|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
6.12.2007 19:23:25   
masa74
VSEM NOSECKAM PA CESTITKEuser posted image user posted image user posted image res ste lahko srecne,da vam je ratalo,upam,da bo tudi nam ostalim kdaj ratalouser posted image

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.12.2007 19:23:44   
maja24
Joj Maša žal mi je vem da te ne morem potolažituser posted image user posted image user posted image .Tudi zate bo posijalo sonce boš vidl.To velja za vse

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.12.2007 19:24:48   
maja24
Kajsica ne obremenjuj se zarad znakov,jih boš še prehiter doblauser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 528
6.12.2007 19:26:38   
masa74
res je hudo,da se ne da opisatuser posted image  user posted image user posted image  ehhhh pa tak veseli december

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 529
6.12.2007 19:31:20   
masa74
ostane mi se 4ti IVF( brezplacen)oz se potem 2 ce bo v veljavi...

a mi zna katera povedati koliko stane en postopek ?

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 530
6.12.2007 19:34:10   
maja24
Ja dobla sm iz postojne kolk je stau zdravljenje 450e,sam prenos pa punkcija pa neve pomoje je 1000e(ICSIpostopek IVF je cenejši pomoje)

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 531
6.12.2007 19:34:20   
arneja
Amelia, včeraj zjutraj je bil moj tudi doma, pa sva se malo crkljala, potem sem se likat spravila, ker sem mislila, da me bo danes tako bolelo, da ne bom mogla, potem sem šla k mami na kavo, potem k prijateljici, pa še v službo za dve urci user posted image . Tako, da mi ni zneslo na net priti za več časa user posted image . Očitno so tvoji trije pujski pomagali in nama prinesli tri celice user posted image user posted image user posted image . Aja, ti si kriva, da me je bolelo user posted image ? No, jaz sicer ne grem več brez Ketonal svečke na punkcijo, ampak se res grozno bojim bolečine. Pa še domišljijo imam tako hudo, da si točno predstavljam, kako tisti bodi foliklček zbode z vilami user posted image . Sem mojemu ravno zabrusila, da če bi Reško za njim s tako injekcijo letal in mu grozil, da ga v rit špikne, da bi ga že kap, kaj šele kam drugam user posted image . Sva se pošteno narežala na ta račun, da me je potem kar spodaj malo začelo boleti user posted image . Ga ne smemo preveč srati te dni, dokler še malo boli user posted image . Vložka sem pa vzela dva, pa na srečo nič potrebovala. Zdajle je pa že Prometrium padel user posted image . Sva bila pa tam že 15 do 8-h, tako da sva bila lepo prva na vrsti user posted image . Sem se tako bala, da bom imela zaradi strahu drisko user posted image , pa je na srečo ni bilo na obisk user posted image . Moj mi je pa pomagal trebuh držati, čeprav se sploh ne spomnim, sem res kar odplavala nekam stran user posted image . Tvoje otročičke sem pa pozabila pozdravit, ker sem bila čisto zmedena, ampak jaz vem, da so super, in da komaj čakajo, da prideš jutri ponje user posted image .

M.L.B.K, mi je tudi Karmen rekla, da je transfer že na drugi dan, ker je tako malo celic, tako da upam, da je res to to in ne zato, ker bi bile slabe. Mislim, jaz hočem svoje tri otroke user posted image .

Kajsica, meni je punkcija kar bila kriza, sem bila menda čisto bleda user posted image , ampak preživeli pa smo user posted image . Sem pa zdajle čisto ok, čeprav sem mislila, da me bo full bolelo. Verjetno res zato, ker me je le petkrat piknil.

Dakec, Miklavž naju je obiskal, upam, da do tebe tudi user posted image .

Abra, prvi Prometrium je ravnokar v meni, tako da najbolj, da grem sladkarijo v omaro zaklenit, pa ključ čez balkon vreči user posted image . Sva pa mislila midva tudi v soboto otroke na morje peljat, pa bo očitno bolj čudno vreme user posted image . No, mogoče pa ne user posted image . Jaz bi tako rada, da bi snežiti začelo, potem bi mi bil res pravljičen dan user posted image .

Stormy, še devet dni, pa boš najsrečnejša punca user posted image . Hvala za navijanje user posted image .

Citrončica in Konina, ne vem zakaj, ampak tako je. Jaz sem si danes rekla, ko so bile samo tri celice in sem seveda takoj pomislila, kaj če se nobena ne oplodi, da bom začela razmišljati o tem, da bom šla pa pač še enkrat čez cel postopek, od injekcij, do punkcije, pa bom takrat uspela user posted image . Pa svojemu sem zabičala, da mi mora točno to reči, če slučajno ne bi uspelo. Bi pa v tem primeru zares čisto hrano spremenila.

Mlinčka in Daisye, stokrat vama hvala za pisemce Miklavžu zame user posted image . Sem se čisto raznežila, ko sem prebrala user posted image . A Daisy si pa kar v prikolico zaprla in h Karmen odpeljala user posted image ? S Karmen je pa super čvekati, ni res user posted image ? Za folikle pa kar pridno skrbita še naprej, bi bilo pa fino na Union in Laško sporočiti, da smo njihova ciljna skupina user posted image . Za Reškota je pa moj prejle rekel, da mu je bilo full smešno, ko mi je tip med nogami stal user posted image , pa govoril, da sem fejst punca user posted image .

Ja, Kajsica, ti pa kar zdaj že po risanki začet spat hodit, kakšna vzornica pa si svojim pikicam user posted image ?

Daisye, kako ti je bila všeč vožnja v prikolici user posted image  in Karmina masaža? Haha, Reško je bil pa čisto trezen, sem bila pa jaz zato čisto zmedena user posted image . Me je Žan vprašal, kdaj sem imela stopko, pa sem rekla v sredo, pa on čudno pogleda, pa jaz, no, takrat, ko je zdravnik rekel. Vam povem, totalni blank out, sploh nisem vedela, kateri dan je danes user posted image . Se mi je to že zgodilo, ko sem od Reša prišla, pa me je sestra vprašala, koliko je moj visok in težek, pa se nisem mogla spomniti, sem imela čisto prazno glavo user posted image .
Ana, braaaavo za plusek user posted image . Kako priden je bil Miklavž user posted image .

Tassi, a ni škoda takole brezzveze testkov delat? Pojdi raje ven na sončka, pa prigovarjaj kaj lepega svojim pikicam user posted image . JOj, jaz komaj čakam nanje. Mi bomo že kar takoj začeli pravljice brati user posted image , si bom šla kar otroško člansko izkaznico v knjižnico zrihtat user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 532
6.12.2007 19:35:29   
tassi1
masa74-pošiljam ti en velik user posted image .stisni se k svojemu dragemu,skupaj se izjočta-pol pa pogumno drugo leto v nov boj!
tudi midva še vztrajama,pa čeprav se borima že 9 let-sem pa tudi 9 dan po etuser posted image ,vendar se do pon.ne dam!UPAM ŠE VEDNOuser posted image user posted image

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 533
6.12.2007 19:41:59   
tassi1
masa 74-jes sem sampolačnica,ker je to moj 5* postopek-prvi v MB.sem pa plačala za postopek 1322 eur,za zdravila pa še 700 eur-sem pa imela neke nove injekcije,ki so dosti cenejše kot je pri nas gonal f.sem pa še boljš reagirala in porabila manj ampul,čeprav celic sem pa imela samo 6,tako da grejem user posted image user posted image

upam,da sem ti pomagala.lp

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 534
6.12.2007 19:43:52   
masa74
tassi1 ti hodis v LJ ali PO ?mi2 se matrava 2 leti po IVFjih,prej blo 3x izvenmaternicno po naravni poti

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 535
6.12.2007 19:47:47   
Anonimen
Arneja, se vidi da je danes vse že za tabo. Maš danes dar govora. Komaj še uspem brat tvoje dogodivščine. user posted image

Sem se parkrat kar nasmejala. Sem pa prebrala, da ti je tvoj user posted image  trebušček držal? A možje so lahko pri punkciji zraven? Pri moji punkciji sem bila jaz, pa med. sestra, pa zdravnica in to je bilo vse. Joj, da bi moj bil zraven bi me še sedaj nosil po rokah.

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 536
6.12.2007 19:47:57   
masa74
iiiii tassi1 CESTITKE za user posted image user posted image  kako mora biti to en najlepsi obcutek...kdaj pa imar rok?

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 537
6.12.2007 19:49:14   
tassi1
masa74-prve 4*postopke sem imela pri prof.Tomaževiču,po 4*ICSi sem zanosila,sem sem pol imela SS in nato so ugotovili,da je bila delno MOLA in nisem smela zanosit eno leto.Drugač sem imela 1* IMN in nato 2* SS po naravni poti,čeprav je G dejal,da je čudež,če bom zanoila pouser posted image user posted image

zdej pa sve malo "šparala",pa eno leto sva čakala na vrsto v MB.zdej pa ČAKAVA nauser posted image user posted image

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 538
6.12.2007 19:50:10   
DaisyE
Jaz ne bom na dolgo, ker imam očitno reakcijo user posted image  in sem čisto razsuta. Samo ne vem, a je od masaže, al od pirauser posted image  

Masaža je zakoooon! Komaj čakam, da grem spet. Karmen je pa neumorna.

Arneja jaz sem pogruntala, da imajo tile reševi fantje čisto postavljene številke, ki niti nimajo veze s kvaliteto. To po moje šele kasneje določajo. Če imaš deset ali več celic imaš ET 5. dan, če jih maš malo (ne vem točno kje je meja, mogoče ravno 3), je ET 2. dan (jaz sem bila enkrat v boju z eno, ki je imela ET drugi dan, pa ji je čisto lepo uspelo), vse kar je vmes, je pa 3. dan. Sem 99%, da nima veze s kvaliteto. Arneja, res si fejst. Čestitam za celice in za pogum.

Citrončica user posted image user posted image user posted image . Ne obupat. Isto velja za mašo.

Vsem, ki ste zagledale pluske, pa iz srca čestitam. Tako se otroke dela!

Lep večer in lahko noč.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 539
6.12.2007 19:50:51   
Anonimen
Maša, kako te lahko potolažim. Ti pošiljam user posted image , da bo nex time, your time.

(odgovor članu masa74)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
6.12.2007 19:51:25   
tassi1
 ne ne sem 9 dan po et 2 user posted image ,test danes je pa bil -----

ŠE UPAMA NA ++++

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 541
6.12.2007 19:52:36   
Abra
masa74 user posted image user posted image user posted image toliko je že teh žalostnih novic, da sploh ne vem več kaj reč. user posted image

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 542
6.12.2007 19:54:06   
maja24
Dakec tut pr men je biu moj zraven sam je mal kasnej pršu ker je mogu v akcijo na roke do porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 543
6.12.2007 19:55:42   
masa74
jaz sem imela 3 folikle pa sem imela prenos ET/ 5 dan,ceprav sta se oplonila le 2.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 544
6.12.2007 19:59:08   
masa74
dakec in abra  HVALA VAMA !!

UPANJE UMRE ZADNJE!!!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 545
6.12.2007 19:59:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Dakec tut pr men je biu moj zraven sam je mal kasnej pršu ker je mogu v akcijo na roke do porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
6.12.2007 20:01:16   
Anonimen
Maša, naj te vodi tvoj podpis (Upanje umre zadnje).

(odgovor članu masa74)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
6.12.2007 20:01:55   
maja24
Dakec kje si dobla tega pajacauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
6.12.2007 20:01:57   
masa74
aaaa tassi1...sej potem sem pokapirala user posted image  TAKO JE NE DAJ SE!!DRZIM PESTKE ZATE!!!

(odgovor članu masa74)
Neposredna povezava do sporočila: 549
6.12.2007 20:02:48   
Anonimen
Tassi, ti si v MB, a je tvoj lahko bil zraven na punkciji?

(odgovor članu tassi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.