ninocka
|
Evo mene nazaj. Sva sla z Evanom se po kosilo, pa potem v trgovino, kjer si je izbral bonboncke, cokoladni krof in jogurt, pa se kupila sem mu albume zivalsko kraljestvo in vlakca tomazka. Prideva domov, se usede za mizo in rece, da bo jedel krof in jogurt, potem pa krof polize in rece, da se slabo pocuti in da ne bo jedel in gre lezat na kavc. Zdaj pa spi. Ful je bozcek danes, prav brez energije je... A sem vam povedla, da moj misli, da je Evan genij? Ena nasa studentka mi je dala tisto flaso od baci bonbonov za tamaladva za igrat. In jo prinesem domov in jima dam, nisem pa povedala, da se spodaj odpre, ker bi potem samo odpirala. PA sedimo na kavcu, Evan ma v rokah flaso in odpre pokorvcek in mi rece: Mami, lej ko se spodaj odpre. Jst ga neki casa gledam in vprasam Samota, ce mu je on pokazal. IN rece , da ne. Potem pa vprasam Evana, kako je ugotovil, da se odpre. IN mi pokaze, da je na steklenici nalepka in je gor narisano, da se odpre (Ampak, po pravici povedano, men ne bi postekalo, ce bi pogledala tisto slikico). In Samo takoj, a sem ti rekel, nas otrok je genij. PA ze zadnjic, ko sva gledala How it's made je na flasah prebral whiskey (sta gledala lih en del, ko so delali viski in so sle flase po tekocem traku in je Evan baje rekel Oci, lej tuki pa pise viski ). Jst zdej perem ze drug stroj perila, sem mogla dat v torek 2 stroja se enkrat oprat. Sem mela perilo v kosari pripravljeno za obesit in je Evan lih tam bruhal in seveda vse po perilu. Je pa eno zehto dal Samo sam prat in je zlil zgleda liter mehcalca not, ker perilo toolk disi, da ze smrdi Zdej mam samo en pralni stroj in sem cist adijo, ker gre to pranje tolk pocasi. Sej da ne povem, da imam spodaj na hodniku pa se 2 pralna stroja, ki pa nista priklopljena Morim samotu, da mi tadruzga nazaj zmontira, pa nima casa Jst se pa utapljam v perilu. Sej najvec je "kriv" Ruben, ker od njega dobim vsak dan iz vrtca domov za oprat v tisto kar je bil oblecen + se rezervna oblacila in potem se ta druga rezervna, ki jih ima gor. Se jim ponavadi 2x pokaka in ga zgleda ne previjejo takoj in mu gre cez, pa kaj se polije in evo, mam ze pol stroja za prat Mah, pa pranje je se OK, samo likanje... IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 ninočka striptiz bi. joj, raje ne...te bo minil, ko sem taka ko medvedka (kosmata in z zalogami za zimsko spanje) Trebuscka (bolje receno trebuha z merami 6 mesecne nosecnosti) pa se nisem slikala, ne morem verjet... IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Pri nas se tudi dogaja. me je za vikend čisto presenetila, tko da sem bila danes že ob 5.20 pri rešu in ponosno sprejela svojo prvo špiko. V nedeljo pa že prvi UZ. Kako gre vse skupaj hitro. za prvo spiko. In naj ze prva prinese majhno, a veliko veselje IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 benika pokačino bi Kaj je to pokacino ? Al je to kaksna sestrska fora? Trma - zadnjic, ko sva mela tisto psihologinjo, je bilo vprasanje kdaj se je zacela trma pri vasem otroku in kako reagirate. IN sem naredila tam samo crtico, ker pac ni trmast. In your face...bi rekli americani in Evan je ratal v parih dneh taka trma trmasta, da popi.... Ne uboga, ne poslusa, po 100x mu neki reces in naredi tocno kontra, pa pol zanalasc nagaja. Ko ga pa ful kregava, potem se zacne pa jokat in mamica oprosti, ne bi bil poreden, jst bi bil priden, uaaa, uaaa Na koncu se ti pa "bogi revez" se zasmili... IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Eh, sem mislila, da bom lahko še kaj več napisala, pa me Tomaž dol kliče, da greva.... tankat! A po novem se temu tko rece? IZVIRNO SPOROČILO: benika Bravo Pia, bravo Ninocka, bravo Nika, za male pikice. Jap, se pridružujem klubu navijačic. Go Nika, Go oz. bolje rečeno go Tomaž, go Jst bom tud Tomaza spodbujala...dejmo Tomaz, veckrat jo polklici, da gresta tankat, jupi.... IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi p.s. Ninočka, a nisem jaz nekoč rekla, da se ti zahvaljujem za vabilo na tale forum, ampak da zaradi časovne stiske ne morem obljubiti, da se bom aktivno udeleževala vaših debat. Eto, kam sem padla! Same ste hotele, zdaj pa imate! Sej vem, da me bos vecno castila in mi bila hvalezna, ker sem te povabila Bi mogla it mal popucat pa posesat, pa zdej ne morem, ker Evan spi v dnevni. Sej se mal, pa bo stroj opral, pa grem cotke obesat... A kera ve, a se da iz Vise denar na naveden TRR prenakazat? Grem mal SKB net studirat...