|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
21.2.2008 12:41:37   
Erin
karmar - vau, kakšne lepe slike od poroke...ful si bila lepa nevestauser posted image Pa akcijo z motorčki ste mel...sta vidva tudi motorista?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
21.2.2008 13:01:36   
mishel
joj, ste mi s likcam kar lušte naredle, da bi našega mačkona mal pocartala, pa ga ne upam preveč, ker je pravi vaški potepin. Cele dneve hodi naokoli, zvečer pa pride spat in se cartat domov!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
21.2.2008 13:17:54   
pingo80
Lana777 - sem se ravno pred dnevi pritoževala, da ne morem spat ponoč, ampak dans sem po dolgem času prespala celo noč. Jupi. Pa še jest mi tko ni blo treba it sred noči.

Sayuri - tvoj buši je pa res že lep. Ko bi mela vsaj četrt tega kar maš ti. Saj vem, vse še pride.

Naty - tale tvoj veliki pikec Nejc je pa res že čas, da pride domov. Držim pesti, da res.

Karmar - res lepe slikice. Si bla zlo lepa nevesta.

A vete, da sem danes spila že več kot liter tekočine. Bravo jaz. Sicer je to moja dnevna poraba. Upam, da bo tko tud naprej.
Pa še neki - včeraj sva z mojim povedala najini kolegici in kolegu, da bo njun otroček dobil družbo. Ona ima rok konec marca, čeprav bi mali že kar rad prišel kakor kaže. Hotla sem povedat, da je kolegica pol takoj prinesla angelsound in smo poslušal srček najinega pikeca. Kak lepo. Kmal bom lahk vsak dan poslušala, ker dobim angelsound od nje.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
21.2.2008 13:19:51   
aradej
Karmar zelo lepe slike.Kaj sta motorista?

Pa še mojih nekaj slik s poroke in krsta.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
21.2.2008 13:48:56   
sayuri
Iiiiiiiiiiii, slikice user posted image user posted image user posted image . Zdaj si vas že malo bolj predtavljam. user posted image  Kakšni lepi nevestici karmar in aradej user posted image user posted image user posted image . Si nisem mogla pomagata in sem še jst dala v album nekaj poročnih sličic. So malo slabše, ker takrat še ni bilo digitalnih aparatov user posted image user posted image user posted image  in so skenirane. Uf, kje je že avgust 2001 user posted image . Geslo pa je rože

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
21.2.2008 14:01:09   
gajka
O, slikice porok! user posted image  Sem vse pregledala. Same luštne nevestice! Meni se pa malo milo stori, ker sem se vedno otepala poroke, potem sem pa uspela user posted image  po ''moje'' vzgojit, zdaj pa imam! Sedaj pa mene ''prijemlje'', me pa user posted image  prav nič resno ne jemlje glede tega! user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
21.2.2008 14:14:36   
Maja T.
Oj kako lepe slikice karmar in aradej , lepi nevesti, prekrasno...user posted image

Sayuri kako si cart s tem trebuščkom, saj ti bomo vse počasi sledile user posted image user posted image user posted image

Punce kaj je to z našimi špikanji, mene tudi nenehno špika, zdaj res počivam, ne morem reči, da mi ravno trebuh trdi, ampak je trši, včasih bolj, včasih manj, sayuri se bom  kar po tebi ravnala in zadevo resneje vzela, hitro še zraven pripnem user posted image user posted image user posted image , da bo boljše.

Naty sem zelo vesela, da ti malček pride danes domov user posted image , mora to biti hudo, ko sta bila ločena

ooo pingo80, lepo da si se spet oglasila

vem, da se še ena med avgustovkami poroči, ampak ne najdem in ne najdem, na kateri strani je napisala, čestitke user posted image user posted image user posted image

grem počasi kuhat, možiček je doma, ampak dela nekaj za službo, da vam malo lušte naredim s kosilom, bom kuhala puranje zrezke v omaki (čebula, korenček), brstični ohrod in rižek,  ki se potem polije z omako in seveda solato, joj to mi je full dobro kosilo, pa lačna sem že tak...user posted image

lep sončen dan, si pišemo še kaj zvečer, če ne pridem prepozno domov iz obiska user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
21.2.2008 14:17:12   
erta
Lep pozdrav vsem skupaj
naj vam povem da sem zjutraj dobila izvide user posted image user posted image CIN3 (karcinom) sicer sem nekako to pričakovala oz. pripravljala sem se na najslabše in evo,...hvala bogu da to (naj ne bi) ne bo uplivalo na mojo nosečnost, ampak bom stalno pod nadzorom, vsakih 6 tednov bom mogla na kolposkopijo, da vidijo če zadeva miruje user posted image , 2-3 meseca po porodu pa konizacija (operativna odstranitev tega user posted image )
grem se zdej zjokat do konca pa bo boljš user posted image user posted image

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
21.2.2008 14:18:04   
cicmic
Sayuri, ful lep trebušček imaš!
Men se pa nobena hrana ne lušta, pravzaprav je ravno obratno, ko pomislim na hrano me kar lakota mine.
V torek sem imela NS, zelo dober rezultat NS=1,1 ; Risk of Trisomy 21 1:4212; Risk of Trisomy 13+18 1:60435.
Sem ful mislila da mi bo napovedal fantka user posted image -tako sem čutila, pa tudi kitajska preglednica tako kaže, pa mi je zopet napovedal več kot 90% da bo punčka user posted image .
Sem vesela da je zdrav, pa čeprav še vedno majhen-18 dni manj kot po izračunu po ZM. Meri 5,5 cm.
Kako ste drugače ostale-veliko se govori o porokah-jaz sem še kar na koruzi, pa se nič ne pritožujem, je pa res da je poroka ful prijetna tema za prihajajoče tople dni.
Komaj čakam, da snamemo težke jakne s sebe in se podamo v bolj lahkotna oblačila.

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
21.2.2008 14:18:23   
Zoja Miša
No, čist ste me obsedle s temi slikami. Danes moram slikati sebe in da bo moj naraščujoči bušek ovekovečen!
Sicer pa sem sestavila nek album, v njega vrgla razne slikice, ampak sedaj ga pa ne najdem!user posted image
Ali lahko jaz sploh čekiram sedaj moj album in kako pridem do njega? Mislim, včasih sem pa res blond!
Hvala za pomoč in če mi katera javi, ali vidi kakšne moje slike.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
21.2.2008 14:22:31   
Julija08
Sayuri - ful imaš lep trebušček, komaj čakam, da se bo tudi meni bolj poznal.user posted image user posted image user posted image

Karmar, aradin in Sayuri - lepe slikice, sem si vas pa malo drugače predstavljala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
21.2.2008 14:23:12   
cicmic
Erta user posted image . Zelo mi je žal za tak izvid. Ne misli na to. Misli na to, kako boš nekomu podarila življenje ( in to že zelo kmalu), to je pa tudi največji smisel v življenju-boš videla. Osredotoči se na lepe trenutke, ki jih preživljaš v nosečnosti, na bitje srčka ki je v tebi, kmalu boš lahko začutila tudi gibe...Ko pa rodiš, bo pa itak novo poglavje, boš vedela da se v življenju splača vztrajati, nikoli si pa ne vzemi poguma!

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
21.2.2008 14:25:00   
tejkaz
Pozdravljene

Sem rabila nekaj časa da sem pogledala vse slikice.
Luštne nevestice, luštkan trebušček, luštkan muc.
Men sem je pa prej tako haribo bombonov zaluštalo da sem si jih šla kupit in pojedla skoraj celo vrečo. Zdaj me pa želodček boli :( Ponoči je pa Eva dobila nov zob in jih ima sedaj 12 :)
Naty, ti čisto verjamem da pogrešaš Nejca. Jaz sem Evo že po enem dnevu in si sploh ne morem predstavljati da je ponoči ne bi bilo. Upam da bo sedaj zdrav
Sayuri, bogica, upam da ti tele slabosti res minejo.
Še ena slikica najine poroke.
user posted image
Zdaj čakam da pride Eva iz vrtca. Potem pa kosilo in ven na sončka. Se kaj še tipkamo zvečer

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
21.2.2008 14:36:17   
buhtlčk
erta vse bo ok
eno leto nazaj sem imela CIN2-3 in karcinom in situ (menda po površju že rakave celice to pomeni). Mi je ginekolog na napotnico napisal konizacijo, ki pomeni en teden v bolnišnici in en mesec počivat še doma. pa mi je dr. Bertole, ki me je operiral predlagal LEETZ (isto deluje, samo ne z nožem ampak z električno zanko). Po tem sem šla že isti dan popoldne domov (operirana dopoldne, lokalna anastezija) in po enem tednu nazaj v službo. pa še prav nič slabo se nisem tisti teden počutila. Po leetzu pač ni šivov in manjša brazgotina. pozanimaj se če je to pri tebi možno. če ne odstranijo vsega lahko še vedno naredijo konizacijo (tako je meni rekel). Čeprav meni niso odstranili vsega in pač hodim na preglede na 6 mesecev. Slabša se ne, stanje je kot razumem podobno kot pri rezultatu PAP2 in je lahko tako brez problemov večno.
Je pa šokantno dobit take novice, vem.. Zdaj čisto drugače gledam na to kot takrat, ko sem šla na vsak naslednji pregled čist panična.

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
21.2.2008 14:41:11   
sayuri
erta user posted image user posted image user posted image  VSe bo ok user posted image

zoja miša  zgoraj v desnem kotu klikni na Moja Ringaraja. Potem klikneš na Moji albumi. In tam ustvariš svoj album user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
21.2.2008 14:46:05   
gajka
erta - user posted image  Kot ti je že ena povedala, misli na user posted image , ki raste v tebi. Pa bodi optimistična, ker danes je medicina že zelo napredovala in lahko res marsikaj rešijo. Držim pesti, da bo do poroda in tudi po njem vse v najlepšem redu! user posted image

Zoja Miša - sem poskusila, pa mi pokaže kot da nimaš kreiranega albuma. Sicer pa v svoj album dostopaš čisto zgoraj desnopreko Moja ringaraja - Moji albumi...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
21.2.2008 14:47:58   
gajka
Vidim, da me je že sayuri prehitela... In to celo z večjim trebuščkom! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
21.2.2008 14:54:55   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Vidim, da me je že sayuri prehitela... In to celo z večjim trebuščkom! user posted image

user posted image     user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
21.2.2008 15:07:58   
Zoja Miša
Vse ste super! Vse imate luštne slike... Poročne, s trebuščkom, mucami, otroci...vse so čudovite! Sedaj vsaj nekako vemo, kako izgledamo!
In sedaj se naj tudi jaz pohvalim, da mi je uspelo sestaviti album! Jupii!! Dojenčica v moji roki ni moja, je bila pa dobra vaja! user posted image
Erta nič se obremenjevat, zjokat, pa bo bolje. Kot ti je že Buhtlčk napisala, vse bo o.k.
Avgustovke smo zakon in če katero kaj muči, vse držimo pesti zanjo!
Pošiljam velik objem user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
21.2.2008 15:43:30   
Erin
erta - ne vem kaj naj ti rečem, res ne, ker niti ne vem kakšne besede lahko ob čem takem ponudiš človeku ki se v tem znajde. Lahko pa ti rečem da bodi optimist, glej pozitivno na to, da se bo pozdravilo oz operativno odstranilo...so že punce veliko napisale...Samo zate user posted image user posted image user posted image za srečo in veliko user posted image user posted image user posted image ki jih danes še posebej potrebuješ...me smo ob tebi in ti želimo najboljše....

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
21.2.2008 15:46:43   
Erin
Punce kakšne lepe slikceuser posted image user posted image user posted image ..še dobro da vas na poročni dan ni kdo ukradel ker sta bile tako lepeuser posted image user posted image

No moj poročni dan še ni prišel in ga tudi nočem še nekaj let heheuser posted image me ne mika...še...
slikce svoje pa tudi nebi še popala noter...sem malce sramežljive sorte...rakicauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
21.2.2008 16:05:39   
astrea
Kakšne lepe slikeuser posted image user posted image user posted image

erta drži se, upam da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
21.2.2008 18:39:28   
sandra123
Lep pozdravček drage souser posted image . Sem šla včeraj v službo, pa me utrujenost daje, tako, da nisem bila prisotna z vami že 2 dni...sem vas kar malo pogrešala...Drugače pa vse po starem...malo krčev, zvečer metuljčki v trebuščku, ki vztrajno rasteuser posted image , utrujenost na kvadrat, slabosti ni, ampak apetita tudi ne...obljubim, da bom čez vikend bolj pridna in kaj več napisala, do takrat pa...user posted image vsem.
Pa da ne pozabim, super slikce, so mi kar popestrile danuser posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
21.2.2008 18:43:51   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 84 user posted image ~
PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image , +kg
------------------------------------------------
28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje  + 0 kg
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  + 0,5 kg
31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  
01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Jesenice + 2 kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten
02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana  + 1 kg
03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana
04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let  + 1 kg
~ nyna84 (2.user posted image )

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 31.let  Postojna + 1 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana  +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje  +0 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota 
~ kaja02
(3.user posted image ,user posted image ) Celje

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor  + 4 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ iva77 (3.user posted image ,user posted image ) 30.let  Kranj + 3 kg
12.08.

~ daja27
(user posted image )
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje +2 kg
13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
~ žanneža (3.user posted image ,user posted image ) 35.let Celje -1,5 kg
~ iskanje
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let Postojna

14.08.
~ naty13 (2. user posted image ,user posted image ) 23.let  Kranj -1 kg
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29.let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let - 1 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje -1 kg
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )
17.08.

~ erta (1.user posted image ,user posted image ) 28.let
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image ,user posted image Katarina) 27.let Ljubljana
18.08.

~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana +2 kg
~ Neža7 (2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje - 8 kg
~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Maribor
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1,5 kg
~ buruolan (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana + 3 kg
~ Višnja (2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ KRNEKDO
19.08.
~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  Postojna
20.08.
~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Celje + 3 kg
~ srecka30
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ soncek3
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let +1.5 kg
~ bibika24 

22.08.
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 30.let Celje - 1,5 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Maribor +1,5 kg
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29.let Maribor
~ majah (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Ljubljana + 1 kg
~ andrejaboris (2.user posted image user posted image ) 26.let

24.08.
~ Ryssa (1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let  - 4 kg

~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image Julija/Tristan) 27.let Kranj
~ karmar
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šempeter pri Gorici + 4 kg
25.08.
~ Barbarinha (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +1 kg
26.08.
~ anckabancka
(3.user posted image ,user posted image ) 27.let + 0 kg

~ ČebelicaMaja (2.user posted image ,user posted image )
27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje + 0 kg
28.08.
~ pingo80 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  + 0 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) + 4 kg
29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let Ljubljana +2,5 kg
03.09.
~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 30.let
xx.08.

~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
21.2.2008 18:44:24   
Erin
      user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

22.2. - Neža7
25.2. - ANA_P
25.2. - Zoja Miša
26.2. - m@j@
26.2. - Ryssa
28.2. - sandra123
28.2. - NJINJA
28.2. - bella02
29.2. - sonce84
29.2. - anonimna user posted image
03.3. - tejkaz
03.3. - lana777
05.3. - renatka
05.3. - cicmic
05.3. - nell
05.3. - aradej
06.3. - nyna84
06.3. - gajka
06.3. - karmar
07.3. - arait
10.3. - Erin  MF
10.3. - sayuri
10.3. - soncek3
10.3. - erta
11.3. - pingo80
11.3. - Vilika
12.3. - naty13
12.3. - Julija08
12.3. - astrea
13.3. - anita goitan
14.3. - matejchi
14.3. - žanneža
14.3. - K_a_t_j_a
17.3. - anaya
20.3. - buruolan
20.3. - Nevaeva
21.3. - iva77
21.3. - Maja T.
23.3. - Muklla
26.3. - košuta
27.3. - mishel
07.4. - matejchi MF

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.