|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
19.2.2008 9:45:37   
Manika
Vidim, da sem ena redkih, ki se jim je koža polepšala:) Imam na obrazu kožo kot dojenček, čeprav sem imela prej same težave z nekimi lišaji in podobnim.

Barbarinha - jaz sem ob 17h končala z NS,  tako da verjetno nisi mene videla. Sem bila pa navdušena, kot sem že včeraj napisala... A ti že hodiš v materinsko šolo? Ko sem bila z Majo noseča sem šla tam nekje v 7. mesecu. Še to je bilo samo 2x. Poročaj, kako je s tem.

Lep dan

Nina

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
19.2.2008 10:34:23   
nell
Pozdravček še od mene punce!

Jaz si že od jutra nabiram energijo na balkonu, kjer sedim oblečena v bundo in se nastavljam sončku. Sam zdej bom pa počas nehala, me že zebe user posted image user posted image user posted image .

Žanneža - Če me bodo po končani porodniški v vrtcu še hotli, se res lahko zgodi, da bo tvoj malček pri meni.
Glede spanja je pa pri meni tako, da zdaj vedno manj prakticiram spanje na trebuhu, ker mi pač buši malo nagaj, spim pa tko kot ti na enem ali drugem boku, s tem da se orng podložim s povštri, hrbtenico in noge, tko da nekak pol tud ostanem na boku, čeprav se mi zdi, da se še zmer hočem prekucnit na trebuhuser posted image user posted image . Kaj šele bo, čez nekaj mescev?

Barbarinha  - user posted image user posted image user posted image za lepe rezultate NS. Ampak avgustovski malčki so pa zgleda res v večini bolj sramežljivi user posted image .

user posted image user posted image user posted image pa tud tistim, ki imajo preglede danes.

Naty13 - držimo pesti, da jutri tvoj malček čisto zares pride domov in da tam tudi ostane.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri - je pa res že čas, da so se tud tebi začele skomine po hrani pojavljat. In user posted image user posted image user posted image user posted image za konec bruhanja in slabosti.
Tebi in Maniki pa kr zavidam lepo kožo, jaz osebno mam tud polno mozoljev po obrazu, kot kakšna pubertetnica... Sem enkrat (ko mi je blo nenormalno slabo) rekla mojemu user posted image , da on ne ve, kaj vse mormo dat nosečke skos, češ slabost, mozolje, bolečine v križu, tečne hormone... pa mi je rekle, da sej tud on mora dat kej skos, če ne druga, ma občutek, da spet hodi z eno najstnico - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem v trenutku nehala s pritoževanjem user posted image user posted image

Odette - tud midva pravzaprav ne planirava morja, vsaj resno ne, čeprav se ga obema lušta. Če bova že šla, bova mogoče šla v kakšne toplice ali pa že kar junija, ampak kje blizu...mogoče za kake tri dni na Hrvaško, če bom mojga prepričala. js bi šla mal na Kamenjak spet pogledat. Pustimo se presenetit, do tja je še dolga pot. Kam slje v tujino pa sigurno ne...sej me tud na kako letalo ne bi več spustliuser posted image user posted image user posted image .

Evo pa je tud men uspelo napisat en konkreten roman.

Bodite v sončku

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
19.2.2008 10:40:12   
Mia007
Punce user posted image user posted image user posted image  se gremo eno zadevco.

POVEJTE MI KOLIKO STE BILE STARE KO STE ZANOSILE IN KATERI MESEC, pa vam povem kakšen spol otroka naj bi rodile. 

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
19.2.2008 10:58:23   
Zoja Miša
Mia007, takoj sem za!
Stara sem in sem bila 31 let. Zanosila v decembru. Zadnja M v novembru.

No, pa mi povej, kako in kaj je z tem! Sem firbec! user posted image

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
19.2.2008 11:01:33   
gajka
Živjo, moje drage souser posted image !

Najprej čestitke za vse uspešno opravljene preglede in lepe rezultate! user posted image  Pa seveda držim pesti še za zadnje preglede NS! user posted image

Jaz pa sem danes kar doma ostala. Sem vzela malo dopusta, ker imam še lanskega za porabit, pa malo zatišja je v službi. Je prav pasalo spat, sem se celo do 8h uspela po postelji prekladat, sicer pa vstajam ob 5:10. Čisti užitek! user posted image

buruloan - jaz sem v službi povedala kakšna 2 tedna nazaj. Smo ultra majhen kolektiv in mislim, da je šef čisto pozabil, da bi jaz utegnila kdaj zanosit... Je očitno to bolj pričakoval od sodelavke, da bo spet zanosila po SS konec leta, name pa čisto pozabil... Je bila tudi precej posrečena situacija. Ko sem najprej namignila o moji nosečnosti, so me čisto zignorirali. user posted image  Pol sem pa čez nekaj minut še enkrat ponovila, če me slučajno ni kdo slišal... Pa je šef takoj začel, ja, ja, da je že prvič slišal, na hitro čestital in vprašal, če mi malo plačo dvigne, da bom imela višje povprečje za porodniško... Ampak mislim, da še takrat ni čisto dojel. Me je čez nekaj dni vprašal, kako dolgo bom še delala, pa sem mu lepo rekla, da samo do konca junija. Pa še to dvomim, da je popolnoma doumel. Mogoče mu počasi prihaja... user posted image  

Jaz še vedno prakticiram spanje na trebuhu, čeprav zadnje dni z rahlo modifikacijo. Se mi zdi, da me je v zadnjem tednu ''razpihnilo'' in ne morem več spati direktno na trebuhu. Spanje na boku me ubija in zaenkrat rešujem problem tako, da sicer spim na trebuhu, vendar si pod en kolk dam povšter, tako dobim dejansko neko mešanico spanja na trebuhu in boku, pod bušijem pa je dovolj prostora in ne pritiskam nanj.

No, ko je že ravno govora o trebuščkih. Zadnje dni razmišljam in mi ni čisto jasno... user posted image  Npr. pri 16t se maternica razteza nekje med sramno kostjo in polovico poti do popoka. Vse lepo in prav, tudi moj trebušček se je tam rahlo izbočil. Ampak zakaj že sedaj tako intenzivno raste trebuh v celoti, če je vso ''dogajanje'' precej pod popkom? Že sedaj imam daleč največji trebuh ravno nekje v višini popka. A katera pozna razlago?

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
19.2.2008 11:02:05   
Mia007
Zoja Miša........bla naj bi user posted image .....

SICER SEJ NI VAŽNO KAJ JE ALI JEuser posted image  ALI user posted image , SAMO DA JE ZDRAVO, ampak me pa res zanima če ta kitajska tabela držai. Pri mojih dveh ja, in pri mojih prjatlcah tudi.:)

SREČNO Zoja Miša ! Čao

novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas

HVALA VSEM..

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
19.2.2008 11:03:14   
gajka
Mia007 - a to boš sedaj iz kitajske razpredelnice spol iskala ali poznaš kake druge vraže? Zame Kitajci pravijo, da bo user posted image , vsekakor pa bomo videli, ko bo user posted image  na svet privekal!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
19.2.2008 11:11:11   
Mia007
gajka , aha kitajska razpredelnica,:) ... pri tej razpredelnici pa res mora biti točno NAVEDENA LETA NOSEČKE in mesec v katerem je zanosila...

SREČNO gajka....uživaj v svoji nosečkost.. in brcikahuser posted image

HVALA VSEM..

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
19.2.2008 11:15:29   
lana777
Mia007 - mal heca ne škodiuser posted image , še meni prosim:

stara 30, zanosila v novembru

???

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
19.2.2008 11:26:20   
Mia007
lana777 bi bi naj user posted image  user posted image

Maš pa nik na RR, tako kot je moji pupiki ime, Lana.

SREČNBO lana777

HVALA VSEM..

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
19.2.2008 11:42:33   
nell
Se še js pridružim računanju spola Mia007 še meni prosim: stara 27, zanosila novembra

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
19.2.2008 11:49:00   
erta
En lep pozdrav vsem skupaj, tudi jaz vas ze nekaj casa prebiram ampak zaradi svojih problemov in nenehnog skakanja okrog zdravnikov enostavno nisem uspela prej kaj napisati,... no moji podatki pa so : stara sem 28 let, to je moja 1 nosecnost, PDP 17.8.08 user posted image ,  NS sem imela 20.01. je OK, sam tam v knjizici sem zasledila da so napisali da imam zgodnjo morfologijo - kaj to pomeni? naslednji GP pa je 10.3.08.
zanima me  ali je se katera izmed vas med nosecnostjo sla delat pap pregled? jaz sem in izvid je bil slab C4 (zmerne spremembe celic, bla bla) tako da me je  moj G poslal v Leonisce in sem tam imela kolposkopijo in biopsijo, no in v cetrtek koncno dobim izvide, sam ni fajn obcutek da te pustijo cakati in da ne vec ali ti bodo jutri rekli da imas raka ali ne vem kaj,...bi pa vse skupaj opozorila, da se ne igrajte s temi iscedki, ki jih pravite da imate, iscedek bele barve in brez vonja je ok, ampak ce je rumen ze ni ok in je treba iti k G na pregled, sploh pa ce je rjave barve in pa z vonjem, ne bi rada katero v skrbi dala s tem, ampak tako so meni povedali da se s tem ni za igrati in pa da same na svojo roko ne smemo iskati zdravil, ker ne vemo kaj je ozadi,...
no sedaj pa grem v popek si iskat hlace, ker od mojih starih oblacil mi nic vec ne pase user posted image
vam pa zelim lep in soncen dan

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
19.2.2008 11:49:15   
renatka
Dober dan vse user posted image !

Danes je prav lepi sončen dan in jaz se odpravljam na kratki sprehod nato pa na kavico na sončekuser posted image !

Maja T. - midva sva se tdui poročila v Rotovški in je bilo krasno, nato pa smo imeli poroko v Areni v šotoru, ker nas je blo 145 in ni bilo drugje prostora in ti moram reč, da sem bila izjemno zadovljna, vse je bilo super, od hrane do postrežbe, do okrasitve prostora, res vse na nivoju.

Vsem želim en lep dan, Erin upam, da boš dobila svoj regrat, drugače pridi k nam v Maribor, ker pri nas ga je že ful.

L.P. vsem user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buruolan)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
19.2.2008 11:52:06   
renatka
Mia007 - še meni prosim izračunaj. Stara sem 28, zanosila v novembru. L.P.user posted image

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
19.2.2008 12:06:21   
Erin
Evo punce tukaj imate to razpredelnico pa si same poglejte:

user posted image

Primer: Jaz sem imela zadnjo M 25.10. in sem bila takrat stara 26 let zato gledam 26 let in mesec oktober in pride...user posted image

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
19.2.2008 12:07:46   
bambi14
Se še js pridružim računanju spola Mia007 še meni prosim: stara 27, zanosila novembra

JAZ TUD- baje , da bo user posted image . Na NS je bil otrok zelo sramežljiv in se ni videlo. Bomo videli v koliko % vse to drži.user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
19.2.2008 12:22:30   
lana777
Mia - JamesBond (007) - HVALA in za lepe želje!

Erta - dobrodošla in user posted image user posted image , da bo vse OK z izvidi!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
19.2.2008 12:25:57   
gajka
Erin - kaj se ne gleda pri tej kitajski karti mesec zanositve in ne mesec ZM? Potemtakem si ti zanosila najbrž novembra in pričakuješ punčko. user posted image Tole sem namreč našla o tej karti:
Karta menda izhaja iz cesarskih soban prepovedanega mesta iz časov kitajske dinastije Ching. Znanstveniki naj bi jo našli v kraljevi grobnici in original naj bi bil shranjen v Pekingu. In nekateri trdijo, da je kar 99% točna. Karta temelji na domnevi, da je spol otroka odvisen od materine starosti v času zanositve in meseca zanositve.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
19.2.2008 12:37:42   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

20.2. - bambi14
20.2. - Krysia
21.2. - Jelenche
22.2. - Neža7
25.2. - ANA_P
25.2. - Zoja Miša
26.2. - m@j@
26.2. - Ryssa
28.2. - sandra123
28.2. - NJINJA
28.2. - bella02
29.2. - sonce84
29.2. - anonimna user posted image
03.3. - tejkaz
03.3. - lana777
05.3. - renatka
05.3. - cicmic
05.3. - nell
05.3. - aradej
06.3. - gajka
06.3. - karmar
07.3. - arait
10.3. - Erin 
10.3. - sayuri
10.3. - soncek3
10.3. - erta
11.3. - pingo80
11.3. - Vilika
12.3. - naty13
12.3. - Julija08
12.3. - astrea
13.3. - anita goitan
14.3. - matejchi
14.3. - žanneža
14.3. - K_a_t_j_a
17.3. - anaya
20.3. - buruolan
20.3. - Nevaeva
21.3. - iva77
21.3. - Maja T.
23.3. - Muklla
26.3. - košuta
27.3. - mishel
07.4. - matejchi

NUHALNA SVETLINA:

20.2. - anonimnauser posted image

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
19.2.2008 12:43:11   
Erin
user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 84 user posted image ~
PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image , +kg
------------------------------------------------
28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje  + 0 kg
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  + 0,5 kg
31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  
01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Jesenice + 2 kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten
02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana  + 1 kg
03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana
04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let  + 1 kg
~ nyna84 (2.user posted image )

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 31.let  Postojna + 1 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana  +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje  +0 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota 
~ kaja02
(3.user posted image ,user posted image ) Celje

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor  + 4 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ iva77 (3.user posted image ,user posted image ) 30.let  Kranj + 3 kg
12.08.

~ daja27
(user posted image )
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje +2 kg
13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
~ žanneža (3.user posted image ,user posted image ) 35.let Celje -1,5 kg
~ iskanje
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let Postojna

14.08.
~ naty13 (2. user posted image ,user posted image ) 23.let  Kranj -1 kg
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29.let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let - 1 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje -1 kg
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )
17.08.

~ erta (2.user posted image ,user posted image ) 28.let
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image ,user posted image Katarina) 27.let Ljubljana
18.08.

~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana +1 kg
~ Neža7 (2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje - 8 kg
~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Maribor
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg
~ buruolan (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana + 3 kg
~ Višnja (2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ KRNEKDO
19.08.
~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  Postojna
20.08.
~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Celje + 3 kg
~ srecka30
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ soncek3
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let +1.5 kg
~ bibika24 

22.08.
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 30.let Celje - 1,5 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Maribor +1,5 kg
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29.let Maribor
~ majah (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Ljubljana + 1 kg
~ andrejaboris (2.user posted image user posted image ) 26.let

24.08.
~ Ryssa (1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let  - 4 kg

~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image Julija/Tristan) 27.let Kranj
25.08.
~ karmar
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šempeter pri Gorici + 4 kg
~ Barbarinha (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +1 kg
26.08.
~ anckabancka
(3.user posted image ,user posted image ) 27.let + 0 kg

~ ČebelicaMaja (2.user posted image ,user posted image )
27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje + 0 kg
28.08.
~ pingo80 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  + 0 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) + 4 kg
29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let Ljubljana +2,5 kg
03.09.
~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 30.let
xx.08.

~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

< Sporočilo je popravil Erin -- 19.2.2008 12:50:30 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
19.2.2008 12:47:49   
Erin
gajka, me smo vedno računale glede na prvi dan zadnje M in smo večinoma (95%) mele vedno prav...kdaj zanosiš pa itak nikoli ne veš (odvisno od ovulaciej, vgnezditve,..)...no tko da jaz uporabljam vedno prvi dan zadnje M in kar je je...user posted image

sayuri - meni je dovoljenje za izhode dala gin in je to napisala v mater.knjižico na stran 7. Je pa rekla naj bo to ena vrsta terapij.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
19.2.2008 12:49:42   
pingo80
andrejaboris, erta - pozdravljeni na novo pridruženi nosečki.

Erin - super, da je z vodo vse v redu. Veš, kako bi jaz jedla zdajle tisti tvoj regrad. Nekoga moram sam še nahecat, da mi ga gre nabrat (lenuh). Mnjamsi s krompirčkom in jačko.

Ryssa - ne me narobe razumet, ampak vesela sem, da nisem edina, ki je imela slabe izkušnje z dr. Strah. Jaz sem dobila cd s slikicami - gor jih je 18, ampak bi blo boljš, če bi mi nardila sam dve, pa bi bli vsaj tisti lepi. (Nell tud odgovor zate.)

Žanneža - jaz hodim na stranišče enkrat na noč, je pa problem, da po tistem ko pridem v postlo ni variante, da bi zaspala. Tud po dve uri gledam v strop. Pa sploh ne prižigem luči, sam ura od štedilnika mi osvetljuje prostor, tko da ne vem kaj me tako zbrihta.

user posted image user posted image user posted image  tudi ostalim za uspešno opravljene NS. Danes držimo pesti še za zadnji dve avgustovki. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
19.2.2008 12:59:51   
Erin
Sem pozabila...:
Dobrodošla ertauser posted image

Danes DRŽIMO PESTI ZA user posted image user posted image user posted image

GP
19.2. - Barbarinha

NS
19.2. - karmar
19.2. - cicmic

Sem izvedela da imajo regrat v Lj na tržnici in sem mojega takoj poklicala ker je ravno tam in ga poslala na tržnico...sedaj pa kliče da ne more nikjer parkirat...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
19.2.2008 13:02:58   
Anonimen
Dekleta sam toliko za info - men je ginekolog izrecno prepovedal nabirat in jest regrat, ker še nisem prebolela tokse. Ve se sicer same odločite, ampak jaz sem si rekla, da ne bom riskirala.

Sicer pa vam vsem skupaj želim en lep, sončen dan.

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
19.2.2008 13:15:17   
Erin
Že imela tokso...lohka papcam kar čemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa itak se vse dobro opere....

P.S. potem solatke tud nebi smeli jest (nikoli ne veš kje je rasla in v kakšnem stiku je bila tista ki smo jo kupili v trgovini)....ampak jo...user posted image

PUNCE SAMO OPERITE FAJN VSE PA BO OK!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.