Nika v službi
|
Oj! Mi tudi obvezno nosimo žabe, tile minusi so ubijalski. Največkrat ima še termo nogavice (ali dokolenke) čez, ker je isto taka kačica, kot pravi Benika za Benija. Po drugi strani pa je prav fino, če se dobro oblečeš, da te ne zebe in greš ven na zrak. Včeraj smo bili na Dolenjskem po obiskih, Nika pa je večino časa preživela zunaj na snegu z otroci. Strašno je uživala. So bili pa tako luštni, ko so nekajkrat prišli noter, vsi zasneženi in rdečih ličk. Zvečer je bila seveda na smrt utrujena. Ne vem, če sem omenila, doma čez vikend nič več ne spi, v vrtcu pa večinoma še, kak dan ali dva v tednu pa tudi v vrtcu ne več. Očitno se počasi, počasi, počasi .... poslavljamo od popoldanskega spančka. A še kdo sploh spi po kosilu od naših septembrčkov in septembrčic? No, da vam povem, da termo žab nisem našla nikjer našla. Očitno ste v krajih izven LJ bolje založeni, saj sta pri nas oba H&M-a čisto izropana. Ni žabic, ni rokavic, ni kombinezonov. Tudi za Intersport velja enako. Imajo sicer nekaj flis jopic, ampak za Niko ni bilo številke, da o borni izbiri ne govorim. Očitno so vse pobrali, kako naj si drugače razlagam, da ne dobim nikjer niti rokavic niti flisa niti termo žab. Smučarske rokavice imajo v Hervisih, ampak samo za večje otroke ali pa čisto tiste ta male brez prstov (povsem brez prstov, niti ne na en prst), ki pa so Niki premajhne. Res sem preletala vse živo, še v Kik sem šla, pa City Park, Supernovo, Leclerc, Baby Center, Hofer... NI! Res pa je, da do tistih trgovin, ki jih je naštela Pia, nisem prišla. Mi časovno ni zneslo. Kakor koli že, zdaj sem za silo kupila še dvoje volnene rokavičke (zdaj imamo 5 parov) in jih pač menjamo, ko se mokre. Doroteja, pri vas pa imate res baby boom. Čestitke že vnaprej tvojemu dragemu, ki bo postal striček. Kar se srečanja na CE-koncu tiče, tudi jaz nimam nobenega problema z njim. Da je le toplo in dovolj prostora za naše skokice. Teta Beta, mi imamo Duplo in legice, slednje so - tako kot pri Valli - stare, nekaj mojih in ogrooomno Tomaževih. Ker je čisto usekan na lego. Nika zaenkrat ostaja kar pri Duplu. Sicer se je nekajkrat že ukvarjala tudi s klasičnimi legicami in delala hiško, pa kopalnico (moj set ima tudi ploščice, prosim , pa pipo, omarice...), vendar ni bila ravno navdušena. Valla, krasen avatar. Me že cukajo, letim. Pa, pa!