|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
19.3.2008 10:48:01   
naty13
Višnja vse najboljše za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

Gajka jaz tudi skos hodim na WC. Zanimivo je bilo na NS, res me ni nič na WC tiščalo, pa mi Pušenjak reče kako imate poln mehur, pa čist črna lisa se je vidla. user posted image

Tejkaz meni je za user posted image  všeč Ajda, pa so dobili pri sosedu Ajdo en mesec nazaj. user posted image user posted image user posted image . Tako, da bo Tinkara, če bo slučajno user posted image . Za fantka se mi pa še sanja ne.

Nevtralne cotkeuser posted image  Dobiš jih v Baby centru, Pikapolonici, ampak so mal dražje kot C&A in H&A. Nevtralnih pliškotov majo na tone, bombažnih kompletkov pa nič. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
19.3.2008 10:48:51   
anita goitan
tatly men je že pr nuhalni povedal spol, no obenem pa opozoril da ni prav 100% naj počakam na MF-jo pa imam 3.4.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 19.3.2008 10:49:40 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
19.3.2008 10:50:28   
Zoja Miša
Dan vsem souser posted image .
Me danes tako prsi srbijo, da prav hecno izgledam, ko se skos čoham. Ampak preveč se pa tudi ne smam, ker me zraven še bolijo!user posted image

Kaja02, jupi za dober pregled!
Jopa, čestitke sem res vesela, da je kot je in seveda bo vse o.k., saj nismo niti mislile da bi lahko bilo kaj drugače!
Maja T, punčka, ja super, so pa res sama princeske skoraj. In hvala za nasvet za 3D, bom pazila, ko se naročam, tako da bom šla lahko šele po 1.maju., ko bom v 22 t. Pa tako komaj že čakam. No, pa saj bo hitro.
Pingo80, javi kako je bilo na hospitaciji. Držim pesti.
Gajka, user posted image user posted image user posted image  za brcike!
Košuta, kaj naj ti reče, jaz sem pridelala že 4,5 kg. In res se ne morem štopati, če sem pa skos lačna! Pa ne bodi tako pridna, ker jaz nisem še nič temeljito čistila in mislim, da tudi ne bom. Glede na tale dež čez viked tudi ta vikend ne bom! Sicer pa bo okna moj umival, tako da...user posted image
Višnja, vse naj naj pa eno veliko user posted image
Tejkaz, Vita je zelo lepo ime!
Anita goitan, tile naši moški so res čudni včasih. In mislim, da so vsi isti.

Jaz sem se pa za Veliko noč super zmenila, en dan k eni mami na kosilo, drug dan k drugi na velikonočni zajtrk!
Vse kar si želim je tako vreme, kot danes, ampak ene 15 stopinj topleje!
Pomlad, kje si!?!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
19.3.2008 10:54:13   
košuta
Mislim, da ste me razumele, da jaz rada pucam?!? Rada imam popucano, to je res. Ampak pucam pa cel teden zaradi miru v hiši. Nisem pa obsedena s čistočo. Hvala Bogu, da (še) nimam poklicne deformacije v zvezi s tem...
Tudi jaz bi raje na sončka al pa na kavč. Pa to pride šele zvečer. user posted image  Dobre ste, tiste, ki poleg vsega skrbite še za ostale otroke in celotno gospodinjstvo... user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
19.3.2008 10:56:33   
sayuri
Oj punce user posted image Se zopet švercam in zato bom bolj hitra in kratka (če se bo dalouser posted image )

žanneža kar presenečena sem, kaj je rekel tvoj G glede prisotnosti otrok. Midva sva Filipa že na NS vzela in prejšnji teden je bil tudi z mano na UZju (skupaj z mojo mami) in na 3d ga bova tudi s seboj vzela. Moj G nič ne komplicira. Tvoja dva sta sploh že bolj dojemljiva za te stvari in tako se veselita pripravljanja na dojenčka. Res, prav čudno user posted image

Včeraj je bil izgleda dan pupik user posted image   user posted image user posted image user posted image . Čestitke vsem za lepo opravljene preglede user posted image

Srečanje...uf...moram pobrskat, kje je seznam nazadnje ostal user posted image  in ga pripopam gor. Najbolje je res, da se določi en datum, ker v vsakem primeru kakšna ne bo mogla priti.

Ena me je za nosečniški pas spraševala. Ni mi všeč. Moti me. user posted image  Me vse veže. Tako, da sem ga imela samo 2x gor.

Keglove vaje so vam punce že razložile. Jaz sem tudi lena za izvajanje, mene kar nekam ščemet začne, pa kar neki se pol zvijam user posted image user posted image user posted image . sem pa imela kar nekaj časa po porodu probleme z uriniranjem user posted image . Res. Sploh nism mogla zadržat. In kasneje mi je še nekaj časa malce ušlo, če sem zakašljala ali kihnila. Tko da....moram bit zdaj bolj pridna za izbajanje teh vaj.

Punce, bodite lepo user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
19.3.2008 10:58:11   
sayuri
Aja, kar se pucanja pred prazniki tiče - pri nas to nič ne velja user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
19.3.2008 11:03:19   
Višnja
Živijo,

hvala vsem za čestitke. Danes je vse bolj tako raztreseno v službi, pa kavice, pa eden pa drugi....še dobro, da grem čez urco domov :)
Jutri pa gremo na oddih, tako, da se javim po vikendu in poročam kako je blo.

Lepo se mejte, božate bušije, srtajte se in naj vas crtajo....
....pa malo sončka vam pošiljam....

papa

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
19.3.2008 11:03:25   
tatly
jah jaz sem za nuhalno prepozno izvedlauser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
19.3.2008 11:04:57   
sayuri
Srečanje avgustovskih čvek enkrat aprila / maja: 
Lokacija (zaenkrat Mostec v LJ), datum še neznan user posted image

user posted image  Tejkaz (šefica)
user posted image  Erin
user posted image  Sayuri
user posted image  naty13
user posted image  gajka
user posted image  lana777
user posted image  cebrca
user posted image  nell
user posted image  mishel
user posted image  anita goitan
user posted image  Vilka
user posted image  Krisya
user posted image  majah
user posted image  Zoja Miša
user posted image  košuta
user posted image  cicmic
user posted image  bambi14
user posted image  Maja T.

Sem našla seznam user posted image user posted image user posted image . Možno, da katere še ni gor, kljub temu, da se je javila, da pride. Ne da se mi zdajle 40 strani brat user posted image user posted image user posted image . Tako da se še enkrat oglasite user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
19.3.2008 11:05:46   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

jah jaz sem za nuhalno prepozno izvedlauser posted image user posted image

Tatly, a ti ni tvoj G nič omenil?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
19.3.2008 11:28:07   
cebrca
Živijo!

Kako ste spet pridne. Vas je toliko s pregledov, da ne vem vseh naštet pa vsem skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zelo uspešne preglede in za user posted image user posted image user posted image user posted image . Vsaj mislim da sem prav prebrala, da so bile same user posted image .

Anita danes sva si bile pa kar podobne, jaz tudi nisem mogla prav pošteno spat, sem se kar naprej obračala in mi je na koncu šla pojstla že prav pošteno na živce. Mojega user posted image pa to ni nič motilo, je veselo smrčal dalje. Na koncu sem obupala ob pol štirih zjutraj in šla peč kruh, ker nisem vedla kaj bi delala. Potem pa mi je ratal okorog sedmih še malo zadremat, ampak zdaj imam pa taaaaaake podočnjake, pa počutim se kot ožeta cunja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim kar zavidam da imate toliko energije za pucanje, jaz je danes res nimam in bo to pač še malo počakalo.

Gajka kakšne dneve imam tudi jaz primere, ko moram 5× na WC, da se mi mehur sprazne, če pa ne grem takoj, me pa začne ful špikat. DObro da je to samo včasih.

Pred tremi dnevi sva se tudi midva zdaj za 100% odločila, da ne bova vprašala, bova raje počakala do konca. Sicer je pa meni načeloma vseeno v kakšno barvo oblečeš punčko, kje pa piše, da mora bit roza. No ja fantka pa res nebi tudi jaz oblekla v roza ali pa rdečo.

Še kasneje, da ne bom predolga.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
19.3.2008 11:31:35   
mishel
Vidim, da se spet govori o srečanju user posted image . Res je, kar en datum rečte(ko ne bo več snega user posted image ), ker čisto vsem tako ne bo nikoli ugajalo. Čeprav upam, da se nas bo čim več nabralo user posted image .

VIŠNJA uživaj in izkoristi oddih user posted image

SAYURI
lepo da se malo pošvercaš in nas prideš pogledat! Ti nas vedno s kakimi zanimivimi podatki zalagaš user posted image .

KOŠUTA jaz sem te razumela da tako pridno pucaš zaradi miru v hiši, sam si vseen pridna, da se ne zbunišuser posted image user posted image .

NATY 13 tudi jaz sem opazila, da zimske cotke so v nevtralnih barvah. Bom mogla malo bolj prebrskati povsod. Nekaj se bo že našlo user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
19.3.2008 11:37:56   
erta
Hellooooooo čvekice
pri meni nič novega, sem da je za mano naporen podaljšan vikend, sem imela tolk obiskov in tolk enga kuhanja in  bla bla, tako da komaj danes vse skupaj  pospravljam in čistim, ah kaj čem, ko bom velika si bom privoščila hišno pomočnico

Zoja Miša
In ja še to, zakaj naj bi otroka ki spi budil na 3 ure, da se podoji!? Imam kolegico, ki je rodila prejšnji teden, pa je rekla, da bi mala spala 5 ur in več, ampak da jo sedaj budi, ker so ji tako rekli! Hmmm...

Glih zadnjič mi je o tem govorila prijateljica, kako je na začetku najtežje to vstajanje vsakih 2-3 ure da nahraniš otroka, to pa zato, ker otrok bi samo spal, enostavno je tolk mejhen da baje nima občutka za lakoto in zaradi tega bi lahko umrl zato mamice ne smemo biti lene in če so problemi z ustajanjem si je treba pravočasno nabaviti eno dobro uro ala wekerico ki bo če je treba celo soseko zbudila ne samo nas......

tolk od mene za danes, lep pozdrav vsem , božajte bušije

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
19.3.2008 11:44:51   
naty13
Erin, kje se pa ti skrivaš zadnje dniuser posted image user posted image user posted image user posted image  Bom tvojga za ušesa, če ne gre hitr dol z računalnika. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mal nas prid pogledat. Sej ni dolgčas.

Muklla kje si pa ti user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
19.3.2008 11:56:12   
mishel
Tudi jaz sem ravno na ERIN misla!! SAYURI se nam je oglasla, ERIN se pa skrivauser posted image user posted image

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
19.3.2008 11:56:33   
Zoja Miša
Hvala Erta, sedaj mi je bolj jasno zakaj! Ne bom nič lena! Vse za naše pikice! user posted image

Zdej grem pa na kosilo, sem že pošteno lačna, kljub obilnemu zajtrku, in že eni malici vmes! Joj, moj G se bo zopet križal! user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
19.3.2008 12:54:23   
anaya
zanima me če ma katera izkušnje s peg perego skate vozičkom, pa če se red bubbles(al nekaj takega) res dobi samo v Kanadi tak kot na uradni strani peg peregota piše???

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
19.3.2008 13:49:33   
gajka
anaya - glede na to, da na strani od slovenskega zastopnika za PP prodajajo tudi Skate Bubbles Red (http://www.mami.si/si/otroska-oprema/skate-peg-perego-g1649.shtml), predvidevam, da ga tudi pri nas komot dobiš. Kako pa se obnese na klancih in makadamu pa tudi mene močno zanima.

< Sporočilo je popravil gajka -- 19.3.2008 13:50:52 >

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
19.3.2008 14:05:05   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: erta

Zoja Miša
In ja še to, zakaj naj bi otroka ki spi budil na 3 ure, da se podoji!? Imam kolegico, ki je rodila prejšnji teden, pa je rekla, da bi mala spala 5 ur in več, ampak da jo sedaj budi, ker so ji tako rekli! Hmmm...

Glih zadnjič mi je o tem govorila prijateljica, kako je na začetku najtežje to vstajanje vsakih 2-3 ure da nahraniš otroka, to pa zato, ker otrok bi samo spal, enostavno je tolk mejhen da baje nima občutka za lakoto in zaradi tega bi lahko umrl zato mamice ne smemo biti lene in če so problemi z ustajanjem si je treba pravočasno nabaviti eno dobro uro ala wekerico ki bo če je treba celo soseko zbudila ne samo nas......

Tole pa mislim, da ne bo držalo. Pa še kako ima otroček občutek za lakoto. Samo da malo zakroli je sirena. In to takšna da je ne moreš preslišat.
Z zbujanjem je pa tako. Ne se zdaj preveč obremenjevat s tem, ker bodo otročki sami poskrbeli za to, da nas opozorijo ko so lačni. Problem je edino če je otroček lenobica, da spi cele dneve in noči, se zbudi samo toliko da dvakrat potegne da ni prazen želodček in sam zaspi nazaj. Tak otroček ne pridobiva na teži in zato ga je treba zbujati.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
19.3.2008 14:31:22   
anaya
Gajka: ja sej to mi je ravno zanimivo, da na naši strani je tut ponudba za to barvo... upam da ni to ena tistih fint ko ponudijo vse mogoče, potem pa samo obveščajo da pa žal tega ni na zalogi. Jaz bi ga namreč rada videla v živo...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
19.3.2008 14:37:55   
gajka
Anaya - jaz sem čisto slučajno Skatea videla v eni izložbi v Londonu, je bil črne barve, ampak je izgledal točno tak kot na slikcah in onem reklamnem filmčku. Me pa skrbijo tisti ta sprednji koleščki, kako se dejansko obnesejo izven mestnega asfalta... user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
19.3.2008 14:49:03   
Zoja Miša
Anaya, takšen vozek sem videla v Ljubljnskem Baby centru, v BTC-ju, zraven Muller-ja. Vsaj upam, da sedaj nisem kaj zamešala, ker sem jih videla res veliko!
Meni se je sicer zdel nekako mali...sicer pa kaj pa vem, jaz se trenutno nagibam k Jane slalom pro, ta, ki ga imajo v Pikapolonici za 700,00 eur. In Hartana še pogledam, potem pa se odločim...enkrat junija. user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
19.3.2008 14:55:40   
gajka
Mah, mislim, da bo bolje, da tole razmišljanje o vozičku prestavim vsaj tja do maja, če ne kar do junija. Itak se mi vsaj zdaj to zdi preveč stresno opravilo. user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
19.3.2008 18:15:27   
kaja02
vozički- se mi še zdi nekoliko prehitro za nakup, ga nimam kam pospravit user posted image , sem pa danes ugotavljala, kok ga bom sploh  v svoj avtek- clio spravla, saj sem komaj Kajin kolo notr spravla, sem mogla pol avta podret ( zadnje zice), pa sploh še nima tavelicga

Višnja vse naj naj za rojstni dan, pa še zame pojej kakšen ogromen kos torte, če jo boš slučajno imela, se mi jo namreč zelo lušta user posted image

glede spola otroka, pri Kaji sem že od MF vedla, da bo punčka in sem večino oblačil kupila v punčkasti barvi- roza, rdeča, oranžna... pol pa mi je nek drug G dva dni pred porodom rekel na UZ, da  če vem, da bom mela fantka, sem se skregala z njim, da ne da bo punčka, sem bila čist na trnih do poroda, pa je obdržala moja in smo dobil čudovito princesko

čiščenje- tud jaz se priporočam, če katera hodi po domovih čistit, men se namreč ne da , pa je moja mama tak sitna glede tega, da sem ji zadnič kar rekla, naj pa ona mal popuca, če ji že gre tako na živce. Pa nimamo razmetan al pa umazan, sam okn se mi pa res ne da umivat ravno sedaj, ko pa je vsak drugi dan slabo vreme, pa sej nisem stroj za čiščenje, da bom sama sebe zafrkavala in pucala, kot da sem za to plačana. Raje svoj prosti čas posvetim Kaji in user posted image  ter gremo kam ven ali pa se kok drugače zabavamo!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
19.3.2008 18:25:41   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

20.3. - buruolan
20.3. - Jelenche
20.3. - Nevaeva MF
20.3. - Jelenche
21.3. - gajka MF
21.3. - Neža7
21.3. - PABLO MF
21.3. - miškolinček
MF
21.3. - iva77
21.3. - arait 
MF
21.3. - Maja T.
23.3. - Muklla
25.3. - Višnja
25.3. - bella02 MF
25.3. - sandra123 MF
26.3. - m@ja MF
26.3. - košuta
27.3. - nyna84
27.3. - cebrca MF
27.3. - Ryssa
27.3. - mishel MF
28.3. - vika1
28.3. - sonce84 MF
31.3. - Zoja Miša
01.4. - Višnja
MF
02.4. - tejkaz MF
02.4. - čipka
02.4. - erta
MF
03.4. - anita goitan MF
03.4. - karmar MF
03.4. - cicmic MF
03.4. - Erin
04.4. - anaya
MF
07.4. - dar10 MF
07.4. - matejchi MF
08.4. - astrea
MF
08.4. - Cebrca
08.4. - Jelenche MF
09.4. - Naty13
MF
09.4. - nell MF
10.4. - aradej MF
10.4. - Lana777 MF
11.4. - žanneža
MF
14.4. - Vilika MF
14.4. - K_a_t_j_a MF
14.4. - sayuri
15.4. - kaja02
17.4. - pingo80
MF
17.4. - Julija08 MF
18.4. - tatly MF
29.4. - anita goitan
07.5. - Julija08
23.5. - astrea
3D UZ
26.5. - sayuri 3D UZ

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?