|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
19.2.2008 21:16:42   
naty13
Erin si pa kar fajn popuser posted image . Vsaka ima svoj okus. Maja T. ne oziraj se na te besede. Boš vidla da boš lepa nevesta. Itak pa je vsaka zase najlepša in na tisti dan itak vsaka žari od sreče. Maja pa hitro kakšno slikco gor, da vidimo kako zelo boš lepa.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
19.2.2008 21:19:05   
žanneža
Evo, moja sončka že spita, jaz pa sem našla nekaj časa zase.

Odette- Otrokoma sem povedala veselo novico v 13 tednu nosečnosti. Ko sem prišla iz nuhalne prepričana, da je z mojim otročkom vse ok, sem jima pokazala slikice. Bila sta tako presenečena, da sta me z odprtimi usti poslušala. Neža je imela solzne oči. Namreč že zelo dolgo sta sanjala o dojenčku, Žan pa je celo pisal božičku da bi mami dobila dojenčka. Res je, da sta nestrpna (kje je šele avgust), ampak sem jima lepo razložila, da mora dojenček dovolj dolgo rasti v mojem trebuščku preden se rodi, da bo zdrav. Dovolj sta stara, da razumeta (9 in 6,5 let).

Barbarinha-Čestitam za opravljeno nuhalno. user posted image Glede mozoljev pa naj te potolažim, da sem videti tudi jaz kot kakšna najstnica. Pilingi, maske, toniki, posebne kreme, ampak nič prav ne pomaga.

buruolan- Moj šef je novico kar dobro sprejel. Res pa je, da sem ga predhodno pripravila na to. Glede na to, da imam že dva otroka, sploh ni pričakoval da bom še kdaj imela kakšnega. Malo ga skrbi kako bo v moji odsotnosti, pa sem ga hitro potolažila, da bom pomagala z delom od doma. To prakticiram že sedaj.

Ali mogoče katera ve ali je na področju Zreč oz.Slovenskih konjic organizirana kakšna telovadba za nosečnice ali kaj podobnega?

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
19.2.2008 21:52:36   
Vilika
Hu, hu!

Najprej sporočam kilogramčke - smo že na +2 (skupno).
Zaprtost se je malenkost zmanjšala, sem namočila slive - hvala MajaT.

V službi tudi jaz še nisem povedala, mi je to zdaj najhujša stvar ki me čaka. Zaposlena sem za določen čas, to je do konca aprila... In sedaj si seveda želim da mi podaljšajo pogodbo kljub nosečnosti... Bomo videli, saj tudi če me ne bojo, ne bo krize, sam fajn je da te čaka služba po porodniški, ne pa da jo moraš spet iskat. Pa še dobro se počutim kjer sem.
Problem pa je ker sem ravno novo šefico dobila in je še ne poznam dobro... Bo že!

Aja! Ampak tale Anonimka je pa res totalno UBOGA (beri zafrustrirana). Punce a se vam nč ne smili? Dejmo jo malo potolažit. Grozno mora biti če si tako osamljen in nimaš na nikogar se obrnit, potem pa na napačnem koncu pozornost iščeš. BOGICA BOGICA.

Hej punce, uzivajte kar se da!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
19.2.2008 21:54:43   
mishel
ZDRAAAVOOOO PUNCEEEEE!!!!!!!

Končno se vam lahko spet oglasim. Sicer sem vas ves čas brala, vendar nisem mogla nič napisati, ker nama je nagajal internetuser posted image . No, zdaj je to urejeno. Vidim da že vsem pridno raste trebušček-tudi meni!!!!!!!!! Pa regrad bi cele dni jedla, čeprav še nisem prebolela toxoplazmoze. Me pa nekaj zanima, pa bom kar odebljeno napisala, da ne bote spregledaleuser posted image user posted image user posted image ! a TUDI KATERI OD VAS VSAKE TOLIKO OTRDI TREBUH - BREZ BOLEČIN? Upam da ni nič narobe. Počutim se čisto vredu. Aja, pa še to. Končno mi je uspelo oddati diplomo, tako da zdaj čakam le še na zagovor.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
19.2.2008 22:24:27   
astrea
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

lakota je grooozna stvar, a katera ve katera jed je takšna da jo lahko v službi ješ in si pol dooolgo sit? Če ne jem, me pa glava začne bolet.

Matejchi

jaz si v službo nesem jogurt, jabolka, kivi, pa krekerje imam na zalogi. Spijem še eno belo kavo in zdržim do kosila. Seveda pa zjutraj za zajtrk pojem vsaj dva kosa kruha (s pršutomuser posted image  - ta teden, kaj bo naslednji še ne vemuser posted image ). Banane so mi zasmrdele na začetku in zdaj jih ne upam pojesti. Ko mi pa nič od naštetega ne paše, si privoščim rogljiček user posted image .

Sem pa na +1,5 kg (skupno) - Erin to bo pa podatek zateuser posted image .

Punce lepo se imejte in božajte trebuščke.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
19.2.2008 22:28:17   
Erin
mishel  - meni nič ne otrdeva ali pa samo ne opazimuser posted image sem pa ravno zadnje dni slišala ali brala (saj več ne vem kajuser posted image ) da to -če seveda ne boli in se ne pojavlja v rednih intervalih vsaj pol ure, pomeni da se telo pripravlja oz vadi za popadke ki bodo sledili čez mesece.
Samo ne me 100% vzet..naj še katera pove če kaj ve od tega, še boljše pa, pokliči svojo gin in jo vprašaj, ona bo najbolje vedela pa še čakat ti ne bo treba v čakalnici eno uro da prideš do njeuser posted image

Poglej si to stran:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=999391

< Sporočilo je popravil Erin -- 19.2.2008 22:30:40 >

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
20.2.2008 7:20:52   
naty13
Jutro!

Dons spet jest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuham po dolgem času.

Glede otrdevanja trebuha. Jaz mam na cajte bolj mehkega na cajte pa trdega. To sem imela že v prvi user posted image  in mislim da ni nič narobe. Odvisno je tudi od lege otroka. Lahko ti pritiska direkt na trebuh in je zato trd. Sem imela velikokrat eno stran trebuha večjo in bolj trdo - otrok, drugo stran pa manjšo in mehkejšo. Ja otrok se je zbasal na eno stran.

Dons me čaka še zobar. Me je kar mal strah. Brrrrrrrr brrrrrrr brrrrrrrrr, jojjjj mi to dela skomine, pol se pa po stolu prestavljam. user posted image user posted image user posted image

Upam, da dočakam danes prihod našga lumpa domov. Je včeraj dohtarca zatežila da mu ne dajeva prov vpihov doma. No, pol je bla pa tih, ko sem mogla sama pokazat kako mu dajeva. Če se mu ponavlja, ne morva bit kar midva kriva. Je pa baje vrtec, tako da do prvega maja odpade. user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo pač zelo malo počitka v teh dveh mesecih. Pa še za izpit se bo treba učit. user posted image user posted image  Pa drugi najtežji je, pa sem ga za konec šparala. user posted image user posted image user posted image user posted image  
Dost jamranja za zjutraj.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
20.2.2008 7:28:28   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: mishel

a TUDI KATERI OD VAS VSAKE TOLIKO OTRDI TREBUH - BREZ BOLEČIN? Upam da ni nič narobe. Počutim se čisto vredu. Aja, pa še to. Končno mi je uspelo oddati diplomo, tako da zdaj čakam le še na zagovor.

Tle pa lahko jaz pritrdilno odgovorim. Včerajšnji dan je bil grozen kar se tega tiče. Sva bili z Evo zunaj na sprehodu. Non stop mi je trebuh otrdeval. Sem se že tudi jaz spraševala če je to normalno tako zgodaj. Pri Evi mi je začel otrdevati ko so se začele brcike. Sem poklicala G in je rekla da je kar normalno če sem se preveč naprezala. Res je da sva veliko prehodili. Je rekla naj pač malo pazim in da bo vse ok.
Pa čestitke za diplomo. Zdaj si že skoraj dipl.

Eva v vrtcu, Gregor skoraj v službi, jaz pa delam popoldan in ne morem več spat. Čakam da se ob osmih odpre trgovina. Nimamo ne kruha ne mleka ne nič. Jaz pa lačna.

Jaz ponavadi jem zjutraj, do kosila pojem kakšno jabolko, kosilo in potem zvečer nekaj malega. In obvezno šalco mleka.

Vilika, jaz sem tudi za določen čas vendar jaz do decembra. Me je bilo strah da mi ne bo hotel podaljšati vendar mi je že obljubil da mi bo. Tudi tebi bodo. Držim pesti.

Buruolan, moj šef je tudi dobro sprejel. Me kdaj še malo heca. Sem full vesela da je tako.

Barbarinha, čestitke za dobro opravljeno NS. In se pridružujem klubu mozoljavih nosečk :)

Še pol ure user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
20.2.2008 7:41:09   
lana777
Jutro, jutrouser posted image ,

vidim, da ste se včeraj malo razburjale
in skup držale, tako je pravuser posted image user posted image user posted image

Naty13 - držimuser posted image user posted image user posted image za obisk pri zobarju,
te namreč popolnoma razumemuser posted image

Glede hrane ... jst sm takoooooo požrešna
in Erin kar ne upam sporočit pridelanih kg ...
Res, da mi je prej skor kak manjkal,
ampak bom zdej očitno NADOKNADILA.
No, sicer pa še počkam na 22. v mesecu in poročam ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
20.2.2008 8:52:29   
Zoja Miša
Jutro!

Vidim, da ste imele včeraj burno popoldne!
Maja T. veš kaj, sploh se ne zmeni za takšne opazke. Jaz še vedno mislim, da boš blestela, itak pa je tvoja poroka! In pokaži nam že to obleko, ker sedaj jo pa res moramo videti! Poroka je tvoja in sploh nihče ti je ne more pokvariti!user posted image Anonimna, srem te bodi!user posted image
Erin, si prav naredila, a si se razjezila. Tega pa res ne potrebujemo sedaj! user posted image user posted image user posted image

Naty13 hvala za kavico, sem jo danes pa čisto zares spila in mi je še pasala. Po 2 mesecih je to prva kava. Pa ne bom pretiravala sedaj, saj ni preveč zdrava, ne?

Drugače pa me samo zanima, a katera ve, ali ananasa res v nosečnosti ne bi smele jesti? Sem nekje slišala.user posted image  Jaz pa ga imam doma, pa se mi ga tako lušta!
Regrad obožujem! Jagode hrustam, kot za stavo!

Pa še ta dobra novica, danes si grem k prijateljici dat naredit hlače! Sem obupala nad nosečniškimi, ker trebuha še nimam, pa vso tisto blago spredaj nimam kam dati! Svojih starih niti pod razno ne spravim nase. V službo ne morem v trenerki, na žalost. user posted image Po trgovinah se mi ne da hoditi, ker me to ful utrudi! Tako, pa bodo narejene, samo zame. Jupiiii!!!

Pa še nekaj sem hotela vprašati, pa sem pozabila. user posted image  Tudi pozabljivost je pogosta v nosečnosti.

In ja jutri je polna luna in mrk obenem in device bomo menda še posebaj tečne!user posted image  
Pazite nase in na svoje bušije!
Lep dan,
ZM

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
20.2.2008 9:12:47   
sayuri
Jutro user posted image  Tole pogovarjanje o hrani je zdaj tud meni všeč user posted image . Zjutraj sem preiskala skoraj vse trgovine pri nas,(no, saj mamo sam 3)user posted image  ker sem si zapičila francoske rogljičke v glavo user posted image . Pa nikjer niso bili še pečeni user posted image . Potem sem pa dva še tooooplaaa dobila user posted image . In sta oba morala takoj v želodec user posted image . Joj, kako je luštno jest user posted image .
Včeraj sem bila malo na klopci  našem vrtu in ker je bilo tko toplo, sem bila samo v jopici, pa je soseda takoj prišla v izvidnico user posted image  in se zapičila v moj trebušček user posted image . Sedaj smo nosili bunde in je bilo vse zakrito. Dnevi bojo toplejši in naši trebuščki bojo pokukali na plano. user posted image  Sploh ni vedela, da sem noseča in je potem kar klepetala in klepetala...user posted image  PA danes sem izvedela še za dve punci iz bližine, da sta noseči i imata tudi poleti  rokuser posted image . Uuu, to bo dojenčkov user posted image .
naty13 nič hudega, če bo mali do maja doma. Si bo vsaj opomogel in nabral novih moči. Saj veš, kako je v vrtcu. En dva tri lahko spet kaj pobere, sploh če je manj odporen in bolj občutljiv. JAz moram sicer prav potrkat, da je naš čmrlj res zelo zelo odporen in da zboli 2x letno za bronhitisom (to ni iz vrtcauser posted image ), to je pa tudi vse. user posted image  Imam pa jaz zdaj ta malega kar v vrtcu in tako bo tudi ostalo. RAd hodi tja, tam ima prijatelje, skoz se nekaj dogaja, veliko se nauči, krasno se imajo....doma bi bil pa sam in bi se dolgočasil.
MajaT vedno se bo kdo našel, ki bo znal vrtet jezik ANONIMNO, v resnici ga ni pa tolk v kikli ali hlačah, da bi povedal, kdo je. NA take se jaz dobesedno poserejem, pa še razmažem. Potem pa še pohodim.
Erin upravičeno si se razjezila. Jst bi tud včeraj cel kažin naredila, če bi videla sporočilo. Eni nimajo drugega dela, kot vohunit za drugimi in opletat z jezikom.
mishel evo mene s trdim trebuhom. Sem omenila to ginekologu prejšnji teden in me je opozoril, naj bom pozorna, kako pogosto se to zgodi. Tako, kot je rekla Erin - gre že za prve popadke in če se to pojavlja redno v intervalih, se je treba it pokazat. Meni se zgodi 2-3x dnevno.

Me pa tole štihanje orng spodreže.user posted image Koliko Magnesola lahko spijem? 2-3 tabletke? Včeraj sem komaj iz wcja vstala in potem vsa skrivljena komaj do kavča prišla. user posted image  In potem se moja misija boljšega počutja konča user posted image . Še dobro, da je tisti Ameriški Supermodel po TV, da lahko gledam user posted image  Pa porodi na Zone reallity. A še katera gleda?
tejkaz si prišla do hrane? JA, tole je zoprno, če si lačen, pri hiši nič, trgovine zaprte.... Jaz imam pod sabo pekarno, sadje in zelenjavo, ki se že ob pol 6 odpre - če bo kdaj sila user posted image
lana777 ne sekiraj se glede kg. Vsaka user posted image  je individum zase user posted image

O mozoljih sem tud jst včeraj tko  samozavestno pisala,...evo, danes zjutraj se mi je prikazal na veki user posted image . Še v živčjenju nisem imela tam mozolja user posted image  user posted image user posted image

Punce, naredite si lep dan user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
20.2.2008 9:17:51   
Julija08
Jutro punce user posted image

ja vidim, da se vedno najde kakšna pametna, ki hoče nekaj provocirati...ampak mi se ne damo.
Maja to bo najlepši dan v življenju in naredi si ga takega kot ti želiš, ne oziraj se na neumne in neumestne pripombe in razne nasvete. user posted image

Zoja Miša kje si pa slišala to za ananas. user posted image user posted image  Meni je ena od stvari, katere mi najbolj pašejo ravno ananas (v konzervi). Do sedaj sem pojedla vsak teden vsaj dve taveliki konzervi. Upam, da ni resuser posted image user posted image user posted image  ker jaz ga obožujem.

Ne vem pa kaj mislite s tem otrdevanjem. user posted image  Jaz imam pa ful velikokrat tak napihnjen trebuh, občutek je tak kot bi bila ful sita, čeprav nisem nič jedla. Me kar tišči v trebuhu, ponavadi je to zvečer. A to je to? Glede na to, da je to moja prva nosečnost s tem še nimam nekih izkušenj.user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
20.2.2008 9:30:15   
sayuri
ZojaMiša , za ananas jst tud še nisem nič slišala user posted image  Hm, kaj pa vem. Če malo pomislim, so ga nam odsvetovali v postopku OBMP. Drugače pa res ne vem. Bo Erin kje kaj zbrskala user posted image .

Julija pri otrdevanju trebuha postane trebuh res čisto trd-kot kamen. In eno takšno napetost čutiš. Ponavadi se tole otrdevanje začne po 20. tednu. Pri nekaterih prej.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
20.2.2008 9:51:17   
nell
Dobro jutro punce!

Mi je všeč ko takole skupaj potegnemo...res je bla neumestna pripomba in Erin si se povsem upravičeno razburila, čeprav saj veš...včasih se takšnih nič ne prime.

Joj punce ves čas berem glede ostrdevanja trebuha...meni se to ne pojavlja, ampak zadnje dneve opažam, da kadar grem na wc, me potem tako zelo boli na levem koncu (kot bi bil jajčnik), da komaj pridem nazaj do postle. Pa tud ne vem kaj je to? user posted image user posted image user posted image Ima še katera takšne izkušnje?user posted image Sem malo razmišljala, da mogoče premalo pijem...bom zdaj poskušala bolj.

Žanneža - jaz za Slov.konjice in Zreče ne vem, če je organizirana kakšna telovadba za nosečke, bi blo pa krasno. Tko da če ima katera kakšen info, se priporočamo. Vem pa za Celje in sem se odločila, da ko pridem iz bolniške, bom šla na tole telovadbo. Mi je prijateljica pravila, da je baje prav zabavno in sproščujoče. Je rekla, da se takrat temu druženju ne bi za nič odpovedala. torej gremo še mi pogledat. Blo bi pa sigurno fajn, če bi blo še kje bližje.

Bodite v sončku punce

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
20.2.2008 10:05:33   
tejkaz
Sem prišla do hrane, ja. Sem pojedla dva kornspitza in notri sirček zdajle pa jabolko jem :)
Za ananas pa tudi jaz nisem slišala. Imam eno konzervo kompota v hladilniku pa se mi ga še ni dovolj zluštalo.
Danes ima pa moja zlata mami rojstni dan user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
20.2.2008 10:16:06   
aradej
Vidim da ste kar pridne za čvekat.Vsakič ko odprem stran je veliko novega.
Danes čakam na izvide od kri da mi povejo kaj je z mojo tokso. Ne vem če sem jo prebolela ali sem jo dobila sedaj.Za novo leto sem se pregrešila pa sem jedla tatarca.

Men tut maše ananas pa sladoled pa še kakšna pikantna stvar.Dobr da mam starše blizu da mi mami občasno skuha kak priboljšek pa še na Diano popazi da lahko malo počivam.
Sem tudi na bolniški in me je kar malo strah da ne bi prišla kontrola.A je katera mogoče imela kdaj kontrolo ko ste bile noseče?Velikrat sem pri svojih starših pa me malo skrbi?

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
20.2.2008 10:16:15   
lana777
No, pa mi ve povejte, če je to  normlanouser posted image

sodelavka za malico poje en ogromen rogljič z marmelado (je res ogromen,
ni iz listnatega testa),
jaz pa DVA - enega z marmelado in enega z orehiuser posted image

Pa veste kaj - še kr sm lačnauser posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
20.2.2008 10:19:22   
aradej

kako lahko prilepim slikico

< Sporočilo je popravil aradej -- 20.2.2008 10:24:08 >

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
20.2.2008 10:33:02   
Zoja Miša
Aradej, ja prava princeska!

Hvala vsem glede ananasa! Hvala bogu, da še nobene ni slišala, ker potam ga bom jedla danes, že komaj čakam. Če pa katera kaj najde, super! A ja, pa za korenček sem tudi nekaj takega slišala, čeprav ne vem zakaj ga naj ne bi jedle! user posted image
Meni ne otrdeva trebuh. V bistvu čakam, da bo kaj kipnil! Komaj čakam!!! user posted image

Glede bolniške Aradej, pa je po mojem odvisno od službe. Pri meni se to sigurno ne bi naredilo, sploh pa ker bolniško koristim res takrat ko sem še napol hin! Glede na stanje, pa mislim, da sploh ne bi smeli komplicirati!
Kdaj pa, če ne zdej, ko skrbiš za dva, jo boš koristila!?

Lana777 nič ni čudno, vem kako je! Tudi jaz sedaj pojem hrane, kot je v življenju po mojem še nisem! A telo že ve kaj rabi. Čeprav verjetno kdaj pretirava. Telo misli, ne me!user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
20.2.2008 10:37:11   
aradej
sem že dobila podaljšanje od komisije

kako si pa vidla slikico men je ni pokazal

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
20.2.2008 11:13:06   
mishel
Najprej hvala za vse odgovore. Ste me kar mal pomirile, bom pa vseeno poklicala ginekologinjo, da mi pove, če se moram pridit pokazat.

ARADEJ tudi jaz ne znam prilepiti slikce, tako da upam, da ti bo katera napisala kako in kaj, kontrol pa se sama sreča ne bojim ker sem brez službeuser posted image , tako da ti glede tega res ne znam svetovati.

LANA 777 tudi meni se zdi, da nikoli nisem sita. Čeprav se ne počutim dobro če se preveč najem, moram čez pol ure vseeno zopet nekaj pojesti user posted image .

SAYURI hvala za informacije. Bom najprej opazovala kdaj se to pojavi. Sem pa vesela zate, ko vidim da ti končno diši hranauser posted image user posted image user posted image . Mene so najprej skrbeli izgubljeni kilogrami, zdaj pa se mi zdi, da bom mogla kmalu pazit na dobljeneuser posted image .

TEJKAZ ti si pa pridna - glede hrane mislim. Jaz si skor napisat ne upam kaj vse pojem, pa to na pol ure. Je pa res, da jem bolj majhne količine. Pa čokolada mi je nazaj zadišala, ki je prve tri mesece vidit nisem smela.

NATY 13 upam da se vam bodo končno končale te zdravstvene težave, da boste lahko skupaj uživali na sončku.

ERIN hvala za te informacije. Mislim, da bom šla kar poklicati ginekologinjo, da me še ona malo pomiri.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
20.2.2008 11:18:51   
astrea
Dobro jutro!

A se še katera ne more zbuditi in priti k sebi že celo dopoldneuser posted image . Sploh se ne morem zbudit. Kdaj se bom dovolj naspala, če grem spat ob 20h???

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
20.2.2008 11:36:40   
erta
Dobar dan punce, kako smo danes user posted image najprej vsem hvala za dobrodošlico in pa za besede podpore res ste krasne user posted image user posted image
no jaz sem že nazaj iz mesta sem imela finančne opravke (beri plačanje položnic user posted image ) in sedaj jedem sirov burek, mislim da je to moj 100. v teh treh mesecih user posted image kar naprej bi jedla burek, pa prej mi sploh ni bil všeč, morem pa tudi priznati da kar se tiče hrane sedaj jem tisto kar prej nisem, npr belo grozdje, ananas in pd. sicer pa nimam neke potrebe  po kislem vsaj za enkrat še ne, sam pri meni je čudno to da jaz sploh nimam tistga "lepega" občutka lakote, ampak se mi začnejo nekakšne bolečine v trebuhu in potem vzamem kaj za jest in vidim da je to to user posted image , pa tudi nimam ne vem koliko velikega apetita oz. količinsko ne pojem veliko , meso tudi meni ne diši ampak samo dokler se kuha, ko je že na mizi pa lahko jem user posted image toliko o hrani
včeri sem bila mal v šopingu (sam da ne bi mislila na jutrišnji izvid) in informacija za vse iz Ljubljane v jaršah se dobijo ful dobre tunike take za nas nosečnice in sicer v nekih trgovinah nasproti emprijuma, v isti liniji kot je zara trgovina, in ker je to lanskoletna roba (pa nič manj moderna) so cene full ugodne cca 5 evrov, jaz sem si jih kar 6 kupila user posted image ker se res splača,... v zari pa imajo oblačila za nosečnice ampak vsega skupaj ne vem  če je 10 različnih artiklov cena za vse je enotna in previsoka, boljš da greste v popek ker imajo tudi rasprodajo pa zelo prijazne prodajalke, ampak se najdejo hlače že od 33 eur user posted image
Erin prosim te lepo da pri mojih podatkih popraviš da je to moja prva nosečnost in ne druga user posted image sej bi rada vidla da že imam eno pikico doma, ampak ni , hvala in ne mi zameriti če težim
no sedaj si pa grem skuhat kavo, jee ta teden sem jo začela spet piti, sam dokler se kuha mi še vedno ne diši, a kaj ko ni nobenga doma da bi mi jo skuhal user posted image
en lep pozdrav najboljšim puncam na RR user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
20.2.2008 11:42:29   
erta
IZVIRNO SPOROČILO: astrea

Dobro jutro!

A se še katera ne more zbuditi in priti k sebi že celo dopoldneuser posted image . Sploh se ne morem zbudit. Kdaj se bom dovolj naspala, če grem spat ob 20h???

Jaz sem imela take probleme, ki so se pred cca 10 dnevi ponehali, ne boš verjela ampak sem cele dneve prespala, če sem se zbudila ob 12h, sem za urco max dve bila pokonci in sem spet ležala in spala in tako cel dan user posted image no sedaj pa se zbudim najkasneje ob 10h in sem takoj sveža in polna energije , mislim da se bo to tudi pri tebi uredilo, ne se sekirati, a ne punce user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
20.2.2008 11:48:18   
anita goitan
živjo punce, evo jaz sem danes popoldanska, sem bla pa prejšnji teden doma-angina. sedaj sem ravnokar pojedla polno skledo motovilca s česnom in jajčkom, pečen krompir in zraven sem si repo naredila-sita semuser posted image , sam že vem da popoldan bom kmal spet lačna, ojej.
Pa še to, prejšnji teden ko sem na pregledu imela visok pritisk..sedaj si ga redno kontroliram in je bpo 120/70, in tam okrog, sem prou vsela,
ok lepo se mejte, dan bo karsen, čakam pa na vikend greva na komno in mal po hribih, juhejj

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.