|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
19.11.2008 21:06:25   
benika
Sploh ni panike, ti bom na 2 CD-ja zapekla.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
19.11.2008 21:19:21   
pety78
Kako je to tvoje dete cortkano! Kakšen božanski nasmeh! Tiste slikice, ko je v vozičku, z zeleno kapico in rumeno dekico - prelep je, čisto filmski. In tako neznansko lepo se smehlja. Angelček!

Nika, si mi vzela besede z ust! user posted image

Benika, bom v soboto mogoče res prišla. Sem te pa že danes mislila poklicati, ko sva šli s Kajo v Kranj nakupovat neke drobnarije. Potem pa nekako ni šlo s časom skupaj.

Lp

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
20.11.2008 8:04:12   
Nika v službi
Pety, to je beseda! Pridi, te bomo vesele!

Sicer pa - dobro jutro!

Tažana, jaz pa ne razumem, o kakšnih hormonih ti to govoriš?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, ja, go, go, go, go!

Ninočka, saj bo kmalu vikend in si boš malce oddahnila od službe.user posted image  Pa nas boš videla in bo sploh popoln dan, a ne?

2ursae, jaz sem ti Živalce zapekla na CD, torej sem dobro zadela.user posted image

Se že zelo veselim našega srečanja in res iskreno upam, da bo Nika toliko o.k., da bova lahko prišli. Saj je živahna, tudi apetit ima dokaj normalen, le tale kašelj in zamašen nosek.... noče in noče pojenjat. Upam, da se vsaj ne poslabša.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
20.11.2008 21:35:38   
pety78
Sem pozabila povedati, da je imel Vid v ponedeljek sistematskega. Ful sem se narežala, take je pokal. Ko ga je vprašala, kaj je, ko sveti luna, ji je na vsak način želel razložit, da so oblaki, da se luna ne vidi....user posted image Potem pa je le rekla, a je dan ali noč, kadar je luna in je seveda povedal, da je noč. Naslednje jutro greva v vrtec, svetlo, luna na nebu, pa reče: Lej, mami, a vidiš, da je tudi ko je dan. user posted image Sem še isti dan to povedala zdravnici, saj sem imela pregled in cepljenje za Kajo.
Aja, ful smešno je še bilo, ko ga je vprašala, kaj narediš, ko si lačen. Njegov odgovor: Umijem zobke, se stuširam in grem spat. user posted image
Še enkrat ponovi vprašanje pa reče: Mami skuha kosilo, ga pojem, umijem zobke, se stuširam in grem spat. user posted image
Pa skoz se je smejal zraven, kot da bi si norce delal iz zdravnice. Pa spraševal jo je, kaj boš pa zdaj naredila, kaj si pa napisala, ...
Jaz sem skor crknala od smeha, res. user posted image user posted image user posted image

Velik je 101,5 cm, težak pa 15,7 kg. Sem pozabila, kolk so vaši.

Kaja ima pa že celih 6800g. user posted image

Pridne bodte!

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
20.11.2008 23:07:44   
benika
Pismo, že 1 uro razmišljam, da sem vam nekaj pozabila povedat.
Jaz sem pa....................................................................................

dobila podaljšano porodniškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
21.11.2008 8:31:50   
Pia67
O benika kakšna dobra novica, spuer, da boš lahko še mičken domauser posted image

Drugače pa, lepo se imejte na srečanju, jaz planiram decembra v LJ, pa, če bo volja, se lahko še kaj vidimo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
21.11.2008 8:40:43   
ninocka
Zenske, mene zal ne bo na srecanje, je Ruben dobil norice user posted image user posted image
mi sploh ni jasno, kje jih je pobral user posted image

benika, cestitke za podaljsanje porodniske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
21.11.2008 8:42:52   
Nika v službi
Joj, Benika, za zgodnje jutranje ure je tale praznina v tvojem postu (dokler ne prideš do aktualne novice) čisto preveč. Sem mislila, da boš napisala, da si noseča!user posted image  Saj to je bil tudi tvoj namen, kaj? Ni čudno, da imaš tistega malega vražiška tamle v avatarju...user posted image

Čestitke seveda za ugodno rešitev in dodatne 3 mesece crkljanja!

Mimogrede, a si ti videla, da sem ti jaz naročila brinjevo kremo?! Ker nisi nič komentirala, zato sprašujem....

Pety, tvoj Vid je pravi pokovec - kot mamica.user posted image  Pa velik. Da Kaje seveda ne omenjam.

Zdaj pa vprašanje glede jutrišnjega srečanja in najine eventuelne prisotnosti: Ali kljub smrkanju in kašljanju prideva? Ne bi namreč rada, da Nika še koga okuži.
Kašlja mi takole v navalih in predvsem ponoči, ko se ji nos zamaši in nabere sluz. Sicer je dokaj normalno živahna, vročine nima. Včeraj je bila na mrtvo utrujena, ker ji po moje vseeno manjka tisti popoldanski spanec. Ta teden, ko je doma, namreč noče spati po kosilu. Jaz domnevam, da se ne utrudi toliko kot v vrtcu, zato pač ni takšne izjemne potrebe po spanju. Je pa res, da jo potem popoldan zmanjkuje - je utrujena, energije zmanjka. Včeraj je zaspala že ob 20. uri!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
21.11.2008 8:59:32   
benika
Pia, seveda se lahko dobimo decmbra, ni problema.user posted image Srečno na jutrišnjem maratonu!

Ninocka, škoda no, ker se je takole izteklo. Upam, da ole prebrodite čimlažje in čimhitrejeuser posted image user posted image user posted image

Nika, je brinova kremica že zapisana v naročilu. Ravno včeraj sem pregledovala vse izdelke in za kaj se sploh katera stvar uporablja. Jih bom nekaj prinesla jutri s seboj, pa si jih boste lahko ogledale.

Vidve z Niko pa kar pridita. Z moje strani ne vidim nobenih ovir.

Pety, ti jutri prideš, a ne? No super, komaj čakam, da spet vidim mojo malo snahico.

Kaj pa Valla?
2ursae, pesmice že čakajo na Anžeta in Borauser posted image

Zdej pa še vsakoletno standardno vprašanje: MIKLAVŽ, BOŽIČEK, DEDEK MRAZ. Kdo bo nosil, kaj bo prinesel?

Pri nas bomo nadaljevali Miklavževo tradicijo zaradi Benija, drugače pa smo bili do sedaj navajeni na Božička.
Prinesel bo pa;

*doma- za Benija malega Vedija, za Jakoba didaktični volan
*pri teti Špeli-  za Benija skiro, za Jakoba poganjalčka
*pri mojih- za Benija Lego kocke, za Jakoba pojoči avto
*pri Edotovih- za Benija Spiderman garažo, za Jakoba jedilni set
*pri babici- za Benija Fifi knjigico, za Jakoba avto
*pri moji teti- za Benija uro budilko, za Jakoba pa avto, v katerega potem       
                    daješ noter like

Božiček bo pa potem pod smrečico prinesel le kako malenkost (beri pižamo).

Neposredna povezava do sporočila: 2734
21.11.2008 9:29:25   
Nika v službi
Ninočka, tudi jaz ti želim, da norice prebolite v čim lažji obliki.

Pia, ti samo povej kak dan ali dva prej, pa se bomo poskušali uskladiti.

Mimogrede, jaz sem si vzela konkretne počitnice - zadnji delovni dan je 19.12.2008 in potem znova šele 05.01.2009! Juhej!

Kako boste pa ostale frej med prazniki?

Benika, sem malo pozabila, koliko pride tale brinjeva krema, daj sporoči mi na skype, koliko naj pripravim. Ponavadi kupim več stvari hkrati in iskreno povedano, nimam ideje, koliko je posamezna stvar.user posted image  

Pri nas darila nosita Miklavž in Božiček. Pri Miklavžu ohranjamo tradicijo - obdarujemo se v krogu družine in najožjih prijateljev zgolj s simboličnimi darili (oreščki, mandarine, kak čokoladni miklavž ali parkelj, suho sadje, palica...). Nika je izjema, saj ona Miklavžu napiše pismo in si nekaj zaželi. Letos si je zaželela, kot veš, harmoniko.user posted image  No, pisma še nisva napisali, ga bova pa verjetno kar v soboto, če bo pri volji. Nika ima na Miklavža tudi god, tako da dobi še manjše darilo za god. Ločeno seveda, da ji je jasno, kaj ji prinese Miklavž in kaj je darilo za god od nas.user posted image

Za Božič se obdarujemo v krogu družine in prijateljev. Tudi ta darila niso ne vem kakšne vrednosti - običajno s Tomažem podarjava kakšne kvalitetne proizvode medu, marmelade, čokolade... Rada podarjam L'occitane, Just in podobne izdelke. Praviloma je za odrasle tudi kakšna alkoholna zadeva - likerji, šampanjec, vino... Podarjamo tudi copate, šale, rokavice, nogavice, pižame, posteljnino, knjige... Uporabne zadeve, ki pa so povezane s časom. Lovilcev prahu praviloma ne podarjamo. Otroci dobijo kakšen kos oblačila, igračo, knjigico, CD...

Voščilnice pišem in pošiljam v klasični obliki po pošti. Cca. 40, 45 jih pride. Precej jih imam v tujini, zato se spravim k pisanju in pošiljanju že kmalu po Miklavžu.

Aja - Dedek Mraz pride samo pri Tomažu v službi. In moram priznati, da je to za Niko veliko doživetje, saj je vedno tudi predstava in tudi darila so ponavadi izredno posrečena. Lepo to naredijo, res. Pohvale. Pri nas v službi je darilce za otroke zgolj simbolno - otrok ne vabimo, ampak to darilo dobimo starši in ga potem odnesemo domov.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 21.11.2008 9:30:58 >

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 9:39:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
21.11.2008 9:40:40   
benika

Midva z Edotom bova frej vsaj do marcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2737
21.11.2008 9:44:20   
benika
Just - kaj pa je kaj dobrega za glavobole? Jaz bi imela kaj, saj me večkrat boli glava, pa da se ne filam zmeraj z Lekadoli...

Definitivno in predvsem učinkovito je Olio31 ter krema tea tree.

Ti lepo pridi jutri naokrog s Tilnom, pa se bomo zmenili. Škoda za Nika, za je takole zbolel. Očitno je res prišel čas, ko bodo naši čmrli podlegli bacilomuser posted image  Ampak po moje vse komaj čakamo, da vidimo Tilna, tako da....pridi bejba, pridiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 9:44:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2739
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 9:56:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2740
21.11.2008 10:08:12   
Nika v službi
Meta je po moje še boljša. Vsaj po mojih izkušnjah. Namažeš po sencih in deluje. Pa še v mali flaški je in lahko vedno s sabo nosiš v torbici.

Mimogrede, Benika, daj še meto na spisek.user posted image

Valla, pridi. Če boš vzela s sabo še Nika, se odloči sama glede na njegovo stanje. Ko je imela Nika vnetje ušesa, so ji rekli, da naj bi bila doma oz. da naj ne hodi ven nekaj dni. Ampak saj mi bomo notri.... Presodi, boš videla, kako se bo počutil... Seveda bomo veseli, če pridete vsi, ampak jasno, zdravje je na prvem mestu.

Živaliceuser posted image  - to je CD "Rad imam živali", Damjana Golavšek in Sten Vilar. Pri nas je hit že dolgo časa (šteto v letih). Doma in v vrtcu.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2741
   [Brisano sporočilo]
21.11.2008 10:32:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2742
21.11.2008 11:40:43   
ninocka
Ruben je zaspal in mam miceno vec casa, da kaj napisem. Zaenkrat je kar OK, ni kaj exra tecen, bomo pa vidli, kako bo. Pol jih bo pa Ruben dal cez, bo pa Evan fasu...grr....jezi me, ker ko sem bila na porodniski, sta jih mela od Anje tamaladva, pa se jih zanalasc nismo izogibali, pa pol se od ene kolegice, pa pri evanu v vrtcu so jih meli...pa a jih je ker dobil? Itak da ne...zdej, ko grem v sluzbo pa poka, norice na pohodu user posted image matr... no, sej mi pase bit doma user posted image

Pri nam je kar pestro odkar sem v sluzbi - zjutraj vstanem med 6 - 6:30, da se zrihtam, pa maladva in da gremo pol v vrtec in sluzbo. Pa zmeraj pridem zadnjo sekundo v sluzbo. Tistih 6 ur se mi fuul vlece (kot da delam 10), doma se mi pa obrne en, dva, tri... Do treh grem mal v trgovino al pa do mojih, potem po tamaldava in samota in domov.
Nas ford se zmeraj ni zrihtan, ker je zavarovalnica zavrnila izplacilo, ker se tist user posted image ne javi. Zdej ga bojo prek sodne poti in s policijo iskali in ko bo to urejeno, bova dobila denar, da lahko avto zrihtava...In mamo ful otezeno celotno logistiko in prilagajanje...grozno je, sploh ne mores verjet, koliko se navadis na 2 avta in na komfort s tem...

Prejsni sredo smo sli v lutkovno gledalisce gledat Sapramisko. Smo se peljali z busom, mali so spet uzivali 100 uro, edino men predstava sama ni bla nevem kaj...Evanu je bla vsec, to je pa tudi edino vazno. Vceraj so imeli pa se predstavo v vrtcu in mu je bila baje kar vsec.

Cez vikend smo bili na praznovanju 2 RDjev - v soboto sta mela necakinja in tast, pa je tast na koncu pristal v bolnici, ker je mel ful hudo vrocino. So sumli ledvicne kamne, ampak se je izkazalo, da ni blo to. V nedeljo je pa praznoval od sestricne mali, je imel v telovadnici v Siski. Evan je bil ful navdusen, norel, skakal v ene pene, se
podil po telovadnicah (so se selili v 4 razlicne), pa plezala, skratka cist je bil v elementu. Mi je kar hudo ratalo, da ga letos spet nisva vpisala na telovadbo. Edino, ko vem, da nam casovno ne bi zneslo user posted image user posted image
Zadnje par dni je pa globoko uzaljen, ko gre prej iz vrtca - ravno, ko pridem po njega, se selijo v drugo igralnico. In potem je ful zalosten, ker on ne more z njimi. Vceraj sva se celih 10 min pregovarjala, da morava domov, prejsnji dan me je pa se Samotu zatozil, da mu nisem dovolila bit vec v vrtcu...joj, sem grozna mati user posted image user posted image user posted image

Da sploh ne povem, kaksno smo meli v sredo, ker je mogu oblect srajcko (je zmanjklao majck) - celo jutro se je drl, ni hotu v vrtec, ni hotu srajcke, si je odpenjal gumbke in jo dol vlekel...ker nisva popustila in mu je na koncu moj oblekel se jopico, je rekel, da bo mel samo jopico, srajcke pa ne. Ko smo prisli v vrtec, sploh ni hotu slect jopice in sem lih srecala vzgojiteljico in ji razlozila situacijo in mu je pol rekla, da je v igralnici se mraz in naj ima kar jopico se gor. POtem so ga pa na foro vrgle, da so radiatorji topli in da ga bo pol zeblo, ce se ne bo slekel in je dal dol jopco. Baje so ga potem se cel dan hvalile kolk je lep v srajcki (ampak je bil res lepuser posted image ), pa se pol sta prisli sestricni k nam na obisk in sta ga tud pohvalili, tko da zvecer je ze sam rekel, da je lep in da bo mel jutri tud srajcko obleceno user posted image user posted image user posted image Zjutri pa tak jok, da je prisel v vrtec z otecenimi ocmi in cist rdecim noskom user posted image user posted image
Aja, pa ko sem ze pri nosku, koncno se je naucil nekak konkretno pihnit user posted image user posted image

Govorilne ure: vgojiteljica je povedala, da se je od lani cist spremenil, da je ratal bolj odprt, da se tudi pocrklja, da se z njima ful pogovarja. Za igro zdaj rabi nekoga, ni pa vazno a je to fantek ali puncka. Njegovi najboljsi prijatelji so Robi, Gasper M., in Filip. Njihova najljubsa igra pa so zdaj pistole. Ker jim tud v vrtcu ne dovolijo tega, se zdej vsakic, ko jih pogleda, zmislijo, da imajo nekja drugega (daljnogled...) user posted image Je zelo nekonflikten, se ne tepe, ne preriva, ne tozari... Problem je se zmeraj hrana - sicer nekaj poje, ampak zraven tolk sanja in okrog buli, da  pozabi jest. Zelo rad sodeluje pri skupnih aktivnostih (ustvarjanje, risanje, baje ta teden ful pridno niza nek stiropor), nezaupljiv je do tujcev in je tud dost obcutljiv. Ce prevec norijo in jih proba umirit, gre ponavadi po sestavljanko - tle ma pa baje neko for - ce jo sam vzame, jo sam sestavi BP, ce mu jo pa onidve data, je pa ne zna sesatvit user posted image user posted image user posted image Lump mali...sem ji rekl, da je cez vikend sam 6 sestavljank v cca. 15 min sestavil, tko da definitivno zna sestavit, ampak jih samo mal okrog vrti user posted image user posted image user posted image Beje se tud ful uzivi v stvari, ki jih gledajo (npr. zadnjic so gledali krtka risanko in si je ful oci zakrival, pa vceraj pri igrici, da je ful not padel).  V glavnem je tak, kot doma in baje ni nekih hudih problemov z njim user posted image .

Plani za vikend so se podrli - evanu sem obljubila, da gremo na pingvinckovo zabavo, zdej pa ne bo nic od tega...user posted image PA se je ze prav veselil...

Evo, sem se mal razpisla, ker sme mela cajt, zdej grem pa se bolj podrobno prebrat, kaj ste napisale...
Uzivajte...

Aja, se to - s samotom mava danes 13 obletnico user posted image user posted image user posted image uh, kje je najin zmenk 13 let nazaj, ko me je peljal v guliverja na pijaco in sva ugotovila, da imava obdva doma macka z imenom Filip user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2743
21.11.2008 11:55:40   
ninocka
Se par odgovorov -
pri nam bo prinesl miklavz Evanu bonboncke (mandarin ne mara), potem kaksnega cokoladnega miklavza in knjigico macka murija. So zdej njegove pesmice ful aktualne. Rubnu pa mandarine, isto cokolandga miklavza in verjetno tudi kaksno knjigico.

Bozicek  in dedek mraz od naju - skupaj dobita taveliko tefalovo kuhinjo (a sem vam povedala, da bomo spodnjo dnevno preuredili v igralnico + koticek za obiske in mini kuhnico (tra je ze tko al pa tko not?). Potem pa se kaksne legote - mojstra mihata la pa cirkus al pa dinozavre...pa bonboncke, cokoladice...
Za ostale bomo pa napisal pisma dedku mrazu in bozicku in jih opremili s slikicami, da bosta tocno vedela, kaj kupit. Ker kr neke igrace mi je cist BZ, ker jih imamo ze polno. Trenutno so mi itak najbolj kul legoti in pa od fisher pricea Little people, ker se dajo kombinirat (vsake zase).

Nika, glede srecanja in Nike - jst ti dam tud zegen, ceprav nas ne bo. Itak je obdobje, ko vsi kasljajo...ce se bomo zarad tega obremenjevale, se lahko vdimo sele poleti user posted image
Valla, zakaj pa nika ne bi s sabo pripeljala - sej "usesek" ni nalezljiv, ce ga ne boli vec, pa jst ne vidim razloga, da bi bil doma. Jst sem Evana tud ven vozila, ko je mel vnetje, razen mogoce prvi in drugi dan ne, da so mu antibiotiki prijeli. Se v vrtcu je bil. Vnetje ne rata zarad prepiha, ampak je to  bakterijsko.

IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Zdej pa samo še to upam da se mi čimprej kaj s hormoni začne dogajat pa de se stanje umiri  .

grem se sedaj crkljat...

Ja, ja, smo razumele namig . Tudi mi navijamo...

Tudi cakam na veselo novicko...user posted image user posted image user posted image

Benika, kaj pa ce ti kr predstavitev justa nardisna srecanju - tko uradno user posted image

Matr, mi je zal, ko vas ne bom vidla...sej mogoce ce bo Ruben tko spal, kot danes, se bom probala z mojim zment, pa midva z Evanom uletiva za kaksno urco...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
21.11.2008 12:49:43   
spelka12

Frej sem 25,26.12 in 1,2.1. Ostalo pa vse delamo.
tažana navijamo, navijamo, navijamo.....

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
21.11.2008 13:33:16   
tažana
Tudi cakam na veselo novicko...

je včeraj prišla user posted image  user posted image .
včeraj je bil nasploh čuden dan. Moj user posted image  je ene pomembne ključe zgubil, pri avtu nama centralno zaklepanje nagaja, user posted image  je prišla za konec pa zvečer (sem bila sicer že v postelji ampak sem naključno še nakaj vstajala) pridem v kuhinjo (cca. 23h) in stopim v centimeter vode user posted image user posted image user posted image . Tako da sva do polnoči še vodo iz kuhinje "črpala" user posted image . Pa je šel pomivalec in danes gremo iz protesta, ker nimamo stroja za pomivat, k moji mamici na kosilo user posted image user posted image .

No ampak glavno da smo dobre volje. zdej grem pa na kofe...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
21.11.2008 15:09:18   
benika
A jutri prideš?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
21.11.2008 15:28:57   
tažana
a jest? mi vrjetno ne, zjutraj čakam vodovodarja popoldan pa gremo v nakup, ker moram za mami darilo kupit.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
21.11.2008 15:44:28   
spelka12
tažana res mi je žal. In to za cel vajin slab dan. Sploh pa za obisk  user posted image . Pošlji jo tja, kamor sodi, pa da se ne vrača vsaj nadaljnih 12 mesecev. 

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
21.11.2008 15:56:01   
Nika v službi
Samo na hitro. Dopoldan me je mami v službo klicala, da Nika ful kašlja in sem se na brzino odločila, da je vendarle peljem do P.

No, jo je pogledala in rekla, da so pljučka o.k., je pa sluznica velikih dihal odebeljena in polna sluzi. Obvezno mora piti sirup za izkašljevanje ter zvečer pred spanjem Claritine sirup, ki odebeljeno sluznico pomirja. Predlagala je masažo prsnega koša ter obkladke iz poparka kamilic. Ter seveda veliko tekočine, Operil P in hektolitre fiziološke. Ven gre lahko na miren sprehod, preveč teka in aktivnosti, ob katerih se zadiha (da ne spodbujamo kašlja), pa odsvetuje. Pravi, da bi v nekaj dneh moralo biti bolje; če ne bo, moramo nazaj.

Torej, če bo jutri zjutraj dokaj o.k., potem se bova najbrž na kratko oglasili (ker ste najin prihod tako lepo požegnaliuser posted image ), če pa bi se kaj poslabšalo, naju ne bo. Se bom oglasili Beniki na mobi.

Ajd, upam, da se jutri res vidimo.

Valla, bom poskušala še tebi zapečt CD, če le imam še kakšnega praznega na zalogi. Sicer pa ob prvi priliki.

F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?