|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
6.12.2007 21:26:15   
maja24
No zej grem pa jest tut mal user posted image ,al pa bom še mal počakala da pogledam kmetijo kaj dogaja.Drgač pa lahko noč pa lepe sanje.

(odgovor članu Stormy)
Neposredna povezava do sporočila: 601
6.12.2007 21:36:33   
mami 26
no jaz grem tudi spanckat user posted image
lahko noč!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 602
6.12.2007 21:41:31   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Zdaj sem prišla iz labaratorija kjer so mi pregledali na krvi vrednost bhcg in zanima me, če je to dobro.Danes je 16.dan od ET, vrednost pa 1074.
Je to v redu?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Zdaj se pa res lahk derem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!!! Uspelo vama je! user posted image
Želim ti lepo, mirno in zdravo user posted image , ostani taka fejst punca...pa aprilčico kaj vprašaj... user posted image user posted image user posted image zdaj že z rokava stresa - vse mogoče... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ta je moj user posted image ta pa od  user posted image user posted image
!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.12.2007 0:04:32   
pikovit
Citrončica zelo mi je žal.user posted image
Maša samo ne obupatuser posted image
O Blanč ful dobra slikica.Kako pa si drugače?Kako služba?Si se že kaj odločila?
Arneja si pa pogumna punca ni kaj.In to brez vesga si se pustila Reškotu.user posted image user posted image user posted image user posted image .Čestitam za tvoje celice.Zdaj gre pa zares.MAMI.user posted image Naj ti Božiček prinese user posted image  ali user posted image .Bom držala pesti.

Dejzi vem zakaj si takauser posted image  ker kombinacija piva in Karmen ne gre skupajuser posted image .Čak da se me zmenmo pol boš cel teden zgledala nekako takouser posted image .Ha ha ha.

Punce lahko noč in kaj lepega sanjajte

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 604
7.12.2007 6:53:08   
tobika
Punce, tudi jaz sporočam, da tretji postopek ni uspel. Učeraj zvečer sem imela malo izcedka, danes je pa že podobno krvavitvi tako da ni več upanja user posted image .

Lep dan vam želim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 605
7.12.2007 7:09:42   
arneja
Uf, sploh ne morem spati, ves čas o  najinih otrocih razmišljam, ki sva jih pustila toliko km stran user posted image . Komaj čakam, da bo sobota, pa upam, da Reško danes ne pokliče user posted image .

M.L.B.K, upam, da so pikice res oplodili z ICSI, da je bolj sigurno, in da zdajle res že nestrpno pričakujejo mamico in očka user posted image . In tisti tvoj rek je tako resničen - ali bolj po domače: brez Muje se še čevelj ne obuje, je rekel Haso user posted image .

Blanči, a posodiš tisti tuš ali ne user posted image ? Daj, no, ne bodi tako škrta user posted image . Si že v novi službi?

Babylove, upam, da te živčki zdajle čimmanj dajejo user posted image . Itak boš lepo zaspala, tačas ti bodo pa na dan dali kup celic user posted image .

Lejla, kakšna mala pozornost vedno pomaga user posted image . Jaz imam vedno vsaj kakšno Frutabelco ali žvečilne v torbi, pa navadno s tako malo stvarjo vedno malo veselja pričaram user posted image . In tudi sama zelo rada dobivam takšne male pozornosti, četudi je samo čokoladica, ki si jo ob kavi na avtocesti dobil user posted image . Čakaj, moram mojega vprašati, če se mu je kaj sanjalo, da ga je Reš s špiko lovil user posted image .

Abra moja, kako si kaj? Joške še kar bolijo od neprestanega šlatanja user posted image ? Kje je pa Mišek user posted image ? Mene pa po jajčnikih ni kaj preveč špikalo, sem in tja le, verjetno zato, ker je bilo tako malo foliklov. Kolikokrat si moraš ti Prometrium vstavljati? Jaz enkrat na 12 ur. Ob 7-h, in kdaj ti?

Tosja, aprilčica, tako srečnega obdobja v življenju pa še nisi imela, kaj user posted image ?

Pikovit, hvala za tisto besedico "mami" user posted image .l Sem se spet kar raznežila user posted image . Upam, da otroci vejo, kako zelo jih čakava user posted image . Božiček naj nama pa prinese kar user posted image  in user posted image  - sem Žanu včeraj pozabila reči, naj dobro zmeša najine pikice user posted image . Pa kaj si Dejziko tako napila, da potem včeraj še z nami ni mogla čvekati user posted image ?

Tobika, vem, da je težko, ampak tako je. Samo pozitivno naprej, enkrat bo uspelo user posted image .

Amelia draga, kdaj imata transfer? Kar prej pojdita v Postojno, otročički sigurno že nestrpno čakajo user posted image . In če ne boš tako zmedena kot jaz včeraj, moje pozdravi, pa reči, da bi midva prišla že danes, pa Reško ne pusti user posted image

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 606
7.12.2007 7:40:58   
tassi1
tobika-en velikuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 607
7.12.2007 7:42:59   
taraji
Draga tobika - resnično mi je zelo žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vendar ne pozabi:

Upanje v človeškem srcu je kot pluta v vodi. Včasih jo lahko potisnemo do dna, toda vedno splava na površje.Dumas

La vita e bella

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 608
7.12.2007 7:56:38   
Abra
Dobro jutro!

tobika user posted image user posted image user posted image pa si ziher, da je user posted image jaz ti držim pesti, da je samo mala krvavitev in da bo še vse ok.user posted image user posted image user posted image

Upam, da je konec teh minusov, ker to pa res ni več fer. user posted image Miklaaavž!!!!

Arneja user posted image user posted image user posted image bojo že lepo počakali, saj so v Reševi oskrbi, veš da ne upajo preveč nagajat user posted image user posted image user posted image Si predstavljaš, da bi Et imela v torek, sej se ti zmeša user posted image user posted image user posted image zato imaš ti že jutri, Reš že ve. user posted image Imam pa jaz isto prometriuma in tudi ob 7.-ih jemljem, pa malo poležim z laptopom na nogah user posted image nisem vsak dan točna. Pa aspirin 100 tudi jemljem, sem ga kar sama vprašala, če lahko in je rekel naj kar jemljem.

Danes je moj sedmi dan, prišli smo do polovice in ne, joški ne bolijo! user posted image Sem prav jezna na njih. Pa veš, je to taka bolečina, da jih ni treba nč šlatat, da to veš. user posted image user posted image user posted image zdaj upam, da je to boljši znak user posted image so me prej obakrat bolele, pa ni blo nič.
Nosečke, eno vprašanje nujno - je katera, ki je niso joški boleli??

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 609
7.12.2007 8:30:00   
pikovit
Arnejči mislim da si vsaka ženska zasluži naslov MAMA in mislim da si na vrsti ti.In da bo konec teh -.
Je pa danes ponoči rodila moja prijateljica 54 cm in 4080 kg fanta.Ornk dec.Sem ful vesela zanjo,kr je imela tudi ona probleme in ji je končno ratalo.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 610
7.12.2007 8:35:18   
pikovit
Dejzi kje si pa danes?A sta ga včeraj z Mlinčko spet kaj okol srale?
Mlinčka user posted image & DaisyE user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 611
7.12.2007 8:37:41   
pikovit
Tobika žal mi je.Vendar upanje umre zadnje.Pogumno punca naprej.user posted image

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 612
7.12.2007 8:46:31   
Pija76
Tobika user posted image user posted image user posted image , ah ni pravice, že Cankar je to davno ugotovil!!! V hlapcih a ne?

Arneja: ja zdaj sem pa res pripravljena na detece, sam veš kaj mašinka je full velika tako da najbolj da imam kar dva user posted image user posted image , bo bolj funkcionalno.

Abra pa ne študiraj skoz no, bojo še zrasle preveč ker jih tolk masiraš. A maš masažo Sašalendero user posted image ?

Maša pa ti si pravi računalniški frik! Pa če bom i9mela kaj časa v službi bom pa poskusila še jaz sklikco najdt user posted image .

Punce petek je user posted image user posted image user posted image , ljubim vikend!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 613
7.12.2007 8:51:10   
pikovit
O Pija kako kaj?Kaj bo dogajalo čez vikend?Kako kaj na gk v Lj.?A si se že kaj pozanimala?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 614
7.12.2007 8:59:34   
Pija76
Ej Pikovit bo, pa ti? Vikend bo pomoje bolj za počivat, tolk sem zbita ta teden. Pa GK bom obiskovala. Kaj če sem se pozanimala user posted image ?Pa ti, greš žurat?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 615
7.12.2007 8:59:34   
Abra
Pija76 user posted image user posted image user posted image user posted image ne mi o SašiLendero user posted image user posted image user posted image
sem čist zadovoljna z velikostjo - srednja trojkica, ne premajhni, pa tut v napoto niso user posted image user posted image user posted image jaz bi samo rada, da bi kaj bolele user posted image še vse nosečke bolijo, zato bi jaz tut tooo. Danes je sedmi dan po et in je že skrajni cajt! Sej včeri so me kao dve minuti, pa ne vem več, če si nisem domišljala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 616
7.12.2007 9:00:27   
Pija76
Abra user posted image user posted image user posted image , pa ti si za crknt smešna!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 617
7.12.2007 9:04:38   
Abra
Al zgledam že malo popohana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če kdo bere ta forum in ne ve najbolj, zakaj gre, si po mojem misli, da je to klub zmešanih bab. Če nismo celo vse v polju user posted image user posted image user posted image in upamo, da enkrat ven pridemo - ko nam joški zrastejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 618
7.12.2007 9:23:23   
Pija76
a dej nehi Abra bo kdo tle pr men mislil da od dela tolk uživam user posted image !!! Se pa popolnoma strinjam če bi nas kdo čist slučajno šel ogledovat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 619
7.12.2007 9:31:07   
Abra
Pol bom pa še kakšno rekla user posted image user posted image user posted image naj kar mislijo, kako ti uživaš pri delu ... user posted image
moram jaz tut malo pavzirat, mi RR noče nč plačat, če tuki cel dan visim user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 620
7.12.2007 9:45:39   
maja24
Čao kako ste kaj,kako ste spale?

Abi kira zmano spila user posted image ?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 621
7.12.2007 9:50:38   
kajsica
tobika user posted image user posted image user posted image . Bodi močna.

abra, poglej mene prsi ne bolijo kaj prida, so malo napihnjene ampak, ni nobene panike, čutim jih kvečjemu zvečer ko grem spat in se slučajno tako uležem. Tako da nobene panike.

Joj jaz pa sem danes ponoči imela prigodo. Me je prvo zvilo, tako da sem se prebudila, me je bolelo spodaj ko hudič, potem pa kar naenkrat user posted image  in je že letelo iz mene. Tako da sem danes ko cota. Neki me moje pikice zafrkavajo. Ostalo pa je vse OK. Komi čakam na sredo, da vidim srčke.

Arneja, kaj nervoza daje? Ja jutri boš pa že božala svoj trebušček in jima prigovarjala.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 622
7.12.2007 9:52:18   
kajsica
maja24, se ti pridružim, samo bom rajši čaj, ker nočni izlet danes mi je res ful bage dal.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.12.2007 9:57:21   
citrončica
Tobika,
prav danes si mi bila na misel, da sem šla nazaj poste gledat, če sem si prav zapomnila, da sva bili skupaj,user posted image user posted image ,pa tudi ti!!!
joj, žal mi je, pri meni je čisto konec, celo noč je lilo, kot za stavouser posted image ,če še ni praveuser posted image  še ne obupaj!!!!

maša74,barbarela...
enako,žal mi je, smo v istem šmornu, jaz še nikoli niti eskimčkov nisem imela, tako da planiram malo OFF od telih postopkov.....

vsem pa vsaj en lep dan, je sonček zunajuser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 624
7.12.2007 9:59:47   
maja24
Joj Tobika žal mi jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.