|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
20.3.2008 8:34:05   
Maja T.
Jutro punce user posted image !

Danes se pri nas tudi dela lep dan, da kar skačem od energije.
Grem spet malo na sprehod v park, tako že vse zeleni, pa račke se v ribnikih ženijo, prečudovito...., me tak počasen sprehod zelo pomiri in z našo pupo se lahko v tem miru zelo povežemuser posted image

Jaz še tudi nič ne nakupujem, edino kaj sem si čisto na začetku kupila dva rumena bodija za filing. Sta pa včeraj mami in tašča začeli po trgovinah hoditi, ko sem jima dala zeleno luč, v smislu, ko pa bomo vedeli spol, bomo pa začeli počasi nabavljati stvari.
Ju pa moram malo bremzati, ker tako dosti cotik dobim od kolegicuser posted image user posted image user posted image .

Erin to pa je res drago, 80 EUR za 3D user posted image , jaz sem plačala 60 EUR, kaj tudi ni malo, ampak je vseeno 20 EUR manj, joj, joj kak to fajn kasirajo.user posted image
Se pa splača iti, ker je res lep pregled, meni je delal 3D-UZ 45 min in se je res posvetil, v bistu je to ene vrste MF, ker ti user posted image pogleda, pa glavico, hrbtenico, želoček, mehur, pa vse ude ti zmeri in ti glede na vsak ud pove koliko je otrok star (npr. velikost user posted image   je pri meni za PDP 7.8., nogice za PDP 6.8., rokice za 10.8. ,itd.). Vse to je v mejah normale, mi je rekel, da bom rodila enkrat med 6.8.08 do 11.8.08. V materinski knjiž. imam tak napisano PDP 8.8.08.
Je pa res, da je bila moja pupa malo premajhna (19.t, 4d.), user posted image še ni tako razvit za proučevanje, najbolje je po 22 t., pa tam do 30 t.

anaya user posted image user posted image user posted image za brcike, tega pa ne boš nikoli pozabila user posted image

Cebrca se podpišem pod tvojim razmišljanje glede Velikonočnega praznika in potrošništva user posted image .

Naty13 hvala za user posted image , kako mi je to luštkana gesta, ko si kuhamo user posted image user posted image

Lepo bodite, grem počasi zajtrkovat

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
20.3.2008 8:36:25   
anita goitan
jutro bejbeuser posted image , kako ste? Jaz sem super, tak lep dan je, sicer do 14ih sem v službi, ma bom danes mal prej končala in šibam na Rudnik ker se danes Supernova odpre in baje naj bi H&M imel tudi nosečniški oddelek-no pa da vidimo.
Naty13 jaz tud rada odsmuknem nečakoma kinder jajček, mnjami
Erin v Dravljah pri Pušenjaku je MF 70€ oz vključuje tudi 3D UZ, no če želiš še kaj za domov-cd in to pa malček več
Čau punce in ostanite v user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
20.3.2008 8:41:56   
Krysia
Pozdravljene!

Joj, ko berem, kako ste pridne s čiščenjem, me kar vest peče. Ampak ...oken definitivno ne bom pomivala - vsak avto, ki mimo pride, mi jih umaže - še nismo prišli do asfalta (toliko o prestolnici Slovenije ...), pa še tole vreme me vedno zafrkava - vsakič, ko pomijem okna, je naslednji dan dež, tudi če naši vremenoslovci obljubljajo sonce ...

Aja, pa nisem hotela s tem začet, ampak ne bom zdaj brisala ...

Sem hotela najprej čestitat vsem za uspešno opravljene preglede in dobre novičke! Vas raje ne bi naštevala, ker bom zagotovo kakšno pozabila. Torej, punce .

Včeraj sem imela tudi jaz pregled - je G kar nekaj časa iskala pikico, ampak potem, ko sva ga/jo našli, je bil pa cel žur. Sploh mi ni jasno, kako da ne čutim nič, če pa zganja take norčije tam notri
Aja, Erin: naslednji pregled 17.4. (MF), pa lahko kar zdaj povem še kilce za na seznam: +1,5. So me vprašal, če dost jem Men se zdi, da pojem ful več kot prej, ampak mi je G rekla, da so izvidi pokazal, da ne jem dost al pa da predolg ne jem (da med dvema obrokoma mine preveč časa) - bom morala malo bolj pazit na to. Sem včeraj prišla domov kar malo žalostna. Pojem pač, kolikor lahko, je pa res, da mi ne paše preveč jest. Tako da .. če imate kakšen nasvet, prosim ... Ja, vem ... problem, ki ni tipičen za nosečnice ... ampak se vseeno priporočam za ideje. Mislim, moj mi je pripravljen skuhati karkoli in kadarkoli, men pa ne paše jest No, skratka, drug teden moram še enkrat v laboratorij, potem bodo pa videli.

Oprema: midva tudi počasi malo gledava vozičke in posteljice (Erin, imava isto ogledano), ampak nisva še nič konkretno dorekla. Previjalno sva pa dobila, tako da morava samo še prostor v kopalnici najti .

No, zdaj me pa čaka delo ... je treba vseeno kaj naredit, tudi če ne bom glih oken pomivala

Lepo se imejte!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
20.3.2008 8:45:52   
naty13
Miškolinček najprej sem hotela dati tamalga v mladinsko posteljico, zdej sem pa razmišljala da bi blo fajn še eno leto počakat. Ko se bo otrok rodil, bo nejc star eno leto in osem mesecev. Tako, da bova kupila še eno posteljo. No za mano je še veliko kolegic, ki še nimajo user posted image  tako, da bodo z veseljem porabile, kar bo pri nas ostalo. user posted image user posted image user posted image

Velikonočna darila - moj malček je še tok majhen, da ne dojema tega še. Sem mu kopila majhno košarico(ne vem kaj je za en material) zelene barve, notri mu bom pa dala kinder jajčka. V vseh velikonočnih zajčkih je notri E322, kar pa mi ne smemo zaradi alergije na jajca. Se pa strinjam. Otroci že tako veliko dobijo. Nejc ima roj. dan konec novembra, potem je še miklavž in božiček. Kar rabi, mu sproti kupiva.

Jaz bom pa kar jutri zvečer jajčka pobarvala, pa meska skuhala. Potico bo malo dala mami, mal jo bom dobila od tašče. Hrane bo tako ali tako preveč. Denarnice so pa hitro prazne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
20.3.2008 8:58:55   
tejkaz

Dan user posted image
Eva je čisto uboga. Zdaj jo mirkata moja dva dokler ne pridem domov, potem greva pa spet k zdravniku. Od včeraj popoldan sva bili že dvakrat. Iz vrtca je prišla s krvavo ritko. Ritnici oz vse od popka čez do trtice je pa posuto s pikicami ki so krvave. Takoj sva šli k zdravniku, dobila je canesten. Ponoči je bila kriza. Vse se ji je odprlo, po ritki nima skoraj nič kože. Smo šli ponoči na metelkovo, dobili še eno kremo, celo noč brebedeli brez pleničke z ritko na suhem, zdaj se morava pa it pokazat k P. Če ni nič bolje (meni se zdi da malo je) bo sprejeta v bolnico (nimam pojma kam) na preizkave zakaj je v enem dnevu prišlo do tega.
Punce, prosim držite pesti!

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
20.3.2008 9:11:03   
Vilika
Jutro!!
user posted image  za sonček, tako smo boljše volje.

UUU, pa se končno sem dočakala dan ko se odpre ta H&M na Rudniku in si bom vendarle kupila vsaj ene hlače in vsaj 2 majici. Upam da ne bom razočarana in se bo našlo kaj zame, ker imam le še nekaj starih cot, ki jih lahko nategnem nase user posted image .

Včeraj me je tako močno zbadalo sopodaj v trebuhu da sem bila spet vsa žalostna in objokana user posted image  . Ne razumem zakaj takoj pomislim na najslabše, ker po narvi nisem tak pesimist. Potem me je pa user posted image  potolažil da je verjetno samo moja ZABETONIRANA prebava. No in danes je res stanje čisto normalno, nobenega zbadanja več...

Ja, punce moje še vedno sem zaprta - tisti sirup lactecon je pomagal le delno. Tako da, malo sem se spraznila ni pa to to.. in sedaj bom res samo še tekočo hrano in sadje jedla, pa bomo videli...

V glavnem - komaj čakam popoldne - šopping!!! Mogoče se kaj srečava anita goitan - ampak jaz grem šele ob 16ih user posted image

Uživajte v sončku!!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
20.3.2008 9:13:28   
naty13
Tejka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Boga Eva. Ja to je pa res čudno. V enem dnevu.user posted image user posted image user posted image  Jojjjjjjj samo bolnice ne. Canesten bo pomagal. Držim pesti, da bo tolk pomagal, da ne bo treba v bolnico. Jooooojjjjjjjjjjjjjj  se mi smili mala pikica. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
20.3.2008 9:16:48   
Maja T.
tejkaz, uboga Eva, res držim pesti zate/vaju, da se vnetje pomiri in da bo s tvojo pupo vse ok, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

bambi14 in ostale Štajerke, ki ste... user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
20.3.2008 9:27:33   
sandra123
Tejkaz, pa saj to ne more biti res...lahko, da je huda alergija na kakšno kremo, ki jih v vrtcih uporabljajo...ne vem no, a samo po ritki ima izpuščaj? Si kupila kakšno novo milo za user posted image ? Sta mogoče jagode jedli? Upam, da čimboljše uredita pri dr., da se vse pomiri. Mislim nate in vama pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
20.3.2008 9:33:23   
sayuri
Pozdravček še od mene. user posted image  Sem dobila računalnik nazaj user posted image user posted image user posted image . Jeeeeej user posted image user posted image user posted image .

NAjprej tejkaz . Uboga Eva. Tvojo princesko pa pav skoz neki napada user posted image . Uboga pikica. Močno držim pesti, da bo cenasten pomagal user posted image
Miškolinček Filip je praktično šele pri 3,5 letih dobil svojo sobo in svojo posteljo. Do takrat je bil pri nama v spalnici v posteljici. Prehod ni bil problem. Veselil se je svoje sobice. Do sedaj je iz postelje 1x padel user posted image user posted image  Je pa res, da je sobica narejena tako, da je spodnja postelja nekako do polovice  zagrajena. ČAkaj, grem poiskat link od tega mizarja, da si boš predstavljala.
http://www.zupanc-mizarstvo.si/ 
Klikni na otroške sobe. Nato pa na prvo sobico. No, tale "posteljni" del je pri Filipu enak (ampak drugih barv), ostalo je malo drugače narejeno. Drugače se pa kupi tudi ograjica za na običajno posteljico.

Jaz bom danes prvič po 5 mesecih kuhala user posted image . Si predstavljate to? Me je mami klicala, če bi bila sposobna lazanjo naredit. In se bom potrudila. Sicer se že kar vidim, kako bom takoj pod tuš letela. Vonja na sebi po hrani zares ne prenesem. user posted image

Moje počutje je že 2 dni na psu. user posted image  Skušam biti čimbolj optimistična in čimbolj "dobre volje", ampak se tako slabo počutim....  Včeraj recimo sem jedla kosilo ob enih popoldne - čisto običajno - juhica, pire krompir in polpet. Ob sedmih zvečer sem imela želodec kot napihnjen user posted image  in začela me je zgaga pečt, kot pri norcih. Od česa le? Od kosila, ki je bilo ob enih? Sploh ne zastopim več user posted image . Danes zjutraj sem se zbudila s polnim želodcem in me vse kar tišči user posted image . Ne vem, al naj se jokam al naj se smejim. Kaj se nočnega zraka najem, al kako user posted image .

Povejte mi, če katero krči v nogah grabijo? Mene so začeli in je zelo zoprno. user posted image

Oprema - oblekice - novega nismo še nič kupovali. Imam pa namen drug teden v petek, ko imam zdravnika, iti še nabavit nekaj oblekic. O vozičku sploh nočem razmišljat, ker sem totalno razočarana user posted image . To bo verjetno zadnje, kar bom kupila. Ne vem pa, kaj je zdaj z ostalo opremo, ki jo morava dodat - vsi so nekaj obljubljali, zdaj so pa vsi tiho user posted image (še ena lupinica, ležalnik posteljica).
Za oba otročka bom kupila novo posteljnino. Pri Filipu sem morala res od A do Ž vse na novo nabavit in je šlo ohoho denarja, tako da je posteljnino mami naredila. Saj ej bilo ok, samo si tako želim tisto lepo posteljnino v posteljici user posted image  Bolj za mojo dušo user posted image . PA glede na to, da veliko ne bomo novih stvari nabavili, bi potem posteljnino kupila. user posted image

evo, toliko zaenkrat user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
20.3.2008 9:36:26   
sayuri
Aja, sandra123 - kakšni zajčki????????user posted image user posted image  Ne zastopm user posted image . Kaj se za veliko noč tud darila daje al kakouser posted image  user posted image  Mi ponavadi skupaj pobarvamo jajčka, naredimo košaro z žegnom (šunka, kruh, hren, jajčka, kakšna pomaranča, potica), to odnesemo žegnat in to je to user posted image  No, kakšen kinder jajček tudi damo v to košaro user posted image . AMpak darila se pa pri nas ne kupuje. Tudi še nisem slišala za touser posted image  Imate drugod tudi to navado?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
20.3.2008 9:47:09   
sandra123
Ah, jaz osebno ne, ampak od drugih moja princeska toliko različnih stvari dobi, da res ne vem, kaj naj...tudi jaz sem navajena dat kakšno pomarančo, pirhe in kakšno čokoladico, sem hotela samo od vas slišati, kakšni so pri vas običajiuser posted image . Sayuri, kako pa kaj user posted image user posted image ? Moja sta zvečer od 20. - 23. tako aktivna, da še spat ne morem, pa take konkretne brce ravno zvečer, ko sem že čist aut...

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
20.3.2008 9:58:03   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Aja, sandra123 - kakšni zajčki????????user posted image user posted image  Ne zastopm user posted image . Kaj se za veliko noč tud darila daje al kakouser posted image  user posted image  Mi ponavadi skupaj pobarvamo jajčka, naredimo košaro z žegnom (šunka, kruh, hren, jajčka, kakšna pomaranča, potica), to odnesemo žegnat in to je to user posted image  No, kakšen kinder jajček tudi damo v to košaro user posted image . AMpak darila se pa pri nas ne kupuje. Tudi še nisem slišala za touser posted image  Imate drugod tudi to navado?

Mi nimamo te navade, vem pa da imajo na Koroškem pisanko, ko botri svojim krščencem kupijo darila (pa ne čokoladnih zajčkov), to so ponavadi ornk darila ali pa denar. Imam prijateljico ki je iz Koroške zato vem.
Meni se zdi to potrata, praznik izgubi pomen.

Glede posteljice, ko bom rodila bo tamal star 2 leti in 8 mesecev, kar je praktično skoraj 3 leta in mi slim da je čas za ta velko posteljo, ne vem no? sem pogledala link, izredno lepe otroške sobe so. Midva imava tudi bolj majhno sobico, trenutno si ogledujeva že narejene (alples ali pa mali princ), samo so vsi elementi tako čudni da bi jih bilo treba prirediti da bodo pasali, kar je pa isto kot če dam sobo delat.
Bomo še malo premislili, do avgusta je še mal časa.

Tejkaz, držim pesti za tvojo punčko, je pa res boga skoz jo nekaj matra. Ritko ima lahko vneto tudi od določenih pleničk. A si jih kaj menjala mogoče? Jaz sem ko je bil še manjši vse sorte plenic poskusila, z namenom mal pridenarju prišparat, pa je imel tako rdečo in vneto rito, da smo kar na Pamperskah ostali, samo tle je bil mir.

user posted image user posted image user posted image Bravo Sayuri za računalnik, zdaj boš pa spet lahko zjutraj user posted image kuhala.user posted image user posted image user posted image  
Te Naty dobro nadomešča in nam zelo dobro user posted image kuha.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
20.3.2008 9:58:30   
Maja T.
Sayuri a veš, da mene tudi meča bolijo, sem ravno danes user posted image vprašala, da naj pogleda, če imam kaj plavo. Nič ni plavo, sem potem sklepala, da od čevljev z visoko peto od sobote, ker visoke pete glih 3 x na leto obujem.

Ampak me zdaj še kar boli, lahko bi rekla malo stiska, mogoče pa je to kar ti opisuješ user posted image . Grem gledat na net, če kaj o tem pišejo.

Glede zajčka: pri nas, ko sva bila z bratom manjša smo ga tudi imeli. Je kao čez okno prišel in je nastavil malo pirhov, pomaranče, pa kakšno čokolado in skril nekje v stanovanju. Sva potem z bratom iskala in sva bila vsa srečna, ko sva našla zajčkovo darilo.

Zdaj tega ni več, škoda user posted image user posted image user posted image , bova pa midva z možičkom, ko bo naše user posted image malo večje nadaljevala to tradicijo

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
20.3.2008 9:58:56   
sayuri
sandra, tudi moja dva zvečer brcata vsak v svojo smer - kot zmešana user posted image user posted image user posted image . Čez dan niti ne toliko, ko se pa na postelji umirim končno namontiram, potem se pa akcija začne user posted image user posted image user posted image .

Nič, šibam zdaj kuhat - bog ve, če še znam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4615
20.3.2008 10:18:26   
sandra123
Dobro kosilo skuhaj, saj bo šlo user posted image ; jaz danes kuham golaž in polento, ju3 je pa itak post....

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
20.3.2008 10:34:59   
tatly
ojla.kaj je to normalno da me full srbijo noge in delajo se mi po nogah mali mozolcki??pa se eno vprasanje imam kaj katera kadi od vas???

Neposredna povezava do sporočila: 4617
20.3.2008 10:39:53   
lana777
Sm samo zasledila nekaj okrog velike noči ... JA, a ne le na Koroškem, tudi na Celjskem oz. v Savinjski je čist običajna navada (predvsem na podeželju), da krstni in kasneje birmski botri za svoje krščence oz. birmance dajo pisanke (včasih simbolično darilo, vedno pa šarkelj s pobarvanim jajčkom) ... JAz sem vse otroštvo dobivala to in nima nobene veze z novodobnimi zajčki, je pa star običaj in se veže na velikonočni ponedeljek, ko naj bi šli voščit praznike svojim bližnjim sorodnikom in prijateljem (kot sta šla učenca v Emavs) ...
Sama sm tud birmska botrca dvema krasnima puncama in ker živita daleč stran in ju redko videvam, je pisanka vedno tudi način, da se s pozornostjo oglasim v njunih življenjih ...
Sam tolk ... Sm pa prepričana, da bomo za anše dete ohranjali to tradicijo (in ne na skomercializiran način) ...

Uživajte v SONČKU!

Aja, pa ne pozabite, dans je prvi pomlani danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj vam rožice cvetijo v srčkih!!!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

Neposredna povezava do sporočila: 4618
20.3.2008 11:14:41   
tatly
MISKOLINCEK-kako si naredis to v katerem mesecu si in koliko dni se imas do poroda

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
20.3.2008 11:23:32   
mishel
LANA 777 spet te zasledujem user posted image user posted image . Zelo lepo si to napisala o pisanki. Tudi jaz sem botrca in se ravno ubadam s tem, kaj naj ji za pisanko podarim user posted image .

ČESTITKE VSEM ZA USPEŠNE PREGLEDE user posted image user posted image user posted image !!!

SAYURI ti boš pa končno spet več z nami user posted image . Naj ti kosilo dobro uspe! Ali pa ne preveč, da te ne bodo prevečkrat prepričali da kuhaj user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa danes končno vstopila v 21. teden. Smo že v drugi poloviciuser posted image in moram povedati, da je tudi meni všeč tisto na nosečniškem koledarju, da je čas za rekreacijo, sprehodite se do hladilnika user posted image . Zato pa zdajle ko pišem jem čokoladna jajčka user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
20.3.2008 11:27:23   
miškolinček
A misliš ticker (tisto kar se ti pokače če gre z miško na moj vzdevek???

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
20.3.2008 11:39:17   
astrea
Joooj tejka držim pesti, da se bo vse uredilo in bo canesten pomagaluser posted image user posted image user posted image .

Sayuri, jaz tudi imam želodec ze gor pod brado in me vse tišči, kljub temu pa za vmesne obroke jem, ni šans da bi zrdžala od enih pa do sedmih brez kej vmes pojest. Drugače me je pa včeraj prijel krč v podplat, a si morte mislit user posted image !
Naty hvala za kavico user posted image user posted image .

Mi tudi nimamo navade kupavat daril za veliko noč,pa smo verni in sem bla v študentu krepko presenečena, ko je cimra kupovala za nečake darila v stilu zlatih verižic user posted image .

Uživajte, jaz grem tudi popoldan na sonček, jeeej!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
20.3.2008 11:39:29   
tatly
ja ja to!kje pa ste doble nosecniski koledarcek?a lahko vprasam kaj delajo na mf

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
20.3.2008 11:40:17   
Zoja Miša
Prvi pomladni dan!!!! Užijte ga! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem v službi in tako bo do ene šestih!user posted image

Anaya, čestitke za brcike!
Sayuri, tole mizarstvo Zupanc, kakšne pa so kaj cene? Midva bi morala dati omare v spalnici po meri naredit, pa me zanima.
Zgaga pa tudi mene vsak večer napade! Pa sploh ne vem od česa! In še ko pijem, me vse peče! Prav zoperno!!!
Tejkaz, pazi na Evo, revica pa res vse stakne.

Punce poročajte kako je v Supernovi, da vidi, a se splača kaj pogledati!!!

In ali mi lahko katera pove, kako je če greš na 4D UZ? V Domžalih imajo samo MF in 4D UZ, pa sedaj ne vem na kaj naj se naročim? MF mi mora tako0 G narediti, tam okoli 22t, ne? No, sedaj sem v 17t, vendar me vseeno zanima.

A ja, cotik še ne kupijem, ampak mislim, da čez kakšen mesec, ko bom tam, kot ste ve že...pa zna kaj biti!
Postlco bom pa jaz, no vsaj namen imam kupiti malo večjo, cca 170 x 75 cm, da bo bolj kamot. Na začetu ga že založiš, kasneje, pa bo za dlje časa! No, vsaj mislim.

Uživajte v sončeku.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
20.3.2008 11:42:56   
naty13
Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za kuhanje kosila po petih ,mesecih. user posted image user posted image user posted image  Naj ti uspe. user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva z mulčkom sva pa že bila eno urco zunaj, pol smo kruhka dal pečt in potičko spodaj pri tašči. Aja, vmes je šel že pančkat. Zdej pa že gor pri meni lavfa štedilnik, da bomo kaj jedli za kosilce. user posted image user posted image user posted image user posted image

Popoldne pa spet na sonškaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?