu na silo potrgajo in ker ga poznam, vem, da ne bo hotu lulat...user posted image
Bom vprasala naso P, kaj ona o tem meni in jo probala nafehtat za recept. Jst bi vlekla v skrajni sili...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
15.5.2009 13:45:40   
Pia67
Pety hvala za trud user posted image . Če kataloga res ne bom nikjer dobila, te bom prosila, da povprašaš taščo. Bi bila zelo vesela, ker je štartnina res draga.
Ninocka, da ne boš mislila, da  user posted image  ne tečejo. user posted image , ko sem bila še noseča, so mi poslali kratek film, ko na NY maratonu tečeta 2 user posted image  z oreng bušiji, in to tako lahkotno kot gazeli. No morda nista bili tako zelo noseči, ker sta bili v postavo prav suhceni, skratka, pravi tekačici. Pa bušija sta bila tudi čist prava, sta imeli majčki, ki so jima zlezli nad popki.

Valla sem čist osupla, 200 kosov. Ima pa dobro slikovno predstavo tvoj Nik. user posted image . Naša zlaga samo oblekice za punčke user posted image .

Aja, vedno pozabim napisat, da prebiram, če mi seveda rata, knjigo Zanost o vzgoji ( http://www.didakta.si/e-knjigarna/prirocniki/vzgoja/znanost_o_vzgoji.html). Vredna branja, odpre čist drugačen pogled na mladičke user posted image
V knjižnici pa sem izbrskala Škratovo čarobno kuhinjo, za tiste, ki vas zanimajo polnovredni recepti, je kot naročena. Nekaj jedi je ima Nina zelo rada, komaj čakava na prve gozdne jagode, ki počasi rdečijo, da o češnjah niti ne govorim. Še link: http://www.om-ezoterika.com/Detajl.asp?id=9789619189016

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
15.5.2009 14:51:30   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67
Ninocka, da ne boš mislila, da  user posted image  ne tečejo. user posted image , ko sem bila še noseča, so mi poslali kratek film, ko na NY maratonu tečeta 2 user posted image  z oreng bušiji, in to tako lahkotno kot gazeli. No morda nista bili tako zelo noseči, ker sta bili v postavo prav suhceni, skratka, pravi tekačici. Pa bušija sta bila tudi čist prava, sta imeli majčki, ki so jima zlezli nad popki.

Oh, Pia, nehaj user posted image user posted image user posted image Sej ves, da mene se nenosece ne pripravis na kaksne tek (OK, razen sprint za malima), kaj sele noseco. Sej se hodim komaj user posted image user posted image user posted image user posted image Ceprav v soli sme bila pa ful dobra na kratke proge (60,100 m), so me celo na tekmovanja posiljali user posted image

Kaksen je zdej ta katalog? A tak ki pride na dom in so not izdelki predstavljeni al tisti, ki ga dobis, ce zberes 5 njihovih tock?
Ker ce je un prvi, grem lahko precekirat, ce ga se nisem stran vrgla...user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
15.5.2009 20:22:39   
tažana
DAN!
Po enem tednu še jaz mal pokukam...
Vsak teden imam večjo norišnico. Če nimam popoldan šihta imam pa varstvo mojih nečakov in pa animiranje oziroma zabavanje moje mami. Ta teden bi celo morala nekaj na faks pa tut en dan nisem imela frej. Danes zjutraj sem bila v posvetovalnici. Vse  bp razen seveda hemoglobina, ki ga imam celo 98 user posted image . Čez 14 dni mam kontrolo in moram spravit gor drugače me bo dala na injekcije user posted image . drugače pa dete raste vse se po datumih ujema skratka vse lepo in prav. Sem pa danes zelo utrujena. Ne vem  ali je to posledica slabe krvi in nizkega pritiska, ali pa neprespanih noči, ker imam spet vnetje ušes user posted image . Danes sem šla k zdravnici in mi je dala noter trak, upam da bo kmalu bolje!

Tek: Si ne predstavljam, da bi morala sedaj nekam tečt. Že v vrtcu, če tečem za kakšnim otrokom imam občutek, kot da bom trebuh nekje izgubila user posted image .

Ja nič to je to... Sedaj grem pa večerjat. Uživajte.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
15.5.2009 21:39:49   
pety78
Valla., jaz sem drug teden absolutno za. user posted image
Ninočka, glede cotk se zmeniva. Nekaj sem zasledila, da bi imela. Upam, da se vidimo drug teden.
Danes bom bolj na hitro, ker sem orng zmatrana. Zakaj? Jutri gremo na Koroško, ker je imala moja mami RD, pa Gal ima obhajilo, jaz pa sem, kot se zame spodobi, naredila tortici...user posted image

user posted image

Lep se imejte!

Pa pa

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
15.5.2009 22:06:40   
Nika v službi
Dober večer!

Sem rabila en dan, da sem si ohladila jezo sama nase, ker sem naredila res veliko neumnost. Napisala sem cel roman v več delih, potem pa po pomoti vse skupaj zaprla! Enkrat za spremembo torej ni bil kriv RR ampak kar sama.user posted image

Pa pojdimo lepo po vrsti:

Špelka, upam, da ti je bolje. Tantum verde je res ena super zadeva, pa Granobil tudi. Sodelavec pa mi je nedavno priporočil tudi Medexov sirup iz smrekovih vršičkov, baje ful blagodejno deluje na kašelj, boleče grlo. Olje 31 sem ti priporočila, ker sem pač domnevala, da imaš poleg vnetega grla še prehlad. Sorči. No, saj je še bolje, če ti ne teče iz nosu....
Čestitke seveda za brcike!user posted image

Guliverlandia - do tja je slabih 200 km, tako da je to absolutno enodnevni izlet. Zjutraj lepo okoli 7. ali 8. ure na pot, kavica na Autogrillu, postanek, da pretegnemo noge in če gre vse po sreči smo ravno okoli 10. ure, ko se park odpre, tam. Zapre se ob 18. uri, kar je spet zelo ugodno, saj smo potem še v zelo normalni večerni uri doma.

Bi pa jaz priporočila razmislek o terminih, saj se mi sobota, 30.05. ne zdi povsem posrečena zaradi prazničnega vikenda. Po tujini je ravno ta vikend Binkošti + ponedeljek imajo frej, tako da se zna to odraziti v povečanem prometu in večjem navalu tudi na take parke. Poleg tega nismo v nobeni stiski s terminom, glede na to, da je Ninočka odpovedala udeležbo (logiš, bi bilo res preveč naporno zate, Ninočka). Kaj če spet napišemo nekaj terminov in zraven opombe oz. označimo, kaj komu ustreza in kaj ne. Recimo takole:

30.05. ne ustreza Niki (v petek ponoči se vračam iz Münchna) in Pety (na morju)
06.06. Nika o.k., Pety verjetno še ni nazaj z morja
13.06. Nika o.k., tudi ta termin zna biti malce problematičen, ker je na četrtek praznik po Evropi in si večina vzame podaljšani vikend
20.06. Nika o.k.
25.06. Nika o.k., meni najbolj simpatičen termin (praznik državnosti)
27.06. Nika o.k.

Pofočkajte se še ostale!

2ursae, glede vrtca delim mnenje ostalih. Naj ostane vpisan tu, potem pa prepis, ko bo vrtec odprt.

Pia, žal jaz nimam teh DM katalogov. In ja, res škoda, da se nisva uspeli videt, da pa bi poklicala na mobi, mi pa niti na kraj pameti ni padlo.

Ninočka, pa kaj vi vse to kozmetiko kupujete na zalogo za hude čase ali kako? To je pa res divje, no, da toliko stran zmečeš! Pri nas imamo skladiščno poslovanje zgledno urejenouser posted image , Tomaž preko svoje profi-deformacije pridno skrbi za optimalno zalogo (mini-maxi).
Rabljena oblačila večinoma podelimo po sorodstvu, saj naši kmetovalci rade volje vzamejo obleke in jih potem porabijo za na vrt, njivo, v hlev, doma okrog hiše, vinograd... Ostalo odnesem na Karitas.
Valla, fascinantno tole Nikovo ustvarjanje s puzzli. Neverjeten je! In bravo Tilen za usedanje!user posted image

Tale kožica na lulčku - sva se s sosedo ravno nedavno pogovarjali in mi je povedala za nasvet starejše babice, ki se je kasneje preusmerili v patronažo. Lulček in kožico naj bi že od prvih tednov mazali s hladilnim mazilom in nežno premikali, kolikor se pač da. To naj bi prakticirali ves čas, dokler se kožica toliko ne zmehča, da jo lahko potegneš dol. Soseda je namreč to prakticirala in dečko pri svojih 4 letih nima prav nobenih težav s kožico, lepo si jo potegne dol in umije. Sam!

Tažana, ti imaš pa res sitnost s tem ušesom, no. Da bi se le čimprej uredilo!

Pety, uau, kakšni krasni torti! Ena lepša kot druga - tista leva, belo-modra je taka slavnostna, res prelepa. Tista rumena z miškami in sirčkom pa otroška, navihana. Res si prava umetnica. Kakšne okuse si izbrala? Meni se kar sline cedijo. Kaj si potem kupila za Gala? Očala? Mi gremo jutri po nakupih za Saro (drugi del darila). Lepo praznujte v nedeljo! Mi bomo tudi.

Sicer pa vse po starem pri nas - tempo navit do konca. V sredo sem bila na Slovaškem, s seboj sem vzela še Tomaža in sva si naredila en luštkan dan. Malo pred šesto zjutraj sva štartala od doma, se ustavila na Šentilju za tankanje (ja, resuser posted image ) ter kavico in rogljiček, potem pa na izi mimo Graza, Dunaja (z obveznim zajtrkom v Odltimerju) in Bratislave do Nitre. Ob 13. uri sva bila na končni destinaciji, Tomaža sem odložila v centru mesta, sama pa nadaljevala pot do našega poslovnega partnerja, kjer sem imela kratek sestanek. Izognila sem se povabilu na kosilo in se raje okoli 15. ure odpeljala proti centru, kjer sva se potem s Tomažem sprehodila po glavni sprehajalni cesti (Štefanikova), popila ledeno kavo (samo 2€!), obdelala njihov največji nakupovalni center Tesco ter Nitro zapustila okoli 17. ure. V Tescu si je Tomaž kupil ene fensi šmensi hlače ter spodnjice, za Niko pa sva dobila luštne spodnje hlačke (po 1,5€ za kos), komplet dveh majic brez rokavov (5€ za komplet) in pripadajoč set dveh krilc (7€ za komplet), kupila sem še en svinčnik z motivom Winnie the Poohja in gumijasto žogo, ki utripa. Na poti nazaj sva se pri Dunaju ustavila na Whopperju v Burger Kingu, domov pa sva pricurljala (skoraj dobesedno, saj naju je od MB do Lukovice polival dež) okoli 23. ure. Naporno, a simpatično, sva se res načvekala po poti.

Danes je bila Nika z vrtcem v gasilskem domu, popoldan pa smo šli k frizerju (midva k najinemu) in potem nazaj grede na kavico v Havano. Jutri imamo nakupovalni dan (Mueller, Interspar, BC, Pikapolonica...), v nedeljo pa obhajilo.

Prihodnji teden bo divji - v ponedeljek sestanek, v torek presoja sistema ISO (ojej), v sredo 2 sestanka, v četrtek spet eden, petek pa je zaenkrat še prost.

Kje in kdaj pa se nameravate dobiti? Mogoče bi uletela za kakšno urico, če bi se mi termin eventuelno vklapljal v urnik...

Eto, prisopihala sem do konca. Zdaj pa copy, da ne izgine in pod tuš. Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
15.5.2009 22:14:39   
pety78
Nika, miške so res otroške, ampak so za mojo mami...tak mal za foro. Sem ji najprej mislila enga luleka naredit...user posted image
Galova je čokoladna, z dvema vrstama čokoladne kreme...Za mamico je pa višnjeva s čokolado...Evo, taka...

user posted image

Zdaj grem pa res spat!

Neposredna povezava do sporočila: 4148
15.5.2009 22:44:44   
Nika v službi
Če torte več ne vidite, sem jo jaz pojedla!

Pety, NJAMI!

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
15.5.2009 22:46:02   
2ursae
Spet smo v klubu ranjencev user posted image  - Bor je ves dan smrkal, zdaj mu pa to ne da spati. Vročine še ni, upam, da je to le prvi opozorilni znak na norice, ki jih, kakor trapasto se že sliši, komaj čakamo. Lep maj nam gre po gobe: ju3 je že druga žrtvena pikčasta sobota, naslednja bo Borova in če bomo imeli smolo in bo norice dobl na petek, tako kot Anže, smo dobri še za naslednjo soboto - to pa je že cel pomladanski mesec brez izletov user posted image . Še rožic ne morem posadit, jih niti še nimam, danes nisem mogla na službeno zabavo (dva sodelavca sta častila za Abrahama, šli so z ladjico po Ljubljanici ... pa še ful veliko € sem prispevala za njuno darilo), ju3 ima prijateljica dekliščino, pa spet ne vem, kako bo to izvedljivo. Kako je že regel Gollum: "curses, curses" user posted image  - to mi je zdaj prišlo na misel - zadnjič sem pred Borom rekla "shit" in je seveda takoj začel to čivkat. Še dobr, da je že pozabil user posted image .

valla, bravo, Nik, neverjetno, kako mu gre. Pa kapo dol za njegovo vztrajnost vztrajnost user posted image .

vrtec: še ne vem, kaj bomo, vpis je na začetku junija ... se moram pozanimat, a imam otroka sploh lahko vpisanega v 2 vrtca naenkrat user posted image , pa preverit, če ne bo kakšne bedaste fore v smislu plačevanja rezervacije od septembra do odprtja vrtca ... ja zveni idiotsko, a pri tej naši občini me nič več ne preseneti.
Ne vem, ali imam moč za uvajanje v septembru, pa potem spet ponovno v januarju - za oba (!), sploh z Anžetovim odporom do vrtca, pa še moj izpit ... Že itak bi v jeseni v vrtcu, v katerega hodi, imel čisto drugo vzgojiteljico in pomočnico, skupaj s še parimi prijateljčki (njegova skupina se razbije) se bo rpidružil drugi skupini.  

nočko, Bor kliče

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.