ninocka
|
Dobro jutro. Jem zajtrk in prebiram novice Evan je sel danes v vrtec, sicer s tezkim srcem, ker bi bil raje pri meni doma. Ko sva midva sama doma, rata ful scrkljanec in bi bil skoz pri meni, pa k meni bi se stiskal. Pol bo pa 2 dni v vrtcu pa me ne bo smirglal 5 posto Vceraj je blo lepo, no, sej je ze benika napisala. Vid in Evan sta se ful postekla in sta se potem ful igrala na tistem avtocku (tukaj se zahvaljujem Beniki in Pety, ki sta not zmetali ogromne kolicine denarja ). Me smo probale cvekat, pa smo ugotovile, da se bomo absolutno mogle ful nacvekat za naprej in nazaj 27. Ker z otroci je prakticno nemogoce. Karkoli je ena zacela, jo je en otrok prekinil Jst sem crkljala se Kajo (se mi zdi ja je isti Vid), Evanu sta bla vsec in Jakob in Kaja. Sploh Kaja, ker je se dojencek S Pety in malimi smo sli potem se jest (Pety, hvala za kosilo) in mi je Vid pokazal, kako volk je Evan je pa bolj strajkal pri kosilu. Potem sva jo pa midva mahnila nazaj v LJ, Evan si je dal gor soncne spegle od samota in cez 2 min spal v avtu. Sva sla po Rubna v vrtec (ki je bil BTW fuuul vesel, da sem ga spet prisla jst iskat), potem pa domov. Cez kaksne 1/2 ure je prisla frizerka in ju postrigla. Ruben je najprej mal jokal, ker ga je hotla met v narocju, potem sem ga pa jst vzela, mu dala ene Justove kreme in bonbon in je lepo sedel in se strigel. Full je cortek zdaj Pa shranila sem si en pramen v spomin na 1 strizenje. Potem je bil pa Evan na vrsti, je lepo mel ogrinjalo gor in sedel, da ga je posisala. Nic ni jokal (mi je vmes se rekel Lej mami, ko ne jokam ) in si je zasluzil bonboncke. Tud on je ful corti, prej je bil pa ze ko en beatel Zvecer sva pa sestavljala se od Rubna novo posteljico (mi jo je podarila Anja - hvala ), pa je tako ogrooomna. Se Evan je zjutraj rekel, da ma on majhno posteljo, od Rubna je pa tolk velika kot on Seveda nama zdaj vse stvari ne pridejo vec not in sva mogla dat previjalko ven (trenutno zdi na hodniku). Pa itak, da ni sla cez vrata in je mogu Samo dat od ene omare vrata dol, da sva lahko previjalko ven potisnila. KO jih je dajal nazaj, so se pa vse police v tej omari sesule Sem se ful ustrasla, da mu ni kera padla na roko in da se mu ni zlomila. Apak na sreco ni, edino dodatno delo sva mela, ko sva mogla omaro nazaj sestavit in seveda vse zlozit noter. Moram povedat, kolk sva se mela z Evanom v ponedeljek lepo - okrog 10ih sva sla ven na sprehod (do trgovine) in potem se gasilce pogledat, vmes mi je nabral se zvoncke (ampak sem danes ugotovila, dasva jih pozabila dat v vazico in so malcek oveneli ), potem pa domov. Najprej sem mislila, da greva gor, ampak je bil ful soncek in se je Evan zunaj zaigral, jst sem pa prebrala reklame in casopise. Pol pa nisem vec vedla , kaj naj delam, sem pa zacela spodnjo dnevno sobo pospravljat (cez zimo so se stvari samo metale not in je ratala rumpelkamra). Potem sva z Evanom zlozila vse papirje, steklo in embalazo v avto in se odpeljala do ekoloskega otoka in locila odpadke. KO sva prisla domov, sva pa se grabla listje po vrtu. Ful je bil priden, lepo se je igral, ful mi je pomagal, zunja sva bla pa skor do 5ih IN cel dan ni gledal nic TVja, razen preden je sel spat je pogledal 2 risanki. Sem bla res ful ponosna nanj. Sva mela pa eno hudo debato o govorjenju grdih besed. En sosed tukaj ful grdo govori in sta se zadnjic z Evanom igrala in mu un sosed pravi, neki v zvezi s smrdljivimi gatami, pa neki usrani..., v glavnem same take. In ko je sel domov, mu rece Adijo usrane gate. IN sva mela potem z Evanom debato o tem, da to ni lepo in da K. pac ne govori lepo, da so to grde besede in da jih njemu ni treba ponavljat. Ce pa bo K. se kdaj to rekel, pa naj mu pove, da se tako ne govori. In valda, vceraj ko se pripeljemo domov, se je K. lih zunaj igral in takoj do Evana in spet nekja o usranih gatah, Evan ga pa ful pogleda in rece K. tako se ne govori. To ni lepo, to so grde besede K. je kar utihnil in ga pogledal, jst sem bla pa fuuul ponosna na Evana Tko, pozajtrkovala sem, zdej moram it pa par stvari pospravit. Semi zdi da me je prijel tist gnezditveni nagon, ki ga nosecnice dobijo na koncu. Pri Evanu in Rubnu ga nisem mela, tuki se me je pa zgleda zdej prijel...no, vsaj trudim se neki pospravit Valla, kako sta Tilen in Nik? Pety, a ti je ratal cebelo ven dobit Nika, jst bi se ti prislepla v avto - mi je ful tezko vozit ponoci, ker slabo vidim. Ce bi bil pa se kaksne dez, pol mi je pa sploh muka. Pa Anja seveda se tud pelje z Nikamobilom Benika, jst mislim, da bi mogla Anja izbrat odgovor C Spelka, a kvackas tud? Zdej pa res grem, ker drugace nic ne bom naredila od tistih 5 stvari, ki jih imam na spisku. PA se prej moram v sluzbo, ker moram neki v Mullerja it kupit. PS: Kako boste pa oblecene za na vecerjo - a tko bolj slavnostno, al kako?