Maja T.
|
Hojla! Pingo80, še si z nami in čestitke za , pa seveda kaja02, jopa za Naty13 in tejkaz za ista oblačila, jaz imam težave kupiti nosečniške hlače, ker mi ne gredo čez bedra, če si pa kupim večjo št., pa mi je preveliko čez bušija . Včeraj so bile torej same pupe , kako lepo, moram povedati, da pri meni kitajski horoskop ne drži, ker mi je bil napovedan fant, pa nekako mi je intuicija delala v to smer, smo se očitno fajn zmotili . Nič, bomo videli, kaj bo rečeno še na MF, čeprav se je na 3D res konkretno videla... . Za sva imela izbrano ime - Luka in kaj je bilo najbolj pomembno, obema je bilo všeč, včeraj pri ,ko sva se pogovarjala o imenih, čisto kontra imena so nama všeč, hmmmm, to bo še zanimivo žanneža to je pa čudno, da ne smejo biti otroci zraven na UZ, čudni G. , pojdi res raje na samoplačniško, se mi zdi, da se ti dosti bolj posveti in pregled traja dlje časa, pa še lepe filmčke boš dobila. ana_p bom dala slikico gor, čeprav moram opozoriti, da se ne vidi tako dobro, moja mami npr., ko sva ji potem pokazala, prvo sploh ni vedela kaj gleda, tudi jaz, preden G. ni razložil kaj kaže, nisem vedela kaj je Pri treh filmčkih, ko se ji vidi obraz in gre potem z rokico čez čelo, joj to pa je prekrasno , je pa naša pupa imela drugače full čudno lego in je skoraj ves čas obrazek tiščala v steno od posteljice. Erin (in še mogoče katera), kot informacijo, ker imava podobne simptome glede hodenja na WC in špikanja doli, jaz našo pupo nosim dokaj nizko (ni kritično oz. nevarno) in mi leži poprek, zaradi tega nenehen občutek pritiska in neprijetnosti, sploh če preveč hodim. Gajka za brcike. košuta, to boš pa danes res pridna za čiščenje , jaz imam srečo, da je stanovanje popucano (zaradi poroke), prejšnji teden smo pucali kot obsedeni, hmmmm pa še to nisem jaz, ampak mami in tašča tejkaz meni je Vita tudi zelo lepo ime, se pa nekako nagibam na ime Eva, Hana, Ajda, Brina.... papa, grem zdaj malo v mesto in v park na sprehod, res je lep dan in naty13 hvala za