arneja
|
Amelia, včeraj zjutraj je bil moj tudi doma, pa sva se malo crkljala, potem sem se likat spravila, ker sem mislila, da me bo danes tako bolelo, da ne bom mogla, potem sem šla k mami na kavo, potem k prijateljici, pa še v službo za dve urci . Tako, da mi ni zneslo na net priti za več časa . Očitno so tvoji trije pujski pomagali in nama prinesli tri celice . Aja, ti si kriva, da me je bolelo ? No, jaz sicer ne grem več brez Ketonal svečke na punkcijo, ampak se res grozno bojim bolečine. Pa še domišljijo imam tako hudo, da si točno predstavljam, kako tisti bodi foliklček zbode z vilami . Sem mojemu ravno zabrusila, da če bi Reško za njim s tako injekcijo letal in mu grozil, da ga v rit špikne, da bi ga že kap, kaj šele kam drugam . Sva se pošteno narežala na ta račun, da me je potem kar spodaj malo začelo boleti . Ga ne smemo preveč srati te dni, dokler še malo boli . Vložka sem pa vzela dva, pa na srečo nič potrebovala. Zdajle je pa že Prometrium padel . Sva bila pa tam že 15 do 8-h, tako da sva bila lepo prva na vrsti . Sem se tako bala, da bom imela zaradi strahu drisko , pa je na srečo ni bilo na obisk . Moj mi je pa pomagal trebuh držati, čeprav se sploh ne spomnim, sem res kar odplavala nekam stran . Tvoje otročičke sem pa pozabila pozdravit, ker sem bila čisto zmedena, ampak jaz vem, da so super, in da komaj čakajo, da prideš jutri ponje . M.L.B.K, mi je tudi Karmen rekla, da je transfer že na drugi dan, ker je tako malo celic, tako da upam, da je res to to in ne zato, ker bi bile slabe. Mislim, jaz hočem svoje tri otroke . Kajsica, meni je punkcija kar bila kriza, sem bila menda čisto bleda , ampak preživeli pa smo . Sem pa zdajle čisto ok, čeprav sem mislila, da me bo full bolelo. Verjetno res zato, ker me je le petkrat piknil. Dakec, Miklavž naju je obiskal, upam, da do tebe tudi . Abra, prvi Prometrium je ravnokar v meni, tako da najbolj, da grem sladkarijo v omaro zaklenit, pa ključ čez balkon vreči . Sva pa mislila midva tudi v soboto otroke na morje peljat, pa bo očitno bolj čudno vreme . No, mogoče pa ne . Jaz bi tako rada, da bi snežiti začelo, potem bi mi bil res pravljičen dan . Stormy, še devet dni, pa boš najsrečnejša punca . Hvala za navijanje . Citrončica in Konina, ne vem zakaj, ampak tako je. Jaz sem si danes rekla, ko so bile samo tri celice in sem seveda takoj pomislila, kaj če se nobena ne oplodi, da bom začela razmišljati o tem, da bom šla pa pač še enkrat čez cel postopek, od injekcij, do punkcije, pa bom takrat uspela . Pa svojemu sem zabičala, da mi mora točno to reči, če slučajno ne bi uspelo. Bi pa v tem primeru zares čisto hrano spremenila. Mlinčka in Daisye, stokrat vama hvala za pisemce Miklavžu zame . Sem se čisto raznežila, ko sem prebrala . A Daisy si pa kar v prikolico zaprla in h Karmen odpeljala ? S Karmen je pa super čvekati, ni res ? Za folikle pa kar pridno skrbita še naprej, bi bilo pa fino na Union in Laško sporočiti, da smo njihova ciljna skupina . Za Reškota je pa moj prejle rekel, da mu je bilo full smešno, ko mi je tip med nogami stal , pa govoril, da sem fejst punca . Ja, Kajsica, ti pa kar zdaj že po risanki začet spat hodit, kakšna vzornica pa si svojim pikicam ? Daisye, kako ti je bila všeč vožnja v prikolici in Karmina masaža? Haha, Reško je bil pa čisto trezen, sem bila pa jaz zato čisto zmedena . Me je Žan vprašal, kdaj sem imela stopko, pa sem rekla v sredo, pa on čudno pogleda, pa jaz, no, takrat, ko je zdravnik rekel. Vam povem, totalni blank out, sploh nisem vedela, kateri dan je danes . Se mi je to že zgodilo, ko sem od Reša prišla, pa me je sestra vprašala, koliko je moj visok in težek, pa se nisem mogla spomniti, sem imela čisto prazno glavo . Ana, braaaavo za plusek . Kako priden je bil Miklavž . Tassi, a ni škoda takole brezzveze testkov delat? Pojdi raje ven na sončka, pa prigovarjaj kaj lepega svojim pikicam . JOj, jaz komaj čakam nanje. Mi bomo že kar takoj začeli pravljice brati , si bom šla kar otroško člansko izkaznico v knjižnico zrihtat .