|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 21:23:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
   RE: Septembrke 2005- 2. del
14.1.2009 22:03:12   
pety78
Ojej, Valla., daj, porihtaj se. user posted image user posted image user posted image
Pa kako to, da si sedaj fasala mastitis? Sem imela občutek, da se to dobi v prvih dneh, ko začneš dojit, hudiča. Očitno sem se zmotila.
Upam, da se čimprej pozdraviš.

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
14.1.2009 22:19:17   
benika
Valla. user posted image user posted image user posted image user posted image Čimprej se pozdravi. Glej, ti bom poslala olje po pošti, samo naslov mi pošlji na ZS.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
15.1.2009 10:39:29   
ninocka
Valla, ful lep avatar user posted image user posted image   Pa čimprej se pozdravi user posted image user posted image
Žabice za v vrtce mu dam, v bistvu jih hoče sam met, ker pravi da ga zebe.

Pety, hvala za majčko user posted image . Sem jo dobila v ponedeljek in sem mela že oblečeno user posted image  Je bla vsem ful všeč user posted image  Za kombinezon pa - a ga lahko tvoj pride v BTC iskat al ti ga pošljem po pošti al kako se zmenva?

Nika, Evan doma ne spi več že tam enkrat od septembra - oktobra. V vrtcu pa mende še, čeprav se mi zdi, da tud bolj samo počiva. ZA ven je oblečen žabice in pa smučarske hlače. Itak skače in nori, pa mu je potem samo vroče. Vsaj men je, če sem tko oblečena in norim po snegu.

2ursae, hello user posted image  kako je v službi? Glede vrtca - tastu kar povej, da s tem ne dela nobene usluge Anžetu, da se pa lahko zmente da ga gre recimo ob petkih iskat po kosilu al pa prej.

IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Spelka, zate bom tudi jaz močno stiskala pesti. Res ti iz srca privoščim, da tokrat uspe in gre vse po maslu. Da boš bedela ponoči in dojila, da boš zvečer 2 uri imela na joški en prisesek, ali plesala sambo s štruco v naročju, ker ča ča ča ne bo dovolj dober za uspavanje. user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod resen in smešen del  user posted image

Pety in teta beta - jst sem od začetka jabolka kuhala in dala not mal cimeta in kakšen kliček. Sta obadva zmazala u tren oka user posted image ...Pa jst tud nisem nikol uvajala najprej 1 teden eno živilo, pa pol 1 teden drugo...Edin s cvetačo bi bolj previdno, da ga ne bo napenjalo. Sicer pa če ne boš probala, ne boš vedla...

joj, mene pa toolk glava boli, pa sam tečen folk je danes...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
15.1.2009 10:46:48   
spelka12
valla tale avatar je pa kot iz ene revije. mastitis awuaaaaaaa, to pa boli.
pety a zdej bom mogla pa še na plesni tečaj al kako? ča ča bi še šu ampak samba pa ne več. Kaj pa dunajski valček? A to pali?user posted image  Na benjamina je drugač najbolj palila polka.
no nove nosečke a trebuhi kaj rastejo? Bomo kej deležne striptiza pa slikc? Da mal lušte ostalim naredite.
nika če bi imela jaz take lepe nove stopnice bi se tud hotela nonstop na njih slikatuser posted image .

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
15.1.2009 10:57:31   
benika
No, danes sem pa jaz na vrsti za izlitje težav in tegob.

1. Včeraj sem bila z Benijem pri pediatru. Ima vnetje ušes in grla, hvala bogu pa ne pljučnice. Kašlja namreč obupno, pa še 3 dni je imel vročino. In smo pristali na Hiconcilu.

2. Grem danes z Jakobom v posvetovalnico in namesto cepljenja dobim v roke recept za antibiotike. Diagnoza- vnetje ušes, kaj pa drugega. Poleg tega imamo še težave s pridobivanjem teže, saj se je v 3 mesecih zredil za celih 400guser posted image Kako to, nimam pojma, saj ima rednih 5 obrokov (in to precej obilnih) na dan, mogoče je res vzrok v povečani aktivnosti. Ne vem no, sedaj moramo spremljati kakanje, pa hranjenje pa še na kontrolo moramo nazaj k P.

3. Beni noče jest. Nič. Meni se bo v zelo kratkem času zmešalo u nulo. Zajtrka ne je, kosila tudi ne, za večerjo pa bijemo salomonsealkakšneže bojeuser posted image

Spelka, ti narkomanka ti, a boš kej domov na pokačino prišla? Bi se mi oglasili, pa sej vidiš kaj nas trofa. Pridi, pridi.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
15.1.2009 11:32:23   
ninocka
Benika, sem pozabla prej povedat ćestitke za toplice!! Upam, da se boš imela maximalno fajn in se res spočila!!! Uživaj še zame!
Glede Benija in hrane - žal ne vem, kaj naj ti svetujem. Sej veš, da tud Evan ni nek hud jedec. PA ne bei tega, pa ne tega, pa ne tega...da se ti zmeša. Zadnjič skuham govejo juho z ribano kašo in on tega ne bo jedel, ker ne mara (obožuje to juho). Ko sva ga pa končno prepričala, da je probal, je pa skoz govoril kako slastno juho sem skuhala in jo zmazal cel krožnik.  Pri nam ima tud rad pire krompir in dušena jabolka. zdaj je pa ugotovil, da je edtud dober in je včeraj zvečer pojedel celo skodelico čokolina (ponavadi se kregamo za 2 žlici v katerih je zdravilo), potem pa še kos kruha z margarino in medom. Rad ima tudi hrenovke, pa kakšne sendviče, pa jst dostkrat naredim klobučke (posebna salama spečena - se dvihne v sredini in zgledajo kot klobučki). Obožuje pa kokico (pohan piščanec), pa ponfri, pa kakšna pizza mu gre tudi v rit. Pa jogurti, monte, fruhzwerge...Najbolj itak pali, če gre v trgoino in si kao on sam kupi nekaj za pojest.
Za Jakoba, se pa men ne zdi tolk mal 400g - sej zdej niso več v obdobju, ko se morajo zredit skor kg na mesec. Pa itak, da so ful bolj aktivni, pa še zima je pa mal več porabijo za ogrevanje user posted image  Če normalno je in normalno kaka, mislim, da si lahko brez skrbi. Kolk je pa zrastel?

Aja, pa ANJA je mela v nedeljo RD: je bla stara 27+ še en drobižek user posted image  VSE NAJBOLJŠE BEJBA, pa da napolniš še 3x tolk let in da se me boš takrat še spomnila user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
15.1.2009 12:02:26   
benika
user posted image

Ninocka,
Jakob je zrastel za cele 4 cm. Naše mere so tako 8690g in 76cm. Samo za primerjavo, Beni jeve mere pri 1. letu so bile 10275g in 82 cm. Fajn razlika, a ne?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
15.1.2009 15:27:50   
Nika v službi
Punce, jaz imam tako gnečo, da se ven ne vidim. Preberem že, pisat nimam časa.

Valla, čimprej uredi tole z mastitisom, zoprnija ti zoprna.

Benika, vas je tudi napadlo vse naenkrat. Naj se pikca čimprej pozdravita! Upam, da se do vajinega planiranega odhoda v toplice vse uredi. Uživajta, mi se bomo pa že za en nov termin zmenile.

Pety, tvoji posti so me prav nasmejali, tako hudomušno pišeš. user posted image

Evo, me že spet kličejo. Letiiiiimmmmmmmmm. 

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
16.1.2009 10:43:21   
Pia67
Spelka, user posted image  si pa našla tapravo, ki bi se fotkala v trebuhuser posted image . Men take zadeve sploh ne potegnejo. Zaenkrat pa je moj buši malček povečan le zvečer, zjutraj je stanje še kar znosno, če bi mal več migala z njim, bi bil ziher boljši. V knjižnici sem staknila odlično knjigo Joga za user posted image , tako, da se moram pošteno zavzet za vadbo. Če ne drugega, me bo moj user posted image  preganjal z razmigavanjem, boh ne daj, da bi se polenila. Najbrž boš prej dočakala fotko mene z bušijem, ko tečem na kaki lokalni tekmiuser posted image
Z Nino sva bili danes pri logopedinji, besedišče obsežno, le nekateri glasovi so nepravilni, tako, da sva dobili nekaj vaj, urica pri res odlični logopedinji je minila kot bi mignil, mi je pa rekla, da sem premalo sproščena z Nino in preveč učiteljsko zategnjena, kar ji dam prav. One me je potolažila, da sem profesionaklno deformirana. Tako, da bom morala mal ven iz svojega oklepa in se tudi mal pohecat in se bolj približat Nički.
Aja, v ponedeljek imam 1. pregled, me prav zanima kaj se bo videlo.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
16.1.2009 11:14:38   
doroteja23
Punce spet vam nekaj podarjam!

Ali želi katera karto za Špas teater Mengeš! Katerokoli predstavo! Javite čim prej, če ne dam še na kak drug forum!

Pri nas po starem, spet bolani. Smo na pumpici in zdaj smo kupli inhalator v hoferju in še inhaliramo. Sicer je že itak boljše, tak da gre v ponedeljek v vrtec.

Lp, Doroteja

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
16.1.2009 13:41:54   
pety78
Doroteja, jaz bi z veseljem šla, pa ne morem zaradi malega priseska. user posted image

Ninocka, če ti ni odveč, bi te prosila, da mi pošlješ kombinezon. Poštnino plačam jaz.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
16.1.2009 14:00:16   
Angellina
Dekleta pozdravljena,

se opravičujem, ker sem kar vdrla v vašo temo.
Pri reviji (več na zs) pripravljamo rubriko Otroci odgovarjajo. Malčki vaše starosti, povedo najbolj prisrčne odgovore, za to sem se tudi oglasila tu pri vas, da vas povprašam, če bi želele sodelovati.
Imam 3 vprašanja, ki bi jih zastavile svojim otročkom in mi jih skupaj z sliko poslale na mail.
V zahvalo za sodelovanje prejmete revijo.

Več na zs.

Lp

Angie

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
16.1.2009 15:34:48   
tažana
doroteja: Ja jest sem kandidat za karte!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
16.1.2009 17:30:03   
Nika v službi
Doroteja, čim prej se pozdravite. Pa hvala za ponudbo, ki bi jo tudi jaz rade volje sprejela, če imaš seveda več kart. Če imaš samo paket dveh, potem jih z največjih veseljem odstopim Tažani (itak se je prva pofočakala). Midva greva ravno danes zvečer gledat 5moških.com.

Da vam povem še grozljivo prigodo včerajšnjega poznega popoldneva. Smo šli v Merkur za Bežigrad po neko peno in se Nika prevaža notri v nakupovalnem vozičku, kot to zelo rada počne. Ves čas jo opozarjamo, da mora paziti, ker lahko pade ven; zdaj je pač že tako velika, da se v stoje kaj hitro lahko prekucne prek roba. No in včeraj stojimo v vrsti pri blagajni, Nika stoji v vozičku in si natika kapo na glavo, jaz nalagam na trak, Tomaž šofira voziček. Kar naenkrat zaslišim Tomažev krik, obrnem glavo in vidim Niko, kako leti proti tlem. Kri mi je čisto zledenela v žilah. Sicer sem skočila, da bi jo ujela, ampak sem bila prepozna. Vse se je zgodilo v sekundi - Tomaž je malo obrnil voziček, da bi se umaknil skladiščniku, ki je z ročnim viličarjem peljal paleto, Nika je ravno takrat sedala na rob, izgubila je ravnotežje in naredila salto proti tlem. Padla je povsem scela nekako na bok, z rokami se je sicer malce prestregla, vendar je še vedno udarila z glavo ob tla. Takoj nas je bilo na kupu kar nekaj ljudi, dvignila sem Niko, ki je takoj zajokala, ko se je malo pomirila, sem preverila, če ni slučajno kakšnega pretresa možganov - ni bila nič zmedena, vse je prav odgovarjala, tožila je sicer o bolečini v glavi in roki, ampak bila je dobre volje in živahna. Potem smo šli na čaj v Mercator in domov, zvečer in ponoči sem jo občasno preverjala, če je vse o.k. , pa ni bilo nič hujšega videt. V vrtcu je babi sicer povedala, da je padla na glavo, da bi bile malo bolj pozorne, če bi se slučajno kaj slabo počutila, ampak je bilo, hvala Bogu, vse uredu. Sem se pa res noro ustrašila. Kaj bi se lahko zgodilo iz povsem banalne situacije, si sploh ne smem predstavljati.

Zdaj pa imamo ta hujšo zabavo spodaj (no, jaz sem vmes skočila sem gor na banko, pa na RR in zloadala sem še slikce, še vroče) - Nika, jaz in Tomaž smo vzgojitelji in peljemo otroke ven na sprehod. Vse njene punčke je potrebno oblečt, seveda pa tudi vzgojitelji ne morejo ven kar tako v majici. Ker imamo v njeni škatli vse mogoče pripomočke za njene otroke, se najde obilo materiala, ki s primerno dozo domišljije postane kombinezon, kapa, rokavice, ipd.

Takole izgledata naša vzgojitelja, pripravljena na spopad z mrazomuser posted image
user posted image

Spodnje hlače, namenjene pleničarjem, so lahko tudi zelo udobna kapa...user posted image
user posted image

Otroke je treba kdaj tudi krepko ošteti....
user posted image

Pia, vse dobro na prvem pregledu v ponedeljek in obvezno poročaj. Sprejmemo tudi slikico trebuščka med tekom.user posted image

Anja, malo z zamudo - VSE NAJBOLJŠE!

Angellina, jaz se žal ne morem obvezati za sodelovanje, sploh če je kakorkoli časovno omejeno, kar verjetno je, lahko pa poskusim, če uspe. Ne vem, če je to zate sprejemljivo, ampak to je največ, kar lahko v tem trenutku obljubim. Torej, lahko mi pošlješ vprašanja, ampak garancije, da bo povratna informacija prišla, ti res ne morem dati.

Pa, pa!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 21:55:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3216
16.1.2009 22:10:36   
benika
Mala Nika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vem, kako ti je bilo grozno, ker je meni tako Jakob 2x padel iz vozička. Enkrat v Mercatorju, enkrat pa v H&M.

Neposredna povezava do sporočila: 3217
16.1.2009 22:11:28   
benika
Punce, kaj je zdaj s tem našim srečanjem? Ali sploh bo...? Pa kje?

Ja, seveda bo. Vključno z mano in mojo deco. Grem v toplice 29., tako da bom vseen uspela prit.

Neposredna povezava do sporočila: 3218
17.1.2009 20:07:21   
Nika v službi
O, dober večer. Ja, če se vsi bubančki tako lepo cajtate, potem seveda srečanje bo. Prihodnja sobota? Gremo na celjski konec, da se nam pridružita še Teta beta in Doroteja? Dajmo, predlogi na plan.

Včerajšnji večer v družbi 6 (5+1user posted image ) šarmantnih in zabavnih moških v Mengšu je bil krasen. Kdor te zadeve še ni gledal, toplo priporočam, nekaj predstav je še, potem pa baje nepreklicno končajo.

Danes smo tudi mi3 preživeli luštkan dan, tako na izi. Moja dva sta šla na Dolenjsko, mi3 pa smo jo dopoldan mahnili v AH Real, so nam morali zamenjati žarnico na desnem žarometu našega Megija, Nika je seveda naredila en obhod po delavnici, potem pa smo šli v nabavo v Mercator in tam v njihovo restavracijo na kosilo. Potem obvezen postanek v igralnici in domov. Smo se hitro preoblekli in se odpeljali do Toškega čela, tam pa naredili en konkreten sprehod po snegu. Prava snežna idila je gor, žal pa sonca, kljub višini, nismo ujeli.

Jutri se zna zgodit, da jo znova mahnemo na Črnivec po kosilu. Dopoldan je itak klasika - maša in kavica v Polni skledi. Če ima kdo čas, naj pride kar v PS, okoli 11. ure bomo tam....

Lep preostanek vikenda in nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
18.1.2009 23:16:03   
2ursae
čer,

mam tko slabo vest, ker se nič ne javljam, si bom zdajle vzela par minut, čeprav sem že v nizkem štartu za posteljo.
Mi smo vsi fajn, Bor je bil mal bolan, pa sem bila od srede na negi, pa moram rečt, da smo prav uživali, saj tud Anžeta nismo fijakali v vrtec in smo tako imeli zase en res lepo zelo podaljšan vikend user posted image , ju3 gremo pa spet po službah. Sem kar vesela, da se bo otoplilo, ker so mi jutranje vožnje v službo ob snežnih prometnih infarktih na AC totalna muka in izguba časa. JUPI za dež (ne morem verjet, da sem to rekla user posted image ).
Anže je imel v petek pregled pri treh letih, opravil je teste za 5-letnika (mi je sestra rekla, da vsakega triletnika testirajo tako user posted image ). Me je vprašala, če se igra namizne igre in sem rekla da ja, da zna Črnega Petra pa ene igrce z rožicami in piščančki, kjer se meče kocko, pa me je nejeverno pogledala in me vprašala, če to obvlada in ko sem rekla, da v nulo glih ne obvlada pa da se hitro naveliča, pa je pripomnila "mhm, to torej pomeni NE" in smo na tem delu pogrnili user posted image , čeprav bi morali narest, ker je, seveda, moj otrok itak nabolj brihten user posted image , a je tko. P ga je pohvalila, da je zelo socialen - z njo čveka kot da sta krave skup pasla "a si že kupila baterije za to lokomotivo?", "zakaj imaš tale podaljšek?", "a se tole lučko da vklopit v vtičnico?" ... user posted image
In še mere pri 3l in 4m: 15,8 kg in 100 cm user posted image
A je še kaj - aha vse slikice so svetovne user posted image , je prav užitek gledat.
Srečanje: ve se kar zmente, bomo probal prit, je pa zdaj tako, da ta vikend tako hitro mine, da se organiziramo tako, da smo skupaj ves čas, še ven ne utegnemo it user posted image .

nočko, grem spat, zdej berem eno knjigo, mi gre ful počasi, preberem par strani in že spim user posted image , pol se pa že Bor počas zbudi in hoče malcat user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3220
19.1.2009 9:16:33   
ninocka
Dobro jutro!

Evo mene spet v službi, Samo je še zmeraj doma na bolniški (ma gripo), v petek je pa še Evan ful zbolel user posted image  
Začel je kašljat inod večera se mu je tolk poslabšalo, da je komaj dihal, hropel in piskal, trebušček se mu je med dviganjem pa itak ful dvigoval. Sem mu kar na lastno pest dala ventolin, spal je pri nama (čez noč je bilo OK, proti jutru pa se je spet poslabšalo): Že ob 7ih smo klicali v ZD, da ga pripeljemo in na mojo nesrečo, je delal najbolj glup P, kar jih je (sam res - mi2 čist vedno naletiva nanjga - al gremo v soboto v naš ZD, al pa gremo na metelkovo, je tam). Smo že ene parkrat se obrnili in šli raj domov, kot da bi on naredil pregled.
Skratka, pregleda Evana in njegova diagnoza je bila, da ima tolk šlajma, da zato težko diha. Sicre nama je dal inhalacijo ventolina v ZD, za domov pa kao samo pucanje noska, ventolin je itak potuha. Pa ful ga je zmotilo to, ker Evan jemlje singulair in kao pol ne more met bronhiolitisa.
Itak sem rabla 10 min, da sem sploh zbezala iz njega, kaj naj doma naredimo...
V glavnem prideva z Evanom domov, boljš ni blo nič in sva s Samotom ful ugotavljala, al naj mu dava kar na lastno pest ventolin al ne. Evan je bil pa vedno slabši in slabši. Na koncu ni mogu povedat 3 besede, da se ne bi ustavul in se nadihal. PA zjutraj ni mogu niti kakavčka popit. Samo ga je zato peljal potem še na metelkovo in prideta tja - in valda, najina sreča - dela spet ta isti zdravnik user posted image  Samo je potem prosil za eno drugo P in so mu dali. Pride s tamalim not (obnavljam  kar je men povedal) in pove, da smo bli že zjutraj v ZD zarad dihanja in ga ta P napade, zakaj pa pol ni šel k temu P, ki itak dela zdaj. Ji moj pojasni, d apač uz njim nismo zadovoljni, da se nam ne zdi strokoven in se una ful usaja, da to ni prav, da bi mogli it k njemu in bla bla bla. Samo pol popizdi in ji reče, da naj mu pa napiše napotnico za pediatrično in bo tamalega takoj peljal tja. ženska mu že začne pisat napotnico, šele potem ga pa vpraša kja je narobe z otrokom user posted image  Ji pove, da težko diha, da ne more povedat enga stavka (če si ga samo pogledal, si videl, da nekaj ni vredu), ona pa a ne diha skoz tko,a ste prepiračni in mu še naprej nekaj utruja, pol ji je pa Samo reku, da kja je narobe, a mora otrok dejansko umret, preden bodo kaj nardili. Takrat se je pa baje spremenila, ga pregledala, mu predpisala inhalacijo z ventolinom (ki itak ni delala) in tudi za domovventolin na 4-6 ur. Že zvečer po 2 dozah je blo vidno izboljšanje, včeraj je že boljš, amapak še zmeraj ful težko diha. Danes ima kontrolo pri osebni P, sama pa razmišljam a čem napisat pritožbo al kaj?

Drugač smo bli čez vikend skoz doma, v petek sem še jst cel dan bolj ali manj ležala, ker me je v službi ful "štihnilo" spodaj pri šivu in nisem mogla niti hodit. Sem sedela v pisarni 1/2 ure, da sem sploh k seb prišla user posted image

Sem mela pa prejšnji ponedeljek pregled pri G, vse je oK, skuhjšala sem 3 deke user posted image  , pa je sestra ful paniko zagnala user posted image . G mi je nareedil UZ, ful je bil prijazen, je rekel, da bom mogla prej rodit, ker si je zapisal, da imam stanjšano aternico, na koncu mi je pa naredil še UZ in mi vse razložil - kje je mehur, pa želodček, pa  srček, pa rokice, nogice (je mela prkrižane). skratka ful OK -  V LJ sva bla že ob neki čez 10, naročena sem bila pa ob 9ih (aja G mam zdej v Postojni, če še nisem povedala). Naslednjič imam pa že morfologijo user posted image

Nika, samo da je z malo Niko vse OK user posted image . Zna bit pa to res stresno... da ne govorim o našmu Rubnu, ki vsak dan vsaj 2x pade direkt na glavo user posted image , že resnorazmišljam o čeladi... Pa ful luštne slikice user posted image user posted image
Valla, super, da si se pozdravila user posted image user posted image  PA čestitke Tilnu za takšne podvige user posted image user posted image  mene tud vse fascinira, kar Ruben dela user posted image  Si je včeraj s palčko za ušesa ušeska čistil in to je šel prav not v luknjico ne sam tam okrog ušesa neki šaril user posted image
Pia, poročaj, kako je šlo na pregeldu. Držim pesti user posted image

Pety, ti bom poslala, samo da najdem eno fajn veliko kuverto user posted image

Benika, sej Jakob je pa tud kar zrastel - men se zdijo mere čist OK. Se mi zdi, da je  mel tud Ruben približno take mere.
2ursae, Evan ima pa 107 cm in 17 kg. Je ful zrastel, a ne?

Grem na kavo...se beremo

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
19.1.2009 10:22:35   
benika
Pia, čakamo lepe novičke.....
Ninocka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Evana in ena velika user posted image za Samota, da se čimprej k sebi spravita.

Beni je šel danes, hvala bogu, spet v vertec. Ne morem vam povedat, kako temu otroku manjka družba. Sej ga doma zamotimo, ampak to ni to. S svojim vedenjem, trmo in stalnim preslišanjem vsega, kar smo mu rekli, je bil že krepko nadleženuser posted image

Sej kej več pa tako al tako nimam za povedat.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
19.1.2009 11:32:37   
Pia67
Ojej, ne mine teden, da kakšen otro ali pa bližnji ne zboli. Upam, da se stanje izboljša, vreme se bo otoplilo, pa bodo virusi mal pobezljali in bo še slabše.
Danes morava z Nino nujno na sneg, da izkoristiva domač teren, če ne se bo treba zopet vozit in ...

user posted image  in user posted image  BP. Sem ko rožauser posted image , mal mi greni samo izjava mojega ginija, da naj se sprehajam, tek pa naj bo na sporedu čez pičlo leto user posted image , ampak, ker sem ziheraš, sem povprašala še Pušenjaka, ki mi je dejal naj vadim z 20-30% manjšo intenzivnostjo, odvisno od počutja. Ko sem odhajala nazaj v službo sem še dva sotekača, ki delata popoldne videla in se mi je kar milo storilo, ko sta lepo napravljena v dreske odtekla svojo "tlako". Mah, če me bo štihnilo, me pač bo, dotedaj pa bom tista taprava samo z miganjem. Bolj me moti, ker si me v službi skoz sposojajo in krpam stare grehe in sem skoz pod pritiskom, da moram naredit to in ono, kar drugi niso user posted image
Aja, mali je velik 10 mm, merce so čist taprave za 7T in še nekaj, pa migal je kot za stavouser posted image . Kar vrtel se je, čist hiperaktiven. Srca sploh nisem poslušala.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
19.1.2009 11:57:15   
spelka12
piauser posted image user posted image user posted image  za dober pregled. Srček se že vidi a ne? Aha pol striptiza ne bo. Se kaka druga javi?
ninočka striptiz bi.user posted image

Pri nas se tudi dogaja. user posted image  me je za vikend čisto presenetila, tko da sem bila danes že ob 5.20 pri rešu in ponosno sprejela svojo prvo špiko. V nedeljo pa že prvi UZ. Kako gre vse skupaj hitro.
benika pokačino biuser posted image

trenutno ležim v postelji, sem na bolniški, pomojem imam eno blago obliko gripe. Vročino zbijam z lekadoli, kašelj blažim s smrekovimi vršički, jem granobile in pijem ogromne količine čaja. A imate še kak drug nasvet, ve mamice?

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 14:14:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.