|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
28.3.2009 0:38:43   
2ursae
prišla sem domov, želim le povedat, da sem se imela res lepo user posted image . Sem že seznanila mojega z Guliverlandijo (al kako se že reče user posted image ) - saj gredo možki tud lahko zraven, ne?

nočko, moram dat Borčku inhalacijo pol pa spančkat.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
28.3.2009 0:45:34   
benika
Tudi jaz sem že lepo doma na toplem.

Hvala vam za lep večer, prijetno družbo in zanimiv klepet. Definitivno to ni bilo zadnje babje srečanje, le lokacijo bomo izbrale novo.

Tiste, ki ste manjkale na srečanju...2. soboto v avgustu se dobimo pri Petyini tašči na piknikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

2ursae, tebe je bilo res krasno videti po dolgem času in upam, da si se vsaj malce razbremenila in pozabila na vsakdanje tegobeuser posted image

Guliverlandia...ja seveda da gredo možeki zraven!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
28.3.2009 7:46:50   
A-N-J-A
Punce men zgleda ni usojeno prit na vaše srečanjeuser posted image , pa cel dan sem o štruklih sanjala.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
28.3.2009 8:19:08   
ninocka
Anja, mam struklje zate user posted image

Drugace sem se pa jst imela tudi super, res je bilo lepo in upam, da kmalu ponovimo.

In hvala moji taxistki za prevoz user posted image user posted image user posted image

Guliverlandia - jst tud racunam na mozeke, sama itak ne bi mogla do tja vozit.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
   [Brisano sporočilo]
28.3.2009 9:29:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
28.3.2009 10:00:30   
pety78
Ojla,

Hvala vsem za družbo in za čvek. Bilo je super! Nažrla sem se kot vol, tako da sem krofe šele malo prej preizkusila. So teknili! user posted image

Lep dan kljub dežju.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
28.3.2009 11:58:44   
A-N-J-A
Punce hvala vam za štruklje, bili so izvrstni, še najbolj mi je bil všeč čokoladniuser posted image .Res full sem bla vesela da ste izglasovaleuser posted image mene, pa čeprav nisem čist vaša.
Pa seveda hvala ninocki, oz Samotu da so mi jih dostavli na domuser posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
28.3.2009 13:13:20   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Punce men zgleda ni usojeno prit na vaše srečanjeuser posted image , pa cel dan sem o štruklih sanjala.

Ti, sej ni problem. Čez ene 2 meseca nas ti povabiš k sebi na večerjo in klepet, pa boš ziher prisotna na srečanjuuser posted image user posted image user posted image  Štruklje vam pa jaz tud iz Ančke lahko direkt pripeljem (prek vez, sevedauser posted image -pa ne okol govortuser posted image )

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
28.3.2009 13:43:52   
pety78
(prek vez, sevedauser posted image -pa ne okol govortuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem čist tih! user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
   [Brisano sporočilo]
28.3.2009 14:47:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3835
28.3.2009 18:08:17   
Nika v službi
O, tokrat sem pa jaz med zadnjimi, ste bile res pridne z oglašanjem po srečanju. Ja, tudi meni je bilo izredno prijetno z vami in se že veselim kake ponovitve. Še letos!user posted image

Ančka me je prijetno presenetila in sigurno bomo prišli kdaj tja na kosilo. Upam, da bom prek vezuser posted image  dobila vsaj tako dober "service" kot smo ga bili deležni mi.

A-n--j-a, res mi je bilo žal, da te z Ninočko nisva mogli pobrati. Naslednjič si zraven - pa kjerkoli že bomo: pri tebi doma, pri Pety-jini tašči....user posted image user posted image

Glede Guliverlandije se nismo nič konkretnega zmenile, kolikor jaz vem, tako da se debata nadaljuje tu. Potrebno je le določiti en datum in potem se pač pofočkamo. To je vse. In seveda - gremo s celo familijo!

Tažana, res sočustvujem s teboj glede vnetja ušesa, saj sama presneto dobro vem, kako je to zoprno. In kako hudo boli. Je še zelo svež spomin na moje težave z ušesom lani v Budimpešti. Bolje, da se ne spomnim. Upam, da tole pri tebi nekako sanirajo, saj je res zoprno, ker ne smeš dobit AB zaradi nosečnosti. A slišiš pa o.k.? Ker jaz sem bila takrat povsem gluha, vrtelo se mi je, grozno.

Benika, a so tebe slučajno na poti od Ančke ustavili policaji? Sem imela nek preblisk, da sem videla C5 tam ob cesti, ko sva se z Ninočko peljali mimo... Ampak verjetno sem se zmotila....

Valla, timing tvojega prihoda je bil očitno več kot odličen. Zdaj veš za prihodnjič.user posted image  Saj pravim, da je te stvari treba ponavljat.user posted image

Mi smo bili danes dopoldan v Realu, zdajle pa smo ravno prispeli z Brnika. Ja, spet smo bili na letališču.user posted image  Kaj morem, če pa je naša Nika tako neumna na letala, pa kovčke, ki se vozijo po traku... Smo bili tam kaki 2 uri, v kavarnici je bila še ena punčka Zoja (pol leta mlajša kot Nika), s katero sta imeli veliko zabavo. Zdaj dol s Tomažem sestavljata garažo in pralnico iz legic, jaz pa grem na hitro pregledat ponudbo v kinu. Mogoče greva zvečer v Kolosej...

Lepo nedeljo voščim in se tipkamo!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3836
28.3.2009 18:40:41   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Benika, a so tebe slučajno na poti od Ančke ustavili policaji? Sem imela nek preblisk, da sem videla C5 tam ob cesti, ko sva se z Ninočko peljali mimo... Ampak verjetno sem se zmotila....

Ker se nič ne javi bom jaz odgovorila. JAAAAAAAA!!!!!! Sicer samo rutinska kontrola - prometno, vozniško, pa a je bilo kej alkohola. In so naju spustili. Pomojem se je benika mal tresla v kolenih user posted image .

Punce včeraj je bilo fenomenalno res. Hvala, ker sem bila lahko zraven, sem se naučila veliko novega. Da o štrukljih ne govorim. ANJA nujno moraš probat drobnjakove, so bli božanski.
ninočka ampak tvojega trebuha se pa nisem mogla nagledat.user posted image  Kolk je velik (pa ne zamertuser posted image , nisem navajena nosečnic).
ursae upam, da se pri vas kmalu vse uredi, mi je bilo kar hudo poslušat. user posted image

Lep vikend

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
28.3.2009 18:57:20   
tažana
Lepo slišat, da se ste se zabavale.
nika: Sluh sem imela slabši, vendar ni bilo hudo.  huje je sedaj ko imam trak noter. Samo bolelo me je tako, da niti ust nisem mogla odpita, zbadalo me je čisto noter do možganov. user posted image
Noampak danes je že bolje. Preden grem spat moram trak ven potegnit potem bom pa jutri videla kaj bo iz tega. Upam na najboljše user posted image

Grem do konca povečerjat user posted image .

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
28.3.2009 21:17:12   
A-N-J-A
Madona kje ste zdaj najdle idejo, da se pri men doma dobimo, kam naj vas pa damuser posted image Drugač rade volje, mogoče nekoč, bomo vidli če sem rojena pod srečno zvezdo in kdaj dočakam svojo hiškouser posted image .

Špelka a da so drobnjakovi dobri.....mmmmbi blo za probat jauser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
29.3.2009 12:50:34   
ninocka
Dober dan,

mi smo ze nazaj iz Koloseja - je danes tak dan, da smo se sli kar tja igrat. Evan je tam spoznla ena dvojcka in so pol noreli kot zmesani, je bil cist v glavo premocen. Sem prav sama nase jezna, ker se nikoli ne sponem s sabo vzet kratke majcke oz. nekaj za preoblect. Ruben je pa navalil  na tisto plezalo - tobogan in je skoz plezal gor in pol po toboganu dol. In to SAM, lepo prosim user posted image Se je parkrat spustil po ritki, pa mu se nis lo, pol se jepa po trebuscku spuscal. Vmes je pa spet probal, ce ze kaj bolj obvlada po ritki, dokler ni enkrat na nos padel, da se mu je kri ulila. POtem se je pa samo se po busiju spuscal. Sva ga pa s Samotom samo gledala - ma cist vsepovsod je zlezel, pa po unih plezalih (gredi) je sel kar po dveh, pa v hisico je lezel cez okno, samo se je potem na oknu zataknil in ni slo ne naprej ne nazaj user posted image user posted image user posted image Tale nas je pravi akrobat.

Smo prisli domov vsi lacni, maladva sta zmazala vsak svoj smarties jogurt (absolutni hit pri nas), jst sem jedla ene hrske s sirnim namazom, Samo pa sendvic. In je bla taka tisina v jedilnici, da bi se iglo slisal past...sploh nisem mogla verjet....user posted image
Evan zdaj gleda Ice age2 (vceraj smo kupili nov DVD player, ker sta nama obadva riknila), Rubna smo dali spat, jst pa mal RR cekiram, pol grem pa tud na kavc lezat.

Vceraj sem se ful slabo pocutila - me je bolel spodnji del trebuha in sramna kost, pa se zapestje (revma). Mi je bla vsaka stvar taak napor...user posted image Sem zaspala popoldan na kavcu, moj je skuhal kosilo (spet sem jedla gobovo omako user posted image ), Evan je pa gledal eno risanko in me pustil cist na miru user posted image user posted image user posted image Sem si miceno spocila, da sem potem se popoldne zgurala z malima, ker Evan je bil pa potem katastrofa... Smo se mla preden je sel spat skregali oz. sem ga kregala, ker je razmetal ene liste, potem pa ko bi jih moral pobrat, je pa kar nekja sanjal, pa mal pobral, pa jih spet razmetal...In sem mu za kazen vzela nove bagije (za vse ki imate fantke - v mercurju se dobi ful lusten kompletek  5 malih bagijev za 11 EUR, pa tudi kavliteta je OK, ne bodo takoj razpadli. Je pa od firme Caterpillar. Mi smo jima ze poleti kupili nekaj iz te serije in so ful OK, cena je pa tudi normalna) in se je potem 1/2 ure jokal in histerijo zganjal. Potem sem ga pa vzela v narocje in se je ful stisnil k meni in ko sva se pogovorila o situaciji, je razumel, da se bo lahko jutri (tj danes) igral z njimi, do takrat so pa pospravljeni, ker ima kazen. Pa rekel je, da si bonboncka tudi ne zasluzi user posted image

Tazana, upam da bo bolje s tem tvojim usesom...user posted image
spelka, nic ne zamerim, ker vem, da je moj trebuh rees ogrooomen. Ampak jepa cist druge oblike kot pri Evanu in Rubnu. Bolj kot ena zoga, se mi zdi user posted image Aja, pa ne pozabit mi posodit knjige user posted image Zdaj mam cajta na polno....
valla, a mas ti te filme se kje na racunalniku oz. DVDjih al si ze vse zbrisala? Bi te prosila za ene par filmov, ker jst tezim Samotu ze 100 let, pa mi nic dol ne potegne user posted image user posted image

Guliverlandia - nic se se nismo zmenile, smo se na odhodu spomnile, da smo pozabile to predebatirat user posted image HB za RR user posted image user posted image

Evo na hitrco, samo je sel pa na obisk k ocetu v bolnico. Grem Evanu druzbo delat oz. spat na kavc user posted image

A vas je kaj ura zmedla?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
29.3.2009 16:51:19   
Pia67
Drage moje, Mirena je en user posted image . Od cetrtka ponoc sem cist gotova. Se dobro, da imam user posted image , pa Ninine stare plenice. Dobesedno lije iz mene. Upam, da se zadeva umiri, ce ne bom morala zadevo ven dat. Se dobr, da ni vec samoplacniska.
Tako je odpadla zadeva z vami, pa Vrsic z mojimi soplezalci, pa ...
No, edin naspala sem seuser posted image .

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
30.3.2009 11:49:40   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ker se nič ne javi bom jaz odgovorila. JAAAAAAAA!!!!!! Sicer samo rutinska kontrola - prometno, vozniško, pa a je bilo kej alkohola. In so naju spustili. Pomojem se je benika mal tresla v kolenih user posted image .

Aha, potem pa sem vendarle prav videla. Takole s kotičkom očesa sem zaznala, da tam stoji C5... Lepo, da je vse minilo bp. Po vsej tistih rundah...user posted image user posted image user posted image

Ninočka, mi smo bili včeraj tudi na tistem koncu. Pravzaprav smo hoteli popoldan v Kolosej, vendar so imeli tam neko praznovanje RD in je bilo čisto zasedeno. Potem smo pač šli v Areno in na koncu je izpadlo pravzaprav še bolje. Je precej več prostora za tekanje, Nika pa je bila vsa blažena, ker je imela družbo njenih ljubih sestričen Sare in Mance. Smo bili tam od 14:30 do 17:00, se načvekali (poleg nas 3 in že omenjenih 2 sestričen, še njuna mamica Nataša ter mama in ata) in "nažrli" sladkih dobrot (sladoledi, ledene kave, tortice, kavice...).

Tažana, me veseli, da se stanje z ušesom izboljšuje, upam, da bo tudi danes in naprej o.k. Je večerja ostala tam, kjer mora biti?user posted image

A-n-j-a, ne se obremenjevat, hec je bil, hec.user posted image  Kar pa še ne pomeni, da nas kdaj ne dobiš na vrata....user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ženska bo čisto obupala nad nami...user posted image

Pia, ojej, ojej. Upam, da se zadeva umiri. Le počivaj!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
30.3.2009 15:02:50   
tažana
Nika: Zaenkrat že cel teden nisem bruhala. user posted image  Je pa res, da mi zvečer sploh ne paše jest, ko pa pol ure v postelji ležim sem lačna kot volk user posted image . Zato se vsak večer kar malo silim jesti tisti kos kruha, da vsaj zaspim za silo sita user posted image .
Ušes pa še danes ni čisto dober user posted image . Če ga pustim na miru je vredu, če se ga pa kaj dotaknem pa še vedno boli. Tudi spat ne morem na tej strani. Upam, da bo kmalu čisto vredu, ker mi gre pošteno na živce, da s trakom okrog skačem. Ponavadi še sredi zime nimam ničesar na glavi- sedaj pa tako user posted image .

pia: Kot je že Nika rekla počivaj, jaz pa bom pesti držala, da se čimprej stanje uredi.

Grem lenarit... je ravno pravšnji dan za to. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
30.3.2009 19:53:48   
pety78
Evo, ti bodo za našga tamalega. user posted image

http://shop.crocs.com/pc-1434-4-wb-batman-kids-cayman.aspx?navcategories=32,120

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
30.3.2009 20:17:44   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Evo, ti bodo za našga tamalega. user posted image

crocs

Lustni user posted image , samo ce jih bos pri nam dobila.
Ko sva sla s samotom na Dunaj in sva se ustavla tam v Ikei, je bil zraven se shoping center in ful ogromna stacuna za Crocse...men se je skor strgal, kaj vse so tam meli, tud usnjene skornje, ful hude, da o raznih moskih obuvalih niti ne govorim...Kaj hocem rect, ce jih ni pri nam, pejt na Dunaj user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
   [Brisano sporočilo]
30.3.2009 20:26:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3846
30.3.2009 20:33:38   
pety78
Kaj hocem rect, ce jih ni pri nam, pejt na Dunaj user posted image

No, mogoče pa res pojutrišnjem, ko bom glih tam okrog hodla.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3847
30.3.2009 21:04:17   
teta beta
Ojla!

jaz pa moram malo pojamrat. Stara mama je že en teden v topolščici in danes je bila zelo boga. Upam, da si bo opomogla. Kaj več pa ne morem niti napisat, ker me od vsega boli glava, da mi jo bo razneslo. Malo pikapok in dobrih mislih, prosim!!! user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
30.3.2009 21:59:36   
spelka12
teta beta tele so za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tele pa za tvojo staro mamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Upam, da jih bo dovolj.
ninočka knjigo dobiš lahko takoj, mam jest še par drugih, pa itak sem zdejle dobila od dragega vse sezone Greys anatomy user posted image , tko da za branje ne bo časa. A Ti jo pošljem? JAvi na zs. PA še eno vprašanje. Si govorila o popečenem mladem siru. Si mi naredila take slinaste skomine, da je joj. Zdej me pa zanima, kateri sir kupiš? A jih je več vrst? Aja pa kje to kupiš. Hvala že vnaprej.
pia a da so z mireno taki problemi? Tega ne poznam, a ven jo pa ne boš dala?
tažana upam, da je uho tud brez traka dobro. glede hrane pa vem, kako je. Jest sem nonstop lačna, ampak po vsem me tolk boli želodec, da potem zarad tega bruham in sem na istem. PA zvečer sita, čez pol ure pa tko lačna, da komaj zdržim do kuhinje. Sej se to neha a ne? user posted image  A si ti bila na nuhalni pa kje?
pety sem probala s coca colo - NE POMAGAuser posted image .
ANJA ne samo, da so drobnjakovi dobri, odlični so.

9.4. imam nuhalno pri Pušenjaku user posted image . Jeeeeeeeeeej samo še 9 dni pa ga spet vidim. Sama sebi se zdim smotana, k se tolk veselim vsega z nosečnostjo.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
31.3.2009 9:03:30   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Kaj hocem rect, ce jih ni pri nam, pejt na Dunaj user posted image

No, mogoče pa res pojutrišnjem, ko bom glih tam okrog hodla.

No dej, ce bos pa ze liiih tam, pol pa se men iz Ikee prinesi...user posted image user posted image user posted image

teta beta, hvala za slikice. Pa seveda tudi mi posiljamo cel kos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo staro mamo. Da se bo hitro spet pocutila bolje user posted image
Spelka, upam, da mi bos hvalezna za tole user posted image , ker se mi ze zdej dviguje, ko to pisem. Tistemu siru se rece Olimijski sir za zar, jst ga kupujem v Sparu, sem ga pa vidla ze tud v mercatorju in Tusu. majo ga pa tam zraven mozzarel in feta sira.  Potem ga pa narezes na rezine, popeces na olivnem oljcku, da dobi mal tako rjavo skorjico in pojes. Pa ful dobr pase k raznim solatam in z balzamicnim kisom.  Oh, moram nehat, ker bom sam se na Wc tekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Knjige mi pa ni treba posiljat, mi jo  bos pirnesla naslednjic, ko se vidimo.
benika, do kdaj si ti doma? A se dobimo se na kaksni kavici, preden gres v sluzbo? Pa valla, pa Pety, pa Spelka, pa se kera, ce bo frej? Lahko tudi tko kot zadnjic, v Tusu?
Zappa sem pa ze stestirala, sem vceraj Rubna v njem peljala iz vrtcauser posted image user posted image . Pa Evan je ful navdusen nad njim, bi ga skoz vozil. In itak, da je takoj, ko se je Ruben vanjga vsedel, hotu ga okrog peljat in ga je prevrnil user posted image
valla, sposodila bi si miljonarja  pa Benjamina Buttna

Nam se je pa greznica zamasila, in so jo vceraj prisli spucat. Potem pa nismo mogli na WC, pa stusirat se, pa nic nisem smela prat...Rubna sem samo na hitrco s plenicko umila, Evana pa sploh nisem umivala. IN ga je potem ful skrbelo, kaj bodo v vrtcu rekli, ker se ni stusiral user posted image user posted image user posted image Pol pa bereva knjigico in mi da nogice na kolena in mu v fori  recem, Joj, kako smrdijo stinkiji! user posted image Evan pa, Ja, ce se pa niso mogli stusirat user posted image user posted image user posted image
Drugce jih dvigne k nosu in rece Ne, ne smrdijo, ker smo jih umili user posted image

aja, se tole - mi je rekla Kiki, nasa tiha septembrka, ki nas samo bere, da moram kej lepga napisat. Kiki, posebi zate - KEJ LEPGA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.