arneja
|
Dakec, hvala za rožice . Po eni strani je fino, da ni treba dolgo čakati, po drugi strani pa tisti zakaj - zakaj že tako kmalu. No, pa bo moralo biti vse ok, sem optimistka . Babylove, ti pa kar mirno - če boš imela splošno narkozo, se ti niti sanjalo ne bo, kaj se dogaja . Če imaš pa kakšen Apaurinček, ga pa kar vzemi - jaz sem po njem zaspala kot top. Rebeca, braaavo za tvoji pikici . Pa še dvoje nosečniške hlače imaš - pismo, sem ti kar malo fouš . Reškota pa človek mora pogrešati . M.L.B.K., upam, da se tudi meni vsaj dve celici oplodita . KOliko si imela pa ti foliklov na UZ-ju vidnih? Misliš, da bodo res metodo ICSI uporabili? Najprej je bilo rečeno IVF. No, upam, da bo res v soboto presrečna . Je bilo pa kar malo šoka, ko slišiš, da so samo tri. Pri tebi tudi? Maša, še enkrat čez vse skupaj, pa enkrat sigurno bo . Nam nič drugega žal ne preostane. Pa itak da nam bo enkrat ratalo . Kje si pa ti imela transfer, tudi v Postojni pa na 5. dan?? Dakec, v Postojni je Reško še vesel, da je partner zraven . Če pa mojega danes ne bi bilo zraven, bi me pa res pobralo . Daisye, reakcija bo pa kar od pira, če sta alkoholnega pili . Upam, da tvoja teorija o dnevih transferja velja . Hvala za čestitke, sploh ne vem, od kod sem pogum vzela . Pa dobro spi . Pa kaj vas Karmen tako namatra, Pija bo tudi že kar šla spat ? Jeger pa že pridno čaka v hladilniku na pot do Postojne . Za jesti pa nimam pojma. Sem hotela danes ananas kupiti, potem pa nisem vedela ali lahko, pa raje nisem. A Miklavž pa kar multipraktik prinesel - sigurno zato, da boš detece kašice delala . Maja, haha, na roke do poroke . Barbarela, bo pa z zamrznjenčki uspelo, ti bodi samo pozitivna . Blanči, a se lahko enkrat pridem k tebi stuširat ?