|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
6.12.2007 20:35:16   
taraji
barbarela - res mi je zelo žal zateuser posted image user posted image user posted image - pa to res ni več pošteno - le kaj je narobe s tem Miklavžem letos

Naberi si novih moči - potrebovala jih boš za svoje pingvinčke

La vita e bella

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 576
6.12.2007 20:36:17   
m.rudovic
zdravo punce jaz sem še zmeraj z vami stiskam vam pesti in trepetam z vami.Ena od deklet me je spraševala kateri dan sem dobilaM dobila sem 15 dan ko sem prenehala z PROMETRIUMOM,test pa negativen JAZ sem z dr. rešem zmenjena za novi postopek ko bom pričakovala M v februarju da naj se pri njemu zglasim user posted image LEP večer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
6.12.2007 20:36:18   
Anonimen
Barbarela, user posted image . Mi je takole hudo. Maš pa vsaj user posted image , ki te pridno pričakujejo, da jih ne bo več zeblo. user posted image

(odgovor članu barbarela77)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
6.12.2007 20:36:22   
masa74
barbarela77 zal sva obe na istemuser posted image (9dan po ET)samo,da jaz niti pingvincka nimamuser posted image

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 579
6.12.2007 20:39:21   
Anonimen
m. rudovic, februar bo tu kot bi mignil. user posted image

Do takrat pa dajmo se ga veselit user posted image  

(odgovor članu m.rudovic)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
6.12.2007 20:41:15   
masa74
user posted image piham,da mi naslednjic prinese user posted image

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 581
6.12.2007 20:41:42   
ANA_P
barbarela, user posted image user posted image user posted image user posted image , žal mi je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
6.12.2007 20:47:10   
Anonimen
Blanč, prinesi mi user posted image  dvojčka, če že imaš tako dober tuš. user posted image

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
6.12.2007 20:48:33   
Pija76
Dakec hvala, veš kaj me heca format datoteke ta bmp al kaj že...ah pa saj je vseeno. Thx še 1x.
Barbarella žal mi je...pa kakšne mešane novice danes.

Zdaj pa res grem pod tuš, Blanč ko tak tuš dobiš mi enga z express pošto pošlji prosim, poštnino plačam sama user posted image . Kako si kaj? A si zasedla novo delovno mesto?

No punce nočko!!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 584
6.12.2007 20:48:52   
Anonimen
Naša Sayuri je pa res zaspančkala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
6.12.2007 20:49:19   
arneja
Dakec, hvala za rožice user posted image . Po eni strani je fino, da ni treba dolgo čakati, po drugi strani pa tisti zakaj user posted image  - zakaj že tako kmalu. No, pa bo moralo biti vse ok, sem optimistka user posted image .

Babylove, ti pa kar mirno - če boš imela splošno narkozo, se ti niti sanjalo ne bo, kaj se dogaja user posted image . Če imaš pa kakšen Apaurinček, ga pa kar vzemi - jaz sem po njem zaspala kot top.

Rebeca, braaavo za tvoji pikici user posted image user posted image . Pa še dvoje nosečniške hlače imaš - pismo, sem ti kar malo fouš user posted image . Reškota pa človek mora pogrešati user posted image .

M.L.B.K., upam, da se tudi meni vsaj dve celici oplodita user posted image . KOliko si imela pa ti foliklov na UZ-ju vidnih? Misliš, da bodo res metodo ICSI uporabili? Najprej je bilo rečeno IVF. No, upam, da bo res v soboto presrečna user posted image . Je bilo pa kar malo šoka, ko slišiš, da so samo tri. Pri tebi tudi?

Maša, še enkrat čez vse skupaj, pa enkrat sigurno bo user posted image . Nam nič drugega žal ne preostane. Pa itak da nam bo enkrat ratalo user posted image . Kje si pa ti imela transfer, tudi v Postojni pa na 5. dan??

Dakec, v Postojni je Reško še vesel, da je partner zraven user posted image . Če pa mojega danes ne bi bilo zraven, bi me pa res pobralo user posted image .

Daisye, reakcija bo pa kar od pira, če sta alkoholnega pili user posted image . Upam, da tvoja teorija o dnevih transferja velja user posted image . Hvala za čestitke, sploh ne vem, od kod sem pogum vzela user posted image . Pa dobro spi user posted image . Pa kaj vas Karmen tako namatra, Pija bo tudi že kar šla spat user posted image ? Jeger pa že pridno čaka v hladilniku na pot do Postojne user posted image . Za jesti pa nimam pojma. Sem hotela danes ananas kupiti, potem pa nisem vedela ali lahko, pa raje nisem. A Miklavž pa kar multipraktik prinesel - sigurno zato, da boš detece kašice delala user posted image .

Maja, haha, na roke do poroke user posted image .

Barbarela, bo pa z zamrznjenčki uspelo, ti bodi samo pozitivna user posted image .

Blanči, a se lahko enkrat pridem k tebi stuširat user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
6.12.2007 20:50:48   
Anonimen
Pija, škoda user posted image , da ne gre. Bi res rada gledla tvojo slikico.

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
6.12.2007 20:50:53   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image
Za tale tuš bom  jaz pisala božičku in če ga dobim, bo za vse nas dosti in bomo imele največje družinice na svetuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ma kje jih najdeš.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 588
6.12.2007 20:52:55   
lejla007
Barbarela, Citrončica, Maša74 - user posted image user posted image res mi je žal, da ni uspelo user posted image
Pa tko sem stiskala pesti za vas user posted image

Arneja - user posted image user posted image user posted image za dobro prestano punkcijo! Sem se prav nasmejala tvoji prigodi - mogoče bi pa jaz tudi kakšno čokoladko spravla za kasneje, ko bom v postopku? Sicer nisem pri Rešu, ampak kakor vidm pri tebi, kr pomaga user posted image user posted image user posted image Tud jaz sm bl boječka in mam bolj nizek prag bolečine, tko da te čist razumem - tale, da bi pa Reško z inekcijo letal za tvojim je pa huda user posted image

Babylove - zate bom pa jutri držala pestke, da boš prav tako dobor prestala punkcijo in pridelala veliko celic!

Meeryana , Ana_P, Kind Lady - BRAVO! user posted image user posted image user posted image Zdej pa poskusta čimbolj uživat in se čimmanj obremenjevat user posted image

Rebeca - user posted image za tvoji pikici... Vidim, da boste Reša kar pogrešale - mora bit pa res en zanimiv dečko user posted image

Blanč - kera huda fotka! Še jaz bi se prdružla, da stopim pod ta tuš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 589
6.12.2007 20:53:57   
arneja
M. rudovič, februarja bomo navijale zate user posted image . Ti se pa do takrat čimbolj psihično in fizično pripravi.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 590
6.12.2007 20:55:18   
taraji
arneja - jaz sem imela tudi na UZ vidne le 3 folikle, v vseh treh so bile celice, vendar sta se oplodili 2. Tudi jaz sem biloa prvo za IVF postopek, potem pa po ET, ko dobiš list s slikcami je gor pisalo, da so naredili ICSI - pa je moj mož vprašal zakaj in je Reš rekel, da ker so bile samo 3 celice in je z ICSI postopkom večja verjetnost, da se celice oplodijo.

La vita e bella

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 591
6.12.2007 20:56:16   
masa74
arneja,jaz hodim na GK LJ ja TR je bil 5dan

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 592
6.12.2007 20:56:30   
Abra
barbarela77 user posted image user posted image user posted image
pa kaj je danes za en dan? Tko obetavno je še zjutri zgledalo, popoldne pa tko user posted image
Zdaj si odpočij, potem pa čimprej po zamrznjenčke. Ti so pravi borci.

Neposredna povezava do sporočila: 593
6.12.2007 20:58:00   
Stormy
Barbarella in masa, zelo mi je zal za vaju. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tako punce, jaz grem počivat, me tako zelo ta desen jajčnik boli, da grem kar na kavč. Lahko noč!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 594
6.12.2007 21:00:05   
taraji
ZA VSE, KI NAM NI USPELO:

Da bi bili srečni do določene meje, moramo trpeti do določene meje.

Edgar Allan Poe

La vita e bella

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 595
6.12.2007 21:01:47   
masa74
user posted image grem zdaj malo pocivat pa se beremo se malcek kasneje

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 596
6.12.2007 21:10:43   
Abra
Evo, še malo o hrani - kot se pač spomnim.

Ananas samo do punkcije (ali ET user posted image ) vsekakor NE po transferju

po ET - kalamari, grozdje

Mišek je govorila še o pasijonki. To pa se pr nas itak težko dobi. Jaz obožujem en brezalkoholni koktajl s pasionko in mento. Sem si ga z zamrznjenčki enkrat celo privoščila - grem bolj redko tja pit user posted image Ne vem, ali pred ali po ET, mogoče je pa ok ves čas..

Po refleksni masaži pa zna včasih bit kakšna reakcija. Jaz sem enkrat komaj domov pripeljala, sem tko klela, da nimam avtomatika - nisem mogla leve noge stegnit, ker me je tko tiščalo v jajčniku. Me je pa takrat tudi že brez masaže kar špikalo od stimulacije. Ene deset minut po tistem, ko sem odšla od Karmen pa kriza ... sem šla tudi pol kar spat.

Vidim, da so danes spet računalniške vaje na sporedu. user posted image user posted image

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 597
6.12.2007 21:11:52   
maja24
Barbarelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 598
6.12.2007 21:12:04   
mami 26
Barbarella in masauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 599
6.12.2007 21:14:06   
Anonimen
No punce moje, grem pod user posted image , pol še mal user posted image , pol pa ziher user posted image .

Nočko.

(odgovor članu masa74)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.