Nika v službi
|
Čer! Končno sem priplezala do compa, da vsaj malce več natipkljam. Po eni strani očitam 2ursae, da nas zanemarja, po drugi pa tudi sama komaj najdem kaj časa. Divje je te dni pri nas v službi. Pa pustimo to. Pety, Vid je očitno iznašel novo plačilno valuto - 5 minut. Posrečeno! Drugače pa tema Razočarane gospodinje in podoben crap - no go pri meni. Te stvari mi pa res ne potegnejo. Tažana, sočustvujem s tabo in tvojimi slabostmi. Jaz spadam med tiste srečnice, ki nosečniške slabosti ne poznajo, zato nisem ravno poklicana za kakšno pametovanje. Upam, da čimprej mine. Sicer mi je pa všeč tvoj izraz, da greš na "kavč deko likat". Valla, tudi pri tvojih težavah ti ne znam pomagati. Pri nas je bil problem, da je bilo dojenje ena sama borba. Če ne bi jaz vztrajala, z Niko ne bi prigurali niti do 5. mesecev. Pia, lepo te je slišat! Še lepše pa je, da boš v soboto manjkala. Jasno - ne da ne bi želeli tvoje prisotnosti, ampak ti iz srca privoščimo crkljanje v dvoje. Če pa se vama plani spremenijo, pa seveda pridi, pridi. Te bomo vesele. Lastna gredica je dobra ideja. Bom mojima dvema "farmerjema" predlagala, da za Niko uredita mini vrt na našem velikem vrtu. Zna biti, da bo navdušena. V vrtcu pri Niki pa imajo sicer projekt hranjenja ptičev. Jim je hišnik naredil ptičje hišice, potem so jih skupaj postavili in zdaj redno nosijo zrnje ptičkom. Zraven pojejo pesmico v stilu čiv, čiv, čiv, zebe me močno, mi, otroci, vrabček, že prihajamo, hišico in zrnje ti prinašamo (tekst je prosto po VD, ker ga ne znam na pamet). Simpatično. Benika, pa saj ima H&M velike številke! Kaj pa vem, tudi Nika ima nekaj kosov oblačil, ki so ji še kar prav, pa so npr. št. 80, ena jaknica je celo za 2 leti! Pa jo še kar nosi, tako da... očitno se nekateri modeli večni oz. kar rastejo z našimi malčki. Vam moram povedat, da ima Nika zadnje čase nenormalen apetit. Je kot termit in posledično ima kar primerno okrogel trebušček. Ne vem, ali gre za preskok v rasti in se bo v nadaljevanju kaj tudi potegnila v višino, saj ji zdaj gre očitno samo v širino. Danes smo se hoteli stehtat, pa je tehtnica zatajila (baterije so prazne), tako da projekt ni uspel. Mi je prav čudno, ko je kar naprej lačna. Baje v vrtcu normalno je, potem pa še doma. Danes je npr. v vrtcu za popoldansko malico (okoli 15. ure) pojedla banano in dva grisina, potem je prišla domov in zmazala skoraj celo hruško, košček kruha in en piškot (okoli 16:00). Potem je z mano, ko sem prišla domov iz šole, pojedla "kosilo" - košček kruha in primerno veliko porcijo golaža (okoli 17:30). Je pa res, da potem večerjala pa ni več (še to bi se manjkalo!). Meni se to zdi ful ogromno, ker do zdaj nismo bili navajeni, da bi toliko pojedla. Koliko je to v primerjavi z vašimi malčki? Benika in Ninočka imata prepovedano oglašanje na to temo, ker vem, da Beni in Evan nista ravno jedca. Me zanima za ostale - Nik, Vid, Daša, Nina, Anže... Danes smo se proti večeru zapeljali do letališča, ker je T. pripeljal domov ta velikega (podaljšanega - 7 sedežev) Quasqai-ja. In smo pač naredili en krog, šli pogledat nočno panoramo Brnika, spili en čajček in šli nazaj v Lj. Jutri imamo pa namen skočiti do CP v H&M, ker imam jaz en bon za 20% popust v H&M-u in bi bilo škoda tega ne izkoristit. Velja pa samo do petka. A v soboto torej velja? Kje se pa dobimo? Kolosej? Okoli 10:30? Nočko!