|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
19.3.2008 7:20:08   
miškolinček
Ne, neee, samo enega imam doma,ki je bil decembra 2 leti star.

A si gledala po seznamu?? Tam mi je Erin napisal 3.user posted image , ker sem imela prvič splav, pol smo imeli razgrajača ki je zdaj star 2 leti, zdaj bomo imeli pa še eno detece.
Saj bi bilo vseeno tudi če bi pisalo druga user posted image , ker jaz to jemljem kot drugo, tisto ta pravouser posted image . V materinski ti pa itak piše kolikokrat si bil noseč in kolikokrat si od tega rodil.

Jaz tudi če bom vprašala, ne bom glih verjela, poznam punce, kjer so se zavsak zmotili in ni bilo ravno prijetno. Prvič sem tudi malo sumila kaj bo,ker je G. enkrat nekaj namigovala, samo sem vse kar sem rabila v nevtralnih barvah kupovala, ko je bil pa mal večji pa tudi fantovske stvari, ker pol nevtralnih že ni več.

A si predstavljaš da vse kupim roza, pol je pa fantek, ne vem no? Pa tudi iz praktičnega razloga, če bi imela prvič punčko pol pa fantka bi sigurno mogla več stvari na novo kupit, kot pa če vsaj na začetku kupuješ nevtralno.

Itak so pa žlahte vse take, da ko zvejo kaj imaš vse pol temu primerno kupujejo in se ti nabere vsega preveč, vsaj meni se je.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
19.3.2008 7:45:46   
astrea
Dobro jutrouser posted image
Hvala za kavicouser posted image

Za spol pa tudi jaz komaj čakam MF, da vidimo kolk je rezultat iz NS pravilen (user posted image ). Moj si želi princesko, moja intuicija mi tut pravi, da bomo imeli deklico. Zdaj bomo pa videli.user posted image Je pa tako, da mi je pomembno, da bo dete zdravo, ne pa kakšnega spola.

Madonca Naty, ti si pa ful suha. Mene je napihnilo že v decembru in sem komaj zapenjala svoje kavbojke. Zdaj pa skozi nosim nosečniška oblačila. Je pa ful zanimivo, da se mi obseg trebuha poveča po vsakem napadu lakoteuser posted image - se prav vidi, da rabi za rast, haha

Zdaj morm pa nehat, me šefica že postrani gledauser posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
19.3.2008 8:00:41   
gajka
Dobro jutro, čvekice! Evo, včeraj nas je zasnežilo, danes nas pa že sonček razveseljuje! user posted image  

Je bilo v planu, da grem danes v službi na teren, pa so same razmere to malo onemogočile in lahko danes delam od doma. user posted image  To pomeni 1 ura več spanja in pa seveda, če odkrito priznam, niti nimam za polnih 8 ur dela, tako da bo danes kar žur! user posted image

Uf, sem nekullturna, user posted image  za vse uspešne včerajšnje preglede in seveda še posebej čestitke za user posted image ! Mene tudi firbec matra, kaj bo. Upam, da bova z user posted image  dobila kak namig v petek na MF. Gre user posted image  z mano, ga na NS ni bilo, ker je bil službeno v Švici... Saj je čas, da se še on spozna z user posted image ! user posted image  

Se mi je pa včeraj prvič zazdelo, da sem dejsanko občutila brce. Sem že napolnila 21 tednov, pa me je že malo skrbelo. Občasno žgečkanje in mehurčke sem že kdaj občutila, ampak nikoli nisem bila prepričana, a je to user posted image  ali prebava... Včeraj pa se mi je zazdelo, da se nekaj premika in sem dala roko na trebuh in glej ga zlomka, user posted image  me je trikrat brcnil v roko! user posted image  Se mi je res nasmejalo! Zdaj pa ga/jo prepričujem, da naj še kaj pobrca, pa me noče ubogat...

< Sporočilo je popravil gajka -- 19.3.2008 8:01:23 >

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
19.3.2008 8:25:31   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Srečnica tejaz, da si še na istih kg, ena je celo napisala, da je še v istih oblačilih, uh jaz že od decembra nisem mogla obleči starih kavbojk

Jaz sem še v istih oblačilih.

Mi pa danes nismo spali nič user posted image Nimam pojma kaj je to bilo. Non stop se je jokala in nič ji ni bilo prav. Upam da bom zdržala v službi ker sem res čisto izžeta. Ko bi vsaj vedela kaj ji je bilo, bi ji lažje pomagala. Tako pa nisem vedela kaj narediti.

Bambi, help, Eva ima fajn vneto ritko. Že spet. Tokrat ne pomaga nobena krema. Boli jo ne, ker ji lahko normalno brišem ritko. Ali lahko uporabim canesten kremo?

Čestitke vsem za user posted image Mene že full firbec matra kaj bomo dobili. Za punčko imava že izbrano ime (tisto ki vam ni všeč user posted image ) za fantka pa še ne. Enako je bilo pri Evi pa smo dobili punčko. Mogoče bo zdaj spet.

Me je pa fajn zbrcal ponoči tale naš dojenček. Verjetno mi je govoril naj grem spat.

Gajka, super za brcike. Zdaj bodo pa vedno bolj močne.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
19.3.2008 8:27:02   
naty13
Gajka user posted image user posted image user posted image user posted image  za brcike.

Astrea tudi jaz lezem narazen.  Zdej bo šlo vse na hitro. moram pa priznat, da imam majhen trebušček, ampak se že veselim, ko bom mela kaj več za pokazat. Zdej zgleda kot da sem se mal zredila in mam šlavfek na trebuščku ko se usedem. user posted image user posted image user posted image  Zoprna situacija. Že v prvi user posted image  je bilo tako, da sem od 4 do 5 meseca zgledala taka.user posted image user posted image user posted image   Ko pa je prišel nosečniški trebušček. Juppiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa včeraj zvedla, da je moja sošolka tudi nocečka. Ima septembra rok. user posted image user posted image user posted image  Sem bila prav vesela, ko mi je povedala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse tiste, ki imate v teh dneh MF in želite izvedeti, kaj boste dobili, naj vam user posted image  in devičke razkrijejo kaj imajo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Miškolinček tudi jaz sem za nevtralne cotke. Mi mimogrede modra barva ni rav nič všeč. Me pa jezi, ker imajo v C&A in H&M samo oblačilca za punčke in fantke. Nevtralno pa nič od nič. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa mulčka preoblečem, da greva v trgovino po fasngo, da ne bova v petek letala, bo ziher dren v štacunah. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
19.3.2008 8:30:10   
naty13
Tejkaz jaz sem mu mazala ritko s canesten kremo, ko je imel vneto ritko. Tudi v vrtcu so mi rekli naj jo prinesem, pa je vedno bilo v nekaj dneh čisto dobro. Za ime se pa ne sekiraj. Tudi Vita je lepo ime, samo sta Ana in Živa boljša. user posted image user posted image  Pa ne sekiraj se ža naša mnenja, važno kaj je vama všeč. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa naj ti hitro minejo urice v službi do 16ih.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
19.3.2008 8:30:46   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Zdej pa mulčka preoblečem, da greva v trgovino po fasngo, da ne bova v petek letala, bo ziher dren v štacunah. user posted image user posted image user posted image

Joj, jaz tudi moram danes it v trgovino za veliko noč. Čeprav mi je tole čisto odveč. Ne maram potice, jajc, šunke, hrena, ampak moram pa kljub temu malo pripravit.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
19.3.2008 8:46:50   
košuta
Vita je čisto lepo ime. Sploh, ker ga ima tudi moja 4-letna nečakinja.

Kilogrami? Hmmmmm... Kje je tistih -1kg, ki je na seznamu. Zdaj sem na +2kg (3kg dobila v enem mesecu in pol!). Ampak mi tako paše jest, pa sploh nimam občutka, da bi pojedla več, kot prej user posted image  Mogoče se pa s tem samo tolažim. user posted image  Se mi pa trebušček že kar pozna in nosim eno številko večje hlače, še "ta normalne".

Zdajle grem pa cote obesit in posesat. Pa hladilnik spucat. Pa okna spucat. Pa mojemu malico pripravit. Pa še kaj, verjetno... Kdo si je omislil, da mora bit hiša tipi-top za praznike? user posted image  Tašča že misli, da mora bit tako...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
19.3.2008 8:54:41   
tejkaz
Košuta, pri nas je navada da se en teden pred prazniki hiša čisti. Tako prav zares generalno. Isto bo letos z našim stanovanjem. Tako generalko bova imela v soboto. Meni je res Vita lepo ime. Eva v hebrejščini pomeni življenje, Vita pa v italijanščini.

Naty, koliko ti še Nejc spi čez dan? Ali gre enkrat spat ali dvakrat?

Pa skoraj bi pozabila: Višnja, vse najboljše za rojstni dan, ki ga praznuješ danes.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
19.3.2008 9:05:20   
gajka
Saj res, Višnja, tudi jaz ti želim vse naj, naj! user posted image

tejkaz - glej, če je vama ime Vita všeč, ga mirne volje uporabita. Itak imamo vsi različne okuse in je vedno komu nekaj všeč, drugemu pa ne. Mi je pa simpatično, da je pomen obeh imen (Eva in Vita) enak! Aja, a za spol pa so vama že povedali, ali to samo teoretiziraš, če bi bila tudi v drugo user posted image ?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
19.3.2008 9:13:52   
košuta
Saj jaz že čistim skoraj cel teden! Potem sem pa zvečer tako crknjena, da ob sedmih zaspim. Saj pri nas je tudi drugače navada, da se počisti pred prazniki, samo letos se mi pa zdi, da je tašča kar obsedena s tem. Mogoče imam pa samo jaz tak občutek...

Višnja - vse najboljše tudi od mene! user posted image user posted image user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
19.3.2008 9:14:24   
anaya
dan...

Po dolgem času mam dopoldne zaseuser posted image user posted image user posted image .

Tejkaz: sploh se ne sekirat, tut meni je Vita eno najlepših imen za punčke, ampak saj veš da vsak izbere svoje. Tut moja punca bo Vita, oz. bi bla če bi bla punca, ampak zgleda da ne bo.... vse kaže na fantka za katerega pa še nimamo imena. V glavnem Vita je zelo zelo lepo ime.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
19.3.2008 9:16:03   
K_a_t_j_a
Jutro punce!
Hvala za kavico! Se tolk dogaja tu gor, da že komaj sledim. S sošolkami delamo podjetniški načrt in je tolk ene pisarije...
Pingo80, Kaja in Maja T.  user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image !! In za ostale, ki ste tudi imele včeraj uspešne preglede!user posted image user posted image user posted image
Mene že tudi zmeraj bolj firbec matra kaj nosim pod user posted image . Se mi je že dvakrat sanjalo, da je punčka. Bomo vidli.user posted image

Nell jaz nisem nič rekla G za poslušanje srčka, je kar sama rekla, da ga boma poslušale, ker mi ni delala UZ. Je pa isto čut kot preko AS. Smo ble skoraj same user posted image pri naši G na pregledu včeraj. Ma baje letos spet velik user posted image je rekla sestra.
žanneža a maš dr. Gračaka za G? Men je ta čist mimo. user posted image Moja mama ga ima tud. Ful se baje ne zavzame za pacientko.
tejkaz meni je pa všeč ime Vita user posted image . No mi bomo pa imeli v primeru user posted image ime Eva, to je že čist 100%. Za fantka še pa vedno ne vema točno.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 19.3.2008 9:17:05 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
19.3.2008 9:20:35   
astrea
Višnja vse najboljše user posted image user posted image

Pa čestitke vsem za user posted image ali user posted image

Jooj kolk je lep dan danesuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
19.3.2008 9:37:25   
mishel
Spet sem najprej pol ure brala kaj vse ste čvekale, zdaj sem pa le prišla do besede user posted image  user posted image .
VIŠNJA vse naj naj user posted image user posted image , naj se ti izpolni vsaj ena želja, ki jo skrivaš v sebi!!!

KOŠUTA
mi kar mal slabo vest vzbujaš , ker meni se pa sploh ne da začet čistit. Ampak ker ste ostale pridne, se bom pa še jaz mal potrudla in za začetek obdelala kopalnico user posted image . Ja, pa glede kilogramov: še vedno imaš 2-3 kg v dobrem ker pravijo da bi se naj povprečno zredil kilogram na mesec. Tako glejmo na to stvar pa bo user posted image .

NATY 13 če veš kje imajo večjo izbiro nevtralnih oblekc, prosim napiši, ker midva tudi ne bova vprašala za spol.

GAJKA user posted image je lep občutek ne, ko začutiš user posted image kako se premika v tebi ?!

JOPA, MAJA T, ŽANNEŽA, PINGO 80, KAJA 02 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
19.3.2008 9:40:01   
Maja T.
Hojla!

Pingo80, še si z nami user posted image in čestitke za  user posted image user posted image user posted image user posted image , pa seveda kaja02, jopa user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty13 in tejkaz user posted image user posted image user posted image za ista oblačila, jaz imam težave kupiti nosečniške hlače, ker mi ne gredo čez bedra, če si pa kupim večjo št., pa mi je preveliko čez bušija user posted image .

Včeraj so bile torej same pupe user posted image , kako lepo, moram povedati, da pri meni kitajski horoskop ne drži, ker mi je bil napovedan fant, pa nekako mi je intuicija delala v to smer, smo se očitno fajn zmotili user posted image .
Nič, bomo videli, kaj bo rečeno še na MF, čeprav se je na 3D res konkretno videla...user posted image .

Za user posted image sva imela izbrano ime - Luka in kaj je bilo najbolj pomembno, obema je bilo všeč, včeraj pri user posted image ,ko sva se pogovarjala o imenih, čisto kontra imena so nama všeč, hmmmm, to bo še zanimivo user posted image

žanneža to je pa čudno, da ne smejo biti otroci zraven na UZ, čudni G. user posted image , pojdi res raje na samoplačniško, se mi zdi, da se ti dosti bolj posveti in pregled traja dlje časa, pa še lepe filmčke boš dobila.

ana_p bom dala slikico gor, čeprav moram opozoriti, da se ne vidi tako dobro, moja mami npr., ko sva ji potem pokazala, prvo sploh ni vedela kaj gleda, tudi jaz, preden G. ni razložil kaj kaže, nisem vedela kaj je user posted image

Pri treh filmčkih, ko se ji vidi obraz in gre potem z rokico čez čelo, joj to pa je prekrasno user posted image , je pa naša pupa imela drugače full čudno lego in je skoraj ves čas obrazek tiščala v steno od posteljice.

Erin (in še mogoče katera), kot informacijo, ker imava podobne simptome glede hodenja na WC in špikanja doli, jaz našo pupo nosim dokaj nizko (ni kritično oz. nevarno) in mi leži poprek, zaradi tega nenehen občutek pritiska in neprijetnosti, sploh če preveč hodim.

Gajka user posted image user posted image user posted image za brcike.

košuta, to boš pa danes res pridna  za čiščenje user posted image , jaz imam srečo, da je stanovanje popucano (zaradi poroke), prejšnji teden smo pucali kot obsedeni, hmmmm pa še to nisem jaz, ampak mami in tašča user posted image

tejkaz meni je Vita tudi zelo lepo ime, se pa nekako nagibam na ime Eva, Hana, Ajda, Brina....

papa, grem zdaj malo v mesto in v park na sprehod, res je lep dan user posted image user posted image user posted image in naty13 hvala za user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
19.3.2008 9:48:43   
gajka
A ima katera tudi take ''probleme''? Greš na WC, sprazniš mehur na polno, čez kakih 5 min pa moraš ponovno na WC in spet sprazniš mehur v taki količini kot da nekaj ur ne bi srečala školjke?!? Kot da se mehur pospešeno hitro napolni. user posted image  Meni se to zdaj dogaja vsake nekaj dni.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
19.3.2008 9:50:55   
Maja T.
ups,

višnja vse najboljše user posted image user posted image user posted image , vse lepo, vse dobro...

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
19.3.2008 9:54:46   
mishel
GAJKA tudi meni se to dogaja, pa še neverjetno hitro moram na wc, če ne grem, me začne že kar rahlo boleti.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
19.3.2008 9:56:16   
Maja T.
gajka, jaz imam popolnoma isto situacijo in to praktično vsak dan user posted image , kot da bi teh 30 min trajalo par ur  in kot da sem vmes full dosti pila...,

pa še to, včasih ko spraznim mehur in še malo posedim, čez par minut spet pošteno lulam, sicer ne tako količino kot prvič, ampak vseeno, konkretno....user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
19.3.2008 10:00:01   
K_a_t_j_a
gajka isto je pri meni, tako da tudi jaz pogosto hodim na wc, drugače me spodaj začne kar špikat in bolet.

Višnja vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
19.3.2008 10:01:49   
anita goitan
hoj punce, kašen lep dan, sam kar hladen.
Joj glede mehurja vsa berem, danes ponoči sem šele okrog 2 zaspala, ma če nisem šla 7x lulat in sem bla že prou živčna, potem sem šla v dnevno mal sedet in sem se kar mal zjokalauser posted image  ker je moj bil tud tolk zoprn in ful  nesramno odreagiral-češ a se ne mislm že 1x umirita, ja HALOO pač se ne morem. In danes sem ku en zombi v službi, mal zaspanauser posted image . Jao ti dedci, včasih ga res ne razumem, sam ko je pa on samo prehlajen, sem pa furtanaprej okrog njega z limončki, čajčki, medom.
Ok zdej sem se mal skašljalauser posted image  in mi je bolje. Lupčka punce  in bodite v user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
19.3.2008 10:03:42   
miškolinček
Joj, kako ste vse pridne, sam pucate. Če ma katera čas lahko pride še malo k meniuser posted image user posted image , ker jaz enostavno ne zmorem, sem pol tok zmatrana.
Bom mal user posted image ponucala za takšne stvariuser posted image .

Tejkaz, meni je pa ime Vita fulll všeč. Sem se prvič nagibala k temu imenu, pa mojmu user posted image  ni bil všeč. No, saj pol smo pa tako fanta imeli. Ime mi je všeč, ker je redko in ima zelo lep pomen. Imam rada redka imena (takšna bolj starejša), zato tudi imamo doma Erazma.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
19.3.2008 10:08:03   
tejkaz
iii, pol nam je vsem všeč ime Vita :) Eva je pa sploh zakon ime.

Gajka, ne veva kaj bo. Zaenkrat sva izbrala ime za punčko, za fantka bova pa zdaj izbirala.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
19.3.2008 10:47:26   
tatly
ojla.
vidim da ste zelo pridne da je vsak dan vec strani!joj jaz imam 18.4 mf in komaj cakam da izvem spol otroka.je katera delala cetverni hormonski test?kaj ze iz tistih rezultatov vidis ce je fantek al puncka*?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?