|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
20.2.2008 20:17:40   
Maja T.
Manika sem zdaj bolj natančno vse prebrala, prej sem bolj preletela in sem videla tvoje vprašanje. Bilo bo v ožjem družinskem krogu, ker nama zdaj ni za rom-pom-pom, se pa želiva poročiti...

Po porodu, če bova jaz in user posted image ok oz. drugo leto, pa naredimo pravi žur, tu nas bo pa več, dosti več med 80-100 in se bo plesalo in čagalo, tako kot se spodobi user posted image .

O tej drugi čagi še ne razmišljava toliko, ker je že s to dosti dela, čeprav nas bo malo, pa še porod bo prej...user posted image user posted image user posted image

Iva77 fora, kaj si opazila, da imava že tretjič na isti datum GP user posted image

Erin  hvala za link o trdenju trebuha in ostalim puncam Sayuri, Tejkaz (upam, da nisem katero spustila) da ste napisale o tem iz lastnih izkušenj user posted image user posted image user posted image , pomirjujoče

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
20.2.2008 20:50:54   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Iva77 fora, kaj si opazila, da imava že tretjič na isti datum GP user posted image

Haha pa še res je, no  PDP maš pa tri dni prej user posted image

lepo user posted image , no sej sva na istem ;-)

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
20.2.2008 20:54:45   
Maja T.
Spet jaz, danes zadnjič, ampak to moram komentirati:

Košuta, to si pa tako lepo napisala - o ljubezni in minljivosti, da sem šla do možička mu povedala, da je moja ljubezen življenja in ga celega poljubčkala.

Še zdaj sem solzna, uh ti presneti hormoni, pa nisem taki solzavi tip.

Košuta user posted image user posted image user posted image

Noč drage user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
21.2.2008 7:07:49   
naty13
Jutro!

Spet kuham user posted image user posted image user posted image user posted image  za vsevas, postrezite si jo pa s smetano, mlekom,.....

Sem pa dones spala ko ubita celo noč.  Ko je ura zvonila, nisem vedela kdo sem, za kaj se gre,..... Bi še tko spančkala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej je pa zadnji čas, da pikec pride domov. Kmal grem na šiht. Zdej pa pripravljam za njega kosilce.  Juhico sem kar zakuhala, čežanco in za pirejčka sem krompirček narezala, da se samo še skuha. user posted image  Ko bom pa iz šihta, pa upam, da me že čaka doma.  user posted image user posted image  Ga tako včasih pogrešam, da ni za povedat. user posted image  

Meni je tudi v zadnjem tednu mal zrastel trebušček. Kmalu se bo opazilo. user posted image  Tiste, ki imate rok v začetku avgusta, boste ravnokar dale skos štiri mesece. Gre čas nenormalno hitro.

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
21.2.2008 7:17:38   
astrea
Dobro jutro,

hvala za kavico. user posted image . Mi bo pršla še prav danes. Tudi jaz težko vstajam. Sem pa zelo vesela, ker je moj trebušček zrastel in me običajne tangice tiščijo, tako da mi šoping v soboto v btc-ju ne uideuser posted image .

Lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
21.2.2008 8:58:45   
sayuri
Jutro. user posted image  Mene obdaja neka čudna slabost že spet.user posted image Prejle sem že letela na wc. TAle sluz v grlu me sili na bruhanje user posted image . Zdaj pa res ne bi več te bruhariade prenašala no user posted image

Trebuh punce je pri meni ogromno ogromen. Res. Sem gledala slike, ko sem bila s Filipom noseča. Skor nič še ni blo takšen čas. Zdaj sem pa resnično že kot v 6. mesecu. Zgleda, da imam oba otročka čisto spredaj. Trebuh se mi izbočči takoj pod prsmi. SPloh ne vem, kam me bo razgnalo. Evo - se bom potem slikala, pa boste primerjale, kolik mi je v enem tednu zrastel user posted image . Mi je danes Filipova vzgojiteljica rekla, če imam spomladi rok user posted image

Tole s špikanjem in otrdevanjem jaz čisto resno jemljem. In resnično veliko počivam. Praktično skoz. Včeraj sem bila popoldne 3 ure pokonci, da sem mami komandirala, ko mi je prišla okna spucat user posted image . Pa me je križ potem tko bolel in trebuh je bil čist trd, da sem do večera ležala. JAh, nimamo kaj - vse se da prestat za naše user posted image .

grem zdaj fotoaparat poiskat, pa se kasneje še javim.

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
21.2.2008 9:17:47   
anaya
kaja02: N vem kolko ti bo to pomagalo, poznam pa primer, ko je bilo premalo plodovne vode.(bratova punca) In je revica mogla pač odležat zadnji mesec v bolnišnici pod nadzorom. Prav tako so ji, ko ni bilo več rizično za otroka sprožili zgodnji porod (malo manj kot mesec prej),z otrokom je bilo vse ok. Ona je imela, kolko se spomnim kar precej premalo plodovnice, tako da pri tebi verjetno ne bo enako, saj bi G to vzela resneje. Za vsak primer pa pokliči in vprašaj, stane te nič, pomirjena pa le boš.

V glavnem, pa se čim manj sekiraj in čim manj misli na to.... samo pozitivne misli pa bo, boš vidla! Vso srečo user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
21.2.2008 9:24:44   
sayuri
Mi noče slike v album prilepit user posted image

Bom tko poskusila

user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
21.2.2008 9:26:37   
sayuri
anaya sem brala o ICTju. Zdaj tudi jaz malo več vem. Boš ginekologa vseeno orng povprašala o tem, a ne?

Jeee, slikca je nalepljena user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
21.2.2008 10:09:43   
lana777
Pozdravljene!

Joj, kakšna grozna noč je za mano ...
Celo noč špikanje in premetavanje po postelji brez spancauser posted image
Je menda res luna krivauser posted image

Kako ste pa druge spale?

Sm že 4 ure v službi, pa še nism prišla k sebiuser posted image

Sayuri, kak lep trebuščekuser posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
21.2.2008 10:10:22   
bambi14
Dobro jutro,
hvala za user posted image .
Včeraj se nisem oglasila, ker sem imela cel dan akcijo. Popoldne sem jedla suho sadje in mi je bilo tako slabo in imela sem ful krče. user posted image Ker sem bila v mestu sem se komaj pripelala domov in potem celo popoldne ležala in jedla prežganko. Kriza, se mi še ni nikoli kaj takega zgodilo,....zgleda, da bom mogla pazit kaj jemuser posted image .

Pregled pri gin. je bil OK, podaljšala mi je bolniškouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vsem novim user posted image - dobrodošle. Zdaj pa nas je res že ogromno, včasih več ne sledim dogajanju.

Malo še pa se bomo začele malo manj oblečene kazat na sončku oin gret trebuščke, a ne.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
21.2.2008 10:12:42   
bambi14
ejte,...

a je že kera jemala to:  naš user posted image mi nosi žogice, da mu jih mečem,....a je mogoče postal user posted image . Malo je ljubosumen na računalnik user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
21.2.2008 10:12:42   
astrea
Sayuri,

men se zdi, da mam jest lih mal manjšega, pa nosm enga otročka (bom probala dat v album). Mene tudi dosti špika, v službi težko sedim za računalnikom, pa grem kljub temu vsak dan na sprehod - k sreči user posted image  kaj postori namesto mene doma. Ker vse mi enostavno ne znese. 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
21.2.2008 10:33:12   
karmar
živjo, končno se vam oglašam. Sayuri, kolk si lepa... user posted image Jaz pa kar malo naprej trebuh porivam, da bom mela večjega... Hecuser posted image  Sicer pa nimam tako majhnega trebuha, ker nisem nič bruhala. pa še ful zaprta sem bla. (hvalabogu, mi je portulak pomagal)
Anonimna- hodi v maloro, če misliš take pisat po našem forumu. Kaj te mogoče ni hotel zaprosit, pa se zato znašaš nad ostalimi srečnicami? Ne skrbi, tudi zate bo enkrat prišel pravi trenutek. Takrat pa si ne želi takih, kot si sama- da ti bodo komentirale kontra tvojemu navdušenju. (al pa nam sporoči svoj potek in okus, če si upaš...)user posted image
V torek sem imela pa NS- hvalabogu vse uredu. Res je lepo videt malo bitjece kako se premika in kako se razvija.Joj, lepo, lepo. Se m je pa dan začel prav zanimivo- ob 7:30 mi zvoni telefon:"Dobro jutro, iz porodnišnice iz Postojne kličem. Žal vam moram sporočit, da je vaša zdravnica danes odsotna....." JAZ PA PREGLED OB 9:30!!!! No, mi je dal tel.št. iz Dravelj, k sreči so se me tam usmilili. Zelo zadovoljna z zdravnico in nasploh. Dobila CD in slikce... oh in sploh.
Apetit imamo pa verjetno vse po vrsti. In zdaj so nam v Sparu šli na roko, ker so jagode po 1 € ( še malo manj).user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
21.2.2008 10:33:46   
nell
Dobro jutro punce!
No zdej je že dober dan, skratka pozdravljene.

Lana777 - js moram rečt, da tud mene še kr špika, ampak je boljše kot včeraj. Včeri sem se tok nalivala potem z vodo, da sm spet non stop hodla na wc. Upam, da se tvoje špikanje čimprej umiri.

Sayuri - kako lep buši že maš. Ja sej je čist normaln da bušiji rastejo, da majo naši user posted image prostor, ti imaš pa dva...tko da je prav da je tvoj večji od naših, k imamo sam enga. Sej je sicer moj tud že velik. sm mal močnejše postave in so mi rekli, da se mi trebušček nau tok hiter vidu, pa so se zmotili. Se ga že ne da več skrit.

bambi14 - uff ti grozni krči...zakaj ne grejo kr stran, da bomo lahk lepo uživale v nosečnosti...ampak zgleda da to tud zraven spada. Pa zgleda da so se slabosti začele vračat. Sayuri je blo slabo, tebi, meni včeraj, ko je blo tle tok govora o ananasu, da sem si ga privoščla...potem pa o groza..bruhuhu in juhuhu na wc-ju. upam, da je to zgolj izjema zdaj.
Drugače pa maš ti user posted image , ki ima probleme z identiteto. Sej ena od mojih user posted image je tud takšna,  kadar kdo zunaj zažvižga, je muca takoj na oknu..kot kakuser posted image . Glede ljubosumja na računalnik pa sploh ne rabim govorit, ker včasih ne pridem do tipkovnice, ker se moji user posted image user posted image direkt nanjo vležejo.

boom poskušala prpopat slikice od mojih muc, če mi bo ratalo

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
21.2.2008 10:44:52   
bambi14
nell-poglej si mojega mačkona, pravi car je v bajti.user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
21.2.2008 10:57:21   
sayuri
bambi ampak je pa res en puhek user posted image user posted image user posted image . Frajere na radiatorju user posted image . Pa v kapuco je zlezel user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
21.2.2008 11:14:03   
nell
Hej bambi14 pogledala tvojega puheka. pa zgleda še tak majčken..no bolj mlad. Je pa res pravi frajer.  Moje muce so že mal večje, pa je ena tud taka puhica. Mi je uspelo izdelat album - jupiii. Kaj vse še ne bom ugotovila user posted image user posted image user posted image . Ampak res...kako živali vejo, kje one kraljujejo...vsaj moje so take...se nosijo kot da bi bile edine na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image . pa sosedovga kužka hodijo izzivat, sm kr mal jezna takrat. Kuža je v boksu (hvalabogu, ker drugače bi jima trda predla), muce pa se vsedejo na hlod pred njegovim boksom in hodijo po njem lepo sem in tja - prave izivačke.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
21.2.2008 11:18:02   
Zoja Miša
Dan punce!

Kava je za mano, nekaj se trudimo delati. Zunaj sije sonček in zavidam vsem, ki ne delate! In pravkar sem izvedela, da imam jutri sestanek zunaj firme (tu sem namreč lahko oblečena kakor pač sem) in jaz ne vem kaj navlečt na sebe! user posted image  Nekako bom že!

Sayuri, stop bruhecem!!! In joj, kako lep trebušček! Zavidanja vreden! Vendar pa si mislim, da te malo skrbi, kaj bo... A nič ne skrbi, vse bo, kot mora biti. Verjetno nisi edina! user posted image
Dajte še druge slikice bušijev gor! Prosim!!!
Lana777 tudi jaz slabo spim. Okoli 4 grem na wc, potem pa adijo spanje!user posted image
Košuta tudi meni suho sadje naredi revolucijo in krče za znoret. Ja, pazit bo treba.
Bambi poznam take maškone, znanka inma prav takega in ta še grize kot pes, le da je še huje, ker ima tako špičaste zobe.
Karmar tudi jaz bi trebušček! Ne pa samo vešjo rit. hi, hi.... 

Drugače pa danes je vpliv polne lune, tako da ne bo čudno, če se bomo počutile slabše. user posted image  
No, pa upam, da ne!!!
Ostanite v cvetju...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
21.2.2008 11:24:29   
karmar
Zdaj, ko imamo vse določeno krvno skupino, mi lahko pošljete svoj e-mail kot  zasebno sporočilo, ker imam zanimivo raziskavo kaj določenim krvnim skupinam od/svetujejo/ . žal pa ne znam prilepit kar sem noter, zato če katera želi, naj mi pošlje svoj e-mail.

Aja, pa še to PDP so mi na NS spremenili na 24.8.. Hvala za popravek, Erin. Papa.

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
21.2.2008 11:25:37   
gajka
sayuri - ful simpatičen trebušček! user posted image  Saj je normalno, da nas malo prekašaš, saj vendarle nosiš dvojčka, ampak ne se bat, ker mislim, da ti tudi ostale pridno sledimo. Meni se dolgo ni nič poznalo, pa sem sedaj po hitrm postopku nadoknadila vse zamujeno. Bo treba v šoping! user posted image

bambi14 - tale tvoj mačkon pa je res car! Sploh se mi dopade na tistih slikicah, ko kraljuje na radiatorju! user posted image  No, ja, vsak ljubljenček ima svoje fore. Moja prinašalka se uspe pri svojih 30 kg zvit v klopko kot mali 5 kilski kužek. Kar v album poglej, pa boš videla. Med spanjem pa včasih tako smrči in vzdihuje in take zvoke spušča, kot da je vsaj 60 kilski bernardinec! Pa tudi med nogami se zna tiščat pa okrog nog navijat in še rep privzdigne kot taka mačka... Mislim, da izzumijo vsega boga, samo da nam še bolj k srcu prirastejo! user posted image

naty13 - upam, da danes pride tvoj fantič domov in se bosta lahko od zdaj naprej doma crtljala. user posted image

nyna84 - sem šla danes malo v fasngo, pa je tudi mene belo grozdje premamilo, sploh, ko si ga ti tu gor omenjala... Pa cena gor ali dol! Itak da se moramo sedaj razvajat, kdaj se bomo pa sicer?

lana777 - jaz še vedno spim kot user posted image . Sicer še sredi noči naredim kak izlet do WCja, ampak se mi zdi da se pri tem niti kaj preveč ne zbudim, ker takoj spet zaspim nazaj. Skrbi me edinole, ko se bo treba popolnoma posloviti od ležanja na trebuhu in se spravit na bok, to pa mi prav nič ne diši... user posted image

Uživajte v sončku!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
21.2.2008 12:13:35   
Manika
Iiiii Bambi14 kakšen lep mačkon. Mi ga imamo tudi in je bil tudi car. Zdaj mu je pa več do sosedovih muc, ga bolj malo vidimo. In ima tudi nekaj pasjih lastnosti... Pride, ko sliši naše avtomobile prit domov ali kaj takega.

Sayuri, tvoj trebušček je prav lep. Meni se še nič kaj ne vidi. user posted image Mene je pri prvi najbolj napihnilo v 5. in 6. mesecu, tako da lahko ti tudi še pričakuješ kakšna povečanja v večjem obsegu. Saj to je lepo... Kako  pa kaj tvoj sin reagira na to, da bo dobil bratca/sestrico in sestrico/bratca?
Jaz sem Maji povedala prvi dan, ko sem izvedela,da bomo imeli dojenčka. Smo se tudi dve leti trudili in je bila neučakana. Je pa razumela skoz, da moremo dati preglede skozi, da vidimo, kako je z dojenčkom in da je treba do avgusta počakati. Je pridna kar se tega tiče in skuša razumet. In seveda komaj čakauser posted image

naty13 - držim pesti za Nejca! Verjamem, da ga moreš pogrešat in res upam, da pride domov in da bo zdaj boljše.

Zdaj pa delat naprej...

Lep dan,
Nina

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
21.2.2008 12:26:36   
bambi14
Moje muce so že mal večje, pa je ena tud taka puhica.

nell-
bi mogli dat skupaj tvojo belo mucko in našega sivega-----to bi bli lepi mali puheki.user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
21.2.2008 12:30:47   
karmar
Eko, tudi jaz sem dala malo svojih poročnih  fotk v album ( kar jih imam na rač. tu v službi). Geslo je pa karmar.
Zelo lepi mucki... Jaz bi ga tudi tako rada imela, sam moj mož ni ravno za to da je v hiši. Zunaj pa imamo enga, ma se ne pusti božat.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
21.2.2008 12:35:28   
Erin
Glede špikanja sem ravno danes dobila mail od baby-gaga(ki me vsak teden obvešča v katerem tednu sem)user posted image da je to nekaj normalnega v teh tednih...če znate kaj angleško si preberite:

http://pregnancy.baby-gaga.com/calendar/week17

bamby - tudi moja mačkonka je tudi kot en kuža že odkar jo imam, žogice in slamice nosi gor in dol potem jih pa moram metat ona mi jih pa nosi nazaj, pa vsakič ko zazvoni zvonec zagode kot kuža...najbolj lušten podvig je pa naredila koje zlezla v najmanjšo škatlo kar sem jih imela domauser posted image user posted image user posted image
user posted image

ali pa ko se je po cele dneve občudovala na ekranuuser posted image user posted image user posted image
user posted image

So hecne naše živalce ja...koliko enega veselja prinesejo v domuser posted image user posted image user posted image

naty - držim pesti da Nejc končno pride domovuser posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.