|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
31.12.2008 13:15:37   
ninocka
Drage bejbike,
tudi mi vam želimo srečno, zdravo, ljubezni  (in septemberskega čveka) polno 2009. Naj vam novo leto prinese vse lepo, kar je staro pozabilo, in odnese vse grdo, kar je staro prineslo.
Lepo praznujte v krogu družin in prijateljev, ob polnoči pa nazdravljamo tudi nam  in našemu prijateljstvu user posted image

Aja, pa še ena extra novoletna želja za Niko - da se vam v novem letu nikoli ne pokvarijo garažna vrata user posted image
in za Špelko - da ti dedek Mraz prinese eno malo pikico user posted image

Sem pa prepričala enga mojga ful dobrega kolega, da vam vošči za novo leto - upam, da vam je všeč user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ninocka -- 31.12.2008 13:16:09 >

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
31.12.2008 13:21:41   
tažana
veselo, zdravo, smeha polno leto 2009 vam želimo tudi mi!

Lepo praznujte danes pa čimanj pokanja vam želim :).

Ninočka:  tegale sem jest že dobila na mejl. Mi je kolegica poslala, da mi fowrdira, ker on nima mojega email naslova user posted image .

Ninočka a palijo tele želje dedku mrazu? Če palijo iz tvojih ust jih hitro še v mojem imenu pošlji dedu mrazu!  user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
31.12.2008 13:27:50   
benika
Lahke in vesele korake, ko ob polnoči stečeš naprej,
takrat ozri se v prihodnost,
prijatelj, nazaj več ne glej.

Ljubezni, zdravja in veselja življenje naj ti podari,
a vse začrtane naj cijle v uspeh usoda spremeni.

Ljube moje, vam in vašim najdražjim vse najlepše v letu 2009!

user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
31.12.2008 13:30:22   
benika
Ninočka a palijo tele želje dedku mrazu? Če palijo iz tvojih ust jih hitro še v mojem imenu pošlji dedu mrazu!

Pa še v mojem prosimuser posted image Za eno punčkouser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
31.12.2008 13:46:19   
ninocka
No potem pa dopolnjujem moje želje dedku Mrazu - prosim še eno pikico za Tažano in eno pikico (ta naj bo pa punčka) za Beniko user posted image  

Če bi še kera kaj rada, hitr povejte, da povem dedku Mrazu user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
31.12.2008 21:07:44   
Nika v službi
Za začetek brez romantike, čisto tehnično vprašanje - kako, hudimana, skenslaš tele reklame na desni?! Ker jaz Ninočkinega posta ne vidim v celoti... ravno tam pri želji zame zmanjka teksta, se mi čez nalima "zadnje s foruma", pa ne vem, kako bi to umaknila. Torej, navodila oz. Ninočka, prosim, ponovi voščilo zame. Hvala.

Zdaj pa k poročilu današnjega dne: dopoldan smo mojega očeta peljali k zdravnici, ker ima drisko in se mu blazno vrti. Ni ugotovila nič posebnega, itak ima že od prej vnetje mehurja, tako da mu je samo nadaljevala kuro z AB. Upam, da se jutri in v prihodnjih dneh stanje izboljša.

Tomaž se je potrudil in prišel domov iz službe že ob 11:30, midve z Niko in babi smo šle na Žale na naš grob prižgat svečko, ob 13:30 je prišla agentka od Zav. MB, da smo podpisali police in plačali premijo premoženjskega in potresnega zavarovanja za našo bajto. Ta projekt je torej tudi zaključen. Juhej.

Okoli 15. ure sva se s Tomažem odpravila k Zokiju in pozor, Tažana - ni bilo prav nobene gneče! Sem bila kar presenečena. Moje upanje se je torej uresničilo - očitno je večina nakupe opravila včeraj. Ko sva veliiiko nabavo (sva koristila tisti popust 300€ na Piko + še dodatnih 11€ za 90 pik, ampak sva še vseeno morala doplačat skoraj 200€ - potem si lahko predstavljate, da je bil nakup res konkreten) zaključila, je bila ura že čez peto popoldne in center je bil čisto izpraznjen. Res, prav zanimivo je bilo vse skupaj videt, kaj takega redko doživiš. Sva šla v miru na kavico, malo poklepetala in domov.

Pripravila sva silvestrsko večerjo za nas 3 + babi, dedi je itak na čaju in grisinih. No, naša silvestrska večerja sigurno prekaša vse vaše - jajca z ocvirki in tople žemljice.user posted image  Hitro pripravljeno in slastno.user posted image

Glede na to, da je šel dedi počivat in da je babi sama, sva tudi midva prilagodila najine plane in bova ostala danes doma. Mogoče jo bova jutri mahnila v mesto poslušat Terrafolk na Prešerca.

Benika, tudi naš sosed je okoli 20. ure spuščal rakete - da nimava istega soseda?!user posted image  No, pri nas pa Nika obožuje rakete. Je čisto navdušena nad njimi, pokov se ne boji.

Tudi jaz dodajam nekaj utrinkov:

Nika na že očiščenih stopnicahuser posted image  - je čisto navdušena nad njimi, sem morala posneti celo serijo slik....
user posted image

No, tole je ena izmed serije fotk, imenovanih "na stopnicah"user posted image
user posted image

Takole sta kuhala mali kuharski mojster Tobija in velika mojstrica Nika
user posted image

Naj bo leto 2009 VAŠE leto! SREČNO!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 31.12.2008 21:09:57 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
31.12.2008 22:10:30   
benika
Aja, pa še ena extra novoletna želja za Niko - da se vam v novem letu nikoli ne pokvarijo garažna vrata
in za Špelko - da ti dedek Mraz prinese eno malo pikico

Evo Nika, samo zate....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
1.1.2009 14:59:00   
2ursae
drage septembrke, vse najlepše na še eni vožnji okoli sonca. Pa zdrave bodite, ve in vaše družince user posted image

user posted image  

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
1.1.2009 15:02:08   
benika
Alo babuške.....dobrodošle v letu 2009!

Kako ste silvestrovale? Je bilo lepo, nepozabno, romantično....?

Pri nas je Edo opoldne odpeljal mulca k tašči, jaz sem pa kuhala in pospravljala. Ob 17h smo imeli večerjo, potem pa sva se zavalila na kavč pred TV. Ob pol polnoči sva se končno spravila ven in se odpeljala na bližnji hrib, odkoder se vidi cela Gorenjska vse tja do Ljubljane. Tam sva pričakala polnoč in uživala ob prekrasnem pogledu na množico ognjemetov. Nato sva se povabila k prijateljem na en izi žur in se proti jutru privlekla domov. Zbudila sva se pa ob 12huser posted image Sedaj čakam, da Edo odsmrči še eno rundo, potem greva pa po otročka, da še njiju poljubčkava.user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
1.1.2009 19:39:11   
tažana
Vse lepo v tem letu!!!
mi smo ga preživeli v prijetnem miru. Katarina je bila pokonci do 00:20  (s to razliko da je od 16- 18ih spala). Gledala je torej rakete in ji ni bilo preveč všeč pokanje. Mislim da bi ji bilo brez zvoka bolje user posted image .
Nika: No saj je bilo pričakovat, da se ti izpolni želja glede gužve. Ponavadi je tako, če jaz kaj komentiram je potem ravno obratno user posted image .
Glede reklam ti pa jaz ne znam pomagat user posted image .

Lepo se imejte se še kaj oglasim sedaj ko smo doma user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
1.1.2009 22:23:56   
2ursae
Tudi mi smo se imeli zelo lepo, imeli smo mal bolj fenski kosilo - špansko varianto -, pol smo se igrali, šli ven gledat lučke, zvečer je pa žal Bor hitro postal zaspan in je šel spat ob svojih običajnih osmih, z Anžetom smo pa še kar žurali, do enajstih, pol je pa tud njega začelo pobirat. Res je bilo super, najprej smo se igrali z vlakcom, potem iskanje skritega predmeta po sistemu mrzlo-toplo-vroče (smo se šli prvič in mu je bilo blazno všeč user posted image ), pol smo se še malo posladkali, na izi pospravili, pogledali risanko - v vrtcu so za DM dobili CD lokomotivčka Tomaža, ki je obema všeč - in šli počas spat. Anže je bil sicer ves čas, tud v postelji, totalno naspididran, a ko se je mal umiril, je hitro zaspal. Polnoč sva že tretje leto preživela v postelji - ne, ni to, kar mislite user posted image , na žalost - dežurava pri otrocih, če bi se kdo zbudil zaradi petard in raket, pa se je še vsakič izkazalo kot nepotrebno, saj spita kot polha (al kot bi rekli v Dalmaciji: "ko zaklana" user posted image ). pol sva šla še mal TV pogledat, se še do konca in čez napokat s torto (smo delal Nutellino - mmmmmmmm...) pol pa spat. Tko da, morm rečt - super. prav fajn je, ko so otroc že tolk veliki, da lahko dalj zdržijo in se tud zavedajo, da se dogaja nekja posebnega.

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
2.1.2009 9:25:21   
Pia67
Najprej hvala za lepe želje, za leto 2009 in za mojo user posted image . Mal mi je žal, da nisem počakala z novico, saj sem šele v 6.tednu in bom morala še kak teden, dva počakat, da ginekolog potrdi ali je nosečnost na pravem mestu ali ne. Saj veste tisti fatalni pregled v 8. tednu. Kolikor se spomnim, sem v 1.user posted image  šla ze v 6. tednu vsa panična na pregled...
Aja, vsi (kdo vse, beri spodaj) navijajo za punčkouser posted image , ko pomislim, da bom morala ponovno nabavljat in iskat robo za dojenčka itd, me kar mine. Sva pa kupila znižano jopico in bodi  za gušt v H&M,ko smo bili v LJ 30.12. Jaz sem gledala fantovske zadeve, kupila sva pa za user posted image

Kdo vse navijaja za punči? Jasno Marjan in oba njegova sinova. Bajta je polna športnih rekvizitov, lovskih potrebščinuser posted image , kitar, trenutno delamo glasbeni studio v miniaturi. Da o živalicah niti ne govorim. Spomladi naj bi si nakopali še enega ponija na glavo.
Tako, da je Nina prava osvežitev s svojimi dojenčki in Barbiko. čeprav zadnje čase prevladujejo plastični konjički, kombiji za prevoz konjev in farma.

Spelka, mal težko mi gre izpod rok, "matrala" sva se dober mesec. Takrat, ko sem obelodanila, da se bom podala v pridelavo otročiča, sem imela še 2 tekmi, ovulacijo novembra sem itak čist sfalila, ker je bil tisti vikend lov na polhe (brez mene, ker mi je to čist mim). No, decembra sva bila mal pozorna na tiste dni in ... Itak pa ni še ziher.

Zdaj pa dost nakladanja, fantje malicajo, Nino bodo mal popazil, da ne bo kam čofnila al pa pobegnila v hosto, jaz pa grem mal krače raztegnit v zasneženo dolenjsko pokrajino. Upam, da bom tekla dokler se da...

Lepo uživajte do naslednjega tedna.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
2.1.2009 11:21:44   
2ursae
pia, a sem lahk mal firbčna:Kolk sta pa fantička stara? Živite skupaj?
Men se zdi super, da boš zdaj imela veliko družino user posted image . verjamem pa, da navijajo za punči, k so sami desci na kupu user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
2.1.2009 11:28:45   
tažana
pia: tudi jaz user posted image  za tako povečanje družine. odlično ni kaj. Moram tudi jaz pripomnit, da jih razumem da navijajo za punčko user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
2.1.2009 15:29:52   
benika
O Pia super za tako družinicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Najbrž si po Nininem rojstvu nisi predstavljala, da vas bo enkrat kar 6. Res ti privoščim.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
2.1.2009 22:31:22   
Nika v službi
Ojla, septembrke! Prvič v novem letu tudi pozdrav od mene.

Smo preživeli. Brez posebnosti. Kot omenjeno, smo v troje (midva + babi) pričakali polnoč, nazdravili s penino, si ogledali ognjemet ter se odpravili spat. Dedi in Nika sta silvestrsko noč prespala - dedi slabše, Nika pa povsem običajno kot vsak normalen dan. Njej je vseeno - ali božični ali silvestrski večer: ko je utrujena, gre spat in ni šans, da bi bila dlje pokonci. Tja do desetih je največ, kar je zdržala do zdaj.

Včerajšnji dan je minil v sankanju - dopoldan več kot 2 uri, kosilo, popoldan pa najprej daljši sprehod z mamo in atom, ki sta prišla na obisk, potem pa spet sankanje. Smo praktično cel dan preživeli zunaj na snegu in na koncu je bila Nika mrtva od utrujenosti. Za večerjo je pojedla 3 palačinke z Nutello! OMG! Midva sva šla zvečer k maši in potem še na kavico, ko sva prišla domov ob 20:30, je Nika že komaj čakala, da gre spat.user posted image  Prilagam dva utrinka z naših pobeljenih ravnin:

user posted image

user posted image

Danes smo imeli pa dan obiskov - najavil se je Tomažev bratranec (in poročna priča) z družino (imajo 3 otroke), nenajavljeno pa je prišel tudi moj bratranec z Dolenjske s familijo (2 otroka). Bajta je bila kar naenkrat polna ljudi, otrok.... jaz sem morala na hitro prilagoditi logistiko postrežbeuser posted image , ampak na koncu je vse izpadlo super.

Popoldan smo se pa zmenili s sosedi, da gremo skupaj na Brnik na kavico. Idejo je pravzaprav dala Nika prejšnji večer, ko je izjavila, da bi Luka rada povabila na letališče letala gledat. Meni se je njena zamisel zdela simpatična in sem poklicala sosedo Tanjo, če so za. Jasno - so. Luka je bil navdušen, Nika tudi, sta bila kot dva zaljubljenca, skoz sta se držala za roke. Ker nočem Luke dajati v javnost brez vednosti njegove mamice, lahko fotke najdete v albumu. Ena le za priokus, kjer Luka v obraz ni videti.

user posted image

Mojemu očetu se stanje z drisko umirja, sem na silvestrovo letela še do lekarne po medicinsko oglje in Linex kapsule; oboje mu je, HB, očitno pomagalo.

Benika, vajin večer zveni prav romantično, super sta to izpeljala!user posted image

Pia, tudi novičke o tvoji povečani družinici je lepo brati. Tudi mene, prav tako kot 2ursae, zanimajo podrobnosti....user posted image  Koliko so stari fanti, pa Marjan, kje sta se spoznala, itd. Babji firbec, kaj češ.

Jutri gremo verjetno na sankanje na Črnivec, odvisno, kakšno vreme nam napovedujejo, moram se še malce razgledat po vremenski napovedi.

Hja, nič, počitnice se počasi iztekajo in delovni dnevi se nezadržno bližajo. Imam kar mešane občutke - po eni strani bi bila še doma, po drugi pa bi že kar rada šla delat, hecno, res.

Ajd, gremo naložit še slike in pod tuš. Nočko!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
   [Brisano sporočilo]
3.1.2009 9:41:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
4.1.2009 8:26:06   
pety78
Ojla, pupe!

Srečno v Novem letu vam želim. Upam, da ste praznike lepo preživele. Zadnjo stran sem sicer na hitro preletela, moram še za nazaj prebrati. Mi smo skoz harali okrog, ali pa smo imeli obiske. Danes bomo pa verjetno kar doma, ker sem utrujena pa nenaspana.

Pia, najprej tebi iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

Valla
., kako je z uspavanjem Tilna? Zaspi vedno sam? Našo pač na rokah uspavam, ampak zaspi okoli osme, potem pa je za tri ure dobra, nato pa se mi zdi, da kar na dve uri je. Zadnje čase mi je pa ponoči budna kako uro. Danes od 3:20 do skoraj 4:30. user posted image Zjutraj pa tudi že okoli 6:00 odpre oči, ampak še poležavava kako uro.
Z gosto hrano ni preveč uspeha, ker je noče najbolj. Se ful spakuje zraven. Ojoj, ta se bo težko ločila od joške, se mi zdi, ker niti flaše ne pije. Zdej, ko bo dopolnila 6. mesecev, pa začnem malo bolj na hard s tem uvajanjem. user posted image

Ninočka, nisem dobila tvojega ZS-ja.

Lp zaenkrat, ker mala tuli zraven, Vid in Matjaž pa spita. Se je Matjaž, ko sva s Kajo vstali, preselil iz dnevne in spalnice. In bo lepo vlekel do 10. ali 11. ure. Itak ga bomo mogli iti zbudit. Komu bolje, a? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3093
4.1.2009 9:53:47   
doroteja23
Najprej sre;no ydravo, yadovoljno novo leto. se opravi;ujem ampak mi [umniki ne delajo. je na novo nalagal ra;unalnik in ydaj je popoln kaos.

Imam pa novico, da se 31. 12. postala teta pun;ki Tiari. In ydaj je \e doma. napi[em drugi; kaj ve; ydaj pa grem k mojim cartat bebiko.

Pia user posted image user posted image user posted image  ya nose;nostuser posted image

LP, DOROTEJA

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
4.1.2009 10:35:23   
benika
Doroteja, čestitke za nečakinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pety, najbrž nisi videla mojega vprašanja....a ti tud za druge pečeš torte? Bi jo rabila za Jakoba v soboto.

Mi imamo pa danes dan praznovanja. Popoldne bomo razrezali tortico in to je to. Večje praznovanje bo potem drug teden. Pismo, eno leto nazaj takle cajt sem že veselo uhala in ihala in ne vem še kaj, pa Edotu sem sveto zatrjevala, da ta otroček je pa zadnji in pikauser posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 11:01:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3096
   [Brisano sporočilo]
4.1.2009 11:06:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3097
4.1.2009 12:39:29   
pety78
Benika, sorci, nisem videla vprasanja. Ja, ti jo lahko specem, samo okrasevanja s ticino maso se ne bi glih lotila, ker mase nimam. Ce je smetana ali pa cokoladni preliv ok, pa gor kaj po zelji. Se zmeniva po telefonu, ok?

Evo, ponavljam za Dorotejo:
1. sumniki mi ne delajo, kar sem pravkar opazila
2. 1.1. sem postala teta. Imamo puncko Mio. Moj bratec in njegova draga, sta jo dobila na rok. Rodila se je pa ob isti uri, kot nasa Kaja. user posted image
Kako sem lahko to pozabila prej povedati. user posted image

Doroteja, tebi pa tudi cestitke! user posted image

Valla.
super za vztrajanje, jaz pa kar obupam in pocakam, da orng zaspi na rokah. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3098
4.1.2009 16:17:22   
doroteja23
Pety čestitke za nečakinjo!! Lep datzum ni8 kaj! 1.1.!

Zdaj sem pri seki in piše4m iz sekinega računalnika in so šumniki ampka tipkovnica je v ....!!

Nič lepo se imejte!

user posted image user posted image JAKOB vse najboljše in veliko zdravja. Pa da te bosta ati in mami ubogala in bratec tud malo!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
4.1.2009 21:31:47   
Nika v službi
Čer!

Jakob, vse NAJ NAJ! Da bi bil vedno in povsod tak sonček kot do zdaj!

Doroteja, čestitke za Tiaro!

Pety, tudi tebi čestitke za bratčevo punčico Mio! Silvestrski dojenčki, simpatično.

Valla, ja, 3 palačinke se mi zdi ogromno, 4 - 5 pa sploh.user posted image  Običajno Nika poje dve ali pa eno in pol, tokrat pa je res brez problema zmazala cele 3!
Hvala za kompliment glede oblačenja. Priznam, malo že gledam na to, da je primerno barvno usklajena, čeprav mi vedno ne uspe. Recimo nikjer nisem našla kombinezona zanjo, ki bi mi bil všeč, zato sem pač kupila zgolj spodnji del (hlače na naramnice) ter pokombinirala z že obstoječo bundico. Kje pa ste vi vašim kupovale kombinezone?

Mi smo današnji zadnji počitniški dan preživeli dinamično. Dopoldan maša in obvezna kavica v Polni skledi, doma kosilo, po kosilu smo šli s sankami v Tivoli in naredili pošten obhod, proti večeru pa smo šli na čaj k moji prijateljici Katarini v Pirniče. Sledilo je samo še kopanje in umivanje glave ter spanje. Nika že veselo drnjoha, jaz pa bom tudi zdaj šla pod tuš, pa prav tako si moram glavo umit, nohte uredit, depilacija, mah.... cel kup stvari in priprav na jutrišnji delovni dan.

Se tipkljamo! Nočko!

F. Lainšček

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.