|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
19.3.2008 18:27:04   
Erin
 user posted image user posted image

~  trenutno nas je 90  ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------
user posted image 28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  CE/ +2 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  +0,5 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Jesenice/ +5 kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

user posted image 02.08.

~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg

user posted image 03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let  +1 kg
~ nyna84 (2.user posted image ) 24.let Šem. pri Gorici

user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 31.let  PO/ +4 kg

~ cebrca
(1.user posted image ,user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 30.let LJ/ +5 kg
~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice/ -1 kg
~ katjakoc

user posted image 06.08.

~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ/ +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let CE/ +0 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  MS/ -1 kg
~ kaja02
(3.user posted image ,user posted image Leja ) CE/ +6kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  MB/ +4 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) LJ

user posted image 10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

user posted image 11.08.

~ miškolinček (2.user posted image ,user posted image ) 29.let Jesenice
~ iva77
(3.user posted image ,user posted image ) 30.let  KR/ +3 kg

user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image )
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image Eva) 22.let  CE/ +3 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice/ +5 kg
~ meeryana
~ žanneža (3.user posted image ,user posted image ) 35.let CE/ +1 kg
~ iskanje
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let PO

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image ,user posted image ) 23.let  KR/ +1 kg
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image Tai ) 29.let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let +2 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  CE/ +2 kg
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let

user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

user posted image 17.08.

~ erta (1.user posted image ,user posted image ) 28.let +6 kg
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image ,user posted image Katarina) 27.let LJ

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let LJ/ +4 kg
~ Neža7 (2.user posted image ,user posted image ) 27.let  CE/ -8 kg
~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  MB/ +2,5 kg
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  LJ/ +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  +4 kg
~ buruolan (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ/ +3 kg
~ Višnja (2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let LJ
~ čipka
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let LJ/ +5 kg
~ KRNEKDO

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let CE/ +3 kg
~ srecka30
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )
~ betty

user posted image 21.08.

~ bambi14
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  +3 kg
~ soncek3
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let NM/ +2 kg
~ bibika24 

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 30.let CE/ +1 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let MB/ +1,5 kg
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29.let MB
~ majah (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  LJ/ +2 kg
~ andrejaboris (2.user posted image user posted image ) 26.let

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image ,user posted image ) 21.let CE/ +1 kg
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   LJ/ +0 kg
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image Julija/Tristan) 27.let KR
~ karmar
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +4 kg
~ tatly (1.user posted image ,user posted image ) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ Barbarinha (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj/ +1 kg

user posted image 26.08.

~ ČebelicaMaja (2.user posted image ,user posted image )

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  CE/ +0 kg

user posted image 28.08.

~ pingo80 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  +0 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) +4 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image ,user posted image ) 33.let MS/ +8kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let LJ/ +4,5 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 30.let

user posted image xx.08.

~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ anonimna AJ

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
19.3.2008 18:29:36   
naty13
Erin ku ku . Si nas le prišla mal pogledat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva bila skoraj celo popoldne zunaj, prišla noter, pojedla in ob 18h mr jr prosil za ajat. user posted image user posted image user posted image  Ga je svež zrakec zmatral. user posted image user posted image user posted image

Mene pa tudi. Takoj sem odprla hladilnik in planila po salami. Sem bla lačna kot volk.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
19.3.2008 18:36:40   
pingo80
Hojla.

Višnja - vse najboljše za tvoj rojstni dan. Čim lepše praznovnje ti želim. UŽivaj na oddihu.
Gajka - čestitke za prve prave brcike.
Maja T. - ja, ja, še sem tu. Čestitke tudi tebi za user posted image , pa vsem ostalim, ki ste želele izvedeti in veste, kaj nosite pod srčkom. Veš, da tudi pri meni ne drži kitajajski h. Mi morala met tud fantka, pa zgleda, da ne bo. bomo vidl, če bo tud na MF nogice narazen držala in bo ostala pri istem.
Naty13 - lepo lepo ime je Tinkara. Malo sem subjektivna - moji leto dni mlajši sestri je tud ime Tinkara. Pa po dolgem času smo v naših koncih dobili eno malo Tinkaro.
Zoja Miša - izvedba današnjega dneva je bila super. So moji prvčki pridno sodelovali tudi ob prisotnosti ravnateljce. Tako da sem na analizi potem slišalla same pohvale. Mal sem se sicer spraševala, če je blo res vse Ok, pa sem jo kar vprašala, če bi ona kaj spremenila. Nič. V glavnem - sem več kot zadovoljna. Zdaj mam pa mir za letos.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
19.3.2008 18:38:20   
Muklla
Tuki sem, lej? Pa predem vse preberem že pozabim kaj vse sem misnla napisat. Drgač pa se veselo redim. Samo ta teden sem pridobila 2 kg. Tako, da sem se skupaj zredila za 3 kg, sem pa v 22.t. Vse mi je šlo samo v trebuh. Sem kr mal štorasta ratala, ker mi je napot ratal. V petek mam morfologijo. KOmi že čakam, mal je pa tudi strah.

Vidim, da že cunce kupujete. Jst bom mogoč kej zbrala v petek po pregledu. Pelem mal možeka v Supernovo na Rudniku, pa bomo vidli. Drgač mam pa full cunc od sestrične, tako da ne bom pretirala. Za dušo pa itak, da je treba. Pa drobnarije, k jih je treba kupit. 

Lepo se imejte, pa bom kej več natipkala, se bom probala poboljšat.

Papa 

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
19.3.2008 18:41:27   
Erin
No pa sem še jaz tukaj...user posted image

in..tejka...spet sem pozabila poklicat v ZD v Kranjuser posted image

Sem Spala do pol 11 in šla takoj k babici na kosilo potem sva šla pa z mojim na sejem na Jesenice pa v Baby-center...no sedaj imam pa končno čas - je šel moj na pijačo pa mi bo prinesel potem vročo čokolado s smetano user posted image user posted image user posted image (jo dajo v nekem lokalu za s sabo)njam njam...
so mi pa danes dostavili že posteljico in sedaj čakam mami in njenega wanna be moža da mi en dan že odpeljeta šaro ki se vala po mojem stanovanju in kleti že nekaj let in ne morem sestaviti ničesar, kaj šele pospraviti kajuser posted image user posted image user posted image

Ena me je en dan spraševala kako sem zadovoljna s Peg perego GT3 - ful je lep, veliko košaro ima, veliko prostora in NEBO treba kupovati koška (čeprav sem bila 100% da jo bom) ker ima že zraven eno tako blazino in je tako fajn zaprt user posted image user posted image ...u glavnem  vse pohvale...pa še pri strani ima dve luknji za flaško in še pri ročaju eno (zame, za user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image )..

Posteljnino tudi ne bom kupovala (a ste videle cene??)...Imam še doma en minikoterček od mojega brata (jo je mami dobila v paketu ki ga dobiš ob rojstvu 12 let nazaj), poštra ne rabi, okoli bom dala dekce, prevleko za koter sem pa sama naredila (že 4 komade)...raje dam 10€ za 2 kvadratna metra blaga in naredim sama kot pa 140 € za vso traparijo...

žanneža - dobro me posluš oz beri: otroka vzemi s sebojuser posted image ker je TVOJA PRAVICA da imaš lahko po želji koga od bližnjih s seboj...tako da sploh ne sprašuj (to za vse veljauser posted image )..čakaj bom poiskala  link kje sem to našla...

Jaz sem ravno te dni brala  Vodnik po pravicah nosečnic (so jih imeli v čakalnici moje gin) in v njem (str.3)zasledila:

Pravico imate, da vas na pregledih spremlja kdo od vaših bližnjih, če to želite.

Tako da, punce, če vam kdorkoli hoče to preprečit, ne more...to je VAŠA pravica

Prebereš si lahko tudi na tej internetni strani:

http://vppn.freehost386.com/

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
19.3.2008 18:43:12   
Erin
Sem vedela da bom nekaj pozabila:

Višnja - vse najboooooooooooljšeeeeeeeeeeeeeeee!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
19.3.2008 18:52:37   
naty13
Erin tista prevlekica pri PP je zakon. Se res fajn zapre tudi ko mulčki sedijo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image  da si sama šivaš. Ja jaz sem tudi blago kupila, da mi je naredila od kolegice tašča oblačilo za kovter. Kovterček sem kupila od odeje, pa še 2 jogi rjuhici po 10eurov. Če pa kupiš komplet s posteljnino, je bilo pa že takrat 150eurov.user posted image user posted image user posted image user posted image   je vse drago. Povšterček sva pa dobila za darilo ob rojstvu. Katero posteljico sta pa nabavilauser posted image user posted image user posted image  Midva tudi mal za postelce gledava, bo treba še eno kupit.user posted image

Fajn da te razvaja z vročo čokolado. Mjammmmmm.user posted image user posted image user posted image  Jaz sem Nejcu pojedla kar nekaj kinder čokoladk zdej. Mi je cukr padu.user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
19.3.2008 18:54:00   
naty13
Muklla sem vesela, da si se nam oglasila. Če se do petka ne javiš, dobro opravi na MF. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa večkrat nas pridi pogledat. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
19.3.2008 18:57:45   
Erin
Posteljico sva pa kupila to

http://www.soncek.si/si/otroska-posteljica-eva-120-x-60-cm-i3797.shtml

v češnjevi barviuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
19.3.2008 18:59:43   
Erin
Drugače imajo pa drago ja...pa tudi ni treba kupiti vsega kar ponujajo...samo malce se moraš znajti in greuser posted image pa mal spremljaš akcije...je pa fajn da je vsaj vozek, lupinca/avtosedež in pa postelja kvalitetno, da ni treba potem nove kupovati...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
19.3.2008 19:06:43   
naty13
Erin imava enako posteljico ogledano. Nejc ima podobno, ampak take ne zaslediva več nikjer. Akcijw ti prišparajo velik denarja. Midva sva kar nekaj pri previjalni, posteljici in lupinici/avtosedežu prišparala. Vozek sva pa že tako poceni kupila. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
19.3.2008 19:10:25   
Erin
Punce, menda so v ZD Kranj 3D UZ ceno spremenil--- iz 50 na 80€ !!!!!!!!!!!!!!!!!

tejka, a so tebi kaj omenili? Menda naj bi to naredili ravno te dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak to se lahko samo nam use***user posted image user posted image user posted image ..že za NS so ceno spreminjal ravno po novem letu, me pa januarja pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jezna....grrr...

Kje je moja čokolada.....user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
19.3.2008 19:22:56   
nell
Hej ho punce!

Uff ste pridne...pri čvekanju...pri pospravljanju in nakupovanju.

Jaz sem se danes namesto da bi čistila raje odpravila k frizerju in pocrtlala samo sebe - juhuuu. Sem prav vesela spremembe, ker si je že res dolg nisem privoščila. Za pospravljanje sem pa to leto angažiirala svojega in mi ni žal. Sej tu in tam moram mal stran pogedat, ampak se zelo trudi. Sem celo življenje živela z zelo perfekcionistično mamo in sem pobrala ogromno tega po njej, ampak hvala bogu se jaz prilagajam in zdaj se že ne sekiram več, če ni vse tipi topi. No ne poberam ravno vsak prah, ki dol padeuser posted image user posted image .

Glede nakupovanja - jaz trenutno še nič ne nakupujem, razen stvari za kopalnico, ki mi kravžljajo živčke. No ja mal lažem. V soboto sva kupla prvi plišasti pajacek taki šikan. Sicer bom pa počakala, ker bom ogromno stvari dobila. No vsaj oblačila bom skoraj vsa dobila iz štirih koncev, posteljico bomo meli še od atija, ampak jo bomo malo prenovili...je taka cart, pa moj si je to zaželel. razen posteljni vložek bova nov kupla. Posteljnino bom vso dobila, je moja teta tko pridna k Erin in vse sama zašije...voziček pa tud tuhtam, da bom tam nekje maja kupila. Lupinico in avtosedež dobim od sodelavke, ki je trenutno na porodniški in to je to. Nič ne bomo pretiravali.

aja Višnja - vse najboljše in čimveč sončka ti želim.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
19.3.2008 19:26:28   
žanneža
Katja,si prav ugotovila. Dr.Gračak. Pravijo, da je ok samo za starejše ženske. Po vsakem pregledu sem razočarana. "Aha, rok je 13.8., kri, voda je ok. Se vidiva čez mesec dni.!" Srčka še sploh ni poslušal. Ultrazvok mi je delal na prvem pregledu pri 5 tednih, kasneje ne več (zdaj sem polnih 19), ker sem bila itak vmes na nuhalni in se mu ni zdelo potrebno. To, da sem se odločila za nuhalno v Domžalah in ne v Mariboru mu ni bilo prav po volji, prav tako ne da sem si plačala dvojni hormonski test (lahko bi mi dal napotnico, pa mi je ni dal, ker se mu ni zdelo potrebno).
Če bi imela kakršne koli probleme, bi se sigurno prestavila drugam, tako pa pač bom ostala tukaj do konca. Na 3-D ultrazvok pa bom šla z otrokoma drugam.

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
19.3.2008 20:28:50   
astrea
No pa se me je oprijela vaša čistilna vnemauser posted image . Dragi je posesal, jaz pa pomila po tlehuser posted image

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
19.3.2008 20:59:12   
anaya
Čer...

Tut jaz sem se odločla da z vozički počakam.... peg perego skate mi je bil full simpatičn na internetu, danes pa sem ga šla pogleda tut v živo ( celo red bubbles so meli razstavlen) in mi deluje tako zelo plastično.... pa ne vem zakaj, se mi zdi da bo kr vse razpadlo..... da o sprednih kolescih ne zgublam besed. Tako da sem spet v dvomik kako in kaj... Sem si pa potem za tolažbo kupla prve nosečniške kavbojkeuser posted image user posted image user posted image user posted image . In v kabini presenečeno ugotovila da majo gumb samo za okras. Pojma nimam kako sem si jaz predstavljala da se oblečejo take hlače, sigurno pa ne da se potegnejo čez kot trenerka. Ampak za kak mesec bodo dobre ( dok se ne razširim v rit pa noge).

Aja pa še to .... potem sma šla z mojim v kino in glej ga zlomka sred filma me je user posted image  ene parkrat tako čist na rahlo brcnil!!! PRVIČ!!user posted image user posted image  Hecn občutek, zdaj pa samo čakam , da bo ponovil vajo...

Nič lepo se imejte pa lepe sanje, čim mirnejšo noč....

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
19.3.2008 21:53:08   
bella02
Višnja, vse najboljše za rojstni dan!
Midva še nič ne kupujeva, oblačila praktično mam tam do leta user posted image starosti, sem dobila od dvojčkov fantkov za mojo pupo, tako da mam oboje. Potem naprej bo pa bolj težko user posted image nosil roza hlačke, pa take na zvonec in z rožicami, če seveda bo user posted image . Pa bomo o tem potem razmišljali. Sploh nočem v trgovine, ker so male cunjice tako cart!!! Bo ma user posted image gotovo iz porodnišnice prišel domov v nečem novem, sem to že obljubila moji pupi, da greva skupaj kupit.
Zdaj pa pančkat in čakat, da nas mali user posted image kaj pozdravi. Nočka!

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
20.3.2008 6:39:09   
naty13
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki ste že vstale. Je tako lep sončen dan. Jeeeeeeeeeeeee. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naši vremenarčki so na srečo fajn zmotljivi že cela dva dneva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anaya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prve brcike. To si boš pa zapomnila, ko je bilo pa v kinu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bella02 se povsem podpišem pod tvoje razmišljanje. Cotke za tamale so res tok cart, da se težko upreš. Sem že jaz tri stvari kupila. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
20.3.2008 7:30:29   
gajka
Dobro jutro, user posted image !

naty13 - hvala za user posted image !
anaya - čestitke za prve brce! user posted image  Si me pa s tem kinom spomnila, ko sva z user posted image  šla prejšnji vikend gledat Juno in se meni enostavno določeni dogodki v filmu niso zdeli niti približno smešni, ker sem jih gledala skozi oči user posted image  - sicer pa je zakon film! Aja, glede Skatea - jaz ga razen v izložbi bolj od blizu nisem preučevala, ampak so tudi mene tisti majhni sprednji koleščki malo zmotili... user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
20.3.2008 7:32:11   
lana777
Jutro,

samo pozdravim in upam,
da vas kaj berem,
ampak je tooooooooolk dela v službi, da joj ...

Je pa že četrtek, juhuhu, še malo, pa tri dni doma ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
20.3.2008 7:37:15   
sandra123
Jutro in hvala za kavico...zdajle peljem princesko v šolo, potem grem pa malo v šoping - zajček pride, saj vesteuser posted image . Kaj ve kupujete svojim otrokom, za te praznike? Se spomnem, da, ko smo bili mi majhni, si dobil kakšen pirh, pomarančo in čokolado, sedaj je pa to spet šoping praznik in posledično bolj suha denarnica....

Lp, Sandra

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
20.3.2008 7:43:49   
cebrca
Jutro!

Danes pa še jaz malo bolj zgodaj. Sem šla spat že  ob devetih in spala do sedmih, sem včerajšnjo noč prinesla notr.

Naty sonček?!user posted image , pri nas ga pa ni.user posted image user posted image Je sam ful velik oblakov, pa vsake toliko časa se malo megla mimo pripelje.

Vidim, da kar se tiče opreme za user posted image imava midva ful veliko srečo, ker bova praktično vse dobila. Za previjalno sem ga pa nafehtala, da jo bo user posted image naredil! Za tiste malenkosti, ki mi bodo manjkale pa se bom malo zapodila v trgovine maja ali pa junija, ko bo user posted image (upam da) otroška sobica  kolikor toliko dokončana, da bova lahko vsa notri postavla.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
20.3.2008 7:49:42   
cebrca
Sandra  res še nimam svojih otrok, ampak ti lahko povem da moja sestra ni komplicirala na veliko noč. Mi imamo tako ali tako velikonočni žegenček, pa je notri za otroke kakšna pomaranča, krof in pa kakšna vrečka čokoladnih jajčkov. To pa je bilo vse, to je bil vedno bolj družinski praznik, ko sta otroka uživala nemoteno pozornost staršev in so se imeli lepo kot družina. Že tako ali tako je imela sestra dovolj dela za novo leto, ko je bil miklavž, božiček, dedek mraz, pa še rojstne dneve imata oktobra in decembra.
Jaz osebno mislim, da bi bilo fino, da to ostane praznik, ki ni potrošniško naravnan, se prav otepam tega.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
20.3.2008 7:57:48   
miškolinček
Dobro jutro, dobro jutro

Hvala zauser posted image , sem jo že spila.

Zdajle vas mal berem, ker me popoldne ni blo nič tukaj, pol grem pa v laboratorij vodo pa kri dati, da mi ne bo treba jutri celo dopoldne pri G. čakat.
Sandra, jaz za praznike nikoli ne pretiravam. Midva z user posted image sva se zmenila, da pri nas samo Miklavž nosi in nihče drug tudi zajčkov ni.
Jaz mu ponavadi dam kakšno pomarančo pa jajček, pa kakšno majhnmo čokoladico, ali pa namesto čokoladice tistega majhnega čokoladnega zajčka.
Ne pretiravam, ker se potem tega preveč nabere, Kdo bo pa to vse pojedel, imamo še zdaj Miklavževe čokoladne figure doma in jih nobeden ne poje. Meni ni za sladko, sem bolj za čips in podobne ''prepovedane'' stvari, ki niso priporočljive v user posted image , user posted image pa pravi da te figure sploh niso dobre, da je boljša Milka. Tako da jih mamo za okras.

Brez veze, a ne. Pol je pa tako kot si napisala___bolj suha denarnica.

Midva bova jutri skupaj barvala pa pekla, je že to zelo zanimivo za 2 letnega otroka. Danes bodo pa tako v vrtcu imeli popoldne velikonočne delavnice in bodo tudi ustvarjali.

Naty, a boš ti dala Nejca že v maldinsko posteljico ali boš še eno kupila?.
Jaz razmišljam o nakupu otroške sobe, ker mi v posteljici noče več spati, se kar naprej buta ob stene, se zbuja ponoči in noče tam spati in hoče k nama. Očitno rabi več prostora. Tudi ko je bil dojenček ni hotel v košku spati, samo 1 mesec potem sem ga pa kar v posteljico dala, tukaj je pa spal ker se je lahko premetaval. Tudi tega user posted image  ki prihaja bom verjetno dala kar v posteljico, in če ta velikega razgrajača navadim na veliko posteljo potem mi ne bo treba še ene male kupit.

Kako ste jih druge (Sayuri,...in ostale), ki že jih že imate seveda, navadile prehoda iz posteljince v ta veliko. A ste imele ful problemov? Mene je mal strah da bo tam dol padel kljub tisti ograji ki se da kupit. Pa da bo potem ponoči začel sam k nama hodit, zdaj ne more ker je zaprt, potem bo pa lahko.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
20.3.2008 8:15:47   
cebrca
Danes jih ima zelo veliko preglede.

Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image za čimbolj nasmejane in zdraveuser posted image želim vsem.

Se beremo še zvečer.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?