|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
20.2.2008 9:11:33   
Tanayya29
martin vse najboljšeuser posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
20.2.2008 9:18:47   
Tanayya29
Gruška pojma nimam kje je anit28???če bereš anit se nam oglasi...............

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
20.2.2008 9:35:41   
sonchek
hoj, hoj...

Dajica..res mi je hudo za vašo pikico..revčka...sej verjetno res je to normalno..sem tok že o tem prebrala in povsod pravijo da je čist normalno...men je pa naša pediatrinja rekla, da če naša ne bi kakala več kot 5-dni, da naj jo pripeljem pokazat...sicer pa da se dobi sirup za tele tamajhne, da grego kakat...jaz bi na tvojem mestu še enkrat poklicala P. in jo vprašala...mah kaj pa vem..sej to pa res ni greh...je pa fajn da je vsa nasmejana in zadovoljna...vsaj to..sicer pa naša tud spet ni kakala že 4-dni..sam to se mi zdej zdi že čist normalno...

potepinka...fullllllllllll sem vesela zate!!!!! super za izvide..zdej se pa končno lohk sprostiš in začneš res uživat!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Ola na kratko.

Ker sem časovno totalno u kuser posted image u, mi prosim pomagajte, kakšnega kengurujčka kupiti mojmu za RD. Naročila bom svoji mami, da mi ga v SLo nabavi in pošlje sem. Tukaj bi bla spet cela zgodba, preden bi ga našla. Predvsem pa je pomembno, da je čisto iz zračnih materialov zaradi temperature in  ker oba ful švicata. Ima kakšna kakšno idejo?

..edini k je bil kej za kej..sem mi zdi da je res fajn od Baby born-a...kupiš ga v baby centru..je zračen in do 12-kg...sicer je pa okoli 120 evrov..in men se je zdel res velik..zato ga še nisva nabavla...user posted image  k da bo kdaj kej cenej..user posted image
Podoben je temu:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166682
..sam pojma nimam zakaj je tam bil tok dražji...

Martin vse najboljše!!!user posted image user posted image

no zdej grem pa kej narest..pa mal pospravt...vas pol kej še berem..pa fajn se imejte v CP-ku..
papaaaaaaaaaaa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
20.2.2008 9:36:35   
Tanayya29
Še to!!!Debeluška,moja sestrična dela na privat dermatološki kliniki(parmova),če ne bojo tam nič ugotovil,kaj je narobe,lahko greš privat,tam sicer plačaš,ugotovijo pa vseuser posted image user posted image .Čudo je to..jaz sem hotla tud tamalga ke pelat,pa nimajo alergologa sam dermatologa..pa ga bom pol verjetn vseen...

super za kriuser posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
20.2.2008 9:43:25   
Tanayya29
No,danes se pa jaz sama s sabo pogovarjam tle goruser posted image .
To sem pozabla napisat še,ninočka res so plenice lionstar,ne linostar.

Nč,pa grem zdj zares!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3130
20.2.2008 9:48:42   
ninocka
Dobro Jutro!
Jst sem pokonc ze od 6:30, ko se je zbudil Evan. Sem ga porihala za vrtec, mu narocila, da naj ocija odpelje v sluzbo, da bo zasluzu evrcke in mu kupu bagija, pol pa sla nazaj spat. Sam kaj, ko je pa dons Ruben mel en  preblisk in se je zbudil po 15 min. Pol smo pa pokonc. A uceri, ko sva sla v ZOO, je pa sam spal, em ga mogla na silo zbudit za  hranjenje in oblacenje. J.... ga, to je tko k mas otroke user posted image

V zivalcu je blo fajn, na zalost s kolegico nisva vidle sorodnikov (baje nimajo dost humanih pogojev za zivljenje tuki)user posted image user posted image , smo se pa nacvekale, pa spoznala sem ful novih RRjevk. JA pa Ruben je vidu zirafo, pa skor so ga za severnega medveda zamenjali in mi ga odpeljali user posted image user posted image user posted image (za tiste, ki vas ni blo na zbilju - ma en tak kombinezon v obliki medota, z useski, repkom, pa se kosmat je user posted image ).
Sem ga dala zvecer pod gym, pa je ful nazaj obracal glavo (za sabo je mel TV in je blo lih 24 ur - ne vem kaj ga je tolk zanimalo user posted image ). No, pa gremo Evana stusirat in pridem nazaj in se je meli obrnu za 180 stopinj, tko da je lazi v TV bulu user posted image user posted image user posted image

Srecanje danes - mene verjetno ne bo, sem narobe Grusko prebrala, ker sem zmenjena naslednji teden z RRjevkami. Mogoce pa uletim, samo ni mi jasno, kam se boste(bomo) dale v santani, ko ni nic placa, pa vednoje zasedeno. Jst dtam se 1x nisme mogla it na kavo, ker ni blo nikol nic fraj...Pa v Santani mi majo drugac najboljse kave user posted image user posted image Aja, ce pridem, bom prisla s kolegico.

Potepinka, super, da je vse OK!!!!! Vceri je bla tud ena tvoja kolegica v ZOOju.
Sonchek, tvoja kolegica je bla tud v ZOOju. Zdej moram pa se vaju dve spoznat user posted image

Cestitke vsem, ki praznujete, za obmesecnice! Martin, hvala za torto. Dobr, da (se) nisem na dieti user posted image
Zdej grem pa jest, sem ratala lacna od vsega silnega cvekanja user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
20.2.2008 9:53:27   
nicolina
Dobro jutro,
spali dobro. user posted image  je že nehal kuhat mulo in se zdej z mano pogovarja user posted image , je kar pozabil da, sem rekla kmet user posted image . Mi je pa prejle rekel, da bi pa res lahko kam šli, sej je treba Tina navajat že od majhnega, da je tako reagiral včeraj, ker se boji. Mislim, danes pa že čist druga zgodba, a se je s kom pogovarjal al je pa sanjal? user posted image user posted image  

Če ga bo še naprej kaj sračkal, bom šla pa sama, bom povabla še katero od vas s sabo na kavico ali pa izlet. Al pa pridemo nevesto pogledat, a ne gruška? user posted image  Joj, kolk bi šla danes z vami na čvek. user posted image  

Potepinka, kolk lepa novica user posted image
Debeluška, super za kri, upam, da še to alergijo zrihtaš user posted image
Tanayya user posted image  za pregled, vidiš, da taj lepo napreduje, samo da še obiščete alergola, pa boš vedla na čem si. Kako pa zgledajo te riževa pahuljice, pa niamm pojma user posted image
Martin, čestitke za 3 mesece user posted image user posted image user posted image
Dajica, ne vem kaj bi ti svetovala, naš ga lepo skos sračka, tud večkrat na dan. user posted image  Morda bi pa res probala z Donatom.

Kanarka, mi smo dobili za darilo Kengerujčka on bebe conforta in meni sploh ni všeč. Ga bom nesla nazaj v BC, upam da mi ga bodo za kaj drugega zamenjali. men je bil tako utesnjen notri, sploh ga nisem mogla dobro zapet, pa smo doma sprobavali, ko je bil  v tanki majčki in žabicah, kaj šele ,da bi bil oblečen. No, men niso nič kaj preveč všeč. Je pa tudi ta Baby bjorna, ki je okoli 100 EUr, morda je res boljši. ne vem, povprašaj...

Šibam, alarm... lep sončen dan vam želim, pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3132
20.2.2008 10:09:26   
mamuška
Dobro jutro!

Sam brzinsko za vmes, glih eden je, drugi spi. Vidim, da ste čistv kengurujčke padle, punce. Naredite uslugo sebi in otrokom in jih NE kupujte. Kenguru, hojca in skokec so trije najbolj škodljivi pripomočki, takoj za njimi so ležalniki. Ko je otrok za kenguruja toliko zrel, da mu več ne škodi, je zanj v veliki večini primerov krepko pretežak! Da je otrok lahko v kenguruju, mora sam že kar lepo sedet, sicer se dela velika škoda njegovi hrbtenici, predvsem vratnemu in križnemu delu.  Vse tiste opore in to - je samo fejkanje: otrokovo težo nosi v celoti hrbtenica, ki zato še niti slučajno ni zrela. Poleg tega pa zlomek stane malo bogastvo in je poleti absolutno in povsem neuporaben!! Predstavljajte si, da vas pri +30 nekdo tesno priveže naseuser posted image !  Počakajte mesec ali dva in kupite kvaliteten nahrbtnik (maya maya, hauck, vaude..), ki vam bo služil vse od 8. mes, morda že kak teden prej,  pa tja do 3. leta, za kenguruje pa si denar prihranite ali pa kupite sling, je še vedno boljši, četudi ni perla, če že nujno hočete otroka na sebi prenašat. Upoštevajte tudi, da je prenašanje 7,8, 10 kg kar krepak zalogaj za vašo hrbtenico! Tole je mnenje stroke, lahko ga preverite pri pediatrih in razvojnih ordinacijah.  Jaz sem ga pri prvem sinu kupila, preizkusila in takoj prodala naprej.user posted image pa seveda izgubila kar nekaj sit-ovuser posted image

Upssssss...ueeeee!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
20.2.2008 10:20:18   
potepinka
Jutro

no naša noč totalni polom mleko nič ne pomaga zasapal ob 19.30,jedel spet ob 23 med spanjem potem se je zbudil 2.10 in zaspal ob 4.oo user posted image nato se spet zbudil ob 5.50 in zaspal ob 7.30 user posted image potem a spal do 8.30
mislim to je katastrofa pa tako lepo je že spal 6 ur v kosu ne vem zakaj tako dolgo rabi da zaspi nazaj

martin čestitke za 3 meseceuser posted image user posted image

ninocka-super da si spoznala mojo kolegico marčevko a ne no res se morava še midve spoznati
tannaya-ti ne znam odgovorit kaj so to riževe puhljice,mogoče vprašaš v lekarni super za  težo pri Taj-u

no še kasneje kaj več napišem grem na prevez prsta

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
20.2.2008 10:25:32   
ninocka
Tannaya, po moje  je to rizolino. http://www.podravka.hr/brandovi/proizvodi/djecja-hrana/rizolino

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
20.2.2008 10:34:10   
Tanayya29
Hvala ninočka,sigurn je to....
kot da mi ne more rečt pediatrinja rižolinouser posted image .No,mogoče pa ni vedla....user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
20.2.2008 10:56:57   
ninocka
UH, jst zdej berem 78 stran, tko da se ne cudit kaksnim mojim komentarjem user posted image
Mama11, kako kaj napreduje teza? Mi smo meli  pri 3 msecih 5.5 kg, pa se je meni zdelo ful malo, glede na to, da je v 2 mesecih pridobil cca. 1300g. V torek mamo spet P, pa bom vidla, kolk je v cca. 3 tednih pridobil. Z uspavanjem je pa pri nas enkao - zaspi mi med dojenjem, se izmuznem in se cez 10 sekund zbudi in  mu moram spet josko dat. ME pa to uspavanje na joski ne moti (ce bi rabil samo 1x,ne pa 10x), ker v bistvu je Evan tud vedno na flasi zaspla, pa nismo mel nikol nobenga problema z vecernim uspavanjem.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
20.2.2008 11:06:51   
Mamathea
Pozdravček vsem

Vse najboljše za obmesečnice, ki jih praznujejo otročki.user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem komaj uspela nekaj malega za nazaj prebrat ker sem zadnje dneve zelo zaposlena s Tijanom, pa skoz sva zunaj, pa čas zelo, zelo, zelo hitro mine.
Trenutno je zadremal v ležalniku pa vem, da ne bo dolgo dremuckal, zato se grem na hitrco urtedit, stuširat... Za riževe pahuljice tud js mislim, da je to Rižolino in enako kot pri tebi Tanayya je blo tud pri mojem bratrancu, ki je zarad alergij pil to allernovo in so mu potem začeli notr dajat Rižolino, da je blo bolj gosto in da je manj polival.Me veseli, da gre Taju koža na bolje, sej bo.
Ninočka si pa faca, ko praviš, da so ti Rubna skoraj zamenjali s severnim medvedom, sej v tistem kombinezončku je pa res tako srčkan, da je kr veselje.
Grem zdj js hitr pod tuš, da se moj sonček prej ne bu zbudil.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
20.2.2008 11:10:10   
GB
Dobro jutro vsem skupaj. Evo,da se oglasim na brzino dokler moja zabica se aja. HVALA VSEM NA TOLAZBO IN LEPIM ZELJAMI IN SEVEDA STISKANJEM PESTI- RES STE ZLATE. No jest sem se malo pomirila, ceprav sem vsak dan napeta,ko ji moram dati zdravila. Dajem ji dve inekcije po 5ml v usta in si lahko predstavljate kaksno zivcno vojno dozivljam . Upam samo ,da bo pomagalo in da bodo njene solzice kmalu nehale teci .

Zirafa: jest skoz hodm v Tesco in sem ful zadovoljna . Imam tudi njihovo clubcard in za vsak funt dobim tocko in po treh mesecih obracunajo koliko tock si dobil in ti poslejo voucher za tesco. v glavnem jest sem zadovoljna.

Zdej pa sibam moji zabici dat zdravilouser posted image user posted image user posted image

Lep dan

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
20.2.2008 11:55:12   
kanarka
Hmm, kaj naj pa zdaj naredim?
Mamuška, čist si me zmedla. Seveda sem ti zelo hvaležna. Zdej sem pa res brez ideje. Sling že imam in se nikakor ne morema navaditi nanj. Meni se je ravno zdelo, da je kengurujček bolj v oporo, ker v slingu je vse tako gibljivo in ni nobene trdne opore. No, sej nima veze. Joj joj, moj ima okroglih 40. Nimam ideje! HELP!

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
20.2.2008 12:21:12   
Dajica
Ze 9.dan brez kakanja. user posted image Hvala vsem za pestke in nasvete in Timonu od Vanje za objemcek. Se kasneje se oglasim, zdej se greva previt, podojit in ven na sprehod.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
20.2.2008 12:38:21   
kanarka
Joj Dajica. Tole je pa res grozno. Ubogi otrok. Upam, da se čimprej poštimate. Si šla do zdravnika?

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
20.2.2008 13:01:55   
pikapikica
hojla punce...samo na hitro... da vas pozdravim...

barika user posted image user posted image user posted image  za tri mesece...
pa daj povej... kje si našla te torte... noro zgledajo :)))!!!???

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
20.2.2008 15:10:28   
tintin
Hojla bejbe še od mene,
tudi jaz mislim, da so riževe pahuljice (=sicer kosmiči po slovensko) rižolino, ostaja pa tudi od Hippa Reisflocken. Sicer bravo za Tajevo kožo.
Jaz mam oboje sling in kenguru - nič mi ni ZELO všeč, še vedno imam najrajši voziček...V slingu ga nosim doma, v kenguruju zaenkrat še nikjer....user posted image
Dajica - boga Kaja, moj tamal se zadnje čase dvakrat na dan ornk pokaka (in to tako konkretno, da vse čez udari).
Je že katera probala plenice Lionstar?Razmišljam, da bi jih kupila naslednjo rundo, poleg P Activ Fitk, ki jih sicer imam za ponoči in za na izlete....Pampers Baby Dry (iz Mullerja) so mi čist za en klinc, dobre so ko samo lula, če se pa pokaka je pa vse čez. Tudi Lidove mi niso ravno zelo všeč, Mullerjeve 5-9 so mu še malenkost ohlapne, čeprav ima 7 kil...
Sicer pa je naš mali ful faca, se pogovarja sam s seboj, kotali okoli...noro skratkauser posted image
Aja, moja kolegica še ni rodila. So jo zadržali v P na opazovanju in ležanju, da še malo zredijo detece.
Lp vsem.

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
20.2.2008 15:13:09   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Hmm, kaj naj pa zdaj naredim?
Mamuška, čist si me zmedla. Seveda sem ti zelo hvaležna. Zdej sem pa res brez ideje. Sling že imam in se nikakor ne morema navaditi nanj. Meni se je ravno zdelo, da je kengurujček bolj v oporo, ker v slingu je vse tako gibljivo in ni nobene trdne opore. No, sej nima veze. Joj joj, moj ima okroglih 40. Nimam ideje! HELP!

SOrry no, nisem hotlauser posted image , ampak tega detajla veliko ljudi ne ve. Po mnenju razvojnih pediatrov je otrok za v kenguru tam po 6. mes, prej se mu dela velika škoda. Dlje časa ko je not, več škode mu napravi. Jaz takele stvari sicer vzamem tko mal, z rezervo. Zihr se ne bo svet podrl, če bo otrok v enem deževnem vremenu pol ure v kenguruju, da se bo "preluftal". Samo vprašanje je, če se taka investicija za 3 x na mesec po pol ure izide.user posted image Če iščeš darilo in bi rada možu naredila veselje, otroku pa korist, dodaj še 100 eur in kupi nahrbtnik vaude. To so odlični pohodniški nahrbtniki, ki svoje lastne teže skoraj nimajo, not lahko nosiš otroka do 25 kg (če zmorešuser posted image ), nazadnje so stali okoli 33.000 SIT. So neuničljivi, z vsemi zaščitami proti mrazu, vetru, soncu, otrok lahko mirno tudi kako kitico oddremucka not - sedišče je ojačano, zelo udobno, za manjše je zraven tudi vreča za nogice, da ne ozebe, skratka za družino, ki ne hodi samo po mestu in šoping centrih več kot uporabna zadeva. Poleg tega je nošnja tudi "šerpi" prijazna, da ti ne guzne hrbet in ramena. Mi smo imeli izposojenega, kupili ga nismo samo zato, ker je prvi sin bil in je izredno priden hodec in ga skoraj nismo rabili. Vzeli smo ga na Komno in Črno prst in se nam je krasno obnesel - pri sinovih ne polnih 3 letih.

Riževe pahuljice - user posted image user posted image - ženska ne zna slovensko!!! To so riževi kosmiči, jaz priporočam alnaturine, so iz bio pridelave in se fino raztopijo v melku.

Šibam pospravljat, doma imamo atomsko bombouser posted image user posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
20.2.2008 15:33:19   
potepinka
Jaz imam DM plenice in so zakon res  edine ki ne premočijo pri nas zvečer ga povijem ob 20-9 in ne premoči,zdaj imamo 4-9 kg,novo rundo pa bomo kupili od 7kg-naprej

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
20.2.2008 15:57:18   
Tanayya29
Tintin jaz imam lionstar,so kar ok no,glih full navdušenja ni..

mamuška,pediatrinja mi je rekla riževi kosmiči,pa da piše gor pahuljice,jst pa sem si zapomnla sam to drugouser posted image ,že spet se je izkazala moja pozabljivost,spomnla sem se pa takoj,ko ste vi omenl kosmiči...

LP.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
20.2.2008 16:27:41   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

mamathea in ninocka...jih pogrešam tudi jaz user posted image
pridita nazaj,čimprej....
aha sem se spomnila,ninocka smuča...

Oooo, a si me pogresala Tanaya user posted image So mi kr solze v oci stopile, ko sem vidla tega medija user posted image user posted image

Ej zenske, a sem vam povedala, kolk je tale nasa Tanaya huda bejba? Jst zadnjic uletim na kavo k en klosar, ona pa ful zrihtana, tak hud minic, pa frizurca, pa mejkap...ME je kr sram ratalo, da se nisem mal leps oblekla user posted image Matr, ma Taj hudo bejbiko za mami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3148
20.2.2008 17:48:24   
kanarka
Mamuška, hvala!
Sej o nahrbtnikih sem že tudi jaz razmišljala, samo tukaj hribov glih nimamo, pa so se mi zdeli malo smešni za na plažo. Zato sem potem prešaltala na kenguruje. Zdej sem se odločla, da bom verjetno kr eno barko najela (ker jih obožuje) in bomo šli na izlet na kak drug otok. Še nismo nč vidli, ker nikol ni cajta, takrat pa bo in tega bo zelo vesel. Zravn bo pa že kaka malenkost padla.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
20.2.2008 17:59:15   
DEBELUŠKA30
Martin, čestitke za 3 mesece user posted image user posted image user posted image

Tanayya, hvala za informacijo o privat dermatološki, če zdaj nič ne zvem, bom šla pa privat, takrat, bi te pa prosila za dodatne informacije!

No, ženske ste se danes dobile? Kako je bilo, pa kakšno slikco nam "prilepte"...

Jest sem se danes dobila s sošolko, ki se nisva videle 14 let in je nisem spoznala user posted image  , matr sem čorava, ona pa mene takoj. Vidla pa me je na slikah  tu gori na RR-ju, ko jih je Vanja objavla (srečanje v Kranju) in me je kontaktirala, če sem ta prava.
Res je blo super, po tolikih letih nekoga srečat- "starega prijatelja" user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?