sayuri
|
Jutro Tole pogovarjanje o hrani je zdaj tud meni všeč . Zjutraj sem preiskala skoraj vse trgovine pri nas,(no, saj mamo sam 3) ker sem si zapičila francoske rogljičke v glavo . Pa nikjer niso bili še pečeni . Potem sem pa dva še tooooplaaa dobila . In sta oba morala takoj v želodec . Joj, kako je luštno jest . Včeraj sem bila malo na klopci našem vrtu in ker je bilo tko toplo, sem bila samo v jopici, pa je soseda takoj prišla v izvidnico in se zapičila v moj trebušček . Sedaj smo nosili bunde in je bilo vse zakrito. Dnevi bojo toplejši in naši trebuščki bojo pokukali na plano. Sploh ni vedela, da sem noseča in je potem kar klepetala in klepetala... PA danes sem izvedela še za dve punci iz bližine, da sta noseči i imata tudi poleti rok . Uuu, to bo dojenčkov . naty13 nič hudega, če bo mali do maja doma. Si bo vsaj opomogel in nabral novih moči. Saj veš, kako je v vrtcu. En dva tri lahko spet kaj pobere, sploh če je manj odporen in bolj občutljiv. JAz moram sicer prav potrkat, da je naš čmrlj res zelo zelo odporen in da zboli 2x letno za bronhitisom (to ni iz vrtca ), to je pa tudi vse. Imam pa jaz zdaj ta malega kar v vrtcu in tako bo tudi ostalo. RAd hodi tja, tam ima prijatelje, skoz se nekaj dogaja, veliko se nauči, krasno se imajo....doma bi bil pa sam in bi se dolgočasil. MajaT vedno se bo kdo našel, ki bo znal vrtet jezik ANONIMNO, v resnici ga ni pa tolk v kikli ali hlačah, da bi povedal, kdo je. NA take se jaz dobesedno poserejem, pa še razmažem. Potem pa še pohodim. Erin upravičeno si se razjezila. Jst bi tud včeraj cel kažin naredila, če bi videla sporočilo. Eni nimajo drugega dela, kot vohunit za drugimi in opletat z jezikom. mishel evo mene s trdim trebuhom. Sem omenila to ginekologu prejšnji teden in me je opozoril, naj bom pozorna, kako pogosto se to zgodi. Tako, kot je rekla Erin - gre že za prve popadke in če se to pojavlja redno v intervalih, se je treba it pokazat. Meni se zgodi 2-3x dnevno. Me pa tole štihanje orng spodreže. Koliko Magnesola lahko spijem? 2-3 tabletke? Včeraj sem komaj iz wcja vstala in potem vsa skrivljena komaj do kavča prišla. In potem se moja misija boljšega počutja konča . Še dobro, da je tisti Ameriški Supermodel po TV, da lahko gledam Pa porodi na Zone reallity. A še katera gleda? tejkaz si prišla do hrane? JA, tole je zoprno, če si lačen, pri hiši nič, trgovine zaprte.... Jaz imam pod sabo pekarno, sadje in zelenjavo, ki se že ob pol 6 odpre - če bo kdaj sila lana777 ne sekiraj se glede kg. Vsaka je individum zase O mozoljih sem tud jst včeraj tko samozavestno pisala,...evo, danes zjutraj se mi je prikazal na veki . Še v živčjenju nisem imela tam mozolja Punce, naredite si lep dan
|