|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
22.1.2009 10:28:37   
Nika v službi
Ja, jaz grem občasno v CE tudi kar tako.user posted image

Za srečanje pa se strinjam - ne bi bilo smiselno iti tja, če Štajerki ne prideta. Se pa spomnim, da je Teta Beta rekla, da če bo na CE-koncu, pride.

No, saj imamo še en dan časa za zmenit se. Sicer pa meni ura ustreza. Kje pa? Kolosej, Arena, kaj tretjega?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
22.1.2009 11:05:56   
ninocka
Na hitrco vas pozdravim - danes sem doma z Evanom, do vceraj je bil Samo, ki je bil tako ali pa tako na bolniski zase, danes in jutri sem pa jst.
V ponedeljek sva imela kontrolo pri njegovi P in je potrdila bronhiolitis in imamo ventolin do sobote. Vceraj je pa se neki vrocino fasal...user posted image bozcek je tale nas skrat user posted image
Zdejle lih gleda nodija (oz. 100 Nodijev), pol greva pa po kosilo.
Jst sem tud nazaj zbolela oz. se sploh nisem do konca pozdravla, pa necakinja ima norice...v glavnem bomo zelo zdrava druzba na smucanju user posted image . Ah, sej bo svez gorski zdrk vse pozdravil Ko sem P povedal, da gremo smucat, je prav pozegnal;a in rekla pa cimvec na zraku in dihat in dihat in dihat user posted image

Pety, a pol je prisel paket? Sem komi zbulala tist noter, je k en povster zgledalo user posted image user posted image user posted image . Drugac bi mogla pa v skatli posiljat. Pa kako je Kaji to majhno? Pa sej ni nas skrat tolk micen, je mel ja slab mesec nazaj to obleceno, pa so mu samo hlacnice in rokavi gor lezli? Ja, lahko je pa Kaja v trupu daljsa...

Moram it, me Evan klice...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
22.1.2009 11:48:45   
Pia67
Benika, hvala za ponudbo, vendar je posteljnina ena redkih zadev. ki je ostala pri hiši, ker je delo mojih rok, potem pa to glih ne dajem naprej (zadeva ima drukerje, pa trakce, tako, da tako prirejenih kapen nisem hotela nekomu vsiljevat). Tako, da res ne potrebujem, bi bilo z moje strani čist preseravanje.

Imam plan, da po rezultatih AC( v začetku aprila) pljunem v roke in naredim poizvedbo za robo. Takrat mi bo moja svakinja povedala kaj konkretno ima, za npr. zimski pajac vem, da obstaja in to v rožnati barvi user posted image  Tako, da srčno upam, da bo res dekle( tako se user posted image  meni z mojim trebuhom), da ne bom fantka okoli prenašala kot punči. To slednje se zna zgodit, ker me barve res ne ganejo, važno je, da je.
Sem pa dobila take lušte za voziček:
http://www.3s-sport.com/index.phpcPath=1_18_47_59&osCsid=5471e6885e6194c8bc5090577b3a7b15 user posted image
Seveda, če bi staknila kaj rabljenega.

Glede urce in placa nimam pripomb. Itak bom morala na drug konc LJ izdelke oddat, pa še kaj se bo našlo, saj poznate moja pota in stranpota user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
22.1.2009 13:15:56   
ninocka
Evo mene nazaj.
Sva sla z Evanom se po kosilo, pa potem v trgovino, kjer si je izbral bonboncke, cokoladni krof in jogurt, pa se kupila sem mu albume zivalsko kraljestvo in vlakca tomazka.
Prideva domov, se usede za mizo in rece, da bo jedel krof in jogurt, potem pa krof polize in rece, da se slabo pocuti in da ne bo jedel in gre lezat na kavc. Zdaj pa spi. Ful je bozcek danes, prav brez energije je...user posted image

A sem vam povedla, da moj misli, da je Evan genij? user posted image user posted image user posted image user posted image
Ena nasa studentka mi je dala tisto flaso od baci bonbonov za tamaladva za igrat. In jo prinesem domov in jima dam, nisem pa povedala, da se spodaj odpre, ker bi potem samo odpirala. PA sedimo na kavcu, Evan ma v rokah flaso in odpre pokorvcek in mi rece: Mami, lej ko se spodaj odpre. Jst ga neki casa gledam in vprasam Samota, ce mu je on pokazal. IN rece , da ne. Potem pa vprasam Evana, kako je ugotovil, da se odpre. IN mi pokaze, da je na steklenici nalepka in je gor narisano, da se odpre (Ampak, po pravici povedano, men ne bi postekalo, ce bi pogledala tisto slikico). In Samo takoj, a sem ti rekel, nas otrok je genij. PA ze zadnjic, ko sva gledala How it's made je na flasah prebral whiskey user posted image user posted image user posted image (sta gledala lih en del, ko so delali viski in so sle flase po tekocem traku in je Evan baje rekel Oci, lej tuki pa pise viskiuser posted image ). user posted image user posted image user posted image

Jst zdej perem ze drug stroj perila, sem mogla dat v torek 2 stroja se enkrat oprat. Sem mela perilo v kosari pripravljeno za obesit in je Evan lih tam bruhal in seveda vse po perilu. Je pa eno zehto dal Samo sam prat in je zlil zgleda liter mehcalca not, ker perilo toolk disi, da ze smrdi user posted image
Zdej mam samo en pralni stroj in sem cist adijo, ker gre to pranje tolk pocasi. Sej da ne povem, da imam spodaj na hodniku pa se 2 pralna stroja, ki pa nista priklopljena user posted image user posted image Morim samotu, da mi tadruzga nazaj zmontira, pa nima casa user posted image Jst se pa utapljam v perilu. Sej najvec je "kriv" Ruben, ker od njega dobim vsak dan iz vrtca domov za oprat v tisto kar je bil oblecen + se rezervna oblacila in potem se ta druga rezervna, ki jih ima gor. Se jim ponavadi 2x pokaka in ga zgleda ne previjejo takoj in mu gre cez, pa kaj se polije in evo, mam ze pol stroja za prat user posted image Mah, pa pranje je se OK, samo likanje...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
ninočka striptiz bi.

joj, raje ne...te bo minil, ko sem taka ko medvedka (kosmata in z zalogami za zimsko spanje) user posted image user posted image
Trebuscka (bolje receno trebuha z merami 6 mesecne nosecnosti) pa se nisem slikala, ne morem verjet...user posted image

Pri nas se tudi dogaja.  me je za vikend čisto presenetila, tko da sem bila danes že ob 5.20 pri rešu in ponosno sprejela svojo prvo špiko. V nedeljo pa že prvi UZ. Kako gre vse skupaj hitro.

user posted image user posted image user posted image user posted image za prvo spiko. In  naj ze prva prinese majhno, a veliko veselje user posted image user posted image user posted image

benika pokačino bi

Kaj je to pokacino user posted image ? Al je to kaksna sestrska fora?

Trma - zadnjic, ko sva mela tisto psihologinjo, je bilo vprasanje kdaj se je zacela trma pri vasem otroku in kako reagirate. IN sem  naredila tam samo crtico, ker pac ni trmast. In your face...bi rekli americani in Evan je ratal v parih dneh taka trma trmasta, da popi....user posted image Ne uboga, ne poslusa, po 100x mu neki reces in naredi tocno kontra, pa pol zanalasc nagaja. Ko ga pa ful kregava, potem se zacne pa jokat in mamica oprosti, ne bi bil poreden, jst bi bil priden, uaaa, uaaa user posted image user posted image Na koncu se ti pa "bogi revez" se zasmili...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Eh, sem mislila, da bom lahko še kaj več napisala, pa me Tomaž dol kliče, da greva.... tankat!

A po novem se temu tko rece? user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika
Bravo Pia, bravo Ninocka, bravo Nika, za male pikice.

Jap, se pridružujem klubu navijačic. Go Nika, Go oz. bolje rečeno go Tomaž, go

Jst bom tud Tomaza spodbujala...dejmo Tomaz, veckrat jo polklici, da gresta tankat, jupi....user posted image user posted image user posted image

p.s. Ninočka, a nisem jaz nekoč rekla, da se ti zahvaljujem za vabilo na tale forum, ampak da zaradi časovne stiske ne morem obljubiti, da se bom aktivno udeleževala vaših debat. Eto, kam sem padla! Same ste hotele, zdaj pa imate!

Sej vem, da me bos vecno castila in mi bila hvalezna, ker sem te povabila user posted image user posted image user posted image

Bi mogla it mal popucat pa posesat, pa zdej ne morem, ker Evan spi v dnevni. Sej se mal, pa bo stroj opral, pa grem cotke obesat...

A kera ve, a se da iz Vise denar na naveden TRR prenakazat? Grem mal SKB net studirat...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
22.1.2009 13:28:23   
pety78
Pety, a pol je prisel paket? Sem komi zbulala tist noter, je k en povster zgledalo

Primem v roko, da bi odprla, Vid pogleda in vpraša: Mami, čigav je ta povšter? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
22.1.2009 14:02:11   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Pety, a pol je prisel paket? Sem komi zbulala tist noter, je k en povster zgledalo

Primem v roko, da bi odprla, Vid pogleda in vpraša: Mami, čigav je ta povšter? user posted image user posted image user posted image

Ce pa nismo mel vecje kuverte user posted image user posted image user posted image sem upala, da jim ne bo poclo na posti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
   [Brisano sporočilo]
22.1.2009 14:53:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3257
22.1.2009 14:53:51   
ninocka
Joj, skoz pozabim vprasat - Kako je pa kaj dasa, teta beta? A ma ze konec noric? Kaj pa Janos - a se jih je nalezel ali se cakate? 

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
22.1.2009 18:56:47   
doroteja23
Pozdravljene,

prvo da vam povem da nas na srečanje ne bo, ker nimam avta. Tak da ga imejte kr v LJubljani. Aja pa nisem vas ignorirala, ampak nisem bla nič na računalniku.

Pri nas je vse po starem. Alina pridno hodi v vrtec in to full rada. Sicer zjutraj jamra, ker se mora vstat.

morem it
mogoče še pol kaj napišem!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
22.1.2009 20:40:07   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Eh, sem mislila, da bom lahko še kaj več napisala, pa me Tomaž dol kliče, da greva.... tankat!

A po novem se temu tko rece? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vi se kar norca delajte, ampak midva redno .... tankava.user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobra je, ja, prav res. Bravo, Ninočka. Male sive celice ti še dobro delujejo.

Seveda najprej dobre želje za čimprejšnje Evanovo okrevanje. Pa da se tudi ti sestaviš. In Samo. In sploh cela familija. Da le pralni stroj ne krepne od vsega hudega...user posted image

Glede SKB neta nimam pojma, ima pa sodelavec ženo na SKB-ju, lahko ga vprašam.user posted image

Pia, meni tisti link odpre osnovno stran, ko pa grem na vozičke za kolesarje, jih je pa kar nekaj. Kateri konkretno ti je všeč?

Pa še vedno se mi preko posta rolajo reklame - hudimana, kako to uredim? Pol Piinega posta ne vidim, ker mi anketa teži, če je moj mož ljubosumen.user posted image  Pia, help, kako to uredim? Ali pa če katera druga ve? Sicer se bom spravila pisat RR, da mi povejo. Ker je res presneto moteče.

Pokačino je po mojem kapučino. Bi rekla, da je interna fora, ja. Benika, Špelka, sem zadela ali usekala mimo?

Teta beta se res nič ne oglaša, upam, da so uredu. Očitno bo treba pošpegat na celjski forum.... mogoče pa tam kaj novega izvemo....

Zdaj grem pa opravit državljansko dolžnost in preko e-davkov vpisat Niko kot olajšavo. Da bo potem izračun dohodnine pravilen in ne bom denarja čakala do jeseni....

Eto, se tipkljamo še jutri, sicer pa kar velja: od 10:00 dalje, sobota. Kolosej torej?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
22.1.2009 20:43:28   
pety78
Teta beta, tudi tebi hvala za nalepke. Moram povedati, da imam že šalčke doma. Pa še zbiranje nalepk za krožnike so podaljšali, tako da mi bo očitno uspelo nabrati za ves komplet. Saj ne, da bi se ful grebla, ker je zastonj, ampak šalčk res nimam, vse kar je, mam po eno ali dve enaki, pa sem si res zaželela teh, ker so glih fajn velike za čaj, belo kavo, kak kapučino,...user posted image Sem pa ugotovila, da se da to tudi kupit v prosti prodaji, tako da bi si verjetno dopolnila komplet z nakupom, če bi mi kaj sfalilo. Ampak kot zgleda mi ne bo treba in to predvsem zaradi vas septemberk. Vas vse vabim, da me obiščete, da vam postrežem z novih šalčk. user posted image
Teta beta, spomnim se, da si ti najprej želela, da bi nekaj imela. Povej, ali krožničke ali šalčke. Mogoče pa mi bo ostalo kaj nalepk, sploh za krožničke se bo še dalo zbirati, tako da bom tvoje še prišparala.

LP

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
22.1.2009 20:44:14   
benika
Pokačino je po mojem kapučino.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3262
22.1.2009 20:52:53   
Nika v službi

Pokačino je po mojem kapučino.

YES!user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
22.1.2009 21:48:24   
pety78
Benika, jaz jutri nujno rabim tisto posodo za torto!

A prideš na pokačino? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj ne rabim, hecam te!
Prideš pa lahko resno. Pa resna! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3264
22.1.2009 22:40:01   
teta beta
Oj!

sori, ker me tako tdolgo ni bilo, nisem bila čisto nič na netu. Smo v redu, Daša nima več koz, ampak bo vseeno do ponedlejka doma, danes je pa 2x bruhala. Janoš je pa danes dobil koze, tako da nas na srečanje ziher ne bo. Včeraj smo imeli posvetovalnico, velik je 66,5 cm in ima 7,6 kg. Je že kar rad, ampak ne vsega. Včeraj je recimo pojedel celo kavno šalčko jabolčno-bananine kašice, se pravi pol jabolke in pol banane, danes mu pa niti nisem utegnila kaj dati, samo malo kruha  med večerjo. Kruh ima ful rad, makarone tudi, mlečne kašice mu pa sploh v usta ne spravim. Prejšnji teden je dobil že tudi prvi zobek.

Pety, nisem imela drugega listka, da ti še kaj napšpišem zraven, še kuli sem si morala sposodit, ampak sem izkoristila priložnost, ko smo bili v cityju. jaz sem mislila, da bi imela dve šalčki, za otroka, ampak če ne, pa sploh ni panike. placa za njih itak nimam user posted image .

No,mejte se, upam,d a se naselnjič kaj prej oglasim, kot po enem tednu. Lp,nočko!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
23.1.2009 0:25:05   
benika
A prideš na pokačino?
Saj ne rabim, hecam te!
Prideš pa lahko resno. Pa resna!

Ja, valda da pridem. Ampak po 2. uri, če ti je prav.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
23.1.2009 7:38:01   
Pia67
Pri nas je obsedeno stanje, Nina, moja starša in  user posted image  imajo očitno virus, ki povzroča bruhce, driskice itd. Skratka, zadeva je prišla tudi v našo vas, ko sem  teden dni nazaj poslušala o omejevanju obiskov v UKC-ju. Men kot ponavadi ni nič.
Včer je bilo prav hecno, ko sem šla tečt je bilo vse OK, pridem čez slabo uro domov pa vsi "zeleni", Nina je ravno na kahli (čeprav je več ne uporabljamo) sedela.
Tako bom mal mešala zrak v službi in po malici odšla domov, ker bolni bolne težko štimajo, mislim pa, da vem od kod je virus prišel. Ja to  mirkanje otročkov-nečakinje res terja svoj davek.
Itak pa Nina praktično ni nič bolna, tako, da so omenjene težave zanemarljive.
Jutri se morda oglasim sama, ker bi res morala v LJ, da oddam robo in poberem denarce za staro. Vse pa je odvisno od tega kako se bodo počutili domači.
Grem delat, da čimprej zginem domov...

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
23.1.2009 8:07:15   
pety78

A prideš na pokačino?
Saj ne rabim, hecam te!
Prideš pa lahko resno. Pa resna!

Ja, valda da pridem. Ampak po 2. uri, če ti je prav.

Pridi, ja. Samo ko greš od doma pokliči, če bom zunaj na sprehodu, da se vrnem.
A pride Beni zraven? Po Vida grem ob cca 14:30.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
23.1.2009 9:43:36   
benika

Pride, pride.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
23.1.2009 10:36:59   
pety78

Pride, pride.

Ok, super!user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
23.1.2009 13:02:48   
Nika v službi
O, Pia, naj se tvoja družinica čimprej pozdravi! Tile virusi (ali je to ena vrsta rota virusa ali ne?) so res zoprni, ni kaj.

Torej jutri velja? Midve z Niko bova v Koloseju verjetno okoli 10:30 - 11:00, Tomaž bo ostal doma in pospravljal.user posted image

Se že veselim, da vas spet vidim. Nika nestrpno pričakuje predvsem.... Benija. Ja, valjda, koga drugega pa.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
23.1.2009 14:15:42   
benika
Pia, čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pridemo jutri tako kot Nika. Do 11h bomo tam (upam, ker mi zadnje čase Jakob spi do 10huser posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 3272
   [Brisano sporočilo]
23.1.2009 18:10:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3273
23.1.2009 18:24:57   
Nika v službi
Pety, saj prideš, a ne?

Kaj pa ostale - Tažana, 2ursae? Pia se bo - upam - tudi oglasila, za Ninočko bom kavico spila jaz - z obvezno žličko v skodelici med pitjem.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
23.1.2009 18:27:52   
benika
za Ninočko bom kavico spila jaz - z obvezno žličko v skodelici med pitjem.

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ne pozabi na natren!

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.