|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
20.2.2008 11:55:41   
Anonimen
Zoja Miša glede ananasa....   kolk vem nam ni prepovedanuser posted image , le pretiravati ne smemo, ker je to sadež ki ima zelo veliko sladkorja (ga diabetiki-sladkorni bolniki tudi naj ne bi jedli) in lahko privede do nosečniške sladkorne. 

Poznam 2, ki sta v nosečnosti pokasirali sladkorno, ker sta skoraj vsak dan spraznili piksno ananasa - jima je tudi zdravnik rekel da je to ananas kriv in da se ga naj v bodoče izogibata. 

Drugače za nas, ki pa te nadloge še nismo pokasirale, pa tu pa tam ni prepovedan ( pretiravat pa res ni dobro)user posted image

Glede anonimne.... Vsaka ima svoj okus in praznuje kakor sama želi... pa če bi imela **** obleko, ne vem kake vrednosti in bi na koncu imela samo kosilo z najbližjimi (sicer se res čudno sliši, pa vseeno) je to čisto njena stvar in njenega izbranca. vsak si nastele kakor sam želi!

in Erin, prav lepo si jo okuuser posted image .

lep pozdrav vsem, pa čuvajte svoje bušije

(odgovor članu erta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
20.2.2008 11:58:01   
Zoja Miša
Aradej šla sem na tvoj album. Tvoja princeska sedi na kamiončku. Sedaj sem še jez zmedena, saj menda sem naredila prav. Kako pa si naredim album? Jaz bi tudi slikice mela. user posted image  In jih znala prilepit! Pomoč.

Kje v Jaršah Erta? Sem sicer iz Lj, a priseljenka, pa bi prosila za malo več informacij kako to najdem user posted image ! In še vprašanje, kaj nosite zraven tunike, hlače ali španarce in kje dobite le-te? Hvala.
Danes sem pa polna vprašanj, ne?!
Kdor ne vpraša, ne ve! user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
20.2.2008 12:04:46   
Zoja Miša
Mislim, sploh ne vem kaj danes delam. Sem poslala nekaj, pa se ni nič gor postavilo! user posted image
V glavnem Aradej, sem šla na tvoj album in tam videla tvojo princesko na tovornjačku! Upam, da sem prav videla. Sicer pa bi tudi jaz rada vedela, kako pripopam gor slikice ali naredim album!? Pomoč!

Drugača pa Erta, kje v Jaršah dobiš tunike? Sem sicer iz Lj, a priseljenka, pa rabim bolj podroben info kako tja priti! Ali vsaj naslov, si bi z navigacijo pomagala. user posted image  In še, kaj pa nosite poleg tunike, hlače ali španarce? In če španarce, kje kupite te, in kaj nosite zraven obuto! Ja, mislim res sedaj izpadem, kot da sem z lune, ampak takih oblačil prej nisem prakticirala...Hvala vsem za nasvete!

Sedaj sem pa lačna, spet! Grem na kosilo! Makarončki z mesekom in solata! Jami!
Pošiljam sonček!
M.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
20.2.2008 12:10:10   
lana777
Hvala punce moje, da me tolažite
glede moje nenasitnosti,

ampak bunka bom pa vseenouser posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
20.2.2008 12:22:46   
matejchi
ZA VSE ANANASožerke hihi

Sadež je izredno bogat z vitamini in minerali. Vsebuje veliko biotina, vitaminov – največ je vitaminov E, B12 in C – in več kot 15 mineralnih snovi. V zadnjem času se veliko piše še o encimu bromelainu, ki ga je v ananasu izjemno veliko. Bromelain cepi beljakovine, zato ananas in ananasov sok uporabljajo za mehčanje mesa. Bromelain tudi znižuje krvni tlak in pomaga razgrajevati obloge na notranjih stenah žil. Sveži ananas deluje odvajalno in diuretično ter pomaga pri prebavnih težavah Ljudje, ki imajo občutljiv želodec, morajo ananas uživati previdno, saj vsebuje veliko kisline.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
20.2.2008 12:42:45   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

21.2. - Jelenche
22.2. - Neža7
25.2. - ANA_P
25.2. - Zoja Miša
26.2. - m@j@
26.2. - Ryssa
28.2. - sandra123
28.2. - NJINJA
28.2. - bella02
29.2. - sonce84
29.2. - anonimna user posted image
03.3. - tejkaz
03.3. - lana777
05.3. - renatka
05.3. - cicmic
05.3. - nell
05.3. - aradej
06.3. - gajka
06.3. - karmar
07.3. - arait
10.3. - Erin  MF
10.3. - sayuri
10.3. - soncek3
10.3. - erta
11.3. - pingo80
11.3. - Vilika
12.3. - naty13
12.3. - Julija08
12.3. - astrea
13.3. - anita goitan
14.3. - matejchi
14.3. - žanneža
14.3. - K_a_t_j_a
17.3. - anaya
20.3. - buruolan
20.3. - Nevaeva
21.3. - iva77
21.3. - Maja T.
23.3. - Muklla
26.3. - košuta
27.3. - mishel
07.4. - matejchi MF

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
20.2.2008 12:43:57   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 84 user posted image ~
PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image , +kg
------------------------------------------------
28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje  + 0 kg
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  + 0,5 kg
31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  
01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Jesenice + 2 kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten
02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana  + 1 kg
03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana
04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let  + 1 kg
~ nyna84 (2.user posted image )

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 31.let  Postojna + 1 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana  +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje  +0 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota 
~ kaja02
(3.user posted image ,user posted image ) Celje

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor  + 4 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ iva77 (3.user posted image ,user posted image ) 30.let  Kranj + 3 kg
12.08.

~ daja27
(user posted image )
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje +2 kg
13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
~ žanneža (3.user posted image ,user posted image ) 35.let Celje -1,5 kg
~ iskanje
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let Postojna

14.08.
~ naty13 (2. user posted image ,user posted image ) 23.let  Kranj -1 kg
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29.let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let - 1 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje -1 kg
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )
17.08.

~ erta (1.user posted image ,user posted image ) 28.let
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image ,user posted image Katarina) 27.let Ljubljana
18.08.

~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana +2 kg
~ Neža7 (2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje - 8 kg
~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Maribor
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1,5 kg
~ buruolan (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana + 3 kg
~ Višnja (2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ KRNEKDO
19.08.
~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  Postojna
20.08.
~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Celje + 3 kg
~ srecka30
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ soncek3
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let +1.5 kg
~ bibika24 

22.08.
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 30.let Celje - 1,5 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Maribor +1,5 kg
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29.let Maribor
~ majah (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Ljubljana + 1 kg
~ andrejaboris (2.user posted image user posted image ) 26.let

24.08.
~ Ryssa (1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let  - 4 kg

~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image Julija/Tristan) 27.let Kranj
25.08.
~ karmar
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šempeter pri Gorici + 4 kg
~ Barbarinha (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +1 kg
26.08.
~ anckabancka
(3.user posted image ,user posted image ) 27.let + 0 kg

~ ČebelicaMaja (2.user posted image ,user posted image )
27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje + 0 kg
28.08.
~ pingo80 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  + 0 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) + 4 kg
29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let Ljubljana +2,5 kg
03.09.
~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 30.let
xx.08.

~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
20.2.2008 12:51:30   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jaz nisem mislila nič slabega z regratom, sm vam hotla sam pomagat.user posted image Je pa res, da zdej v nosečnosti ne jem nobene zelene solate, radiča, čeprav je iz trgovine. Sm namreč alergična na mačke, pa se raje izognem. Morda kompliciram, ampak si želim le zdravega user posted image

Ne razburjaj se, vem da si hotela pomagati in želeti dobro in se ti za to zahvaljujemo. Sem pa tudi mnenja da se v današnjih časih zelo pretirava glede vsega - toksoplazmoze in s tem mačk, zelenjave... Toksoplazmozo dobiš samo če slabo opereš zelenjavo, preko mačk se pa lahko okužiš le če se dotikaš njenih iztrebkov in jih zaužiješ (ko npr pridejo mali nevidni delčki na roke in potem npr grizeš nohte,... v glavnem če virus toksoplazmoze pride z iztrebkov v usta...pa še to ni nujno da je mačka okužena. Preveč paničarijo danse glede vse hrane in vsega...včasih so vse jedli in vse delali pa poglejte kakšni zdravi in fejst ljudje smo, kajne?user posted image user posted image Kar nas ne ubije nas utrdiuser posted image Brez skrbi imela boš zdravega otročička user posted image , lahko pa rečem da se še raje zgodi da gre kaj narobe če se bolj paziš kot manj...če si v stiku z zunanjim svetom se telo nauči branit pred njim, če pa ga ščitiš toliko bolj reagira ko je prvikrat v stiku z njim. No, upam da si me razumela...
Lepo nosečnost ti želim...user posted image

naty - kako je bilo pri zobarju? Saj ni bolelo, kajne?...da tale naš sexy dohtar eno inekcijo da omrtvi pa je, vsaj meni...jaz imam pa aprila pregled...user posted image
Dans pa Nejček pride domov kajne?user posted image user posted image user posted image Za prehlade pa možno da je kriv tudi vrtec ja...tam pri malih ful luftajo skoz pa še mali prostor je in mimogrede pride do prepiha..vsaj lani so imel kar velik odprt., vzg. od tvojega pa zelo slači otroke - so samo v kratkih majčkah oz bodijih (zgornji del telesa), že lani jih je pa čeprav je mene zeblo (njej je bilo kao vroče)...user posted image

Zoja Miša - jaz jem ananas, nisem slišala da ga nebi smela...pa še pašeuser posted image user posted image user posted image je pa anonimna user posted image lepo napisala in bi se kar strinjala z njenimi besedami...tako da vse je dobro v mejah normale, pretiravale pa ne bomo, pa naj bo še tako dobro ok?user posted image

Danes imajo pregledeuser posted image user posted image user posted image

NS:
anonimna user posted image

GP:
20.2. - bambi14
20.2. - Krysia

Držimo pesti!user posted image user posted image user posted image

aradej -
tudi mene je strah če pride kontrola ampakimam napisano sedaj v mater. knjižici da je ena izmed terapij tudi kratek sprehod in se lahko na to izgovarjam, je pa res da grem tudi jaz vsaj enkrat na teden k babici za 2-3 ure...če takrat pridejo pa ne vem kaj biuser posted image user posted image user posted image Me pa še niso obiskali..
 aradej, mishel - katero slikco???
erta - bomo držali pesti za jutri da bodo dobri rezultati..za srečo pa pošiljam user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 20.2.2008 12:54:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
20.2.2008 12:54:51   
Krysia
En lep pozdravček, preden grem na GP user posted image .

Mi smo se spet malo potepali - sva peljala pikico v Munchen user posted image in je blo fajn - še kar toplo, sonček in velik za videt. Ampak smo tako šibali okrog, da nisem stopila niti v eno trgovino. Sva pač oba z user posted image taka, da ne marava nakupovanja. Pa tudi ... po celem dnevu raziskovanja mesta sem samo padla v posteljo.

Vidim, da se je tudi tukaj našla ena, ki ne ve, kaj bi počela, pa govori neumnosti. Pa še predstavit se ne upa.  Maja T.:  ko sem jaz prebrala opis obleke, sem si rekla, uau, to mora bit noro dobra obleka. Tako, da ... sigurno boš lepa nevesta. Pa ko bo možno, nam kakšno slikco pokaži!
Pa še čestitke za drugo, ki se poroči: Manika al Vilika? - punce, ne mi zamerit, ampak nas je preveč, pa zdaj sem prebrala toliko stvari, da sem itak vse zmešala! Se opravičujem!!

Aja, pa dobrodošla andrejaboris in user posted image user posted image .

Drugač ste me pa malo prestrašile s temi izcedki - pri meni je nekje med belo in rumeno barvo, pa me je zdaj panika zagrabila. Bom G vprašala čez 1 uro user posted image .

Kar se pa hrane tiče, je pa pri meni tako: nimam ravno konkretnega občutka lakote, ampak mi je v želodcu tako čudno, kot da bi mi hotelo biti slabo. In potem grem jest in ugotovim, da je bil to razlog ... Jem pa velik bolj zdravo kot prej (sem črtala vse čipse in podobne stvari, ki so mi prej občasno pasale), pa še sladkarije mi ne pašejo preveč, živim pa od jogurtov in juhic, pa makaroni so zakon user posted image . Aja, pa pica (doma narejena) in podobno. Pa pršut bi jedla, samo šele danes dobim izvide za tokso, potem pa v napad!! (če bo vse ok).

Aja, pa moram pohvalit : se ful velikrat spomni na pikico in me poboža po bušiju, pa tud množino že kar nekaj časa uporablja . Za mene pa itak intenzivno skrbi odkar je zvedel za + na CB.

Evo, ko se spravim pisat, je takoj cel roman ... no, da boste imele tudi ve kaj za brat - jaz sem bila po nekaj dneh spet kar nekaj strani v zaostanku.

Se slišimo - mogoče že danes, ampak nič ne obljubim ...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
20.2.2008 12:55:01   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nell

... zadnje dneve opažam, da kadar grem na wc, me potem tako zelo boli na levem koncu (kot bi bil jajčnik), da komaj pridem nazaj do postle. Pa tud ne vem kaj je to? user posted image user posted image user posted image Ima še katera takšne izkušnje?user posted image Sem malo razmišljala, da mogoče premalo pijem...bom zdaj poskušala bolj.

Tudi pri meni je isto, ampak si kar govorim da je to zaradi raztezanja maternice ali pa mehurja. Zadnje dni več pijem (se matram kolikor se le moremuser posted image ) in je malce boljše...

Kaj bomo še vse dale skozi??user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
20.2.2008 13:02:05   
sayuri
nell tole špikanje tudi mene napada. Jst se sploh ne morem zravnat, ko me enkrat zagrabi user posted image . Punce so mi svetovale Magnesol tabletke in v lekarni prav tako. Tko da sedaj to pijem. BOmo videli, če bo kaj bolje. Drugače bom pa kar prosila ginekologa za kaj drugega.

Zdajle je mene prešinilo tole glede bolniške. Piševka - sem se spomnila, da imam še vedno ta stari naslov napisan na zdravstveni kartici - vedno kadar dobim kakšen recept, bolniško...vse je vodeno pod stari naslov - kjer sem prej živela-pri starših user posted image . Sedaj sem 2 km stran. Uf...pismu, kaj lahko naredim? To mi morjo v služi tajnice na zzzs sporočit nov naslov al kako user posted image . Ker mene lahko komisija tam išče user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
20.2.2008 13:09:33   
Erin
ANANAS... (evo sem že raziskovalauser posted image )

Njegovih pravih zdravilnih učinkov se dolgo niso zavedali, vsebuje namreč veliko naravnih encimov predvsem bromelain, ki razgrajuje proteine in napenja kožo.
Tisto kar je skupno ananasu, mangu in papaji, je velika količina mineralov, karotina in askorbinske kisline. Vsi trije so odličen naravni vir antioksidantov.
  • Vitamin C je odločilen za kalogen, za rast in obnovo celic v tkivih, dlesnih, žilah, kosteh in zobeh. Pomaga absorbirati železo v telesu in dviga imuniteto. Kadilci in nosečnice bi ga morali redno uživati kot prehrambeni dodatek. Pomaga celiti rane in pri vnetju sečil, ščitil naj bi pred rakavimi obolenji in nastajanju krvnih strdkov, odpravljal bi naj skorbut in zniževal visok krvni tlak.
  • Viamina A sicer ni potrebno jemati vsakodnevno, če napori niso neobičajni. Nosečnice naj ga nebi jemale kot dodatek, saj se sam skladišči v telesu. Kdor živi zelo stresno in nezdravo pa je podvržen zmanjšani telesni odpornosti.
  • Karotin jača odpornost, ker poveča količino limfocitov T, ki napadajo povzročitelje okužb, zmanjša nevarnost srčne kapi in okužbe dihal, vzdržuje prožnost tkiv in organov, spodbuja rast, kosti, kožo, lase, zobe in dlesni. Ovira holesterol in lahko preprečuje nekatere vrste rakavih obolenj.

Vir: http://www.salinae-med.si/si/bio-amrita-0-75-6kom-v-paketu-i262.shtml 

< Sporočilo je popravil Erin -- 20.2.2008 13:12:50 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
20.2.2008 13:52:54   
erta

Kje v Jaršah Erta? Sem sicer iz Lj, a priseljenka, pa bi prosila za malo več informacij kako to najdem user posted image ! In še vprašanje, kaj nosite zraven tunike, hlače ali španarce in kje dobite le-te? Hvala.
Danes sem pa polna vprašanj, ne?!
Kdor ne vpraša, ne ve! user posted image

evo tukaj je naslov in zemljevid od trgovine Popek, če pa gledaš zemljevid vidiš tam kjer je Emporium, nasproti pa P (parkirišče) no točno tam sta med enim lokalom in zaro dva butika v katerih so te rasprodaje (Bershka trgovina, ne se ustrašit ker so v izložbi čist najstniška oblačila user posted image http://www.magistrat.si/index.php?option=com_content&task=view&id=211), če si bolj suhe postave si boš v teh tgovinah lahko kupila tudi hlače une z visokim pasom, ki so iz zelo udobnih in raztezljivih materialov, jaz sem se po nosečniške hlače odpravila v popek user posted image ,... glede kombiniranja pa takole, sama ne nosim kril tako da od nekdaj vse kombiniram s hlačami in tako bo tudi sedaj, sam da bom gledala da npr fine tunike bom imela oblečene s elegantnimi hlačami na rob in pd. , une mladostniške pa s kavbojkami, kar se tiče obutve, rada imam na elegantne hlače kake sandalčke s 4-5 cm petko, upam da jih bom v nosečnosti tudi lahko nosila, ko sem v jeansu pa kakšne soperge,... doma sem pa več ali manj v trenerki oz pajkicah (ki so btw v tej trgovini 2,5 eura user posted image ) ker pa so te tunike mal daljšega kroja, jih bom poleti komot lahko s temi pajkicami nosila, kot neko mini obleko user posted image
http://www.trgovinapopek.com/zemljevid.htm

< Sporočilo je popravil erta -- 20.2.2008 14:02:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 3213
20.2.2008 13:55:46   
Manika
Pozdravljene nove članiceuser posted image

gajka -nisi edina, ki ne mara solat. Samo ob izjemnem primeru jo jem. Regrada pa sploh ne, čeprav sumim, da je res zdrav, glede na to, kolikokrat sem to že slišalauser posted image
Mi pa paše paradižnik. Ga jem že cel teden. In en super sendvič sem si izmislila (popečen kruh -  domač, čisto malo majoneze, sir in gor paradižnjik - njami).

Glede lušt za hrano - Planica sladoled... Sem ga včeraj kar dve banjici kupila, za vsak slučaj...

Ananas je mene tudi presenetil. Meni paše vso to sočno sadje. Sploh ananas in jagode. In mislim, da ne more škoditi. Bolj zdravo je kot kak kruh ali čips...

ŽanNeža - kakšno vadbo imajo verjetno v fitnesu v Konjicah (Herkules). Mislim, da sem to slišala enkrat na radiu, smo ne me za besedo držat...

Maja t. - mene že slikice zanimajo. Sama grem tudi probat jutri obleko, čeprav mislim, da mi jo bo mami šivala... Je pa zanimivo, kako imajo nekateri problematično življenje, da drugim želijo slabo. Taki ne potrebujejo samo kreganja, čeprav si ga zaslužijo, ampak potrebujejo tudi pomoč in tolažbo. Tako da upam, da bo ta oseba to dojela in gledala življenje kdaj iz lepše strani. Maja, koliko bosta pa imela povabljenih? Saj si menda že nekje napisala, samo sem pozabila. Srečnica, da imaš barvo že določeno, jaz še kar omahujem... Ups, to je verjetno bolj za ZS.user posted image

Uživajte. Jaz grem zdaj domov in direktno na sončka. Morem posaditi vrtnice, da bo junija za poroko že kaj cvetelo. Imamo še celo parcelo v zemlji,ker smo komaj lani planirali in rihtali in nas je zima prehitela... In  zdaj počasi urejam.

Lep sončen dan in papa!

Nina

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
20.2.2008 14:14:56   
kaja02
pozdravlene punce!

mam eno vprašanje. Včeraj sem bila na kontroli, kjer mi je ginekologinja povedala da zelo nizko nosim in da imam malo manj plodovne vode, sem pa v 17. tednu. sem bila tako šokirana, da niti nisem vprašala kaj to pomeni, ona pa je mela zunaj polno čakalnico, zato sva opravili po hitrem postopku. naročila me je čez 3 tedne in poudarila da moram veliko pit. a ima katera podobne težave oz. ali sploh ve, kaj je mislila s tem povedat. Me kr mal skrbi, a to pomen, da je možnost predčasnega poroda. sem čisto na tleh, najraje bi kar poklicala še enkrat tja in vprašala.

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
20.2.2008 14:15:24   
košuta
Še jaz vam pošiljam sončne (in vetrovne) pozdrave!

Najprej pozdravljeni naši novi user posted image  - andrejaboris in erta. user posted image  naši!

pingo80 - Za dr. Strahovo so mnenja zelo različna; ene jo hvalijo, druge grajajo. Verjetno odvisno od uspešnosti njenega dneva. user posted image   Tudi jaz imam probleme zaspat, ko pridem z wc-ja ponoči. Še dobro, da je treba it samo 1× okrog petih. Na trebuhu mi enostavno že dolgo ne paše več ležat, tako da spim na bokih ali hrbtu. še dobro, da imava zelo široko posteljo in se lahko oba premetavava, kolikor hočeva. Sem pa opazila, da se skrčim kot polh, če leživa eden proti drugemu in ima moj dragi pokrčena kolena. Se bojim za svoj trebuh. user posted image

Erin - jaz grem pa zdajle prat regrat in ga bom (z jajčko in krompirjem) jedla za kosilo zraven makaronov. Mmmmmm! Sem ga (regrat) včeraj izkopala izpod listja...

Gajka - jaz druge zelene solate sploh ne jem, tudi motovilca ne, ker se mi zdi kosmat. user posted image  Edina izjema z zeleno solato je regrat in solata v mehiški restavraciji, če je hrana preveč pikantna. Ampak te pa nisem jedla že sto let...

Glede češenj - še ne bodo kmalu... user posted image  Sem se pa domislila, da bom letos shranjevala koščice in naredila bio-termoforček za našega user posted image . Če bo sploh kaj češenj...

Glede dopusta - midva bova verjeto šla za par dni za prvi maj. Pa ne kam daleč, važno, da sva skupaj in da spremeniva klimo. Pozneje pa si skoraj ne upam več.

No, pa LP!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
20.2.2008 14:34:46   
Zoja Miša
Erta, hvala za tako podroben opis in stilske nasvete! user posted image  Nekako se bom že znašla sedaj.

Erin tebi in vsem ostalim pa hvala za poduko o ananasu! Me veseli, da je zdrav in da ga lahko jem, ne bom pa pretiravala! user posted image

Sem pa ful vesela, ker me je moj pravkar poklical in povedal, da ima Baby centrov katalog za naju! Jupiiii, mi je ful lepo vse potem čekirati in ugotavljati kaj vse moram kupiti, čeprav me potem kar malo skrbijo stroški. A kaj hočemo!

Na morje pa bom jaz šla lepo julija ali že prej junija in bom dol kar kakšen mesec. Oz. kakšne 3 tedne pred porodom pridem domov, prej si bom pa dala duška! Končno zopet enkrat! Če bo le vse o.k., da bom to lahko naredila. user posted image

No, pa si naredite lep dan, jaz moram še malo delati! user posted image

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
20.2.2008 17:48:26   
mishel
Dober tek vsem, ki vam tekne regrat. Tudi jaz ga kar naprej jem
( mi ga ati nabirauser posted image ).

Glede otrdevanja trebuha pa sem klicala v gin. dispanzer, mislim da se je oglasla sestra in je rekla da če ni boleče misli da ni nič hudega. Upam, da je to res!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 3218
20.2.2008 17:51:07   
K_a_t_j_a
Punce tok ste napisale, da sploh ne vem kje naj začnem, Jaz sem v teh lepih dneh bolj na sončku in sem vas samo brala.
Maja T, ne oziraj se na anonimno (user posted image ), ti boš najlepša nevesta in pika.user posted image user posted image user posted image Kot sem že napisala je meni zelo všeč ta barvna kombinacija tvoje poročne obleke in še vedno stojim za tem. Eni pač nimajo kaj drugega bolj pametnega za delat.
No super, da je ananas tako zdrav, ker ga tudi jaz obožujem, pa ni važno ali je v kompotu ali svež. Po moje, če ga ješ normalno res nič ne more škodit.
Nell tudi mene tako zašpika, ko grem na malo potrebo na wc in upam, da ni kaj narobe.user posted image
Zoja Miša tudi jaz imam podobne probleme kot ti, nosečniške hlače so mi še prevelike, normalne me pa že tiščijo. Sem si pa kupila ene z nizkim pasom zdajle zaenkrat.
žanneža kolikor jaz vem v Konjicah nimamo nobene telovadbe za nosečke, žal. Sem pa šla na stran od fitnesa Herkul pa tudi nisem nič zasledila, da bi kaj imeli. Vem pa da imajo to telovadbo v Celju v ZD.
Sayuri super za povrnjen apetit!user posted image user posted image user posted image
Vse, ki ste imele NS in preglede, upam da pridete z lepimi rezultati na raport.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 3219
20.2.2008 18:33:40   
naty13
Čer!

Pri zobarju.... sej veste kako je. Ja je sexy tale naš zobar Erin. Mi je zobka umrtviču pa vse zrihtov, naslednji teden je pa še en na vrsti.

Tamavček bo pa še gor. Verjetno jutri pride. Je pa že mal naveličan vsega skupej. Mene pa križ boli. Sm ga mal nosila, itak ne more bit v zaporu 24ur na dan.

Zdej si naredim solatko, pa mal na kavča počit, pol pa vas pridem mal pogledat.

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
20.2.2008 18:57:20   
nyna84
Pozdravljene vse skupaj! Meni sploh ne uspe, da bi bolj pogosto kaj napisala na forum, in še kadar si vzamem čas, da preberem, kar ste se lepega pogovarjale, ugotovim, da bi rabila 2 uri časa. user posted image
Tudi meni se že malček pozna trebušček, zlasti zvečer. Zadnje čase pojem vse kar vidim, tako da me vsi že malo čudno gledajo, kam sploh pospravim toliko hrane. Ampak dokler se ne pozna na tehtnici, je že v redu. user posted image  Je pa zanimivo, da bi najbolj jedla zelenjavo in sadje, čeprav ponavadi tega pojem zelo malo. Včeraj sem si privoščila celo belo grozdje, pa ne bom niti komentirala, da me je to stalo dobre 4 evre. Halo!user posted image  Sicer pa tudi meni vlečejo kumarice, pa krompir, pa sladoled... V glavnem 24 ur na dan sem lačna.
No, jaz sem zdaj v 17. tednu in imam naslednji pregled 6.3. Po mojem bo vse ok, ker se tako tudi počutim. Včeraj sem se končno odločila in povedala šefici, kjer opravljam prakso, da sem noseča, pa ni blo panike. Je bla ful vesela zame.
Sem videla, da se boste nekatere letos poročile - tudi pri nas načrtujemo poroko in sicer za letošnji 26.4. Moram povedat, da kljub temu, da imamo samo še 2 meseca časa, da vse pripravimo, sploh še ne vem, kakšno obleko bi imela, ker niti tega na vem, koliko mi bo v tem času zrasel trebuh. Kolebam med tem, ali naj si kupim kako elegantno obleko (ni treba da je bela, ker itak že imam 3 leta staro hčerko), ali pa bi si sposodila poročno obleko za nosečnice.... nimam pojma, kaj bi bilo bolje in ceneje, glede na to da tudi poročne obleke za izposojo niso poceni. A ima katera kako pametno idejo?
Me zanima, koliko vas že čuti user posted image ? Meni se je en dan zdelo, da sem nekaj čutila, ampak potem nisem bila prepričana ali se je res premikal otročiček v meni, ali se mi le hrana pretaka po črevesju.user posted image  

No, sicer pa lep pozdrav vsem avgustovkam, pa upam, da bom lahko kmalu spet kaj napisala.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
20.2.2008 19:02:05   
Maja T.
Hallo so user posted image !

Končno doma. Danes pa je bil full krasen dan. Šla sva po nov avto in smo se fijakali okoli. Prvo z enimi starši, pa potem z drugimi, pa zalili smo ga, ko se to spodobi na Štajerskem (malo heca user posted image )...

Jaz imam tudi trd trebuh, sploh zvečer in če dosti hodim, nisem temu niti polagala toliko pozornosti, bom zdaj bolj pazila in  spremljala. Jaz tudi v bistvu ne vem, kako zgleda trdenje trebuha, ali prav krč čutiš ali kako? Julija jaz imam zelo podobno situacijo glede bušija kot ti.

Zoja Miša jaz tudi jem ananas, ker je zelo zdrav, sploh če ješ preveč maščob - jih raztaplja.

Bom dala v album poročno sliko, ker se zdaj ne morem obleči in dragega prositi naj me slika, saj razumete, vraže in te podobne zadevščine okrog poroke user posted image user posted image user posted image

Lana ti si kar privošči, jaz tudi tako rada jem, pa vse mi je tako dobro in mi diši user posted image

Aradej jaz sem tudi na bolniški, pa hodim okoli, sem se tako kot Erin zmenila, da se je potrebno sprehajati

anita goitan božansko kosilo, prave smo, da si take lušte s hrano delamo, joj spet sem lačna, grem zdaj skutico s sadjem jest user posted image

Kaja raje pokliči, če nisi ziher, se boš samo pomirila, si kar mislim, da te je iztirilo.

Punce nima smisla še kar koli komentirati glede anonimne, 1000 ljudi, 1000 okusov..., naj ji bo lepo, če jo to osrečuje...

Zelo mi je pa všeč, da smo res postale pravi tim, one big family user posted image user posted image user posted image

Lep večer in sladke sanje

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
20.2.2008 19:13:09   
Maja T.
iiiii še en mozolj, zgleda da vam bom kar sledila...user posted image

V tolažbo:
KAJ IMATA SKUPNEGA user posted image IN PUBERTETNIK: MOZOLJE IN  PODIVJANE HORMONE user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
20.2.2008 19:55:07   
mishel
No, tile mozoljčki ki vas težijo se meni na srečo pojavljajo ( v malem številu ) bolj po telesu, tako da je obraz še kar vredu. Je pa res da sem z njimi imela dovolj težav že v puberteti user posted image .

Še ena informacija glede otrdevanja trebuha. Ginekologinja mi je rekla naj jemljem magnesol tablete 3x1 in več počivat!!!!! Bila je res prijazna in mi povedala, da če bi slučajno šlo kaj narobe za enkrat še ne morejo nič pomagati, saj otrok še nima možnosti preživeti. Da pa naj preveč ne skrbim če niso prisotni hudi krči, bolečina ali kri.S tem vas nočem strašit, sam mislim da bom jaz vseeno raje začela malo več počivati, pa božati trebušček, ker tako mora biti vse vredu, a ne?!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
20.2.2008 20:06:03   
košuta
Tale primerjava s pubertetniki bo verjetno kar držala... Na hrvaški TV (2. program) gledam serijo McLeod`s Daughters že kar en lep čas. In danes se je v prometni nesreči ubila junakinja (Claire), ki igra glavno vlogo. Kar me je najbolj prizadelo, je bilo to, da je zapustila malo dete, ki nima pravega očeta, ravnokar se je nameravala poročit s tipom, ki ga je imela res rada, skupaj pa sta živela le nekaj dni. Junakinja je pričakovala svojo smrt ob rojstvu svoje hčere (ker je tako umrla tudi njena mati), ne pa tako "običajnega" vzroka v tako popolnem času. Jaz sem se kar razjokala in si govorila, da tega mi pa res niso mogli naredit. user posted image In sem se zamislila: tudi v resničnem svetu se smrt lahko zgodi tako hitro, nepričakovano. Pa smo tej osebi povedali, da jo ljubimo? Ker jutri morda ne bo več časa za to... Jaz sem se odločila, da svojemu dragemu danes povem, da je zame tisti pravi, nenadomestljivi dragulj, ki ga bom vedno nosila v srcu. Mogoče bo to storila tudi katera izmed vas.

No, sorry, če sem katero zamorila, ampak mi je nanizanka res dala misliti. In hormoni delajo še zdajle... LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.