|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
4.12.2008 13:32:19   
Nika v službi
Ninočka, poznam dva ljubki.... psički, ki imata ime Kara.user posted image user posted image  Velja upoštevati tudi to, da je Kara relativno pogosto pasje ime.... Mene bi to malce bolj motilo kot pomen v fužinščini - wtf?!

Na tiste sezname se je treba sam vpisat, tako da če želite biti gor, je potreben vpis (nekje na statistiki, bi rekla).

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
4.12.2008 14:43:41   
tažana
Nika: sožalje tudi iz naše strani  user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
4.12.2008 15:29:01   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
2ursae, una vodila se dajo tud posebi kupit. Sem lih zadnjič gledala na njihovi strani. Pa Evana tud ni na seznamu user posted image user posted image

ženska, aj lav ju user posted image , tisočkrat havla za info, sem šla takoj čekirat in res imajo user posted image . o happy day ... user posted image

ime. kaj pa Kira, tko k una igralka Kira Kako-se-že-piše iz Piratov s Karibov? kar se pa tiče imen ala pes, se sicer strinjam, ampak moji sosedje imajo npr. mačka Francija, pa punčke so zdaj množično Lune, ki je tud ime za psičke. Tko da meja je kar zabrisana. Sicer imam pa itak idealno ime: Ninočka user posted image .

pa pa

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
4.12.2008 15:48:16   
pety78
Ninočka, glede vrtca še nič urejenega. Nekaj si lahko prebereš na tej temi, kako znajo ene biti prav pametne. user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_3472092/mpage_1/key_/tm.htm#3472315

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
   [Brisano sporočilo]
4.12.2008 15:53:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
4.12.2008 17:05:18   
benika
Špelka, še tukaj

VSE NAJBOLJŠE, PA DA BI ČIMPREJ V TVOJE ŽIVLJENJE POKUKALA
ENA MALA PIKICA, AL PA DVE, TRI..

.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2ursae, tebi pa HVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
4.12.2008 17:45:02   
benika
Evo, seznamček je poslan (vseh podatkov ni, manjka še Pia, pa A-N-J-A je tud naša za ploskat!) tako da zamudnice prosim, če lahko dostavite podatke, lahko tudi na ZS.

Je pa poslan seznam v 3. delih, ter ti naši butasti ZS-ji ne dovoljujejo več kot 9000 znakov naenkrat, pa pošilja se tudi lahko samo 3 osebam naenkratuser posted image Skratka, če opazite kakršnokoli napako, to prosim sporočite pristojnemu organu preko ZS-ja v zakonsko predvidenem roku, se pravi čimprej.

< Sporočilo je popravil benika -- 4.12.2008 17:46:35 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
4.12.2008 21:55:01   
tažana
Špelka vse najboljše! Ves naj, naj, naj, naj... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
5.12.2008 8:09:19   
teta beta
Jutro!

Špelka, vse najboljše, vse kar si sama želiš - predvsem normalno, brezkomplikacijsko nosečnost in zdravega dojenčka (dva, tri...)!!! user posted image user posted image user posted image

Bernard je pa pojedel Mikalvžu vse mandarine, zdaj je treba pa po nove. Za njega samo še šiba... user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
5.12.2008 8:12:38   
2ursae
špelka, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE IN ..... KOPICO MALIH SONČKOV user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
5.12.2008 8:19:43   
2ursae
copatki: pri oktobrkah se menimo, da bi naročile. Če katero zanima, lahko naroči pri meni, pa bom jaz poštimala naprej.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
5.12.2008 11:04:45   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

copatki: pri oktobrkah se menimo, da bi naročile. Če katero zanima, lahko naroči pri meni, pa bom jaz poštimala naprej.

Jst sem jih lih prejšnji teden naročila in sem jih včeraj dobila user posted image user posted image  ful so luštni, pa lih pravočasno so prišli, ker jih bo dobil za miklavža.
Kira ime mi pa ni všeč. Pa vem katero igralko misliš, uno ta rahitično user posted image user posted image  sam se mi zdi da se una izgovori kejra user posted image

Špelka, vse najboljše user posted image user posted image user posted image   Želim ti veliko aktivne in uživantske posteljne telovadbe, iz katere pa naj zraste ena (ali pa dve, tri) pikica, ki bo vedno večja in večja in te bo razveseljevala še na stara leta user posted image

Nika, to ime sem drugače pobrala iz Galaktike - sva jo s Samotom, ko je bil na očetovskem, ful gledala in se mi je ime ful v spomin vtisnilo.

Jst se pa menim za našo novoletno večejo in moram zdaj še menije uskaldit...uh, enga dela, pa 30 ljudi, pa vsak po svoje user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
5.12.2008 12:37:40   
spelka12
Hvala, hvala....
Ja ninočka bom še vidla, kako bo s porodniško. Pomojem boš šla prej ti delat spet, preden bo kaj uspelo. No upamo na najboljš.
Evo končno sem se prestavila v Kranj k Savi Hafner. Na prvi uč zgleda kar prijazna in sposobna. Nad umetno ni bila navdušena, ampak ji nisem dala izbireuser posted image . Trma se splača.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
5.12.2008 13:45:20   
doroteja23
Špelka vse naj naj,user posted image user posted image user posted image in seveda tudi z moje strani naj se ti uresniči tista največja želja, postati mamica. In da bi dobila najlepši cvet, kr v več kratni obliki( dva, tri, štiri ali pa celo pet). Kaj se pač najbolj splača!user posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 14:20:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu doroteja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2915
5.12.2008 15:44:38   
doroteja23
Za vas LJubljančanke!

http://www.slo-zeleznice.si/uploads/files/Bozickov_vlak_2008.pdf

Mi nismo deležni take pozornosti!heheuser posted image user posted image

SMo bili lani, ne na tak način kot imajo pri vas, pa je blo full fajn. Sploh otroci uživajo ko se z vlakom peljejo!

Lp,Doroteja

Neposredna povezava do sporočila: 2916
5.12.2008 20:57:55   
pety78
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil pety78 -- 5.12.2008 21:02:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 2917
5.12.2008 21:49:48   
2ursae
a se lahko malo pohvalim - sem naredila adventni venček user posted image . Z malo zamude, ampak že kurim ta prvo svečko še za nazaj user posted image . prvič, da sem se česa lotila, pa mi je to početje kar všeč.

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

user posted image  

p čem ti to? O Anici ali o romantični strastni noči v dvoje user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
5.12.2008 22:16:51   
benika
Po moje ima fetiš na Miklavžauser posted image .

2ursae, a bi meni tud drugo leto enaga naredila? Krasen jeuser posted image user posted image user posted image  Vsaka čast!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
6.12.2008 12:34:21   
tažana
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

user posted image

user posted image

Sej bo pety. malo boli potem pa kmalu mine user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 19:36:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2921
6.12.2008 21:25:55   
doroteja23
Še nakaj za vas Ljubljančanke!

Podarim darilni bon za Atlantis. Kopanje za 4 ure.

Katera bo imela naj javi na zs.

Neposredna povezava do sporočila: 2922
7.12.2008 20:16:45   
2ursae
punčke, a mi lahko katera opiše, kje v Celovcu je Toys'r'us'? Pa prosim, glede na to, da kraja ne poznam, začnite kar z "ko se z Ljubelja pripelješ v Celovec ..." user posted image , pa še, kako pol do IKEE - a je blizu?

hvala in lep večer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2923
7.12.2008 20:37:27   
pety78
Evo, draga moja, sedaj ti bom jaz napisala, če pa kako desno ali levo zamešam, mi pa prosim oprosti. user posted image

Torej, šla boš na Ljubelj, prefuraj vse ovinke in pazljivo na cesti, če bo kje kaka poledica. Pa samo ravno, ravno, dokler ne prideš do Celovca. Pač, začnejo se trgovine. user posted image
Potem pa je eno večje semaforizirano križišče, na desni strani na križišču je pa McDonalds. Tam zaviješ DESNO. Pelješ se skoz ravno, ravno, ravno, sicer se bo cesta nagibala v levo smer, ampak nikjer ne zaviješ, dokler ne prideš na večje križišče, pred sabo pa vidiš KIKO. Tam pa potem DESNO na dvopasovnico. Vidla boš Rutar, pa en kup štacun in na desni strani bo tudi Toys. Moraš pa kar pazljivo gledati, ker ga mimogrede zgrešiš, ker ni čisto ob cesti, ampak za en dober parking stran. Pa mislim da je tam še OBI, pa zopet en McDonalds.
Za Ikeo greš pa samo ravno naprej. Je zelo blizu. Boš videla veliko modro tablo, kjer boš zavila s ceste in jo boš že na daleč zagledala.

Če sem kaj falila, naj me ena prosim popravi.

LP

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
7.12.2008 20:57:33   
2ursae
sem vedela, da me Gorenjska ne bo pustila na cedilu user posted image , pety user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?