|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
4.1.2009 22:04:49   
2ursae
Dragi JAKOB

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
4.1.2009 22:27:44   
benika
Prejle sem prebrala, da je Kinokija povila drugo punčko. Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
4.1.2009 22:34:32   
pety78
jakob, vse najboljse za 1. rojstni dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
5.1.2009 7:20:43   
Pia67
Jakob vse najboljše za 1. svečko.

[link=http://www.najdi.si/redirect/multimedia.jsp?redirect=Tod25wCLmE64tUejZYGNbtvOhRh1Kw%252Ba2inVPsZAlsxasFhko5ItwEPHoRJE9Y196S0qi1F7nzw%253D&resulturl=Tod25wCLmE64tUejZYGNbtvOhRh1Kw%252Ba2inVPsZAlsxasFhko5ItwEPHoRJE9Y196S0qi1F7nzw%253D&refurl=Tod25wCLmE64tUejZYGNbrosG%252BnGG%252F7g3X%252B7Oj1rBTuXEf%252BiEFo%252BsqQH49pLi4Wd3aYjy6an49E%253D&q=1.rojstni+dan&contenttype=image%2Fjpeg&o=40][/link]

Ja včeraj mi je bila kar muka, ko sem pomislila, da bom danes že sedela za kompom in nadomeščala sodelavko, ki si je zvila nogo user posted image . Zoprno mi je, ko me prestavljajo iz enega na drug konc in moram dobesedno kidat zaostalo delo za drugimi. Po drugi strani pa pobožno upam, da bom imela job vsaj do 20.2.2009, ko mine leto dni...
Povečana družinica: "fantička" sta zame že odrasla, čez 20 let jih štejeta, oba študirata, dragi je nekaj let starejši kakor jaz, oba tečeva(tako sva se tudi spoznala) in upava, da bova še kak tek odtekla skupaj, potem pa bo najbrž kako leto brez tekmovanj, ker ne vem kam bom dala deteta, ko bom tekla. Morda kaka krajša razdaljauser posted image

Včeraj smo bili na Gačah (dolenjsko smučišče), snežna idila, snega glih za glih, naslednji teden pa greva z Nino drsat na bajer. Ona bolj stoji, pa se pusti vlečt, jaz pa skačem okoli nje.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
5.1.2009 7:22:01   
Pia67
Benika, tisto spodaj pod čestitko je bila ena simpatična slikca, ki pa ne kaže svoje prave podobe user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
5.1.2009 7:57:39   
Nika v službi
Dobro jutro iz službe!

Kinokija, čestitke! Benika tebi pa hvala za obvestilo.

Pia, hvala za podrobnosti, ki so - vsaj moj - firbec potešile.user posted image

Ko omenjaš Gače, sem se spomnila, da vam nisem povedala, da smo tudi mi šli na sankanje in to na Črnivec. Nekaj čez 900 m in prava gorska, zimska idila s spremembami vremena vsakih nekaj minut. Zanimivo, res. Prisrčno malo sankališče, kjer smo zdržali dobro uro pri - 11 stopinjah + veter. Je pa zraven gostišče, ki nam je nudilo prijetno zavetje in toplo kosilo. Priporočam.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
5.1.2009 11:45:21   
ninocka
Jakob, bubica mala, vse najboljše za 1. rojstni dan!!!!!

user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3107
5.1.2009 12:09:25   
ninocka
Pozdravljene v novem letu!!!

Vidim, da ste vse preživele in se mele fino. Mi smo bli doma, maladva sta šla spat ob 8ih, midva pa sva začela gledat en (kao ful dober) film. Vmes sem jst nardila še mal narezka, sva pojedla in čez slabih 15 min sem spala kot polh. Zbudilo me je pokanje mal pred polnočjo in pa Evan, ker se je ful ustrašil in začel jokat (sosedje so direkt pod našim oknom spuščali rakete, povrh vsega pa so še okruški leteli na najina avta user posted image user posted image ). Samo se je ulegu k njemu in mu pokril ušesa, jst sem si ogledala bizoviški, sostrski, poljski, zaloški in štepanjski ognjemet user posted image , Ruben je pa itak prespal vse.
Potem sva do konca pogledala tist film (itak nisem vmes nič pametnega zamudila), pol pa še enga na HTVju in šla spat. Zjutraj pa itak budnica ob 7ih user posted image
Praznike smo preživeli kar doma, en dan so nas prišli obiskat svakinja, svak in malidve,   v soboto smo šli v nov mercator na šmartinko (men je fuuul zapasala kisla kokšja juhica in sem jo potem pojedla 3 krožnike s pire krompirjem user posted image ), včeraj smo se šli pa sankat na Janče. Evan je ful užival, kje probal tud smučat in mu je kr šlo, sploh smešno mi je blo, ko je kar znal se obrnit in hodt s smučkami...Ampak je pol odnehal, ker so ostali otroci tam skakali in bi on tud. Ruben je pa na  začetku se prevrnu na obraz v sneg, potem je bil trd kot dila - ga sploh nisem mogla dat na sanke, na koncu je pa samo jokal in se k meni stiskal. EDino mal se je potem umiril, ko smo ga nekak dali v tiste plastične bob-sanke in je sedel not in žvečil keks. Ko je pa prišel Ean in ga začel vlačit okrog, so ga bla pa sama usta in se je ful smejal...
Danes pa prvi dna v službi, joj prav muka mi je blo vstat...prejsnji teden sem se tolažla, da je samo 3 dni, kaj pa zdaj user posted image

Ah, v sredo bom mela itak dopust, ker mava z Evanom psihologa (a ste ostale tud dobile 3 strani vprašalnika za izpolnit?), pa en dan mam zase služben zdravniški, pol je pa že skor vikend...

Doroteja in Pety - čestitke za nečakinji user posted image user posted image user posted image

Benika, ful luštne slike...pa torta je tud zgledala slastna...mnjami...men zdej ne paše nič sladkega (čokolade, piskoti), ampak torte bi pa kr lahko jedla user posted image
Nika, kolk je dobra tvoja Nikica user posted image , pa Tomaž ma tud ful sexy škornje user posted image  
Pety, ti bom poslala še ZS, mi ni ratal do zdaj. Sem pa včeraj gledlala revijo moja Poroka (mi jih je dala ena kolegica, ki se je lani poročila) in sem not vidla poročno torto, ki bi jo mela na poroki, in vem, da bi jo znala naša Pety tud tako narest pa še boljšo... A bi Pety?

Zdej pa šibam na WC, me tišči že ziher več kot 1 uro, pol pa še na malico...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
5.1.2009 12:30:34   
Nika v službi
Ninočka, mi smo ravno pred prazniki dobili vabilo za psihota, ampak brez vprašalnika. Samo majhen pildek z datumom in uro. Ravno zdajle čakam, da začnejo delat in da poskušam prestavit uro. Ker imamo 14:15 določeno, pa ne bi ravno zaradi tega prej hodila iz službe.... Bi rada prestavila na kasnejšo uro, recimo okoli 16:00.

Ha, Tomaž in njegovi škornji.user posted image  To je težka štorija. Ko smo se začeli pogovarjat o sankanju, smo ugotovili, da sva midva čista revčka kar se škornjev oz. buck tiče. Jaz sicer imam ene, ampak so mi tako tesne, da komaj hodim v njih, da bi vanje kakšne debelejše nogavice obula, lahko samo sanjam. Tomaž pa - sirota.user posted image  Škornjev, buck, gležnarjev - nima. Ima ene fensi šmensi visoke čevlje, ki pa niso za v sneg. In tako ene 3 pare zimskih čevljev, ki tudi niso za v sneg, ker so prenizki ali pa jih je škoda. Potem pa je še paleta lahkih čeveljcev, ki so, jasno, povsem neustrezni. Čevljev na kupe, resume pa - za v gledališče ali na ples nima težav, snežne razmere pa mu delajo težave.user posted image  Ko smo bili na Črnivcu, sva po moje izgledala res kot dva vesoljca - jaz v rdeče-črnih ski boot-skah, v katerih so mi noge zmrzovale, Tomaž pa v gumijastih škornjih, pa 3 pare nogavic na nogah. Pa v trenirki. Ker ne on ne jaz nimava kombinezona ali vsaj "špichoz". Odkar nisva več smučarsko - tekaško aktivna, tovrstne garderobe nisva obnovila. Rezultat je pač tu. Sva ravno ugotavljala, da morava nujno nekaj ukreniti.user posted image

No, da vam povem še to, da sem končno uspela dobiti karte za 5moških.com. Ja, ja, saj vem, igra že celo večnost, ampak je ves čas razprodano. In za december so nepreklicno objavili, da ne bodo več igrali, danes pa dobim obvestilo Špas Teatra, da bo še nekaj (tokrat baje res zadnjih) predstav v januarju. In sem šla takoj naredit online nakup. Jeee! Prihodnji petek (16.01.) zvečer greva. Juhej! 

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 5.1.2009 12:32:55 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
5.1.2009 20:28:16   
teta beta
Dober večer in srečno novo leto!

Čestitke Doroteja in Pety za nečakinji!

Jakob, vse naj najboljše za 1. rojstni dan! Želimo ti obilo zdravja in veselja in ti pošiljamo koš poljubčkov!!!

Mi smo v redu, NL smo dočakali tu na lovski koči še z dvema paroma (en ima 1,5 letno punčko, drug pa pričakuje naraščaj zdaj januarja). Bilo je fajn. Dan prej smo se šli kopat v Laško, kjer smo se tudi imeli super.

No, se mogoče jutri kaj javim, ko bom doma in bom imela kaj več časa.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 3110
5.1.2009 20:53:19   
Nika v službi
Ja, seveda, Teta beta, javi se, pogrešamo tvoje poste.

Kakšno zatišje je tu gor, kje pa ste vse? Jaz urejam slike, ker sem si zadala cilj, da v januarju vendarle "rodim" koledar, ampak prej moram prenesti vse slike na kup in izbrati prave. Slike imam raztreščene po vseh mogočih medijih - veliko jih je šlo v franže skupaj s prejšnjim računalnikom, precej jih imam na službenem laptopu, nekaj na ključkih, nekaj na CD-jih... ojej, januar pa tako kratek.user posted image

Nič, me kličejo dol, letim. Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 21:13:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3112
5.1.2009 21:32:46   
benika
Kako ste pa kaj z lulanjem ponoči (tisti, ki smo letos ukinili plenice)? Nik gre ponoči sam lulat na kahlico in potem nazaj spat, tko da nimamo nobenga dela z njim

Enako, le da Beni hodi na školjko.

Pety, čestitke za nečakinjo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 21:59:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
6.1.2009 9:02:43   
pety78
Jaz pa ne vem, kako se albumi delajo (se mi tudi ne da), pa bom kar sem prlimala nekaj slikic, ki jih tudi še dolgujem (slike) user posted image . In pa seveda moja dva fakina. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo, pa še moji RD tortici. Sem pa še eno naredila in jo okrasila s smarties bonboni, ampak je nisem slikala.

user posted image

user posted image

Kako rastejo naši otročki...

user posted image

user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3115
6.1.2009 9:27:53   
Nika v službi
Valla, super slikice! Kakšna cukra! Nekaj posnetkov mi je res ful všeč, npr. tista, kjer je Tilen povsem od blizu slikan iz profila in se nežno smehlja, pa mala božička sta luštna in tista, kjer Nik lupčka Tilna. Srčki, res! Vratolomna Nikova poza ob vlakcu in stolu pa itak.user posted image  In seveda, da ne pozabim omeniti in pohvaliti tvoje slike! Res si umetnica!

Benika, tudi tvoje slike so super, najbolj všeč mi je serija "jem torto z rokami". user posted image  Jakob je tak sonček, tako lepo se smeji in take krasne modre učke ima. Angelček. Sicer pa je videti, da je Beni pogrešal torto.... Kakšna mama - zakaj pa nisi še zanjk spekla ene? Aja, pa famozno svečko ste imeli na torti - kje si jo kupila?

Drugače pa bi rada z vami podelila dogodek današnjega jutra, ki mi je dal misliti. Kako nam je dobro, kako smo lahko srečni, ker imamo službo, toplo pisarno, zdravje, ljudi, ki nam pomagajo v stiski...

V službi sem bila zgodnja, bilo je nekaj minut čez sedmo uro zjutraj, ko pozvoni na vratih. Ker sem vedela, da naše tajnice še ni, odprem jaz in grem naproti, ker je bil "obisk" pravzaprav zame. Odprema za Francijo. Imamo nekega slo-prevoznika, ki vedno pobira robo ob torkih za našega francoskega kupca. Pride vedno isti človek - mlajši moški, prijazen, skromen, preprost. Danes ima v naročju malega fantiča, ki se ves trese od mraza in preplašeno, zaspano gleda okrog sebe. Se vsa raznežim in vprašam, kako to, da ima sinčka s sabo. Pa reče, da ni šlo drugače, da sta mamico morala peljati v bolnico (nisem spraševala po podrobnostih) in da ga nima kam dati. Še pred pol peto zjutraj sta štartala iz Slovenj Gradca s tovornjakom, da bosta pravočasno pobrala robo v Ljubljani in jo odpeljala v Francijo. Meni sta se zasmilila v dno srca. Sem šla z njima dol v skladišče, vzela malega v naročje in z njim hodila naokrog, medtem ko je očka nalagal naših 20 kartonov v tovornjak. Mali ni nič jokal, le preplašeno je gledal okrog, pa mene in viličarja, škatle, palete... Občasno si je pomel učke, ker ga je očka dvignil iz spanja, ko je prispel do nas in stegoval ročice proti zvitku tiste ovojne role z bunkicami, ki mu je bila zelo zanimiva. Dečko je novembra dopolnil komaj let dni. Mala topla "štručka" brez mamice med tujimi ljudmi, v hladnem jutru.user posted image user posted image  Kar solze so mi silile v oči, ko sem se poslavljala od njiju, nisem si niti upala vprašati, ali bo šel mali res z njim v Francijo ali ga bo spotoma uspel komu oddati v varstvo. Kakšne stiske preživljajo ljudje! Res se me je dotaknilo tole danes, še zdaj, ko to pišem, mi gre kar na jok. Kruh je za nekatere tako trd, jaz pa pijem kavico v topli pisarni... Najraje bi kar sama to robo odpeljala, pa pustila njiju dva v toplem zavetju doma..... Ubožčka.user posted image

Valla, da ne pozabim odgovoriti na tvoje vprašanje - mi se igramo skrivalnice, pojemo, plešemo, se pogovarjamo in igramo vloge, prav tako štejemo avtomobile in ugotavljamo znamke avtomobilov, gledamo, katera številka avtobusa gre mimo (če se vozimo po Ljubljani), zdaj, ko je sneg, s palčko pišemo in rišemo po snegu, delamo kepe in se kepamo. Doma Nika zelo rada navija svoje CD-je (vedno pove, čigave pesmice bo dala noter - npr. bom dala Benijeve pesmice, št. 2, tam je "Majhna sem bila" ali pa bom poslušala Anžetove pesmice, V noči tej - tista ji je sploh blazno všeč - hvala, Benika, hvala, 2ursae!) in ob njih pleše in skače po najini postelji.user posted image  Asociacij se še nismo šli, je pa dobra ideja. Vroče-hladno se tudi občasno igramo, v kombinaciji s skrivalnicami (ko skrivamo določen predmet).

Sicer pa je zadnji čas hit spomin, domino, Lotti Karotti in Črni peter. Imamo dva - Barbie varianto (ja, Benika, ta je bila hudo aktualna, dokler nismo pred dnevi dobili "klasičnega") in klasičnega Črnega Petra. Ta mala ima ful srečo in ponavadi zmaga. In kako zna že goljufati! Za crknit! Le po komu ima to?! user posted image

Zdajle me pa kličejo na sestanek, se oglasim še kasneje.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3116
6.1.2009 10:02:35   
ninocka
user posted image Dobro jutro,

a mam čast bit prva? Jupi...sej preden bom pa tole poslala, se vas bo pa še 10 oglasilo user posted image
Enivej, častim en dober zajtrk, ker jst sem lačna ko lev.  Malca je pa šele ... uh po 12...user posted image

Valla, sem pogledala slikice. Kolk je luškan Tilen user posted image  Na  začetnih fotkah se mi je zdel mal podoben Niku, pol pa ne več. Je pa kr konkreten dečko, čeprav mi je lihkar šefe razlagu, da ma njihova pupa 6700 g in 63 cm, stara je pa 2 meseca user posted image  Se mi zdi, da je Ruben dosegel to kilažo lih tam pri ene 8ih mesecih user posted image
Lulanje  ponoči - gre na stranišče.  Ma pa mali majhen obred, in sicer  zvečer se umijemo, greva prebrat pravljico, popije kakavčka, potem mora it pa kakat. No in mene zdnjič ful tišči lulat in mu pravim Evan, a boš kmalu, ker me tišči lulat? evan mi a reče: kr zdrži še malo user posted image
Pa zadnjič je z WCja dol padel (pojma nimam, kaj je delal) in ga jst najprej poberem in če je vse OK, pol se pa začnem smejat. Evan pa ful z resnim glasom: To ni smešno!user posted image user posted image
Igrice - mi se gremo leti, leti; potem plešemo, pa oponašamo živali, pa lovimo se, v avtu smo pa zadnjič tekmovali, kdo bo več traktorjev preštel.

Sem pozabila povedat včeraj, da  je seveda ponoči na 01. januraja pri nas hodil dedek Mraz. Pod smrekico jima je pustil še par darilčk - Evanu plastelin in flomastre in 3 pižamice (Nika, jst sem mu 31. kupila 2 pižamici v Hoferju z motivi medvedka Puja, so bile pa po 7 EUR/kom). Ruben je pa dobil eno knjigico in bonbončke, CDje z uspavankami sem mu pa pozabila zavit user posted image  Potem sva jima pa prinesla še kuhinjo, ki smo jo (oz. jo je moj) sestavljal še eno uro. Tamaladva sta bla čist avdušena, skoz sta kuhala - jst sem mogla tist dan za zajtrk "pojest" ene 10 jajčkov na oko in toast in spit nevem koliko kav in soka user posted image

Nika - glede zimske opreme smo pomojem kar bolj ali manj vsi na istem. Midva sicer smučava, ampak jst itak zdej ne navlečem nase nobenih smučarskih hlač, še bundo si komi zapnem. Čevlji so pa tudi pri nama bolj tko tko - za smučanje itak rabimo pancarje. Povrh vsega, pa mi še sank nimamo - sem jih hotla naročit dobrim možem z darili, pa mi je ušlo iz glave...user posted image se sklicujem na nosečniško pozabljivost user posted image

Slike - jst jih moram tud en dan uredit, mah, bi si mogla kar dopust vzet par dni za to zrihtat. Čez dan ne morem, ker se igramo z malima, zvečer pa zaspim že ob 9ih. Ne morem in ne morem zdržat dlje... Že ene 2 tedna hočem naložit slikce na RR iz našega praznovanja, pa mi ne rata user posted image  no mogoče do druzga praznovanja bo user posted image

Pia, čestitke za razširjeno družinico user posted image user posted image  A zdaj živiš pri njemu al si še pri starših? A opremo boš novo nabavla za dojenčka?

Zdaj pa šibam na WC, preden me  kdo zahakla...user posted image

Še to vam moram povedat - je bla prej ena stranka tuki, se je ful pizdila, da ji telefon oz. kamera ne dela in da hoče najvišjega šefa in bla bla bla... V glavnem pride šefe ven pogledat, kaj je, kaj je narobe z aparatom in ona ful A vidte sliko? Kaj je narobe z njo? Pa pravi šefe - prosvetljena je. In ona skor ven pade, da so kljub nastavitvam vse slike taka in da hoče nov telefon. Šef pa pogleda aparat in ji reče - dejte zaščitno folijo dol s kamera, pa bo mogoče boljš. Sta se s tipom sam ven pobrala...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3117
6.1.2009 10:25:51   
pety78
Joj, Nika, kar stisnalo me je pri srcu, res, ko samo pomislim na tistega fantka. user posted image Da ga res nima kam dati? Upam, da z mamico ni kaj hujšega.

Ninocka, a ti res nočeš majčke? user posted image
Zadnjič smo bili pri svakinji, ona je pa od svoje svakinje dobila star pomivalni stroj. Pa je bil tak čuden spredaj, in ga je šla pomivat, da bo lep, potem pa le ugotovi, da je še vedno folija gor. Jo je dala dol, stroj zgleda kot nov, res. Jaz sem mislila, da ima novega. user posted image

Punce, a ima katera še kakšno mercator nalepko, da zberem za kak set šalčk?

Midve s Kajčiko morava pa k zdravniku, ker so se ji na pregibu nogice pod kolenom naredili neki izpuščaji. user posted image

LP

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
6.1.2009 10:30:21   
Nika v službi
Sem nazaj, ampak ne za dolgo, ker imam čez pol ure sestanek.

Torej, lulanja ponoči pri nas ne poznamo. Ja, že kar nekaj časa (trkam na les) Nika ponoči ne hodi na WC, če pa se ji slučajno res zgodi, da jo prime, se zbudi in me pokliče. Ker še vedno spi v postelji s stranicouser posted image , ne more sama ven. Joj, to me spomni na projekt selitve v zgornji štuk. Do zdaj smo imeli izgovor, da ni stopnic, zdaj pa tega nimamo več. Se bo res treba en vikend spravit in najprej razstavit najino posteljo, jo odtrogat v mansardo in spet lepo sestaviti. Potem pa selitev cunj. Ojej, ojej.

Pety, pa kako sta si tvoja dva sončka podobna, no. To je pa res čisto preveč. Kaja je ista kot Vid. Pa kakšen srčkan čopek ima. Lepotička.
Ferrero Rocher torta je huda - njami, takoj bi jo snedla. No, cele ne, nekaj koščkov pa b.p.

A to so tvoje slike na steni in ob zofi? Lepo, res. Tiste nad zofo so mi še bolj všeč. Meni so te abstraktne zadeve sploh noro všeč. Ena tukaj na RR (se ne spomnim nicka) svoje stvaritve prodaja, so res super, abstraktne, barvite. Meni so blazno všeč, sem se pred časom že zanimala za ceno....

Ninočka, tudi Nika je kar užaljena, če se kaj njej smejimo. Bog ne daj, da dobi občutek, da je "žrtev posmeha".user posted image  Tudi ona je že sproducirala podobno izjavo kot Evan. Ni smešno. Blazno resno.user posted image

Tale prigoda s folijo na telefonu me spomne na tisto izpred let, ki mi jo je Tomaž povedal. Je prišla ena stranka na servis in bentila, da ji nekaj ves čas ropota v avtu in da naj to za user posted image  že enkrat zrihtajo. Pa so se vozili z avtom gor in dol, ga priključili na vso mogočo diagnostiko, pa nič. Ko si se peljal, pa je res šklepetalo. Skoraj so doktorirali na tistem vozilu. Potem pa gredo razstavljat sedeže, da vidijo, če je tam kaj narobe, pa najdejo pod sedežem kovinsko škatlico z bonboni! Ki so se veselo prevažali gor in dol in prijetno rožljali. Je imela ženska tudi malce dolgo faco, ko so ji povedali vzrok.user posted image

Letim na malico, si mi lušte naredila s torto in omenjanjem kosila. Pa, pa!

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
6.1.2009 10:32:17   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Punce, a ima katera še kakšno mercator nalepko, da zberem za kak set šalčk?

Ja, jaz imam po moje vsaj tri viška. Ti pošljem? Daj, sporoči mi naslov na mail.

Dobro opravita pri P.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
6.1.2009 10:43:50   
Pia67
Ninočka, ta zadnji utrinek iz tvoje službe je pa res pika na I. Ne morem verjet user posted image . Hja, da se ne bom prehitro smejala, pa se še men zgodi taka zadeva, pa potem še nekaj dni zardevam ob misli na to. Glede kraja bivanja, stanujeva pri njemu, občasno še doma, če je treba kaj naredit, pa da pomagam staršem itd. Naslov je jasno še stari, ker jaz mislim vedno na najbolj črne scenarije (najbrž se me zato drži smola v življenjuuser posted image ). Opremo za dojenča, men je čist mim, da kupujem novo(če bi katera kaj prodala, na dan z besedouser posted image ), mogoče kako malenkost novo kuopim za gušt. Zaenkrat še ne sprašujem folk, če ima kaj za prodat al pa za posodit, ker razen njemu in fantoma, ter mojim staršem nisem nikomur nič razlagala o user posted image .
Ko pa smo ravno pri moji user posted image , na žalost sta bila moja straša mal preveč presenečena in sta to povedala moji svakinji, ko je včeraj dragi prišel v službo, so ga zasliševali in ko sva ugotavljala od kod je prišla čveka, sva pravilno zaključila, da je to moja žlahta. Kaj češ tudi v NM imamo dolino Šentflorijansko v malem.
Ker pa se vse zve, samo čakam, da mi ne podaljšajo pogodbe konec februarja in sem spet v riti. Toliko o sreči, res bi se morala pisati Smola ...

Pa še modro ni tudi tukaj na forumu kaj preveč pisat, človek postane res paranoičen in povsod vidi potencialne "vohunčke".

Nika, ja res je, toliko zgodb o preživetju sem že slišala, ta izpod tvojih rok pa je res pretresljiva. Ubogi mali in starša. Jaz tudi ne vem kaj bi brez moje zlate mame in v zadnjem letu brez dragega, ki res priskoči na pomoč. Tega slednjega nisem vajena, ker sem vedno za vse sama.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
6.1.2009 11:14:35   
pety78
Nika, čopek ima Vid.user posted image Zadnji dve sta od Vida, ko je bil še majhen. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
6.1.2009 11:24:24   
benika
Pia, kaj ti pa manjka za dojenčka? Od opreme namreč?

Nika, mene je kr stisniko, ko sem prebrala prigodo s fantkomuser posted image . Zakaj se pa nisi za varuško ponudila? Bi ga jaz prišla merkat za tisti dan ali dva.

Valla. in Pety, a vama povem, kaj si mislim o vajini deci? No, toleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -

Ninocka, ampak tebi pa res ni dolgčas na šihtu. Ma jaz bi crknila od smeha.

Pety, nalepke ti dostavim tudi jaz v soboto, ampak so že nalepljene na kartončku. Sicer niso vse, ampak nekaj bo.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
6.1.2009 12:17:40   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Nika, čopek ima Vid.user posted image Zadnji dve sta od Vida, ko je bil še majhen. user posted image user posted image user posted image

O, svašta. Res si moram kupit nova očala! Ta je pa res lovska. Saj bi mi lahko potegnilo, da ne more frajla biti že toliko velika, pa čeprav je dejansko velika. Ojej, ojej, to so pa leta, punce. Vzamem nazaj tisto o najboljših letih....user posted image

Pety, daj povej, kam ti pošljem nalepke?

Benika, veš, težko je opisati situacijo, ponavadi sem zgovorna, tokrat pa sem imela kar zadrego. Zato tudi nisem vprašala, kaj je z mamico, sem samo izustila, da upam, da ni kaj hujšega, ampak očka ni komentiral. Je ta malega hotel potem kar v tovornjak nesti, da bi v miru lahko naložil, pa sem se potem jaz ponudila, da ga držim, da ne bo revček sam zunaj na mrazu čakal na očka. Res, težko opišem, sem imela kar cmok v grlu, nisem znala kaj posebnega povedat. Po eni strani imamo posloven odnos, po drugi strani pa je toliko "človeškega", da je težko. Pa nikoli ne veš, kako bi ti tisti drugi razumel vse skupaj....

Pia, če bo punčka, te preprosto povabim k meni na obisk, pa boš sama premetala moje shranjevalne vreče in izbrala, kar ti prav pride. Za fantka bo pa težje.... Valjda na posodo ne za plačilo, da ne bo kake pomote. Previjalno tudi še imam, pa banjico, posteljnino, pa še kaj bi se našlo.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
6.1.2009 14:58:38   
Pia67
O, Benika, zelo si prijazna. Lej, kupim vse kar ti je odveč. Najbrž je ta kupim mal čuden z moje strani, ker sklepam, da nisi ostala le pri dveh otročkih in seveda ne pozabljam nate Spelka in držim pesti.
Česarkoli ne bi ti pogrešala, bi bila jaz zelo vesela...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.