|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
24.3.2009 15:36:32   
benika
no ampak sedaj sem že čisto optimistična, ker se zadeva bistveno izboljšuje.

A potem nam še vedno daješ upanje, da se nam vsaj za kako urico pridružiš?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
24.3.2009 18:00:08   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

2ursae, lepo je bilo prebrati eno pozitivno zgodbo iz pediatrične. In super, da ste ok!

saj to je - nisem bila na pediatrični, ampak na infekcijski user posted image . Ko mi je P dajala napotnico in se odločala, kam naj naju pošlje, mi je rekla, da bo na infekcijski zihr bolje kot na pediatrični.

kaja, rulaš user posted image

naš petek: itak, da sem fasala podobno kot Bor - bruhanje, drisko in vročino. kaj bi mi brez našega Murphya user posted image . Če pomislim na hrano, se mi kar obrača, tako da, bom videla, kako bo z mano. Aja, za nameček sem še totalno švoh in se vlečem naokoli k polžek. A veste da razmišljam, da še dobro, da se še nisva obločila za še enega dojenčka, bi bila zdajle noseča, najbrž ne bi mogla z Borom na infekcijsko, oz. bi šla in prevzela tveganje okužbe ... tko da, še dobro, da nimam na skrbi še enega piščančka.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
24.3.2009 21:17:42   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Hm kje je ta čolnarna s temi tortami. Mal se mi sline cedijo.

V parku Tivoli pri bajerju oz. tam, kjer so rastlinjaki. Praktično nasproti ta glavnega otroškega igrišča (ograjenega). Ne vem, kako dobro poznaš Tivoli, zato ti malce težje razložim.

jutri imam uz in upam, da mi končno določijo PDP in posvetovalnico.

Močno stiskam pesti za jutri!

Petka se veselim ampak nisem čist sigurna, če bom prišla. Po 2 urah pokonci sem kot izžeta cunja in bolečine se podvojijo. Bom vprašala svojo g. če lahko hodim okoli.

Absolutno je na prvem mestu otročiček. Jasno je, da bi bile tvoje družbe neizmerno vesele, ampak sedaj imajo prednost druge stvari. Bomo ponovile, nikar ne skrbi.user posted image

Tažana, jaz tudi navijam za tvoj prihod. Pa magari samo na predjed. Če bo ostala notri, lahko podaljšaš do glavne jedi (z več hodi).user posted image  Al' sem zlobna...

2ursae, ojej, pri vas pa se ne neha. Najprej Bor, sedaj pa še ti. Upam, da se zoprnija tu ustavi in da ne bosta fasala še Anže in možek. Iskreno upam, da se uspeš sestaviti do petka. Povabilo - glej zgoraj tekst za Tažano. Velja zate podobno.user posted image  Pa sem res neznansko zlobna...user posted image

Ninočka, mi boš zaupala svoj domači naslov? Lahko na zs ali na mail.

Mi smo bili danes v nabavi v MC Šiška, kjer sta bila za Niko (in ostale otročičke) glavna atrakcija Fifi in Čmrlek v človeški velikosti. Sta bila dva človečka oblečena v omenjena dva junaka Cvetličnikov in sta se sprehajala po centru, objemala otroke, se slikala, plesala.... Johnsson je imel neko predstavitev in Nika je dobila CD z uspavankami. Tomaž jo je slikal s telefonom, vendar mu zdaj prenos nekaj šteka in ne morem naložit slikice sem gor. Ko uspemo kaj sčarat, objavim. Je res luštna slikica.

Jutri imam na obisku "moje" Čehe in se na RR ne bom oglašala. Program je celodnevni - od 8:00 naprej, končamo s poznim kosilom in nato sprehod po Lj. ter slovo. Zvečer bomo leteli še v Depalo vas čestitat ob materinskem dnevu, mašo bomo pa verjetno zamudili.user posted image  Ja, vsega se res ne da.

April se mi polni s službenimi potmi (Nemčija, Italija), tako da bo - če bo šlo vse po planu - spet kakšna priložnost za dopolnitev Edove zbirke kugel.user posted image  Blomberg, Hannover, Bonn, Stuttgart - ima kaj od tega? Za Italijo pa je planirano Firenze, Milano in Padova.

Grem delat - prečekiram službene maile, pokukam na FB in Gmail in spat.

Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
25.3.2009 12:08:33   
2ursae
Za vse mamice, tudi bodoče:  ČESTITKE ZA MATERINSKI DAN user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
25.3.2009 15:13:39   
spelka12
špelinčko ali špelinčika je ok. PDP imam 23.10., prvo posvetovalnico pa 21.4. Danes sem se naročila še na nuhalno, da mam pol vse urejeno. Aja dobila 1 mesec bolniške user posted image . petek  - 80% pridem.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
25.3.2009 16:22:15   
Pia67
user posted image  za Špelinko ali Špelinčka, karkoli, samo, da bo. Enkratno, kako čas hitro beži, Špelka, sem bila kar presenečena in še 1x user posted image  za pogum.

Kaja, ja teb se pa res mudi, super, predmet poželenja je pa kar mal sumljiv user posted image .

2ursae še dobro, da sta bila na infekcijski, so vaju pa res pocrkljali, ko berem kako je z malimi bolniki in starši na pediatrični, se vprašam zakaj ne bi arhitekte, notranje opremljevalce dali za nekaj dni notri... Upam, da se hitro pozdraviš.

Pri naju veliko novega, ne vem kje naj začnem user posted image . Zaenkrat ena fotka, ker Nine že dolgo niste videle. Danes sva šli z Nininimi prihranki do Hervisa (jaz sem imela popust z zadnjega teka, pa še nesestavljen kolešček sva vzeli) vrgli denarce na pult in spodnja fotka kaže prvi preizkus, zdaj pa greva še na probno vožnjo, potem ko bo Nina narezala jagode in pogostila stare starše, mal hecno zgleda, samo slastno pa bo. mali praznik, začetek pomladi, materinski dan.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
25.3.2009 20:46:53   
pety78
O, Pia, super kolo. Mi tudi razmišljamo o nakupu takega, pa verjetno ne bomo čakali do RD-ja. Kolk pa stane?

Valla. eno strokovno vprašanje imam zate. Kako narediš, da se barve prelivajo, kot na spodnji sliki. Če recimo pogledam modro, je verjetno več odtenkov modre. Pa stiki med barvami, torej prehodi iz zelene v rumeno...
Hvala. user posted image

http://www.bolha.com/oglas382791738/slike-slike-dekorativna-slika-akril-na-platno-triptih/slika-0

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
25.3.2009 21:03:14   
teta beta
Čestitke, špelka user posted image user posted image ! Čuvaj se!

Nastop v vrtcu je bil krasen, pravi mali cartki so bili.

Pia, Nina je pa že prava punca!

Ninočka, napiši mi no, katere slikice ti manjkajo, jih imam spet kar nekaj novih za zamenjat!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 21:09:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3809
25.3.2009 22:07:41   
A-N-J-A
Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3810
25.3.2009 22:30:13   
teta beta
Ninočka, na forumu zbirateljstvo lahko najdeš vse naše odvečne slikice. Sem rabila celo večnost, da sem jih skup spravila. Tvoje 47 nisem vpisala zraven za menjavo user posted image . Aja, črko b, ki si mi jo poslala, sem pa izgubila user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
26.3.2009 8:36:31   
Pia67
Pety78 kupila sem 14" kolo, najbrž bi Vid potreboval že 16", ker je tako velik. Nina je na 16" kar "ležala" tako, da mislim, da bo kolešček zdržal še najmanj naslednje leto. Mal sem pohitela z nakupom, ker sem imela popust, pa še Nina se rada drlinčka okoli hiše. Smo morali izposojeni kolešček vrnit.
Link do Nininega koleščka: http://www.hervis.si/index.cfm?CFID=1394765&CFTOKEN=47212201&fuseaction=Sportwelten.detail&hauptgruppe_id=524&gruppe_id=829&untergruppe_id=1253
Cena brez popusta: slabih 90€, s popustom pa 62€. Splača se počakat na Hervisove akcije al pa, da kupiš izdelek v škatli, nesestavljen. Jaz sem bila malo vztrajna in so mi dal 22% popusta (tekaški popust+nesestavljen izdelek). maja meseca se mi zdi, da je tudi dan brez DDV-ja in bo še kar nekaj akcij članov Hervis kluba.
Še namig za Vida: http://www.hervis.si/index.cfm?CFID=1394765&CFTOKEN=47212201&fuseaction=Sportwelten.detail&hauptgruppe_id=524&gruppe_id=829&untergruppe_id=1253

Pri nas mede sneg kot za stavo, jaz pa bom presajala paradižnike za v rastlinjak, upam, da mi ne bo treba kidat, da bom do bajte prišla user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
26.3.2009 8:37:23   
Pia67
Ja to se zgodi, če človek kopira iz ene na drugo spletno stran. Mal grdo zgleda, žal mi je ...user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
26.3.2009 11:38:46   
Nika v službi
2ursae, hvala za čestitko za materinski dan. Upam, da ste ga lepo preživeli. Mene je Nika presenetila s krasnim srčkom iz kartona na palici, na srčku je napisano "Mamica, rada te imam - Nika". user posted image  So v vrtcu izdelovali srčke za mamice in zdaj sem si to njeno stvaritev prinesla kar sem v pisarno. Sicer pa smo z rožico obdarovali babi, jaz sem od očija letos dobila ledene kocke, Tomaž me bo v teh dneh enkrat peljal na ledeno kavo, k mami v Depalo vas gremo pa verjetno danes, ker nam včeraj nikakor ni zneslo zaradi mojih službenih obveznosti.

Špelka, super novička. Oktobrček ali oktobrka, torej! Juhej! Le čuvaj sebe in pikico!

Pia, kakšna velika punca je že Nina!! Res jo že precej časa nismo videli in razlika je očitna. Prava damica! In super kolo. Edino, kar me bega,je to, da na tvojem linku pod tem dizajnom prikazuje 12 colsko in 16 colsko kolo, ravno 14 colskega pa ne. Ampak mogoče sem jaz na hitro pogledala in sem spregledala. Kakor koli že, kolo mi je res zelo všeč in bomo sigurno šli z Niko pogledat in poskusit. Po moje bo tudi njej povsem zadostovalo 14 colsko. Je pa res, da če pogledam Nino na tej tvoji slikici, bi jo takole na uč posadila tudi na večjo dimenzijo. Slika je očitno hudo varljiva.

Kaj je zdaj, se jutri vidimo? Nobena niti ne črhne na Benikine pozive. Dajmo se izjasnit, če jutri vse sigurno pridemo, Ninočko pa prosim za konktat na zs ali mail. Mašinca, pa ne bom valjda jutri popoldan ob petih, ko bom pricurljala iz službe in se že začela rihtat za večerjo, iskala naslove in čekirala RR! Ajde, pristopite resno k zadevi!
Jaz se že ZELO veselim!!!!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 26.3.2009 11:40:53 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
26.3.2009 12:50:47   
A-N-J-A
nika-ninocka nima računalnika v službi, tako da se bo najbrž danes kaj od doma javila.Drugač pa midve pridevauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3815
26.3.2009 20:16:22   
pety78
Ja, itak da pridemo. user posted image Kam že? user posted image

Aja, jaz sem se tako povabila, da se peljem z beniko in špelko. user posted image

Čaw, grem jest.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
27.3.2009 7:59:14   
ninocka
Dobro jutro,

jst sem na dopustu (32 dni) pol pa bolniska in porodniska user posted image user posted image user posted image

Mi smo v torek imeli zadnji delovni dan, v sredo in cetrtek pa smo praznili shop. Pa so nam ITjevci sunli racunalnike, smo mogli se dopuste okrog po firmi hodit spisat user posted image

V glavnem mi2 z Anjo tudi prideva, jst se ze ful veselim, ceprav ze 2 dni jem kot  ena zerkica samo gostilnisko hranouser posted image
V sredo sem nardila poslovilca (cevapcici+pizze), vceraj smo si v sluzbi prvic privoscili eno tako na izi kosilo in smo se zapeljali do Jurmana, danes pa vecerjica ...mnjam. mnjam...user posted image

Nika, ti posljem ZS, kje sem + telefonsko

V ponedeljek sem imela pregled, vse OK, spola se ni videlo, ker je bil dojencek obrnjen z ritko naprej in navzdol. Sem si pa ogledala njegovo hrbtenico user posted image   Potem sem ga prosila, ce me da na bolnisko (4 ali 8 urno) pa je rekel, kar 8 ur, bom tudi jaz bolj miren (zaradi maternice). Sem hotla najprej it na bolnisko in potem dopust, pa sem ugotovila, da se mi lih ta mesec se steje v izracun za porodnisko in sem zato obrnila.
Pocutim se OK, edino sramna kost me fuuul boli, sploh pa zvecer, ko lezim in gledam TV imam tak obcutek, kot da bi mi nekdo po meni hodil user posted image Pa kriz, standard...
Je rekel G, da bom definitivno rodila 2 tedna prej, da slucajno ne dobim kaksnih popadkov in da ne pride do raztezanja maternice. Ni mi pa mogle preverit kako izgleda, ker sem sla prej lulat...user posted image

Materinski dan sem prezivela sama z Rubnom, Evan je imel predstavo Zvezidco zaspanko in je hotel sredi predstave it, ker se je bal razbojnika. Ga je Samo peljal. Mi je pa v vrtcu naredil eno voscilnico in pa tako ful lepo rozico, pa neko pesmico bi mi moral zapeti, ampak je ni hotel, ker ni imel triangla...user posted image

Iz nedelje na ponedeljek smo pa Rubna preselili v Evanovo sobo oz. zdaj je njuna soba. V zadnji minuti sva se odlocila, da se nekaj preurediva in je zdaj malo vec prostora noter. Spanje zaenkrat kar laufa, samo Ruben ta teden nekaj noce takoj zaspati in potem, ko pride Evan se ful smejita in neki igrata...Jim je treba it po 5x rect, da se umirita, sploh Evan, ker mu on zacne nekaj govorit, Ruben pa itak v smeh in skakanje in smo pol na veselici user posted image
Edino ponoci je mal kriza, ker se Ruben pac se zmeraj zbuja, jst pa ful tezko vstanem in potem skoz Samota butam, da mu gre on dat flasko.  No, smo pa tudi ze celo noc prespali user posted image user posted image

Danes moram se po bolnisko in v BTC po plenice za Rubna, pa verjetno bom sla s sodelavcem se na kavico (ma tud dopust), pa pol se s Samotom...dons mam cist na izi dan, v ponedeljek pa zacnem s pospravljanjem, pranjem, pripravljanjem...

Benika, dons ti prinesem dinarcke, ti pa meni Zappa in lupinico user posted image user posted image
Pety, bom sla pogledat oblekce in ti spakirala, ce je kaj primernega

2ursae, bozcki, sploh nismo vedele, da ste na infekcijski user posted image user posted image user posted image Sam, da se je Borci hitro porihtal in lepo je prebrat pozitivno izkusnjo v taki tezki situaciji. Pa ti se tudi cimprej pozdravi user posted image user posted image
Je pa zdaj od ene moje kolegice mali tudi na Pediatricni, ima uroinfekt in neko bakterijo. Ga na infekcijski niso mogli obdrzat, ker  ni prostora...
teta beta manjkajo nam se slikice 20, 36, 37, 39, 40, 41, 43, 45, 47, 81, 82, 87, 100, 110, 117, 119, 122, 143, 146, 168, 169, pa se ene 4 crke, samo ne vem katere.
spelka user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico/pikca user posted image user posted image user posted image user posted image Ti pa kar pocivaj, dete je na prvem mestu, za sluzbo se pa ne sekiraj...
pia, lustna je tale tvoja kolesarka user posted image user posted image user posted image Evan je ze lani dobil kolo (12ko, za 14 je bil cist premajhen), za letos bo se, drugo leto dobi pa verjetno ze 16ko. Ruben bo pa podedoval 12ko user posted image , pupica pa tricikel, pa bomo vsi kolesarili user posted image

Tko, zdej grem pa se Niki ZS poslat, da me bo moja taxistka nasla, pol pa pod tus in naprej po opravkih user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
27.3.2009 10:30:23   
2ursae
danes me žel ne bo, Anže že od srede bruha in ima vročino, ni šlo še nič na bolje ... ni nam usojeno user posted image

lepo čvekajte, res mi je ful žal, sploh glede na to, da bi bil to moj prvi večerni žur odkar imam otroke user posted image  ... bi se mi prav prilegel.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
27.3.2009 10:40:45   
ninocka
2ursae, bozcek Anze user posted image Upam, da se hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image
Skoda ker te ne bo user posted image , bomo pa zate kaksnega kratkega na tvoje in vase zdravje spile user posted image

Sicer pa se nam blizajo lepi, dolgi, soncni dnevi in se bomo kmalu lahko videle kje zunaj z malimi, a ne? Pa se toplo vreme bo pregnalo bolezni stran, sc, sc...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
27.3.2009 11:16:54   
Nika v službi
2ursae, res mi je žal, da se ne bomo videli. Naj se Anže čimprej pozdravi in tudi vsi ostali ostanite fit!

Ninočka, tebi pa dogaja!user posted image  Jaz bi tudi kavico, pa čevapčiče, njami! In povrhu še ledeno kavo. Potem pa na ločevalno dieto.user posted image user posted image

Te poberem kot dogovorjeno po zs.

Babnice, se vidimo zvečer. Se odklapljam....

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
   [Brisano sporočilo]
27.3.2009 11:35:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3821
27.3.2009 12:13:40   
2ursae
morda mi vseeno uspe ... držte pesti user posted image . Ktera Ančka je to? A tale, v Šenčurju?
pa ni me treba čakat s hrano, saj do tja rabim dobre pol ure, Bor gre pa spat okoli osmih.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 27.3.2009 12:14:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 3822
27.3.2009 14:21:16   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

morda mi vseeno uspe ... držte pesti user posted image . Ktera Ančka je to? A tale, v Šenčurju?
pa ni me treba čakat s hrano, saj do tja rabim dobre pol ure, Bor gre pa spat okoli osmih.

Iiii, super, že močno stiskam pesti. Ja, gostilna Ančka v Šenčurju. Ni panike, saj nas bodo itak morali ven vržt.... Noč je dooooolgaaaaaaa.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
27.3.2009 17:41:21   
benika
2ursae, moji členki so že čist beli od stiskanjauser posted image  Dej no, le pridi, a sploh veš, kolk te bomo veseleuser posted image

Tažana, a bi nas ti tudi razveselila z novičko o tvojem prihodu? Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis........

Neposredna povezava do sporočila: 3824
27.3.2009 19:04:57   
tažana
Evo, da se sploh javim, da ne boste rekle da vas zanemarjam.
Jaz imam od nedelje še dodatne težave. fasala sem namreč vnetje ušesa, tako da bom kar lepo doma na toplem in se smilila sama sebi, kako sem uboga user posted image . Včeraj sem bila pri zdravniku pa sem ga skoraj poslala nekam user posted image . Mi je 15 minut brskal po ušesu, kot da ga prvič vidi in ugotavljal kaj v bistvu vidi v enem in kaj v drugem ušesu. Bolj sem govorila, da me boli (tudi ust nisem morala odpirat včeraj user posted image ) on pa ne bodi ga len brskal in brskal in 100 nastavkov zamenjal...user posted image  Ko sem mu povedala da sem noseča mi je pa skoraj rekel, da mi itak ne mora pomagati user posted image . No na koncu se je odločil, da mi bo dal noter trak jaz pa sem zahtevala naj mi vsaj lekadol napiše na recept, če je bil tako prijazen in mi še bolj razbolel vso stvar. user posted image
Ves dan me je tako bolelo uho, da sem kar jokala, ko sem se useknila, kihnila ali zakašljala. Noro!
No ampak danes vsaj usta lahko odpiram. Upam da bo kmalu dobro!

Ve kar uživajte, Jaz pa nestrpno pričakujem poročilo. Zdej grem pa Katko v postlo spravt (pa sebe tudi  user posted image )user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.