Nika v službi
|
Ojla! 2ursae, prav pogrešamo te zdaj, ko se bolj poredko oglašaš. Lepo je brati novičke s tvoje strani. Pa bravo za prestani psiho test. Valjda da ima vsaka od nas najbolj pametnega otroka, a kdo dvomi o tem? Mimogrede, v katerem ZD si pa imela pregled, pri vas v VG (da ne bom spet rekla v Ivančni Gorici ) ali kje v LJ? Ninočka, za vse vas. Imate pa res vedno kolobocije okoli teh zdravnikov. za lep UZ in malo pikico! Pia, tvoje novičke sem najbolj nestrpno pričakovala. In kako lepe so, spodbudne! Super, super! Res deluješ čisto prerojeno. Bravo, mami! Očitno nosečnost res blagodejno deluje.... hm, mogoče bi bilo vredno premisliti.... hm... Hecam se. Nič ne bo. Špelka, tudi tvoje novičke so navdušujoče. No, saj pikanje ni prijetno, bi rekla, ampak pomemben je cilj. Stiskamo pesti!!!! Pa počivaj in čimprej se pozdravi. Kakšnega dodatnega nasveta žal nimam. Benika in Valla, se pridružujem v "trma klub". No, ne jaz (tudi včasih ), ampak Nika. Jo kar nekaj piči in začne trmoglaviti, sitnariti, še minuto prej je bila pa kot angelček. Za crknit. Tažana, kaj pa novice s tvoje strani? Nič novega? Eh, sem mislila, da bom lahko še kaj več napisala, pa me Tomaž dol kliče, da greva.... tankat! Ja, se voziva z lučko že cel dan, zdaj pa imava nafto že na hlapih in no way, da bi tole zdržalo še jutrišnjo pot v službo in iz nje. Eto, grem na Agip. Mogoče se oglasim po povratku. Ali pa tudi ne. Nočko!