|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
20.3.2009 9:36:12   
ninocka
Petz, jst sem zal v sluzbi user posted image user posted image
Grem pa zdaj k eni kolegici na kavo. Je na dopustu pred porodnisko, pa grem mal cvekat...

Nam pa ne bodo v ponedeljek shopa se prenavljali, ampak sele v sredo zacnejo user posted image user posted image user posted image Smo bli kar vsi mal zalostni.

Uh, pa ko smo sli vceraj na malico, smo skoraj popi.zditis fasali - smo cakali vec kot 1/2 ure na pizze, pa vse prazno. Pol pa recemo kelnarju, je bil pa njegov izgovor Sej ne pecem jst pizz, en drug jih. In mu sef se neki rece nazaj, on pa Ja, kaj, a naj zdaj kuharja zarad tebe prebutam? Mislim, halooo????  Jst sem skor s stola dol padla....PA morte vedet, da smo mi ful vsi extra potrpezljivi, ker delamo s strankami in smo pol tud bolj tolerantni... Smo rekli, da bomo sefa strezbe zahtevali in se pritozili (nad postrezbo, odnosom, cakanjem...), pol smo se pa neki zacel glede odnosov med nami pogovarjat in smo se neki picli in smo sli ven vsi napol besni se zarad tega in smo se pozabili pritozit user posted image user posted image user posted image user posted image
Najboljs pa je v tej restavraciji, da sem jst 2x narocila eno solato in obakrat so mi jo prinelsi brez gob. Pa ko jo je Samo 1x narocil, so jo isto brez gob dostavli. Se tega ne vejo, kere sestavine majo not user posted image
mal sluzbenih dogodivscin user posted image user posted image user posted image

Mi je pa rekel moj, da se Evan vceraj zvecer ni hotu it umit in da je strajkal in ga je pol kr pustil v dnevni, on je sel pa neki na racunalnik. Cez 10 min je pa prisle k njemu, pa mu je dal glavo na kolena in rekel, da zdaj bi se pa sel umit in da ne bosta knjigice brala, ker ni bil priden user posted image user posted image user posted image Sej ne vem, a naj se zjocem al smejim nad tem mojim detetom?
Se je pa vceraj v vrtcu pokakal v hlacke - oz. ima mal driske zarad antibiotika in kot sva ga razumela, so bili na igriscu in se je pokakal, potem pa ni nic povedal. In je bil cel dan tko, dokler ga ni prisel Samo iskat. Je sele njemu povedal in ga je potem spucal in mu zamenjal hlacke, tiste so pa romale direkt v smeti.
Sem mu danes rekla, da mora povedat, ce se pokaka, ker ni nic narobe.

Nas projekt ukinjena flaska je pa uspel. Ocitno je bil zdaj res zadost zrel, da jo je lahko dal stran, tko da spije zvecer  in zjutraj kakavcka iz salcke, ampak po slamici. Sploh je itak extra nor na te slamce.

Evo, zdej pa sibam, se mackoma dam za zvakat, pa perilo prat, pa letim na kavo oz. kakav in vodo user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
20.3.2009 9:47:35   
Nika v službi
Joj, Pety, kako bi mi sedla ena kava. Samo do Kranja mi je pa res od rok, če bi prišli sem k meni v MC Šiška, pa takoj priletim.user posted image

Ninočka, tudi Nika se je pred dnevi malo pokakala v hlačke, ampak ni bila sama kriva. Jo je prijelo kakat in je hotela iti, vendar ji je vzgojiteljica rekla, da naj še malo počaka, ker je bilo ravno kosilo.user posted image  In je revica trpela, potem pa ji je malo ušlo v hlačke (ni imela driske). Je sicer povedala, da se je pokakala in so jo potem tudi preoblekli, samo sem bila kar malce jezna na vzgojiteljico, da ji je "prepovedala" na stranišče. Niki sem povedala, da drugič mora kar jasno in glasno povedat, da jo tišči in da ne more čakat in naj preprosto gre do WC-ja. Ob govorilnih pa bom vsekakor tudi povprašala o tem dogodku in vzgojiteljicama povedala, da se mi tako ravnanje ne zdi ravno primerno.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
20.3.2009 20:39:52   
2ursae
juhuhu, pa sva doma user posted image . Eto, kako se lahko navaden prehlad čez noč preobrazi v hud bronhiolitis. od torka do danes sva preživela na infekcijski kliniki, kjer so mi lepo poštimal Bora, meni pa tudi ni bilo hudega. Res, moram pohvalit, pričakovala sem dosti manj - imela sem ležišče, ki ga dostavijo ob večerih in odpeljejo zjutraj, tako da spala sem super, obroki so pa bili za oba. Bor je bil živahen, poskočen, tako da sva se v svoji mali sobici imela prav super. Imela sva pogled na cesto, kar je bil za malega ljubitelja prevoznih sredstev pravi hit, navdušil se je nad rešilci (teh okoli bolnišnic res ne manjka) in helihopterjem, všeč mu je bila njegova posteljica, všeč so mu bile omarice, ampule fiziološke raztopine, koleščki na postelji, risbice po stenah ... skratka, ugotovila sem (kar itak že vem), da imam enega dobrovoljnega poskočneža user posted image , ki je po parih dneh zlezel pod kožo tudi sestram in zdravnici user posted image . Osvojil je protokol obiskovanja v najini sobici in vsakemu prijazno pomahal pa-pa, ko je odhajal. Skratka, imela sva mini počitnice, fajn je bilo, samo mi2 z dnevnim obiskom očija. Ni mi bilo treba pospravljat, ne kuhat, ne prat ... sami jaz in moj mali sine, nasmejan in vesel. Na vsakih par ur sva morala inhalirati, vse je šlo na bolje, ko je včeraj dobil visoko vročino, enkrat je bruhal in začel tud driskati. Nič luštno, samo roko na srce, če se to zgodi, je najboljš, da se ga to loti takrat, ko sva že itak v bolnici in naredijo ful servis - vzeli so mu vzorec drekca, ki je bil negativen na rota virus in to je bilo dovolj, da sva dobila zeleno luč za domov. Dajat mu moram ventolin in to je vse. Če bo šlo tako naprej (danes je imel le dopoldne minimalno vročino), sva zmagala.

to je na hitro od mene, hrepenim po kavču - v sobici so bili le otroški stolčki in mizica - in dobri kavici user posted image

špelka user posted image , kar tako naprej, no, seveda, brez krvavitev, prosim user posted image

nika, kar nekaj časa me še ne bo v službo, pošlji mi mail na ursa@arctic.si

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
20.3.2009 20:55:23   
tažana
Uf, se vam pa vsem po vrsti dogaja!
špelka: Zdej pa počivat in držimo pesti, da napreduje tako kot mora!Je pa lepo presenečenje, da izveš da si kar naenkrat v 8 tednu user posted image . Jaz sem se do takrat že pošteno prebruhala.

ursae: Samo da sta se zabavala in se pozdravila user posted image .

ninočka: bravo za flaško. Zadnjič nisem upala vprašat, če si se zmotila in si mislila evana namesto Rubna. user posted image
glavno da je projekt uspel. user posted image

grde besede: Nisem še zasledila, da bi kdaj kaj izjavila, res pa da sem zelo občutljiva na te besede, če je otrok v bližini. Pri nas se edino uporablja in sliši: " špinčič makarončič" Tako iz ust Katarine kot user posted image .

Je pa zadnjič veselo razlagala moji mami, da se bo oči itak odselil in ga ne bo več nazaj user posted image . To je pobrala iz pogovora, ko sva ga obe nekaj napadali in hoteli nekaj od njega. Pa je izjavil, da če ne bova nehali se bo odselil in ga ne bo več nazaj. user posted image   Se je kar malo zamislil, ko je mami to razlagala. user posted image user posted image  

Ja nič gre mal kavč likat potem pa spat. Lahko noč

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
20.3.2009 21:12:40   
spelka12
jest sem pa danes vidla malo Kajo user posted image user posted image . pety in benika sta prišli k meni na kavo, seveda niso manjkal niti otroci. Tolko o mojem počivanjuuser posted image .
Izcedka ni več, ostale pa so konkretne bolečine. Takih res nisem navajena in cvikam 100/h. Boli me cela trebušna votlina, tudi ob dotiku, pa če globoko vdihnem me tud zaboli user posted image . A ma kera izkušnje s tem? NA vsake pol ure hodm na wc preverjat, če ni krvi.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
20.3.2009 23:06:00   
doroteja23
Špelka to pa je novička!!!! Sem že misla da sem narobe brala! Nič kaj se vam ne oglasim, ker vas tud bolj malo berem. enostavno ne pridem do računalnika.

Aja bli smo na kontroli za ledvičke in operacija ni uspela. Za eno ledvičko ja, za drugo pa ne. Tak da zdaj ne vemo kaj bojo naredili. V sredo imama kontrolo pri njenem urologu, ki jo je operiral in bomo vidli kaj bo reko.

Nič grem spat, matra spomladanska utrujenost. Ne morem verjet da sem zadnje čase tak zaspana.
Aja morem pa še vam povedat o izvidih ki jih ni in ni iz ljubljane. Baje bi naj enostavno izginili. So pa to genetski izvidi, na podlagi katerih bi se odločali o naraščaju.

Lp

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
21.3.2009 9:47:46   
Nika v službi
O, 2ursae, sploh nismo vedeli, da ste zboleli. Samo da je bolje in da je bolnišnično zdravljenje tako dobro uspelo. Bor je res nekompliciran otrok!

Špelka, ojej, s takimi ali podobnimi bolečinami nimam izkušenj. Če te zelo skrbi, bi mogoče poklicala tvojega G in povedala, kaj se ti dogaja, mogoče ima kak nasvet. Jasno pa je, da boš očitno morala veliko počivat. Drži se!

Doroteja, v Ljubljani radi izgubljajo oz. kar nekam založijo izvide, tako da bodi glede tega kar sitna in vztrajna. Pokliči, pa spet pokliči, naj najdejo. To je njihova dolžnost in tu nimaš kaj čakat, imet razumevanje. Glede tega so res strahotno šlampasti!

Tažana, tudi naju Nika dnevno preseneča s kakšnimi pripombami. Vedno znova me osupne, ko se mi zdi, da naju itak ne posluša, ker je tako zatopljena v svojo igro, pa potem hitro ugotovim, da temu ni tako. Zadnjič razlagam Tomažu, da sem nekaj bentila nad sodelavcem in da sem mu rekla, da naj že pljuni tiste papirje, da bomo projekt lahko zaključili. In Nika dvigne glavico izza svoje garaže in avtomobilov in reče: Mami, zakaj mora pljunit?"user posted image

A ima katera danes čas za kavico v Supernovi? Midve z Niko se (spet) umikava, ker bo Tomaž pospravljal in greva v igralnico v Supernovo. Tam okoli 13:30 štartava od doma... če ima katera čas in voljo..... Naj se mi javi kar na mobi.

NIKA
OČI
MAMI
RAČUNALNIK

To je pa Nikin prispevek.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
22.3.2009 10:33:00   
benika
2ursae, vi pa imate dogodivščineuser posted image . Sej sploh nismo vedele, da se vam to dogaja. Skratka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malega borca, da je vse skupaj pogumno prestal in upam, da se res kmalu do konca pocajta (najkasneje do 27., da bo šla mami brez skrbi na večerjouser posted image ).

Doroteja, meni so kar solze pritekle, ko sem prebrala, da operacija ni v celoti uspelauser posted image . Pošiljam vam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo vsaj pri urologu kakšne spodbudne novičke.  A urologa imate v LJ? Če boste že tam, potem se res lahko zmenimo za kakšno kavico. Sporoči nam kako in kaj.

Ninocka, Zapp te že čaka pri meni doma. Sem si včeraj drznila ga razstavit in je superuser posted image

Pa še eno vprašanje za vas...moja dobra prijateljica, super bejba, tudi RR-jevka  nas dokaj redno prebira. In je zadnjič vprašala, če se nam lahko pridruži pri čveku, ker smo menda super punce in nas rada bere. Sej nimate nič proti, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3783
22.3.2009 19:04:59   
tažana
doroteja: Tudi jaz upam, da vam pri urulogu kaj dobrega povedo. Držim pesti. user posted image user posted image user posted image

benika: kar se mene tiče ni problema. Torej kolegica, pa še kaj napiši, da ne boš samo ti nas poznala user posted image .

Jaz sem si danes kar malo frej vzela popoldan. Katko sem spat naštimala jaz pa ven na sončka pa spotoma še na križev pot. Tako da je bilo prijetno s koristnim. Potem sem pa še Katko na "pašo" (na sonce) peljala.
Ta teden je pa materinski dan pa mi bo očitno časa zmanjkalo, da bi se kaj posebno izkazala za mamico in stare mame.
A imate pri vas kaj navade se spomnit na stare starše? Mene je moj hotel prepričat naj vsak za svojo mamico poskrbi- ampak jaz imam navado se spomnit tudi starih staršev. Itak bova s Katarinco kakšne voščilnice naredile.
No toliko za sedaj..., me kataka priganja, da greva spat.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
22.3.2009 20:19:17   
Nika v službi
Dober večer, bejbe!

Vidim, da ni bila nobena za stvar, da se nam pridruži v Supernovi; no vseeno smo uživali, Nika v igralnici (kjer je srečala prijateljico iz vrtca in se z velikim navdušenjem z njo igrala), mi pa na kavici in sladoledu. Z nama sta šla še babi in dedi, Tomaž pa je pospravljal doma.user posted image

Današnjo krasno nedeljo smo preživeli v Tivoliju. Nika se je navozila s kolesom, naredili smo en velik sprehod in "napore" poplaknili s kavico in tortico. Kaj je tista čokoladna torta iz Čolnarne slastna! Njami!

Evo, nekaj utrinkov:

user posted image

user posted image

user posted image

Benika, če je tvoja prijateljica dobrodošla na naši temi, bomo izglasovale po njeni predstavitvi. Skrivnostna prebiralka naših postov - na dan z besedo. user posted image  Hecam se, seveda je dobrodošla. Plus se ji šteje že to, da ji je naše čvekanje všeč.user posted image

Tažana, mi materinski dan praznujemo kot sem že pred kratkim omenila. Rožico dobim jaz od mojega očeta, mami prav tako, meni Tomaž tudi da kakšno rožico, mi3 babi in mamo obdarujemo z rožico in kakšno sladkarijo ali pa jih vse povabimo na kavico. Tudi pri nas v cerkvi imamo na materinski dan slavnostno mašo, če se spomniš, sem napisala, kako otroci obdarujejo prav vse ženske, ki so tisti dan pri maši....

Mirno noč in prijeten začetek tedna! In štejemo: SITNO 05 (kdor ne pozna tega izraza, naj povpraša koga, ki je vojsko služil v ex-Yugi....).user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
22.3.2009 20:28:20   
tažana
Nika: včeraj sem ti že skoraj napisala, da pridem, pa sem se spomnila, da je najbolje da počakam da me user posted image  razsvetli z njegovo platjo družinskih planov. Sicer sem imela občutek, da bova ves popoldan same ampak sem se pošteno zmotila. Si je potem user posted image  le vzel nekaj časa, da smo šli na sprehod in nabirat zvončke- tako da mi ni uspelo.
Zvečer pa mi je Katka potrdila, kakšen lep dan je bil, ker smo šli nabirat zvončke. user posted image  Samo, da si je dopade- kljub temu da je na začetku cvilila, kako njo bolijo noge user posted image .

Ti kar odštevaj Sitno! user posted image

Zdej se grem pa mal na jutrišnji delovni dan pripravit user posted image  Jutri sem jaz šef user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3786
22.3.2009 20:50:56   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Nika: včeraj sem ti že skoraj napisala, da pridem, pa sem se spomnila, da je najbolje da počakam da me user posted image  razsvetli z njegovo platjo družinskih planov. Sicer sem imela občutek, da bova ves popoldan same ampak sem se pošteno zmotila. Si je potem user posted image  le vzel nekaj časa, da smo šli na sprehod in nabirat zvončke- tako da mi ni uspelo.

Pri nas je pa včeraj tako božjastno pihalo, da ni bilo za zdržat zunaj. Ko si gledal skozi okno, je bilo prav mamljivo - sonček, malo majajoče se smreke...user posted image  Potem si pa stopil ven in te je skoraj odpihnilo. Pri nas definitvno ni bil pravi dan za sprehode.

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
22.3.2009 21:01:48   
tažana
no ja ne rečem, da je bilo nam toplo user posted image .  domov smo prišli vsi z rdečimi nosovi in rahlo premraženi. ampak glavno da smo se zabavali. Seveda smo bili vsi zimsko oblečeni- vključno s trakom na mojih ušesih user posted image . Ampak meni je veter vsaj malo slabost odpihnil user posted image . Sem mal pozabila, če bi bila pa doma pa ne vem ali naj na wc- ju sedim al na kavču user posted image .
Saj ni več tako hudo kot je brati, ampak prijetno pa še vedno ni user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3788
23.3.2009 10:02:23   
pety78
Saj ni več tako hudo kot je brati, ampak prijetno pa še vedno ni user posted image

Liziko z okusom coca cole toplo priporočam. user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
23.3.2009 10:03:20   
pety78
Aja, sem pozabila povedat, da naša Kaja že puza. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
23.3.2009 10:10:21   
benika
Aja, sem pozabila povedat, da naša Kaja že puza.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
23.3.2009 10:55:24   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Aja, sem pozabila povedat, da naša Kaja že puza. user posted image

user posted image  Dobrodošla med plazilci!user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
23.3.2009 13:55:56   
tažana
user posted image user posted image user posted image - bravo Kaja.

Neposredna povezava do sporočila: 3793
24.3.2009 8:50:14   
teta beta
Bravo, Kaja! user posted image A to misliš, da se puza samo z rokami in vleče noge za sabo ali tako, da je dvignjena od tal in premika kolena? Res me zanima. Daša se je v taki starosti že zares plazila oz. kobacala, po kolenih, Janoš pa ni nič kaj rad v vodoravnem položaju. Zaenkrat se puza rikverc. Feul se pozna tudi letni čas. Pri Daši je bilo bolj toplo in ni bilo panike bi t na tleh, zdajle je pa kar mrzlo (mi smo v pritličju), pa še psa imamo.

Dobrodošla benikina prijateljica!

Danes imamo nastop v vrtcu, komaj že čakam, da vidim, kaj so pripravil!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 9:06:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3795
24.3.2009 11:08:49   
pety78
Bravo, Kaja! user posted image A to misliš, da se puza samo z rokami in vleče noge za sabo ali tako, da je dvignjena od tal in premika kolena?

Puza, puza, kot v vojski. user posted image Malo občasno sicer nogico pokrči, ampak ne gre še po kolenih. Pripuza se pa itak bolj na pobudo, ampak bog ne daj po kako igračko, temveč po vžigalnik.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
24.3.2009 11:16:14   
benika
vžigalnik

Jah nč, piromanka bouser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
24.3.2009 11:28:59   
spelka12
benika kaj je sedaj s to prijateljico? KAtera pa je? sem firbčna.
doroteja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za samo poluspelo operacijo. oz. polneuspelo. A se ne da nič več narest? Glede tvojih genetskih izvidov. Ne mi omenjat. Izvide amniocinteze dvojčkov so najprej pozabili poslat, potem so rekli, da so jih izgubili, potem so se pa kar naenkrat našli pri mojem g. Mogla bi joh dobit na dom, pa so jih polali kar tja. Jest sem se pa doma živcirala skoraj pol leta. Prasc.... Reči tvojemu g. naj pokliče tja. Moj je in so mu vse povedali kam so jih poslali in kdaj. Upam, da jih kmalu dobiš.
nika kolk je Nika luštna na kolesu. Frajerka. Hm kje je ta čolnarna s temi tortami. Mal se mi sline cedijo.

jutri imam uz in upam, da mi končno določijo PDP in posvetovalnico. PA če sem že v 10 tednu bo nuhalna tud kmalu a ne? Bolečine so še tu ampak sem ugotovila, da me najbolj bolijo jajčniki ker so še tolk veliki. Krčev pa HB ni več. Sicer pijem 2x na dan magnezij in sigurno tud to pomaga. PA še nekaj je super. Skoraj nobenih slabostiuser posted image . Bruhala sem samo čisto na začetku sedaj pa mi slabost prinese samo še kakšna hrana in seveda tabletka s folno ( a res ne znajo narest manjših tablet user posted image ). Petka se veselim ampak nisem čist sigurna, če bom prišla. Po 2 urah pokonci sem kot izžeta cunja in bolečine se podvojijo. Bom vprašala svojo g. če lahko hodim okoli.
V službi imajo že nadomestek za mene, ena je prišla pomagat, tko da se manj sekiram, ker ne pomagam. Včeraj so delal od 7h do 23h, jest pa gor gledala TV . Ne morem si pomagat, tolk imam slabo vest.user posted image

tažana sem prebrala v škatlici, da magnezij tud umirja bruhanje. A si že probala kdaj?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
24.3.2009 11:35:44   
benika
benika kaj je sedaj s to prijateljico? KAtera pa je? sem firbčna.

Je trenutno brez neta, ker je mali mal preveč tačke stegoval po njem. Pride ko se priklopi. Katera pa je, ti pa povem v petek.user posted image

Zanima me za tiste, ki še niste 100% potrdile prihoda...2ursae, Pia, kako je sedaj z vama? Prideta, a ne?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
24.3.2009 13:57:58   
tažana
Ja sem nekaj poizkušala pa mi ni preveč pomagalo user posted image . Očitno sem izven povprečja user posted image . no ampak sedaj sem že čisto optimistična, ker se zadeva bistveno izboljšuje. Saj bruham še ampak vmes mi ni več slabo. tisto kar mi ne paše gre pač ven  user posted image , drugače pa je Ok.
Sem ravno hotla pobarat "bralko" naj še kaj napiše, ker me že pošteno matra firbec. No ampak bom pridno in strpno počakala  user posted image .

Grem po Katko...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.