nicolina
|
Dobro jutro, spali dobro. je že nehal kuhat mulo in se zdej z mano pogovarja , je kar pozabil da, sem rekla kmet . Mi je pa prejle rekel, da bi pa res lahko kam šli, sej je treba Tina navajat že od majhnega, da je tako reagiral včeraj, ker se boji. Mislim, danes pa že čist druga zgodba, a se je s kom pogovarjal al je pa sanjal? Če ga bo še naprej kaj sračkal, bom šla pa sama, bom povabla še katero od vas s sabo na kavico ali pa izlet. Al pa pridemo nevesto pogledat, a ne gruška? Joj, kolk bi šla danes z vami na čvek. Potepinka, kolk lepa novica Debeluška, super za kri, upam, da še to alergijo zrihtaš Tanayya za pregled, vidiš, da taj lepo napreduje, samo da še obiščete alergola, pa boš vedla na čem si. Kako pa zgledajo te riževa pahuljice, pa niamm pojma Martin, čestitke za 3 mesece Dajica, ne vem kaj bi ti svetovala, naš ga lepo skos sračka, tud večkrat na dan. Morda bi pa res probala z Donatom. Kanarka, mi smo dobili za darilo Kengerujčka on bebe conforta in meni sploh ni všeč. Ga bom nesla nazaj v BC, upam da mi ga bodo za kaj drugega zamenjali. men je bil tako utesnjen notri, sploh ga nisem mogla dobro zapet, pa smo doma sprobavali, ko je bil v tanki majčki in žabicah, kaj šele ,da bi bil oblečen. No, men niso nič kaj preveč všeč. Je pa tudi ta Baby bjorna, ki je okoli 100 EUr, morda je res boljši. ne vem, povprašaj... Šibam, alarm... lep sončen dan vam želim, pa pa
|