ninocka
|
Dobro jutro, jst sem na dopustu (32 dni) pol pa bolniska in porodniska Mi smo v torek imeli zadnji delovni dan, v sredo in cetrtek pa smo praznili shop. Pa so nam ITjevci sunli racunalnike, smo mogli se dopuste okrog po firmi hodit spisat V glavnem mi2 z Anjo tudi prideva, jst se ze ful veselim, ceprav ze 2 dni jem kot ena zerkica samo gostilnisko hrano V sredo sem nardila poslovilca (cevapcici+pizze), vceraj smo si v sluzbi prvic privoscili eno tako na izi kosilo in smo se zapeljali do Jurmana, danes pa vecerjica ...mnjam. mnjam... Nika, ti posljem ZS, kje sem + telefonsko V ponedeljek sem imela pregled, vse OK, spola se ni videlo, ker je bil dojencek obrnjen z ritko naprej in navzdol. Sem si pa ogledala njegovo hrbtenico Potem sem ga prosila, ce me da na bolnisko (4 ali 8 urno) pa je rekel, kar 8 ur, bom tudi jaz bolj miren (zaradi maternice). Sem hotla najprej it na bolnisko in potem dopust, pa sem ugotovila, da se mi lih ta mesec se steje v izracun za porodnisko in sem zato obrnila. Pocutim se OK, edino sramna kost me fuuul boli, sploh pa zvecer, ko lezim in gledam TV imam tak obcutek, kot da bi mi nekdo po meni hodil Pa kriz, standard... Je rekel G, da bom definitivno rodila 2 tedna prej, da slucajno ne dobim kaksnih popadkov in da ne pride do raztezanja maternice. Ni mi pa mogle preverit kako izgleda, ker sem sla prej lulat... Materinski dan sem prezivela sama z Rubnom, Evan je imel predstavo Zvezidco zaspanko in je hotel sredi predstave it, ker se je bal razbojnika. Ga je Samo peljal. Mi je pa v vrtcu naredil eno voscilnico in pa tako ful lepo rozico, pa neko pesmico bi mi moral zapeti, ampak je ni hotel, ker ni imel triangla... Iz nedelje na ponedeljek smo pa Rubna preselili v Evanovo sobo oz. zdaj je njuna soba. V zadnji minuti sva se odlocila, da se nekaj preurediva in je zdaj malo vec prostora noter. Spanje zaenkrat kar laufa, samo Ruben ta teden nekaj noce takoj zaspati in potem, ko pride Evan se ful smejita in neki igrata...Jim je treba it po 5x rect, da se umirita, sploh Evan, ker mu on zacne nekaj govorit, Ruben pa itak v smeh in skakanje in smo pol na veselici Edino ponoci je mal kriza, ker se Ruben pac se zmeraj zbuja, jst pa ful tezko vstanem in potem skoz Samota butam, da mu gre on dat flasko. No, smo pa tudi ze celo noc prespali Danes moram se po bolnisko in v BTC po plenice za Rubna, pa verjetno bom sla s sodelavcem se na kavico (ma tud dopust), pa pol se s Samotom...dons mam cist na izi dan, v ponedeljek pa zacnem s pospravljanjem, pranjem, pripravljanjem... Benika, dons ti prinesem dinarcke, ti pa meni Zappa in lupinico Pety, bom sla pogledat oblekce in ti spakirala, ce je kaj primernega 2ursae, bozcki, sploh nismo vedele, da ste na infekcijski Sam, da se je Borci hitro porihtal in lepo je prebrat pozitivno izkusnjo v taki tezki situaciji. Pa ti se tudi cimprej pozdravi Je pa zdaj od ene moje kolegice mali tudi na Pediatricni, ima uroinfekt in neko bakterijo. Ga na infekcijski niso mogli obdrzat, ker ni prostora... teta beta manjkajo nam se slikice 20, 36, 37, 39, 40, 41, 43, 45, 47, 81, 82, 87, 100, 110, 117, 119, 122, 143, 146, 168, 169, pa se ene 4 crke, samo ne vem katere. spelka za pikico/pikca Ti pa kar pocivaj, dete je na prvem mestu, za sluzbo se pa ne sekiraj... pia, lustna je tale tvoja kolesarka Evan je ze lani dobil kolo (12ko, za 14 je bil cist premajhen), za letos bo se, drugo leto dobi pa verjetno ze 16ko. Ruben bo pa podedoval 12ko , pupica pa tricikel, pa bomo vsi kolesarili Tko, zdej grem pa se Niki ZS poslat, da me bo moja taxistka nasla, pol pa pod tus in naprej po opravkih