|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
9.1.2009 15:02:50   
doroteja23
Kombinizon pa sma midva Alini včeraj kupla v hervisu za celih 19€. Je pa dvodelni in ima na ovratniku muco. Sem pa v šparu gledala danes v celem za 12€. Tak da zdaj jih kr imajo.

Pety kaj pa v kiku si pogledala, tm boš ga dobla poceni. Jaz bi ti ga posodla, pa imam dvodelnega, oneadva pa sem sestri posodla in sestrični.

Drugače opa pri nas po starem. zdaj čekamo še na enega dojenčka, in sicer brat od mojga. Pravi baby bum je pri nas. Se včasih vprašam kaj midva čakama. In mi je moj zadnjič reko ko sem mu omenla, da se mi zdaj lušta ker jih tolko okoli mene nosečih in bojo zdaj kmalu rodile ali pa so že. Sicer pa si mi tak zdaj ne moremo privoščit še enega, ker ga niti nimamo kam dat. Je pa res da iščemo stanovanje. Ker nas bo zdaj malo preveč pri hiši. Dva otroka in 6 odraslih. Tak da zadnji cajt da spokamo.

Aja srečaje. KAj pa če bi zavili bolj proti Celjskemu koncu?

Lp, Doroteja

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
9.1.2009 19:57:43   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: doroteja23

Aja srečaje. KAj pa če bi zavili bolj proti Celjskemu koncu?

To ti je beseda. user posted image user posted image Če bi bil kdo od naših bolan, bi lahko jaz magari sama uletela.

Nika, ti pa čisto pretiravaš s temi kombinezoni in hlačami, se mi zdi. Mislim, da je ena zadeva dovolj, eventuelno dve mogoče še bolje, tri pa absolutno preveč. No, pač nepotrebno. Daša ima smučarske hlače od lani iz hoferja, so ji še prav, št. 104, mogoče bodo še za drugo leto, v jeseni pa je dobila še ene smučarske hlače (bolj debele) od sestrične, kupovala jih ne bi. Tudi bundice ima dve, pa še to je tista druga bolj tanka. V vrtcu je tako, da kadar je sneg, prinesejo s sabo hlače za sneg (ali kombinezon, karkoli pač nepremočljivega) in potem to oblečejo, ko grejo ven na igrišče. No, moje smučarske hlače - zadnjič jih nisem mogla zapeti v pasu user posted image ...
Rokavice sem zase kupila pred leti v intersportu, Daša jih ima pa iz leclerca (niso goretex, ampak toliko kolikor jih rabi, so  redu).

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
9.1.2009 20:44:16   
teta beta
Punce, priznam, da sem šele zdajle imela čas pogledat vaše slike.

Valla., tvoj Tilen ima pa ful čupco! In oba sta tako čedna fanta! Ob sliki z legicami sem se spomnila, da vas vprašam - a imajo vaši malčki še vsi duplote? Mi smo Daši že decembra kupili enega bagrčka od navadnih legic, city, in ga zna sama sestavit in razstavit, pa eno škatlo ima iz lanskega lego adventnega koledarja iz belville serije in se tudi že ful igra z njimi (to se že kakšne pol leta, najprej so ji bile pa premajhne, so bile samo figurice zanimive, vila, glavnik, medvedek itd.) Imajo pa tudi v vrtcu oboje vrste legic že od lani. Za kaj gradit so ji pa duplo še vedno boljše.

Benika, Jakob je pravi srček. A je bila torta od pety, zdaj sem že pozabila?

Nika, božično sestavljanko kot so imate vi, imamo mi noetovo barko. BOžične še nisem videla, imam pa zdaj idejo za darilo za miklavža drugo leto za Janoša.

Sem že pozabila, če sem hotela še kaj komentirat... user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
9.1.2009 20:47:47   
tažana
uf, ste napisale. Namesto, da bi se na kavču stiskala sem brala in brala pa kar ni bilo konca.
Glede srečanja sem jaz čisto brez pripomb, ker saj veste... Ne maram da nekaj kompliciram, ker se mi v takih primerih pogosto naredi, da kaj pride vmes. Zaenkrat vem samo to, da me 20. 2 ni, ostalo pa kot sem rekla.

Glede pajaca:
jest sem izrabila priložnost, ko je bila v Lidlu akcija. eno delni smučarski pajac. Mal ji je velik 110-116, ampak se odlično nosi. user posted image  Bil je pa mislim da okrog 15 €. sem zelo zadovoljna in ima samo tega.
Računam, da bom imela vedno čas ga posušit med enim in drugim dnevom na snegu. user posted image

Drugače pa gredo pri katki bolj malo ven. ampak ko grejo mora imet pajaca gor. Jaz ga iz navade, ko pade sneg takoj in potem vsak dan prinesem v vrtec. To ponavadi želim tudi za otroke iz moje skupine, ker sem rada veliko zunaj. Raje 20 minut švicam ko nora, da vse oblečem, samo da sem pol ure zunaj user posted image .

tako, da jaz svetujem pajaca (kakršnegakoli)  s seboj + garnituro za preoblečt.

no grem...

Neposredna povezava do sporočila: 3179
   [Brisano sporočilo]
9.1.2009 21:56:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3180
9.1.2009 23:11:16   
pety78
Teta beta, moja torta za beniko je trenutno še v mojem hladilniku. user posted image

Valla. čudovit avatar. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
10.1.2009 23:39:42   
benika
Valla, tvoj avatar je tako kjuuuuuuuuuuuuuutuser posted image user posted image user posted image

Sej nimam nč kej posebnega za napisat...v glavnem, mi smo danes preživeli še zadnje praznovanje Jakobovega rd-ja, skupaj z njegovimi prijateljčki. Vrhunec večera je bila Pety-ina torta, za kar se ti draga moja, iskreno zahvaljujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tule je pa še nekaj današnjih utrinkov

Še cela torta
user posted image

ki jo je seveda prvi poizkusil mali jedec...
user posted image

ker se je bal, da mu jo bo kdo vzel, si je privoščil en konkreten kos

user posted image

in na koncu je vse skupaj izgledalo takole
user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 10.1.2009 23:41:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 3182
11.1.2009 0:01:24   
benika
Nika, Benjamin ima en zimski pajac v celem, potem pa še 2 smučarske hlače, ki sem mu jih kupila že predlani in so mu še vedno prav. Pod kombinzonom ima pa trenirko in žabe, pa včasih še nogavičke. Ima izredno mrzle noge in ga takoj zebe, tako da se žab očitno še nekaj časa ne bomo losali.

teta beta, mi imamo lego duplo in se ne nameravamo ločiti od njih, že zaradi preventive. Meni se navadne legice zdijo premajhne, Jakob pa tako rad tlači stvari v usta in se preveč bojim, da ne bi prišlo do kakšne katastrofe. Pa že duplo se mi valja po celi sobi in jih včasih komaj najdemo, kaj šele navadne legice....ma ni šans.

Glede srečanja na celjskem koncu...zaradi mene komot.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
11.1.2009 12:02:01   
tažana
Lep dan vsem skupaj.

sem opazila, da sem dolžna še nekaj odgovorov:
-legice pri nas nimamo ne duplo ne legic. niti jih nimam namena kupit. Vem da jih imajo v vrtcu ene in druge tako da sem kar zadovoljna s tem. imamo več kot dovolj igrač s katerimi selepo igra Meni pa počasi zmankuje prostora za skladiščenje vsega tega user posted image - Očitno bomo res morali še en prizidek zraven bloka naredit user posted image .

Žabe so pri nas obvezna oprema. Jaz se držim tega: jesni pozno žabe gor pomladi pozno žabe dol. vmes pa kot pribito žabe gor! Če smo kje na obisku kjer je zelo vroče pa ji slečem hlače! Za vrtecpa ji dam tanko trenerko gor itak ima za ven pajaca, ki ga potegne kar čez hlače user posted image . Zaenkrat dobro funkcionira. Imam pa v sredo govorilne pa imam namen mal vprašat okrog tega.

Še kaj...
Mislim da ne...
Lepo se imejte.

user posted image

Evo našega prevelikega pajaca user posted image

< Sporočilo je popravil tažana -- 11.1.2009 12:04:56 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
11.1.2009 12:12:57   
tažana
ok. prezirite zgrnjo sliko user posted image .

ko že mislim da znam spet enega kozla ustrelim. Pa nič... user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
11.1.2009 19:37:07   
teta beta
Mi tudi nosimo štrample. Še jaz jih, kadar me zebe. 

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
12.1.2009 11:52:31   
Nika v službi
Oj!

Mi tudi obvezno nosimo žabe, tile minusi so ubijalski. Največkrat ima še termo nogavice (ali dokolenke) čez, ker je isto taka kačica, kot pravi Benika za Benija. Po drugi strani pa je prav fino, če se dobro oblečeš, da te ne zebe in greš ven na zrak. Včeraj smo bili na Dolenjskem po obiskih, Nika pa je večino časa preživela zunaj na snegu z otroci. Strašno je uživala. So bili pa tako luštni, ko so nekajkrat prišli noter, vsi zasneženi in rdečih ličk. Zvečer je bila seveda na smrt utrujena. Ne vem, če sem omenila, doma čez vikend nič več ne spi, v vrtcu pa večinoma še, kak dan ali dva v tednu pa tudi v vrtcu ne več. Očitno se počasi, počasi, počasiuser posted image .... poslavljamo od popoldanskega spančka. A še kdo sploh spi po kosilu od naših septembrčkov in septembrčic?

No, da vam povem, da termo žab nisem našla nikjer našla. Očitno ste v krajih izven LJ bolje založeni, saj sta pri nas oba H&M-a čisto izropana. Ni žabic, ni rokavic, ni kombinezonov. Tudi za Intersport velja enako. Imajo sicer nekaj flis jopic, ampak za Niko ni bilo številke, da o borni izbiri ne govorim. Očitno so vse pobrali, kako naj si drugače razlagam, da ne dobim nikjer niti rokavic niti flisa niti termo žab. Smučarske rokavice imajo v Hervisih, ampak samo za večje otroke ali pa čisto tiste ta male brez prstov (povsem brez prstov, niti ne na en prst), ki pa so Niki premajhne. Res sem preletala vse živo, še v Kik sem šla, pa City Park, Supernovo, Leclerc, Baby Center, Hofer... NI! Res pa je, da do tistih trgovin, ki jih je naštela Pia, nisem prišla. Mi časovno ni zneslo. Kakor koli že, zdaj sem za silo kupila še dvoje volnene rokavičke (zdaj imamo 5 parov) in jih pač menjamo, ko se mokre.

Doroteja, pri vas pa imate res baby boom. Čestitke že vnaprej tvojemu dragemu, ki bo postal striček.

Kar se srečanja na CE-koncu tiče, tudi jaz nimam nobenega problema z njim. Da je le toplo in dovolj prostora za naše skokice.

Teta Beta, mi imamo Duplo in legice, slednje so - tako kot pri Valli - stare, nekaj mojih in ogrooomno Tomaževih. Ker je čisto usekan na lego. Nika zaenkrat ostaja kar pri Duplu. Sicer se je nekajkrat že ukvarjala tudi s klasičnimi legicami in delala hiško, pa kopalnico (moj set ima tudi ploščice, prosimuser posted image , pa pipo, omarice...), vendar ni bila ravno navdušena.

Valla, krasen avatar. user posted image user posted image user posted image

Me že cukajo, letim. Pa, pa!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3187
12.1.2009 12:28:53   
2ursae
ojla, ženskice, sam tolk se javim, da veste, da nas ni doletela nobena tragedija in da smo še pri življenju in pri (sicer na nitki visečem) zdravju. RR ostaja v ozadju, čez dan služba, kjer uporaba neta v zasebne namene ni predvidena, po po ljubčka mala, pa domov, zvečera pa kinkanje za knjigo user posted image .

Vrtec fura, dobro kolikor lahko ob dejstvu, da mi tasti stalno polena meče pod noge - je A. v vtrcu že lepo popoldne spal, a mu gre tast naslednji dan obljubit, da bo prišel ponj pred kosilom user posted image ... po mojem vzgojiteljica itak misli, da smo vsi skup mal ruknjeni. Ona se potrudi in malega lepo brez problema prepriča, da tam zaspi, mi pa pol delamo kontra. Pa to še ni vse, kar mi zna dedi zakuhat ... grrr.

Anže je drgač že osvojil črko R user posted image , smejemo se itak non stop, stresa šale, skratka eno samo veselje nas je, le žal so popoldnevi takoo svinjsko kratki user posted image .

lepo se mejte, se javim ob priliki

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3188
12.1.2009 14:00:25   
Pia67
O koliko lepega se vam dogaja, ni kaj.
benika, jakob je pravi mali car, pa torta tudi za vikat. Moje so baje dobr, samo za pogledat so khm, še dobr, da jih nisem pofotkala, bi mi bile v sramoto, tako nahitr narejeneuser posted image .
Ja, zdaj tudi mene čas lovi, mal pogrešam "samske" dniuser posted image  Po pravici povedano včsih delove edicije preberem šele po tedn dni, o Dnevniku ob 19. uri pa se mi samo neki sanja. Ja, vsaka dobra stvar terja dolg.
Nika, pri nas imamo še vedno popoldanski spanec, če je možno. Če Nino ujame drmež v avtu, si ga privošči, ko pa sva doma, se sama sezuje, sleče, gre lulat in v pančevo... Če pa sva kje drugje BP potegne budno stanje vse do večera in gre na moje veliko veselje spat ob 19. uri...
Drugače nič novega, user posted image  BP, le mal zaspana sem prej kot ponavadi...user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 19:39:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
12.1.2009 20:44:51   
benika
2ursae, smo te pogrešale, veš. Samo da ste vredu, tastu pa čimprej povej, kako si ti zamišljaš potek dneva, ko je A. v vrtcu. Ker drugače ti zna situacija kar hitro zlezti čez glavo in potem bo težje rešljiva tako zate kot tudi za A., ker nima nekega standardnega ritma in potem je otrok ves zbegan.

Pia, lepo, lepo je videti tvoj najnovejši tickeruser posted image

Valla. Beni ima žabe tudi za v vrtec.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
12.1.2009 21:25:08   
Nika v službi
Dober večer še od doma!

2ursae, lepo te je slišat po daljšem času! In seveda bravissimo Anžetu za izgovorjavo črke R! Mi smo še na liba, laca, lak...user posted image  Glede ritma v vrtcu se absolutno strinjam z Beniko. Je res najbolje, da se čimprej pomenite in dogovorite, sicer bo res več škode kot koristi.

Valla, ja, tudi pri nas je Nika v vrtcu v žabicah. Ampak ima čez daljšo majico ali krilce, tako da je spodaj zgolj v žabicah. V vrtec gre v hlačah (ali te dni čez še smučarske hlače ali kombinezon), ki jih potem slečemo. Roke in noge ima pa itak vedno ledene.

Pia, ko je Benika napisala, da imaš kjut ticker, sem hitro pokukala. Ja, res je tole lepo videt.user posted image  

Današanji dan mi je tako hitro zletel, da sploh nisem vedela, kdaj. Zvečer sva bila še pri maši (ker včeraj zaradi potepanja po Dolenjski nismo bili) in ker je župnik vse skupaj opravil res brzinsko, sva imela čas celo za skok na kavico. Trikrat hura za našega Jurija.user posted image

Grem urejat slike, potem pa pod tuš. Ajde, lepo drnjohkajte. Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
13.1.2009 7:19:56   
Pia67
A moj ticker vidite user posted image . jaz ga s službenega namreč ne vidim, ker imam komp s prastarimi nastavitvami in boh ne daj, da bi kaj šarila. Že itak se švercam na netu v ilegali. Bom prečekirala z domačega. res je, da zvečer nikoli nisem na netu, tako, da nimam pojma.
No, hvala za pohvale, upam, da bomo prigurali do 40. tedna.

Neposredna povezava do sporočila: 3193
13.1.2009 16:00:51   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

O, Benika, zelo si prijazna. Lej, kupim vse kar ti je odveč. Najbrž je ta kupim mal čuden z moje strani, ker sklepam, da nisi ostala le pri dveh otročkih in seveda ne pozabljam nate Spelka in držim pesti.
Česarkoli ne bi ti pogrešala, bi bila jaz zelo vesela...

Nč bat. Vse lahko pogrešam, majo kolegice tud že vse otroke, tko da za cunje me ne skrbi, ostalo bo pa itak pomojem tašča že brez moje vednosti vse kupila user posted image . Pa še to, se vpišem pod seznam za fantka.
Obema novopečenima tetkama iskrene čestitke user posted image .
Novo leto - nič posebnega. Do 21.00 ležala doma kot 2 kravi, potem šla do kolegov, smo do 2 gledal TV in ob 2.30 sva bila že v postelji. Vsaj naspala sva seuser posted image .
slike vaših otrok - vsi po vrsti so cukri in pravi angelčki

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
13.1.2009 16:02:29   
spelka12
AJa pa čisto sem pozabila na glavno novico. Konec meseca se spet začne moja narkomanska zgodba. Trenutno jemljem svečke, ki mi bodo sprožile user posted image  in potem 2 dan začnem z injekcijami. Pa boste lahko spet malo držale pestiuser posted image . Da vam ne bo preveč dolgčas.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
14.1.2009 9:18:14   
Nika v službi
O, Špelka, to pa je novica. Spet boš med iglavci.user posted image  Seveda bomo močno stiskale pesti.

opomba: če se kdo ne spozna preveč na narko sceno - obstajajo iglavci, listavci in smrkci.user posted image  Črni humor, kaj češ.

Juhej, a ni noro lepo, ko tako sneži? Jaz se že celo jutro naslajam nad to zimsko idilo. Zaradi mene cest sploh ni treba splužit, meni namreč ni lepšega, kot zapeljati z avtom v cel sneg, vse je tako neslišno, idilično. To jutro, ko sem odhajala v službo, je bilo nebeško... Za otroke pa itak raj, komaj čakam vikend, da se gremo spet sankat.

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
14.1.2009 19:50:28   
benika
Valla. pri meni te čaka meta. A maš namen kej v naše konce hodit al ti jo Edo dostavi na dom? Sej bi jo jaz pripeljala, pa ima Beni vnetje ušes in ga ne morem potem s seboj vlečt.

V glavnem, Edo gre jutri dopoldne mimo, pa se lahko ustavi pri tebi. Sporoči.

Ne vem, kako je z našim srečanjem, vendar jaz našo udeležbo odpovedujem. Grem namreč v topliceeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživat v dvoje brez otrok. Nebeško.

< Sporočilo je popravil benika -- 14.1.2009 19:52:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 3197
14.1.2009 20:49:24   
pety78
Prvo kot prvo, benika, najprej smo se ME zmenile, zato nam NE moreš dati košarice. user posted image Drugo kot drugo, kaj se to pravi UŽIVATI brez otrok? Kako lahko sploh uživaš, če nimaš otrok s sabo. Otroci so naše največje bogastvo. Razočarana sem, res! ( beri: FAUŠ!!!) user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš kaj, draga moja, ti se kar lepo imej in uživaj še namesto nas. Pa da ne boš prejšnji odstavek resno vzela. user posted image

Spelka, zate bom tudi jaz močno stiskala pesti. Res ti iz srca privoščim, da tokrat uspe in gre vse po maslu. Da boš bedela ponoči in dojila, da boš zvečer 2 uri imela na joški en prisesek, ali plesala sambo s štruco v naročju, ker ča ča ča ne bo dovolj dober za uspavanje. user posted image user posted image user posted image

Ninocka, si dobila majčko? Za kombinezon se pa priporočam. user posted image

Pito bi delala, pa nimam jajc. A se brez tudi da? Saj bi šla sosedo fehtat, pa mi je danes dala že eno tabletko za pomivalca. user posted image

Imam pa Vida doma, ker je prehlajen, včeraj je imel pa cel dan vročino. Tak da je kar pestro.

Čaw

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
14.1.2009 20:58:38   
teta beta
Pety, jaz sem začela Janošu dajat GH prejšnji četrtek, tri dni korenček, dva dni jabolko, danes banano. Pa je šel korenček tako-tako, jabolko drugi dan že prav fajn, je pojedel skoraj polovico naribane jabolke in se potem hvalabogu tudi pošteno posračkal. Sem mislila, kako bo danes mljaskal banano, pa je sploh ni. Pol sem mu pa kasneje dala jabko iz kompota, pa jo je pojedel. Jutri bom skuhala zelenjavno juhco za nas, pa jo bom najprej čisto rahlo solila in vzela stran za njega juho, korenček in cvetačo, mogoče še brokoli, pa mu malo zmiksala. A lahko dam kar dve novi stvari naenkrat? Saj ti nista ne vem kako alergeni, pa itak bo tega pojedel vsega skupaj mogoče za eno veliko žlico.

Pri nas koze že pojenjajo, novih piokic ni že dva dni. Če ne bo še enega zagona, bo mogoče ža lahko šla v ponedeljek že v vrtec. Težav v bistvu ni nobenih, vročine ni, srbi je tudi ne, tiso na luli se je tudi uredilo. Jutri bo šla mogoče za kakih 10 minut ven, da se zlufta, prejle sva z mojim pred okonom naredila snežaka, da bo presenečenje za jutri. Drugače je pa stanovanje bomba. Dobesedno. Jaz bom verjetno še en teden zatem pospravljala.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
14.1.2009 21:21:18   
pety78
Teta beta, jaz sem tudi že začela z gosto hrano.
Bučke ni hotela, cvetače tudi ne, jabolka tudi ne, aja, pa korenčka tudi ne.user posted image user posted image user posted image user posted image
Včeraj sem ji pa dala banano, pa ni pljuvala ven, tako kot pri ostalih, ampak se je kremžila in pojedla. Ust seveda ne odpre, jo moram na finto. Ali ji pomolim dudo, ki jo zamenjam z žlico, ali pa ji dam kaj v roko, ker itak vse v usta nese in jih odpre, pa hop, žlica not. user posted image Smrklja mala, sploh ne ve, kaj je dobro. user posted image
Tako da....na kratko...gosta hrana pri nas ni glih uspeh. user posted image

Ti kar daj Janošu tako, kot si rekla, pa mu zmiksaj dve ali tri stvari. Itak je že pridno jedel, pa je bilo vse ok, cvetača pa tako naj ne bi bila alergena. Ker same cvetače verjetno ne bo jedel. user posted image Jaz je tudi ne bi. (pol se pa čudim, da Kaja ust ne odpre. user posted image )

Delam pito...brez jajc. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.