|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
6.12.2007 16:40:50   
Anonimen
Citrončica in Konina, res mi je hudo za vaju user posted image

Najbolje, da skupaj user posted image

(odgovor članu konina)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
6.12.2007 16:46:16   
Sulfinija
Citrončica moja,kaj naj ti rečem user posted image user posted image user posted image user posted image  čutim z teboj,prav tako z teboj draga moja Konina,ko sem tudi jaz ltos maja zagledala + pol pa krvavitev in na koncu vsega tega -.
Milsim,da je veliko lažje preboleti če je od začetka - kot pa + in kar naenkrat -.

Citrončica upam,da sem te vsaj jaz danes jaz malo razveselila,...Mi je bilo v veliko čast.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 502
6.12.2007 16:54:23   
Anonimen
Sayuri, je lepo a ne, ko imaš nosečniške znake. user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
6.12.2007 17:29:08   
Abra
citrončica user posted image user posted image user posted image sploh ne vem, kaj naj ti rečem. Verjamem, da si od vsega tega čisto otopela. Poskusi se vseeno prepustiti čustvom, edino tako greš lahko naprej. Prežuraj december, ko bo pa čas za nov boj, bomo pa trikrat bolj navijale, da bo takrat res zadnjič. user posted image user posted image user posted image

konina počakaj še na jutrišnji rezultat, jaz še vedno navijam, da hormon raste user posted image user posted image user posted image

Sayuri, zdaj ti pa lahko malo skoz prste gledamo user posted image nosečk ne priganjamo user posted image ti kar lepo počivaj in božaj svoji pikici, seznam bo pa tut počas apdejtan, pač, ko bo user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 504
6.12.2007 17:34:28   
Abra
Aja, jaz sem tut že dobila račun za posopek. Se vidi, da sem imela transfer zadnjega v mesecu. Prvič sem imela četrtega in je prišel račun šele čez en mesec. Je pa moja cifra tudi čez 1600 eur. Malo me čudi, da je ista cena ivf in icsi - ali ni icsi dražji?. Malo pa ne štekam glih računa, je najprej "znesek" 1.657, naslednji stolpec pa "obvezno" 1409. Ma ja, sej vsega mi pa tut ni treba štekat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
6.12.2007 17:58:47   
Abra
Babylove, sem tudi na to pomislila, pa spodaj piše, da je to informativni račun, ki ga v celoti plača ZZZS.
Kako daleč pa si ti zdaj, že pred punkcijo?
Neposredna povezava do sporočila: 506
6.12.2007 18:09:23   
maja24
Meeryana in Ana-P  ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 507
6.12.2007 18:09:57   
maja24
Citrončica žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 508
6.12.2007 18:13:49   
Abra
Saj bo. user posted image Smo še vse preživele. Misli na kaj lepega, pa stran od igel glej, meni je to pomagalo. Naj bo jutri čimveč lepih jajčk! user posted image user posted image user posted image
Kaj je pa UZ pokazal, je veliko foliklov?
Neposredna povezava do sporočila: 509
6.12.2007 18:29:01   
Abra
Paniko lahko kar stran vržeš, bomo tuki fejst navijale, da bo vse tko, kot mora bit. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 510
6.12.2007 18:33:51   
maja24
Kje je naša Rebeca z veselo novičko?user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 18:37:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 18:39:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
6.12.2007 18:42:02   
maja24
Ti mojmu je tut reku naj pazi name,a ga boš kej pogrešala ker jest ga bomuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 514
6.12.2007 18:44:32   
Abra
_rebeca_ super sta tvoja otročka user posted image user posted image user posted image ti si kar lepo odpočij, naklofamo tuki itak tolko, da noben ne utegne brat user posted image user posted image user posted image Dobro, da se ti da šopingirat, meni se še nenoseči ne da. Upsss, saj res, saj bo plus user posted image user posted image user posted image ni čudno, da se mi ne da user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 515
   [Brisano sporočilo]
6.12.2007 18:45:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
6.12.2007 18:52:09   
maja24
Sej jo midva tut nisva mela pa jo je hotu ker je rabu datum punkcije pa sm mu jest pol povedala,tok da za PDP mi je napisal sam v mojo kartoteko in to je to.Kje pa maš nuhalno a jo maš koj zravn njegove ordinacije ker jest jo mam.

Aja a si mu rekla za fotko.Ati jo je dau?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 517
6.12.2007 18:57:35   
taraji

meeryana-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To je res lepo slšati.

Citrončica -user posted image user posted image user posted image user posted image no, tale tvoja user posted image pa res ne razume, da smo se zmenili, da ta mesec sprejemamo samo še pluse

rebeca - kako lepo, da vse poteka v redu. sem res fuuuul vesela zate.

arneja - no, jaz sem imela tudi 3 celice od katerih sta se dve oplodili, vendar se žal nista obdržali. Sem pa imela ET tudi drugi dan - verjetno je drugi dan res zato, če je bolj malo celic.

Kako pa kaj ostale trepetalke - katero že kaj prsti srbijo????'

La vita e bella

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 518
6.12.2007 18:58:52   
arneja
Masa, hvala za tvoje včerajšnje pestke user posted image .

Pija, jaz sem šla včeraj spati že ob 9-h user posted image . Upam, da je bila tvoja kri danes super user posted image .

Jaz sem šla pa včeraj zvečer res še Miklavžu na navaden listek napisat, kaj si želim user posted image . In če nama uspe, bo ta listek prva zadeva v spominski knjigici otročička user posted image . Sem sicer napisala, da bi rada štiri celice, ampak čisto vseh želja pa Miklavž tudi ne more izpolniti, pa nama je eno manj prinesel user posted image .

Aja, ata Reško je nekaj pametoval, da kako bom jaz potem rodila, če me je že zdaj tako strah, pa moj je dodal: ja, saj res user posted image , pa sem obema na hitro zaprla usta, da bom že.

Sem pa zdajle razmišljala: pismo, če mi trije dedci v eni sobi z mano ne morejo enega otročička ščarati, potem je pa res že kriza user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 519
6.12.2007 19:03:56   
kajsica
rebeca, maja24, kaj vaju je luštno prebirati, ko se tako pogovarjata o svojih pikicah. Vama kar malo zavidam, pa ne zlonamerno. Upam, da tudi mene v kratkem čaka takšna sreča, komaj čakam naslednjo sredo da bo 1.UZ in upam da bom slišala srčke. Lepo čuvajta pikice!!!!

citrončica, ne vem kaj naj rečem ob takšnih trenutkih....izjoči se, naberi novih moči in dalje v boje. Še je pravica, je sigurno. Nama je uspelo po 7 letih, no upam da bo še dalje vse OK.

abra in ostale trepetalke, pogum in držimo pesti za vas.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 520
6.12.2007 19:07:29   
maja24
Kajsica veš ko bo to hitr do UZ.Aže kej komi čakaš da vidš pikicouser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 521
6.12.2007 19:16:11   
kajsica
maja24, ja še par dni in bom vidla svojo pikico ali pa dve, še ne vem. Ja komi čakam, poleg tega pa me je tudi malo strah, saj veš kakšne smo in kaj si preživljala ti preden si dala to sama skoz. Jaz vem da bom samo vsula spet, ko bom slišala srčke, upam da jih bom.

Ma saj vem da sem malo skeptična, ampak to ti pa naredi ta postopek. Poleg tega mi je moja G zadnjič rekla da naj počakam na UZ, da mi potrdijo nosečnost in me je kar malo pobilo. No poleg tega nimam nobenih posebnih znakov, vse je takorekoč normalno, kot prej, OK mal sprememb.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 522
6.12.2007 19:18:34   
blanč
Čestitam vsem novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image . Vsem, ki ni uspelo pa pošiljam en velik in topeluser posted image .

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 523
6.12.2007 19:18:48   
masa74
cer punce...no tako,tudi jaz sem dobila Muser posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image (9dan po ET)...ZAKAJ??????user posted image user posted image user posted image ZAKAJ SE NAM TO DOGAJA???

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 524
6.12.2007 19:21:12   
kajsica
maša 74 user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image , žal mi je zate. Izjoči se, potolažita se oba in naberita moči za nove boje.

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!