Maja T.
|
Jutro punce ! Danes se pri nas tudi dela lep dan, da kar skačem od energije. Grem spet malo na sprehod v park, tako že vse zeleni, pa račke se v ribnikih ženijo, prečudovito...., me tak počasen sprehod zelo pomiri in z našo pupo se lahko v tem miru zelo povežem Jaz še tudi nič ne nakupujem, edino kaj sem si čisto na začetku kupila dva rumena bodija za filing. Sta pa včeraj mami in tašča začeli po trgovinah hoditi, ko sem jima dala zeleno luč, v smislu, ko pa bomo vedeli spol, bomo pa začeli počasi nabavljati stvari. Ju pa moram malo bremzati, ker tako dosti cotik dobim od kolegic . Erin to pa je res drago, 80 EUR za 3D , jaz sem plačala 60 EUR, kaj tudi ni malo, ampak je vseeno 20 EUR manj, joj, joj kak to fajn kasirajo. Se pa splača iti, ker je res lep pregled, meni je delal 3D-UZ 45 min in se je res posvetil, v bistu je to ene vrste MF, ker ti pogleda, pa glavico, hrbtenico, želoček, mehur, pa vse ude ti zmeri in ti glede na vsak ud pove koliko je otrok star (npr. velikost je pri meni za PDP 7.8., nogice za PDP 6.8., rokice za 10.8. ,itd.). Vse to je v mejah normale, mi je rekel, da bom rodila enkrat med 6.8.08 do 11.8.08. V materinski knjiž. imam tak napisano PDP 8.8.08. Je pa res, da je bila moja pupa malo premajhna (19.t, 4d.), še ni tako razvit za proučevanje, najbolje je po 22 t., pa tam do 30 t. anaya za brcike, tega pa ne boš nikoli pozabila Cebrca se podpišem pod tvojim razmišljanje glede Velikonočnega praznika in potrošništva . Naty13 hvala za , kako mi je to luštkana gesta, ko si kuhamo Lepo bodite, grem počasi zajtrkovat