|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
6.12.2007 20:03:05   
arneja
Pika, pa tvoje dete je ja že z motorjem pol Afrike prepotovalo, veš, da bo vse ok user posted image .

Kajsica, sorry, sem mislila, da imaš v torek UZ - no, boš pa v sredo videla srčka delal tika-taka user posted image .

Abra, ti si pa huda šefica, ti moram kar takoj poročilo napisat user posted image . Saj res, tvoja pikica je pa Reškotu ušla, pa jo je lovil notri  user posted image . Transfer pa res ne boli, ne?

Linda, držim pesti, da te v soboto pričaka en leeeep zarodek user posted image .

Abra, hvala, ker te je skrbelo zame user posted image . Sem bila verjetno takrat na kavi pa se pred svojim heroja delala user posted image .

Konina, jaz vem, da si ti pogumna punca, tako da glej naprej. Če to počnemo, enkrat sigurno uspemo user posted image . In hvala za tvoje misli user posted image .

Tita, je tudi mene, ma ne, bolelo ravno tako zelo, ampak tako neprijetno mi je bilo, da bi kar umrla. Reško naj kar zagovarja naravno, jaz bi bila naslednjič, če bi bilo slučajno potrebno, čisto zadrogirana user posted image .

Abra, tvoji trebušni krči napovedujejo user posted image . In nihanje razpoloženja je tak tipičen nosečniški znak user posted image .

Kind lady, še enkrat čestitke user posted image . Mislim, da je rezultat nad 1.000 super user posted image .

Pikovit, Reško me je pa mučil user posted image . Če ta tip ni sadist, nočem nič user posted image . Moj je rekel, da ne bi nikoli mogel teh jajčk prebadati, Reško je imel pa prav zadovoljen obraz zraven user posted image . Pismo, če bi tale forum bral, me bi v soboto zadavil user posted image .

Meeryana, pa še zate braaavo user posted image . Miklavž je bil res priden letos user posted image . In po štirih letih garanja, si plusek vsekakor zaslužita user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 551
6.12.2007 20:04:27   
masa74
ma prov res kako dodate te lusne slikice???

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 552
6.12.2007 20:05:40   
Anonimen
Maja, čak mal da pogruntam kak se link pripne pa ti pošljem.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
6.12.2007 20:08:21   
Pija76
Arneja danes je bila kri Ok, tako da grem spet v soboto dat kri in UZ. Zdele sem pa ravno od Karmen prišla in sem tako zaspana, da grem tudi jaz danes počasi v horizontalo. A je Miklavž prnesu jegra? No če je slučajno pozabu, ga ti v soboto vseeno vzemi s sabo! A boš imela prisrčnco?
Ti nobena nama noče povedat tisto kdaj kaj jesti user posted image

Citrončica in Maša žal mi je, naberita si moči in pogumno naprej.
Konina tebi pa želim da jutri izveš kaj vzpodbudnega.

Abra a te že kej prstki srbijo?

No jaz imam pa nov multipraktik user posted image ! sem si ga za miklavža prvoščla user posted image .

Pa Karmen mi je naračunala da za silvestra bo lahko že CB padu!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 554
6.12.2007 20:09:30   
Pija76
Maša zate!user posted image

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 555
6.12.2007 20:11:26   
Anonimen
Pija, kako si ga pripela? Link mislim!

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
6.12.2007 20:13:56   
maja24
Samo za vs en velikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
6.12.2007 20:14:44   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
6.12.2007 20:17:52   
Pija76
Dakec gor ko je www.pa bla bla bla označiš da je modro, ctrl c greš kamor bi rad prilimal in pritisneš ctrl v. Bo šlo?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 559
6.12.2007 20:18:11   
arneja
Pija, tri je res pravljično število, tkao da upam, da dobiva tri otročičke user posted image . Menda pa na 2. dan zato že, ker je tako malo celic. Ne vem, upam, da res zato. Če ne bom jutri kar telefona izklopila, da me Reš ne bo mogel poklicati user posted image , nočem nič.

T1979, tudi tebi hvala za čestitke user posted image . Komaj čakam, da ti bom lahko čestitala nazaj user posted image .

Sayuri, je kar bilo hudo, ampak sem pa ponosna, da sem preživela user posted image . Nisem takšne Shwarzenegerka kot ti user posted image . Hvala za pestke, upam, da jih boste dovolj trdno stiskale, da bo pomagalo user posted image . In hvala bogu za tvojo nosečniško utrujenost  - pomeni, da si user posted image  user posted image .

Citrončica, saj nimaš drugega, kot razmišljati, da bo pa naslednjič uspelo. Ker nisi nič sama kriva, nič ne moreš narediti, da bi bilo drugače, lahko edino poskusiš spet in spet, in ni vrag, da enkrat ne bo uspelo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 560
6.12.2007 20:19:34   
Anonimen

Pija, user posted image

http://www.gape.org/sonce/svetpogovorov/vzivo/chat/images/smilies/

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
6.12.2007 20:19:38   
masa74
Pija76 iiiii hvala,ampak kaj,ce ne znam pol naprej kakega pripopat sem

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 562
6.12.2007 20:19:45   
Pija76
Dakec pa bodi ti dobra in meni razloži kako naj slikco si naložim...user posted image  sem že probavala pa mi zapis ( format) ne paše, noče potegnt

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
6.12.2007 20:21:19   
Pija76
Maša spet označiš desni klik na miški izbereš copy pa postaviš se kjer hočeš napopat spet desna miška in paste (prilepi)

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 564
6.12.2007 20:21:44   
Anonimen
Maja, in vse ostale poslala sem še link za smajlije. Pišuka so luškani.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
6.12.2007 20:22:33   
masa74
maja24 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 566
6.12.2007 20:23:35   
maja24
Kako naj shranim te naslove da jih ne iščem da jih mam vedno pri roki

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 567
6.12.2007 20:25:48   
Pija76
shortcut na desktop naloži pa bo Majči

jaz bi si pa eno user posted image pa se mi še to ne da....bo sam tuš spet zgleda, sam zdej si jo še lahko

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 568
6.12.2007 20:27:03   
masa74
user posted image

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 569
6.12.2007 20:27:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Dakec pa bodi ti dobra in meni razloži kako naj slikco si naložim...user posted image  sem že probavala pa mi zapis ( format) ne paše, noče potegnt

user posted image , pa začnimo. Vaja št. 1.

če noče potegnt, potem je slikica prevelika. Probaj jo zmanjšati. Če gre seveda. Jst sem najdla slikico na netu, je bla tko majčkena kot ta in sem jo kopirala v mojo datoteko, potem greš v Moj profil tukaj na rr-u in kjer imaš rubriko za dodajanje slikice (mislim, da si tam že bila) jo pobrskaj v tvoji datoteki in klikni nanjo.

Ajde, probaj.

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
6.12.2007 20:29:40   
taraji
masa - resnično mi je žal, da ni uspelo. user posted image user posted image user posted image Ampak, me smo močme, me se ne damo - gremo vedno naprej, pa enkrat ni hudič da ne pridemo do konca, kjer nas čaka najlepše darilo.

Arneja - sigurno je Et 2. dan zato, ker je malo število celic in ne zaradi kvalitete le teh. Skoraj sigurna pa sem, da ti jih bodo oplodili z ICSI metodo, ker je pri tej metodi verjetnost oploditve veliko večja, tako da ti nikar ne skrbi - tvoje pikice te bodo nestrpno pričakovale, pol se pa 9 mesecev ne bodo hotele od tebe poslovit.

La vita e bella

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 571
6.12.2007 20:30:19   
barbarela77
no, name pa je miklavž letos pozabil. prinesel mi ni nič lepega. sem danes 9 dan po ET-ju dobila user posted image , tako da je vsega konec. grem naprej, me čakajo 3 pinginčki, po katere grem, ko se malo sestavim po vsem skupaj in naberem moči za novi boj.
to bi bilo za danes od mene vse, za kaj več pa nisem zmožna
meeryana še tukaj čestitke in držim pesti za vse ki čakate na user posted image

lep večer

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 572
6.12.2007 20:30:36   
blanč
user posted image
Za tale tuš bom  jaz pisala božičku in če ga dobim, bo za vse nas dosti in bomo imele največje družinice na svetuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
6.12.2007 20:31:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Kako naj shranim te naslove da jih ne iščem da jih mam vedno pri roki

In še razlaga po domače. Odpri v zgornji vrstiti "Priljubljene" in potem klikni "dodaj med priljubljene" in to je to user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
6.12.2007 20:33:11   
masa74
jaz si tudi ne morem dodati nobene slikice v svoj profil,ker so vse taaaaaako velike....mal smo iztirle user posted image iz teme

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.