ninocka
|
Dober dan, mi smo ze nazaj iz Koloseja - je danes tak dan, da smo se sli kar tja igrat. Evan je tam spoznla ena dvojcka in so pol noreli kot zmesani, je bil cist v glavo premocen. Sem prav sama nase jezna, ker se nikoli ne sponem s sabo vzet kratke majcke oz. nekaj za preoblect. Ruben je pa navalil na tisto plezalo - tobogan in je skoz plezal gor in pol po toboganu dol. In to SAM, lepo prosim Se je parkrat spustil po ritki, pa mu se nis lo, pol se jepa po trebuscku spuscal. Vmes je pa spet probal, ce ze kaj bolj obvlada po ritki, dokler ni enkrat na nos padel, da se mu je kri ulila. POtem se je pa samo se po busiju spuscal. Sva ga pa s Samotom samo gledala - ma cist vsepovsod je zlezel, pa po unih plezalih (gredi) je sel kar po dveh, pa v hisico je lezel cez okno, samo se je potem na oknu zataknil in ni slo ne naprej ne nazaj Tale nas je pravi akrobat. Smo prisli domov vsi lacni, maladva sta zmazala vsak svoj smarties jogurt (absolutni hit pri nas), jst sem jedla ene hrske s sirnim namazom, Samo pa sendvic. In je bla taka tisina v jedilnici, da bi se iglo slisal past...sploh nisem mogla verjet.... Evan zdaj gleda Ice age2 (vceraj smo kupili nov DVD player, ker sta nama obadva riknila), Rubna smo dali spat, jst pa mal RR cekiram, pol grem pa tud na kavc lezat. Vceraj sem se ful slabo pocutila - me je bolel spodnji del trebuha in sramna kost, pa se zapestje (revma). Mi je bla vsaka stvar taak napor... Sem zaspala popoldan na kavcu, moj je skuhal kosilo (spet sem jedla gobovo omako ), Evan je pa gledal eno risanko in me pustil cist na miru Sem si miceno spocila, da sem potem se popoldne zgurala z malima, ker Evan je bil pa potem katastrofa... Smo se mla preden je sel spat skregali oz. sem ga kregala, ker je razmetal ene liste, potem pa ko bi jih moral pobrat, je pa kar nekja sanjal, pa mal pobral, pa jih spet razmetal...In sem mu za kazen vzela nove bagije (za vse ki imate fantke - v mercurju se dobi ful lusten kompletek 5 malih bagijev za 11 EUR, pa tudi kavliteta je OK, ne bodo takoj razpadli. Je pa od firme Caterpillar. Mi smo jima ze poleti kupili nekaj iz te serije in so ful OK, cena je pa tudi normalna) in se je potem 1/2 ure jokal in histerijo zganjal. Potem sem ga pa vzela v narocje in se je ful stisnil k meni in ko sva se pogovorila o situaciji, je razumel, da se bo lahko jutri (tj danes) igral z njimi, do takrat so pa pospravljeni, ker ima kazen. Pa rekel je, da si bonboncka tudi ne zasluzi Tazana, upam da bo bolje s tem tvojim usesom... spelka, nic ne zamerim, ker vem, da je moj trebuh rees ogrooomen. Ampak jepa cist druge oblike kot pri Evanu in Rubnu. Bolj kot ena zoga, se mi zdi Aja, pa ne pozabit mi posodit knjige Zdaj mam cajta na polno.... valla, a mas ti te filme se kje na racunalniku oz. DVDjih al si ze vse zbrisala? Bi te prosila za ene par filmov, ker jst tezim Samotu ze 100 let, pa mi nic dol ne potegne Guliverlandia - nic se se nismo zmenile, smo se na odhodu spomnile, da smo pozabile to predebatirat HB za RR Evo na hitrco, samo je sel pa na obisk k ocetu v bolnico. Grem Evanu druzbo delat oz. spat na kavc A vas je kaj ura zmedla?