|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
6.1.2009 15:01:56   
Pia67
Ojej, ker tako hitro berem po diagonali sem prezrla tvoj post Nika. Oprosti!
Velja in hvala za ponudbo, upam, da bom v bližnji bodočnosti že vedela za spol, pa za pravo kromosomsko sliko, pa se bova lažje dogovorili. Dotedaj pa bom mal napraskala stvari, ki sem jih posojala naokoli.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
6.1.2009 15:46:33   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Ojej, ker tako hitro berem po diagonali sem prezrla tvoj post Nika. Oprosti!
Velja in hvala za ponudbo, upam, da bom v bližnji bodočnosti že vedela za spol, pa za pravo kromosomsko sliko, pa se bova lažje dogovorili. Dotedaj pa bom mal napraskala stvari, ki sem jih posojala naokoli.

Deal. A se potem lahko vpišem na tisti seznam, ki navija za punčko?user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
6.1.2009 17:51:01   
benika
Pia, jaz stvari ne bom prodajala (bomo še delali na otrocih),ti jih pa z največjim veseljem odstopim. Posodim ti lahko banjico,čebriček,igralni center,ležalnik, peno za na previjalno (mam eno viška) pa sigurno se bo še kaj našlo. Tako da če le potrebuješ kaj od tega samo reci pa dobiš. Če ti kej prav pride imam tudi zimsko košaro za v vozek. Ne vem kako imaš z vozičkom ampak jaz ti lahk posodim voziček s košaro za prve mesece.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
6.1.2009 20:29:56   
pety78
Nika, moj naslov je Deteljica 4, 4290 Tržič. Ime in priimek pa tako veš, a ne? user posted image

Punce, jaz imam pa še eno prošnjo. Ko že glih govorite o blagovnih izmenjavah.user posted image Naši punčici sem kupila kombinezon št. 80, ko je nosila št. 62, da bo ja do pomladi. Ja, ziher, že zdaj ji je tesen, pa se ful buni, ko jo not tlačim. Ali ima mogoče katera kakega za posodit, št. 86, ali 92? user posted image Ker se mi pa res ne da it novega kupovat.

Čeprav mogoče res preveč pričakujem, saj smo imele vse istočasno naše prvorojence. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
6.1.2009 20:48:24   
teta beta
Pia, zdaj ti je benika že praktično vse ponudila user posted image . Tudi jaz ti lahko posodim voziček košaro (ampak za naprej pa nimam sedeža nanj), cotke pa bom že posodila kolegici, enako najbrž tudi igralni most (smo ga že posodili pri njihovi prvi punčki user posted image ).

Žalostne zgodbe - ja, zares user posted image . Vam povem še eno - dva dni pred božičem je v en materinski dom na Celjskem prišla mamica direkt iz porodnišnice, ničesar nima, dojenček je bil oblečen v to, kar so mu dali v bolnici. No, nekaj stvari so ene punce tule z rr že dostavile, nekaj pa jih bomo v naslednjih dneh.

Pety, Janoš ima kombinezon št. 74, pa mu je še kar prav. Drugega ziher ne bom nabavljala. Ko mu bo premajhen, bo nosil samo bundico oz. podloženo jakno in magari dvojne štrample in tople hlače. Že zdaj mu večkrat oblečem kar to, sploh kadar gremo npr. v kak trgovski center ali kaj takega.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
6.1.2009 21:06:06   
benika
Žalostne zgodbe - ja, zares . Vam povem še eno - dva dni pred božičem je v en materinski dom na Celjskem prišla mamica direkt iz porodnišnice, ničesar nima, dojenček je bil oblečen v to, kar so mu dali v bolnici. No, nekaj stvari so ene punce tule z rr že dostavile, nekaj pa jih bomo v naslednjih dneh.

Katastrofauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
7.1.2009 7:03:39   
Pia67
Dekleta iskrena hvala. Bom najprej pobarala svakinjo in znanke iz otroškega igrišča, če ima katera kaj za posodit, potem pa se obrnem na vas.

Nika, mislim, da imam uporabno dovoljenje za punčkeuser posted image , za fantke bi pa morala ponovno v "mama šolo". Tako, da se tudi jaz že mal nagibam k tem. mal za hec, itak je vseeno, sam, da bo zdrav.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
7.1.2009 7:31:11   
Nika v službi
Pety, bom pogledala, katero številko kombinezonov imam doma in če pride v poštev, ti ga zapakiram skupaj z nalepkami in pošljem.

Teta beta, ja, te zgodbe iz materinskih domov so običajno res pretresljive. Grozno, ubogi otročički in mamice.user posted image user posted image user posted image  Se spomnim, ko je moj oči še delal, so večkrat v materinski dom peljali kakšne pletenine (je bil v podjetju Pleteks) - šale, puloverje, rokavice... iz prejšnjih kolekcij in sem ga kar nekajkrat spremljala. Kako so bili vedno veseli prav vsake malenkosti, ki so jo dobili darovano!

Sicer pa dobro jutro.user posted image  Nimam posebnih novic. Včeraj sem bila skoraj do petih v službi, potem pa me je nekaj usekala v desno nogo (gleženj), tako da sem komaj prišepala domov. Pojma nimam, kaj bi to bilo, otečeno ni, nisem naredila nobenega napačnega giba, boli pa kot user posted image . Me je zvečer Tomaž dolgo masiral z Oliom31 in brinjevo kremo in moram priznati, da je pomagalo. Danes je neprimerno bolje, čeprav še vedno malce šepam.

Včeraj zvečer smo šli k maši, ker je bil praznik Sv. treh kraljev. Pri nas je običaj, da se otroci opremijo s kronami in gredo v povorki v cerkev in oddajo svoje darove (ves adventni čas nabirajo za lačne otroke) v košarico pri jaslicah. V principu je to narejeno za večje, tiste, ki že hodijo k verouku, ampak se vedno pridružimo tudi ostali. Jih je tako luštno videt, male in velike bučke z najrazličnejšimi kronami na glavicah, pa nekateri imajo palice in zvezdico gor. Tudi naša Nika jo je imela. Ji je Tomaž predvčerajšnjim naredil zvezdo repatico in jo nataknil na tisto držalo za balone.user posted image  Jo je tako ponosno nosila v sprevodu.... No, potem pa jo je med pridigo zmanjkalo in je odspala preostanek maše ter pot domov. V vrtcu včeraj ni spala in jasno, je bila povsem utrujena.

Zdaj pa kavica vabi. Se mi katera pridruži? Pia, vidim, da si gor, pridi.user posted image

user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
7.1.2009 8:28:54   
pety78
Dobro jutro!
Nika, pijem kavo s tabo, na zalost samo virtualno, ker po ta pravi Kajo ful zvija in napenja. Se mi pa taprave ful lušta. user posted image user posted image

Ampak vse za mojo mucko, ki ji je ziza sveta. A sem že omenila, da sem ji dala jabolko, cvetačo, bučke, vse po nekaj dni, včeraj sem naredila cvetačo in bučko, dodala nekaj mleka v prahu, pa dete NOČE jest. Komaj odpre usta, pa še to, če jo prisilim, ali pa hoče datu v usta kaj, kar v roki drži, pa ji žlico uturim. Potem pa vse z jezikom ven. Danes je pa stara 6 mesecev. user posted image user posted image user posted image
Šment, kako čas beži.

Pišem kasneje...

< Sporočilo je popravil pety78 -- 7.1.2009 8:31:27 >

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
7.1.2009 9:45:35   
benika
To Kajči, čestitke za obmesečnicouser posted image Še mal, pa bo prava babnca, godna za na randiuser posted image .

Nika, tud jaz se pridružujem virtualni kavici, ob kateri se mi poraja eno vprašanje.

A ve veste, da se že od lani nismo videle? A bi se zmenile za en kafe?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
7.1.2009 9:48:47   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Nika, čopek ima Vid.user posted image Zadnji dve sta od Vida, ko je bil še majhen. user posted image user posted image user posted image

Jst sem tud mislila, da je Kaja user posted image user posted image user posted image user posted image se sklicujem na nosecnost user posted image user posted image user posted image
Tvoja Kajci je pa res cukercek user posted image , cestitke za 6 mesecev!!!!
Evo, tole oddam, pa ti na ZS posljem moj naslov.

Nika, ful zalosno user posted image user posted image user posted image user posted image Kolikor sem se vceraj smejala tisti stranki, sem se pol drla ob tvojmu postu...se zdej mi pridejo solze na oci, ko se spomnem...user posted image user posted image user posted image user posted image
Teta beta, zgodbe iz materinskih domov so pa tudi vedno zalostne...joj, bogi otrocki user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Me je zvečer Tomaž dolgo masiral z Oliom31 in brinjevo kremo in moram priznati, da je pomagalo.

pomoje je bolj Tomaz pomagu, kot tisto olje31user posted image

Jst sem danes doma, ker imava potem z Evanom psihologa. Bom porocala, kako je bilo.
A sem vam povedala, da je Evan v soboto gledal en film o zirafi, ki je mislila, da je dirkalni konj? No in zdej je cist obseden s temi zirafami - vsi doma smo zdaj zirafe, skoz samo govori o zirafah, v ponedeljek je mogu oblect za v vrtec eno majcko (ki ima BTW kratke rokave) z zirafo (sploh ne vem, kako se je spomnil nanjo) in zvecer je bla cela drama in stala, ko jo je mogu slect - se je hotu it kar stusirat z njo user posted image user posted image   Vceraj jo je imal pa spet obleceno, mi je blo prav grozno, ker je bila majcka umazana, ampak se je zacel dret, ko sva mu rekla, da je ne more met oblecene. Sem se spomnila prav na na Azeta in njegove mucke user posted image
V ponedeljek, ko sva prisla po njiju v vtrec, sta bla ze zdruzena v dezurni igralnici in sva jih potem opazovala skozi okencek. Ruben je sedel za mizico na stolcku in zlagal neke kocke, Evan pa je stal zraven njega in mu ful pomagal. Zraven njiju pa je bla se ena puncka iz Evanove skupine in tud pomagala Rubnu. Men se je kr srce stopilo, ko sem jh vidla. Sva jih neki casa samo opazovala in stala tam, pa se cist solzne oci sem mela. Tolk sta bla  cukra user posted image Drugac pa Ruben zdej ful Evana posnema v vsem - ce Evan spleza na kavc, bo on tud, ce Evan skace, bo on tud, ko Evan tece, on tud...potem se pa Evan ful razigra in pozabi, da je pa Ruben se ful majhen in se vcasih potem ful na grobo zacne igrat, Rubnu pa to ni vsec in pride jokat k men za minuto, pol pa spet jovo na novo user posted image

Vceraj sem dobila domov se izvide krvi za NS in se je tveganje se ful zmanjsalo user posted image user posted image user posted image

Ko smo ze pri posojanju stvari - jst bom pa verjetno rabila lupinico (maxi cosi) za kaksna 2-3 mesece. Svojo sem namrec posodila tej kolegici, ki je lih rodila (pac nisem racunala, da bomo mi meli tretjega ze tako hitro) in bo njen star lih tam 7 mesecev, ko jo bom jst rabila. Pa se mi zdi neumno, da zdaj ona kupuje za tista 2 meseca novo. Ce mi bo lahko kera posodila za toliko casa? Hvala!!!

Pia, ti pa nic ne bodi crnogleda - na vse glej bolj pozitivno in se bodo tudi stvari zacela odvijati v tej smeri - bos videla!

A ste delale kaksne novoletne cistke doma? Jst sem zadnjic spraznila omaro s sladkarijami, ker sem noter pospravljala nove, in sem jih vrgla stran 1 celo (mercatorjevo) vreco user posted image Od raznih cokolad, do bonbonier, do napolitank...groza...moram pa se pregledat juhe, pa pudinge, pa zacimbe, moke...mi kar slabo rata, ko pomislim, kolk hrane bom stran zmetala, nekje je pa nimajo...user posted image

Nic, grem pod tus, potem grem dokoncat tist vprasalnik in sibava z Evanom tja. Me prav zanima, ce bo sploh hotu odgovarjat?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
7.1.2009 9:49:38   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: benika
A ve veste, da se že od lani nismo videle? A bi se zmenile za en kafe?

Ja bi, ja bi, ja bi (kot bi rekel Nodiuser posted image )

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
7.1.2009 10:04:38   
benika
Ko smo ze pri posojanju stvari - jst bom pa verjetno rabila lupinico (maxi cosi) za kaksna 2-3 mesece. Svojo sem namrec posodila tej kolegici, ki je lih rodila (pac nisem racunala, da bomo mi meli tretjega ze tako hitro) in bo njen star lih tam 7 mesecev, ko jo bom jst rabila. Pa se mi zdi neumno, da zdaj ona kupuje za tista 2 meseca novo. Ce mi bo lahko kera posodila za toliko casa? Hvala!!!

Jaz ti jo posodim z veseljem.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
7.1.2009 10:08:25   
benika
ste delale kaksne novoletne cistke doma? Jst sem zadnjic spraznila omaro s sladkarijami, ker sem noter pospravljala nove, in sem jih vrgla stran 1 celo (mercatorjevo) vreco Od raznih cokolad, do bonbonier, do napolitank...groza...moram pa se pregledat juhe, pa pudinge, pa zacimbe, moke...mi kar slabo rata, ko pomislim, kolk hrane bom stran zmetala, nekje je pa nimajo...

Ne, ne, mi vse sproti požremouser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
7.1.2009 10:44:04   
Nika v službi
Benika, tudi jaz sem ZA srečanje. Prišepam, če je treba. Sicer pri nas tale vikend malce slabo kaže, ker načrtujemo pot na Dolenjsko, ampak za naprej pa nimam nič splaniranega zaenkrat.

A se začnemo kar o konkretnih datumih pogovarjat? Recimo 17.-18.01. ali 24.-25.01.2009?

Pety, prisrčne čestitke Kaji za 6-tko. Pa čeprav se šteje v mesecih.user posted image  Glede GH pa mogoče še ni pripravljena, počakaj še malo, če ni preveč zainteresirana. Ima pač raje domači proizvod.user posted image

Ninočka, dobro opravite pri psihologu. Jaz sem včeraj uspela prestavit uro - in termin. Ker imajo januar že u nulo splaniran (termini na 15 minut!user posted image ), nam je določila termin v februarju - 03.02.2009 ob 16:00. Me res zanima, kaj bodo v 15 minutah uspeli narediti?! Po moje Nika ne bo hotela sodelovati. Me res zanima, kako opravite z Evanom, poročaj.
Super za dobre izvide krvi - juhej! user posted image user posted image

Novoletno čistko smo delali samo pri cunjah in opremi, pri hrani pa poskušamo maksimalno porabiti oz. podariti naprej, redko kaj vržemo v smeti. Občasno se mi zgodi, da kakemu jogurtu preteče rok uporabnosti. Pa prejšnjič sem stran vrgla del Nutelle. Mi je bilo kar hudo, ampak pri nas - čeprav je ta mala - tale zadeva nikakor ne gre tako hitro, zato imam problem z rokom trajanja. Ostalo pa požremo kot pravi, Benika. Pač potalam okoli ali pa povabim znance, prijatelje na čaj in piškote. Najbolje, da jih občasno povabim še na jogurt in Nutello.user posted image

Ko smo že pri Nutelli - soseda Tanja, mamica od Nikinega ljubega Luke, nas v kratkem povabi na Nutellin tiramisu. Baje slovi po njem daleč naokoli. Ga je naredila zdaj čez praznike, ampak so ga prej požrli, preden smo mi uspeli priti do njih na obisk. Zdaj ga bo naredila posebej za nas. Njami!

Uf, zdaj sem pa lačna ratala, si grem nekaj naročit za kosilo. Ker danes imam podaljšano bivanje - šola.... Uf.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
7.1.2009 10:55:14   
pety78
Kako pa da mi nismo naročeni k psihologu?

Glede srečanja...nas 17. ni, ker gremo na RD.

Neposredna povezava do sporočila: 3141
7.1.2009 11:07:21   
Nika v službi

Pokliči v ZD in preveri. Mogoče naročajo pozno (tudi pri nas s skoraj 4-mesečno zamudo!) ali pa so te pomotoma izpustili.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
7.1.2009 11:34:55   
Pia67
Če bi se dalo, bi raje videla, da bi se dobile 24/25.1. ker imamo kar tri RD drug tedenuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3143
7.1.2009 12:10:19   
Nika v službi
Kul, tudi meni bolj ustreza 24./25.01. Ta termin torej vodi... Zaenkrat.

Kje pa je 2ursae?

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
7.1.2009 13:02:13   
benika
Kul, tudi meni bolj ustreza 24./25.01.

Meni tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 3145
7.1.2009 16:23:01   
tažana

Mislim da ga v tržiču sploh ni user posted image . Bom vprašalauser posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
7.1.2009 21:14:50   
teta beta
Pia, jaz tudi nisem vedela, kako bom fantka rihtala, ampak verjemi, da se hitro navadiš (na začetku pa mi je res bilo tam spodaj vse napoti user posted image ).

Pety, verjetno se ne spomniš, da sem pred slabimi tremi leti pisala in obupavala, da bo Daša do mature na joški. Ampak guess what! - ni več! user posted image Dva meseca je trajalo, da smo približno prišli nekam, čez dan se je itak dojila do 13 m. Jaz sem tudi danes poskusila dat J. danes malo jabolke in tudi ni bil navdušen. Saj noben otrok na začetku ni (al ja user posted image ). Tako da sva v istem zosu, ampak drživa se in bo!!! Čestitke za pol rojstnega dneva!!!

Omare s sladkarijami nimamo.

Srečanje - mogoče pa pridemo do Ljubljane (v Kranj mi je predaleč).

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
7.1.2009 21:16:16   
teta beta
Aja, v Celju greš k psihologu menda po posvetovalnici/ sistematskem pri treh letih. Mi bomo menda na vrsti nekje feburarja. 

Neposredna povezava do sporočila: 3148
7.1.2009 21:22:20   
benika
Saj noben otrok na začetku ni (al ja )

Aha, Jakob. Ko bomo na kavi, vam moram prav pokazat kakšen požrešnež je naš tamal. On bi jedel 24 ur na dan, če bi kdo dal krožnik pred njega. In to že od samega štarta je tako. Evo, za primerjavo (pa se nč ne hecam);

Zajtrk  Benjamin-kakav
          Jakob - 2 kosa kruha z nečim, 3 dl mleka ali kakava

Kosilo Benjamin - juha in mogoče še mal rižka, krompirčka ali makaronov
         Jakob - juha, komplet glavna jed in malo solatke

Večerja Benjamin - čokolešnik ali kakav
            Jakob - čokolešnik + sok

Neposredna povezava do sporočila: 3149
7.1.2009 22:03:40   
A-N-J-A
Malo z zamudo ampak iz srca JAKOB VSE NAJ, NAJ ZA PRVO SVEČKOuser posted image user posted image user posted image .

Otročki so pa itak oh in sploh, en lepši kot ta druguser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.