Zoja Miša
|
Dan vsem so . Me danes tako prsi srbijo, da prav hecno izgledam, ko se skos čoham. Ampak preveč se pa tudi ne smam, ker me zraven še bolijo! Kaja02, jupi za dober pregled! Jopa, čestitke sem res vesela, da je kot je in seveda bo vse o.k., saj nismo niti mislile da bi lahko bilo kaj drugače! Maja T, punčka, ja super, so pa res sama princeske skoraj. In hvala za nasvet za 3D, bom pazila, ko se naročam, tako da bom šla lahko šele po 1.maju., ko bom v 22 t. Pa tako komaj že čakam. No, pa saj bo hitro. Pingo80, javi kako je bilo na hospitaciji. Držim pesti. Gajka, za brcike! Košuta, kaj naj ti reče, jaz sem pridelala že 4,5 kg. In res se ne morem štopati, če sem pa skos lačna! Pa ne bodi tako pridna, ker jaz nisem še nič temeljito čistila in mislim, da tudi ne bom. Glede na tale dež čez viked tudi ta vikend ne bom! Sicer pa bo okna moj umival, tako da... Višnja, vse naj naj pa eno veliko Tejkaz, Vita je zelo lepo ime! Anita goitan, tile naši moški so res čudni včasih. In mislim, da so vsi isti. Jaz sem se pa za Veliko noč super zmenila, en dan k eni mami na kosilo, drug dan k drugi na velikonočni zajtrk! Vse kar si želim je tako vreme, kot danes, ampak ene 15 stopinj topleje! Pomlad, kje si!?!