|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
18.2.2008 21:59:19   
mamuška
Mama11 - zdaj smo kožo porihtaliuser posted image user posted image user posted image , tam okoli 6. tedna pa je bil živ obup, vijoličen po vratu, o obrazu ves luskast, lupil se je pod pazduho, v komolcih, kolenih. Saj večino so oblačila pokrila, ampak ko si ga slekel, bi se včasih kar zjokal. Tam nekje od 3. mes dalje pa je re  OK, če le jaz česa ne spregledam v kakme živilu, kar se mi ej zdaj 1 x zgodilouser posted image -sem spregledala, da živilo lahko vsebuje mlečne in jajčne beljakovine v sledovih in smo imeli cel cirkususer posted image user posted image - in to veš kaj- ČIPSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nikoli ne bi pomislila!

A majčke za dojenje imaš od Strojanove ali si kaj drugega našla?

SPat hodi D. okoli 20,30. Spi do 2h (+/- pol ure), poje moje mleko na flašo in spi do 5-6h, ko se dojiva, in to ves čas po malem tja do 8,30 - 9h. Ponoči ima na riti Active Fit ali pa pralne plenice iz mirkovlaken in oboje  brez problema zdrži.  Plastiko in pralne kombiniram še vedno na zahtevo razvojne pediatrinje, ki ne da "žegna" za bombaž, dokler ne bo junak pravilno splazil. Dovoli pa povijanje ponoči vsako drugo noč. Kaj čem, ubogat moram, tudi če nerada.

Dajica, ti ne zavidam teh problemov, smo jih imeli pri prvem. Prinas je najbolj pomagal topel DOnat ma tešč - kolikor je dojenček pač tešč.

Danes smo 5 ur (!!!) šetkali po Ribnem,  prehodili po dolgem in počez, jaz imam noge ko stope, K. pa še vedno poskakuje ko mali kozel. Je bil nujno potreben enega laufa. Si je pa, smrkavec, zabrisal kamen na glavo - sam sebi na glavo user posted image in si prebil butico, ker pač ne uboga niti na 10. besedouser posted image user posted image K sreči vedno šlepam s sabo vato, gazo, razkužilo, flajštre, antibiotično mazilo za rane in en povoj, da sem mu zlila mal alkohola na butico in napopala gazo gor. K sreči se je kri hitro ustavila, me je pa imelo, da bi ga prvič v življenju krepko našeškala. Ma kaj našeškala, namlatila kot mačkauser posted image , ker zadnje čase gre čisto vse MIMO njegovih ušes, če pa že slučajno kaj sliši, ima na vsako stvar 500 glupih odgovorov, včasih takih, da se samo popraskaš, od kje jih jemlje. No, za tole stolčeno butico si je zaslužil teden brez sladkarij+odpade mu kino, ki ga čaka že par mesecev. Ga bo čakal še par tednov!  Si ne predstavljam, kaj bi bilo, če se kri ne bi ustavila, jaz pa s cizo, dojenčkom im smrkavcem v neki divjini - niti točno ne vem kje, nekje dol pr Savi. Še rešilca ne bi vedla kam napotituser posted image user posted image OBUP!!!!

No k sreči se jevse dobro pošlo, verjetno to zadnja stolčena glava, je pa prva in prva najbolj boli.

Grem še mal pospravit, jutri bo luda kuča. Lahkonoč!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
18.2.2008 22:14:52   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Danes smo 5 ur (!!!) šetkali po Ribnem

Pol si pa mimo moje tašče in tasta šetala. Je moj namreč iz Ribnega doma user posted image . Če je to Ribno pri Bledu.

ker zadnje čase gre čisto vse MIMO njegovih ušes, če pa že slučajno kaj sliši, ima na vsako stvar 500 glupih odgovorov, včasih takih, da se samo popraskaš, od kje jih jemlje.

Ja Mamuška, sej je desc, kaj pa pričakuješ user posted image user posted image user posted image

Ok šalo na stran. še dobr da ni bilo nič hujšega in da si mela vse sabo user posted image

Gruška in Jolly, mogoče se vama midve pridruživa, sam ne vem če se sploh še upam družit z vama user posted image

Debeluška kok si me pa zdele nasmejala s unima pingvinoma, prav polepšala si mi večer, pa čeprav sem jih že vidla. AMpak ta fora je res svetovna

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
18.2.2008 22:25:24   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Danes smo 5 ur (!!!) šetkali po Ribnem

Pol si pa mimo moje tašče in tasta šetala. Je moj namreč iz Ribnega doma user posted image . Če je to Ribno pri Bledu.

Ja, je, to Ribno.  Maš pa na lepem koncu žlahtouser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
18.2.2008 22:28:15   
nicolina
Debeluška, si pa faca user posted image user posted image , res si me nasmejala  s pingvinoma,  a da bi vaju jaz take fora učila? To pa ne !!! user posted image user posted image

Mamuška, no dobro se je končalo... sm da je glava cela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3079
18.2.2008 22:51:42   
zirafa76
pozdrav se na hitro od nas...
komaj spravila Izabelo spat, je bila nekam odrena, mislim, da ima reakcijo na te tablete, ki jih jemle..pise tam, da ko se vsedejo v organizem, je vredu,,ker je ful zaspana, pa tak naprej...user posted image ..no, upam, vsaj da bodo pomagale...

NAJ POVEM ENO NOVICO....
Danes sem videla na TV tukaj..Bratislavi, da so operirali dojencico staro 15 mesecev na srcu, ker jo V SLOVENIJI NISO HOTELI!!!!Par je prisel iz BIH v Ljublano, da bi resili njegovo hci, ki je imela okvaro na srcu.Tam so mu dejali, da ne bodo operirali, ker se ne da pomagat in bo itak umrla!!!! Pa je sel na internet in poiskal najboljsega kirurga za te stvari.Ceprav se zdi cudno, ampak V Bratislavi imajo najboljsi kardio v Evropi za otroke..Pa so prisli sem, jo pregledali in po 4 urni operaciji okreva in bo dobro....A SI LAHKO MISLITE????In tega ni v Slovenskih novicah ali 24 kur....Kako lahko naredijo kaj takega??? Skor sem padla dol...Kakorkoli, mogoce samo v poduk, da je vedno potrebno drugo mnenje....Bi pa z veseljem pisala na 24 kur in povedala, ker je klinika to prikrila....user posted image user posted image sicer pa imam kolegico, ki dela tam..mogoce pa...SRAMOTA...user posted image user posted image

no, zdaj pa grem gledat CSI......papa

nocko vsem

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
18.2.2008 22:59:30   
zirafa76
http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=20953&photoid=105593

nasa zabica

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
18.2.2008 23:03:24   
zirafa76
AJA, PA 4 MESECE SMO IMELI...tortica za vse...user posted image user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
18.2.2008 23:29:46   
Oranža
Čer,
Žirafa 76 vse naj naj za mini rd in prav tako vama mama11user posted image user posted image . Pa hvala za tortico. Tole je dons že ta druga, bom vse nazaj dobila kar sem izgubilauser posted image user posted image
Scuba konec dober vse dobro.
Debeluška ti pa jo pihnešuser posted image user posted image user posted image
Tanayya super za šopinguser posted image
 Mamuška tole s poslušnostjo je pa pri nas isto ratal, se mi zdi da so ravno v tistih letih k bolj švoh slišijo (5 letniki)user posted image user posted image . No samo da ni blo hujšegauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Debeluška a že kaj veš za v sredo, boš prišla? Pa Vanja?

Jst pridem...sem zmer za čvekuser posted image user posted image
Nč babuške, jst grem spat ker že kar dvojno vidim.

Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
19.2.2008 7:37:23   
Laubica
Si je pa, smrkavec, zabrisal kamen na glavo - sam sebi na glavo
No, za tole stolčeno butico si je zaslužil teden brez sladkarij+odpade mu kino, ki ga čaka že par mesecev.
Mamuška-si ZELO stroga mamauser posted image user posted image user posted image meni se smili-revček se je sam poškodoval-potem je pa še kazen dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image .Oprosti ker sem to napisala samo me je to žulilouser posted image Imaš pa ZELO lepa otroka.Me pa nekaj zanima-kje si nabavila tisto gobo za potleh?In če nisem preveč radovedna -kaj ima D.na konicu noska -tak flekec?user posted image user posted image
DEBELUŠKA-user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se nasmejala
Naraščaj-moj tudi noče bit noteruser posted image v kengoruju
Spat hodi med 18-19h-čez dan ga dojim na 2-3 ure -PONOČI NA 2user posted image
Žirafa vse naj za r.d.
Moj sin se je pa ful spremenil-prej sem vam vedno hvalila kako se rad igra in je zelo priden-zdaj pa ne zdrži več kot 5 min. v igralnem centru in že zendri ,skozi bi se moral nekdo z njim igratuser posted image pa če ne greš k njemu je sposoben zendrit 15min.user posted image pa kot sem napisala -spanje je KATASTROFA-od 1. ceplenja dalje se mi zbuja na 2 uri ali celo 1.5user posted image hodim okrog kot zombi nenaspanauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
19.2.2008 7:38:36   
Laubica
Se opravičujem -DOBRO JUTROuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
19.2.2008 7:42:05   
ninocka
Dobro jutro, a sem prva??? Castim kavico in rogljicek z marmelado user posted image ampak samo enega, da se ne zredite user posted image

Jst sem tud uceri cel dan zabluzila po BTCju, za finale sem si prvoscla se kavico s Scubo, Lano in Tanayyo. Ruben je ful precekiral Lano (ne vem, mogoce se ze kaj plete user posted image ), in je revez mogu prezivet v zenski druzbi user posted image
Je bil pa ful priden na kavi, sem bla prav presenecena. Se mi zdi, da je vsak dan boljs, vedno dalj casa se ze sam zamoti, sploh pa z igrackami, ki jih lahko nosi v usta. PA zelo aktualne so rokice, samo si jih tolk v usta zbase, da se ze napol na bruhanje sili user posted image
Dude se zmeri noce, najde pa vsake tolk casa palcek in ga zacne z veseljem vlect, ampak ne za dolgo, ker mu ga poredna mami vzame. Ce ze more kaj cuzt, raj vidim, da ma dudo, sam ko ga ne morem navadit.
Bolj ali manj uspesno mu uvajam ninico, sploh med vecernim dojenjem, da jo mecka, da se lahko jst potem  izmuznem (kar rata al pa ne). Sem mu kupila ful enga luskanega oslicka in ga zdej mecka in cuzi in si ga daje na glavo....
Je pa se zmeraj prehlajen, nosek je se zmeri ful zabasan, HB za pumpico. Si ne predstavljam, da bi se vse tole not v njemu pacalo.
Se moram pa pohvalit, da se mu rata obcasno ze obrnt na bok, pa zdej ga ful dajem pod tist most (lok, gym) in gleda igracke, cuzi roke, pol pa zacne udarjat po njih.
Smejko je ful, pa ceblja na veliko, ful je tud zgeckljiv,prav uzitek se je pogovarjat z njim. Rata pa tud v sekundi iz najbolj soncnega otroka tak uzaljencek user posted image Banjico smo prestavli v veliko banjo, ker je take delal, da je blo pol kopalnice mokre. Se mi zdi, da bo na plavanju ful uzival, sa mo da ne bo kam odcofotal v tej svoji silni  vnemi user posted image user posted image user posted image Dobr, da je ograjen bazen user posted image
Vceraj je blo pa 1 leto, kar smo ga nardili. Sta mela 18.02.06 oci in mami fraj, ker je bil Evan v nocnem varstvu, pa sta mela mir in cas in nobenih motenj, pa je Ruben ratal user posted image

Zirafa, mogoce pa ne da niso hotli operirat, ampak pri nas sploh ne morjo, ker nimamo nobenega srcnega kirurga za otroke. Poleti je usel tisti, ki smo ga meli, na Nizozemsko, ker mu niso hotli povecat place.

Gruska, jst bom tud verjetno prisla, ce se ne bom dobila ze z enimi drugimi RRjevkami. Lahko pa nardimo eno skupno (mesano) srecanje user posted image

Scuba, dobro, da se je vse OK koncalo user posted image user posted image Sem se pa jst tud vceraj skor zaletela, ko sem sla iz BTCja na Kajuhovo v Hoferja. Sem stala na pasu za zavijanje levo, speljem, v tem mi pa z desne ene zenska, ki je drugac stala na pasu za naravnost, kr namoj pas zavije. Dobr, da sem jo vidla in zabremzala, ker drugace bi samo poclo user posted image

Evan je sel pa zdej k zdravniku, ker je zacel ful eno nogico med hojo not obracat. IN to tolk, da sam sebe spotika. A ma kera o dvojnih in vec mamic kaksne izkusnje s tem?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
19.2.2008 8:47:26   
Laubica
Danes sem videla na TV tukaj..Bratislavi, da so operirali dojencico staro 15 mesecev na srcu, ker jo V SLOVENIJI NISO HOTELI!!!!Par je prisel iz BIH v Ljublano, da bi resili njegovo hci, ki je imela okvaro na srcu.Tam so mu dejali, da ne bodo operirali, ker se ne da pomagat in bo itak umrla!!!! Pa je sel na internet in poiskal najboljsega kirurga za te stvari.Ceprav se zdi cudno, ampak V Bratislavi imajo najboljsi kardio v Evropi za otroke..Pa so prisli sem, jo pregledali in po 4 urni operaciji okreva in bo dobro....A SI LAHKO MISLITE????In tega ni v Slovenskih novicah ali 24 kur....Kako lahko naredijo kaj takega??? Skor sem padla dol...Kakorkoli, mogoce samo v poduk, da je vedno potrebno drugo mnenje....Bi pa z veseljem pisala na 24 kur in povedala, ker je klinika to prikrila.... sicer pa imam kolegico, ki dela tam..mogoce pa...SRAMOTA...
Žirafa-pri nas je bilo pred kratkim objavljeno da nimajo kirurga za srček -da je tisti ta boljši nam pobegnil za boljšo plačo v drugo državo-tak da lahko so spet mediji vse napihniliuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
19.2.2008 8:55:54   
scubadiver
Dobro jutro,

danes se je pa Lani spet pokvaril program za spanje celo noč in se je zbudila ob pol štirih ponoči. No ja, pa sej eno zbujanje je seveda super, sam mami se je mal razvadila user posted image . Se pa danes nekaj čudno počutim. Sem zmatrana in vse me nekaj boli. Sem takoj spila en multi vitamin in pojedla dve mandarini. Upam, da me ne preganja kaka bolezen. Čeprav druzga mi pa nič ne fali. Mogoče sem samo čudno spala. kaj pa vem..

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Scuba, dobro, da se je vse OK koncalo user posted image user posted image Sem se pa jst tud vceraj skor zaletela, ko sem sla iz BTCja na Kajuhovo v Hoferja. Sem stala na pasu za zavijanje levo, speljem, v tem mi pa z desne ene zenska, ki je drugac stala na pasu za naravnost, kr namoj pas zavije. Dobr, da sem jo vidla in zabremzala, ker drugace bi samo poclo user posted image

Matr Ninocka, tole je pa čist isto kot se je skoraj meni zgodilo. A folk res nič ne gleda preden zamenja pas??  user posted image
Joj še dobr da si bla ti tko previdna in si zabremzala.

Žirafa to, da je pobegnil edini otroški srčni kirurg sem pa tud jaz brala. Pa ne vem če ni bil prav Slovak? to nisem prepričana, ampak je šel na nizozemsko, ker so mu dali boljše pogoje - plača in stanovanje - kot pri nas. Tako da pri nas sploh ne morejo opravljati operacij srčkov.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
19.2.2008 9:41:52   
nicolina
Dobro jutro,
hvala za kavico in rogljiček ninočka user posted image , samo jaz bom samokavico in pomaranče.
No, da se pohvalim, mi smo danes prvič prespali celo noč user posted image user posted image  od 20.30 do 5.30 zjutraj. Sej kar nisem mogla verjet, sem se ob 4 zbudila in mi ni blo nič jasno, zize pa polne, sm mislila, da mi jih bo kar razneslo user posted image .
Žirafa čestitke za 4 mesece user posted image user posted image , to za kirurga pa jaz tud prvič slišim, sej je bolje da so jo odpelljali v bratisalvo in jo tam rešili.
Ninočka, sm da se jtud za vaju dobro končalo user posted image

Danes bo spet en krasen dan, zato uživajte na sprehodih in čudovitem

user posted image

pa pa...

Neposredna povezava do sporočila: 3089
19.2.2008 9:42:43   
sonchek
Jutro...
..evo scuba..tudi pri nas je bilo danes nočno ustajanje..pa zdej že ressss dolgo spi celo noč..dons pa ob treh ziza, pa takoj naprej spat..ampak tud sam do pol sedmih...zdej pa spet spimo...

Drugače zaspi tam med osmo in deveto...pa lepo spi celo noč..no upam da tako tudi ostane...plenica pa tudi zdrži do jutra...

Žirafa..sem pogledala fotke...fulll luštna tvoja princeska...user posted image

mama11..jaz dojim nekje na 3-4ure...včasih kakšno dojenje tud na dve...kokr se mi zazdi da je lašna, al se more pa sam mal pocrklat...user posted image
Bravo za kilograme...full pridna..jojjj kdaj bom jaz tam..hihiiii

Kenguru..tudi jaz razmišljam o nakupu..ampak sem zadnjič ga gledala v BC- in tak k bi nam prov prišel, do 12kg, zračen (za poletje) in dobr za hrbet..je 120 evrov..haloooo ne vem če bom tok dala za teh par mesecev, al se pa niti ne bo hotela not nest...no bomo še videli...

Dajica...kakanje..tudi pri nas je tako..pol pa palčko za ušesa vzamem (ko je že res hudo in jo ful zvija) namočim v kremico (hladilno), pa hop v ritko in tako pride ven kakica in un dan ponavadi cel dan sam kaka, tko da mam kr neki dela s pokakanimi plenicami...sam pol pa spet traja da se pokaka...tri ali več dni..tudi meni to kravžlja živce...

...včeraj sem oddala vlogo za vrtec..upam, da jo bodo sprejeli...jah zdej itak sam čakamo...

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v
Žirafa 76 vse naj naj za mini rd in prav tako vama mama11user posted image user posted image . Pa hvala za tortico. Tole je dons že ta druga, bom vse nazaj dobila kar sem izgubilauser posted image user posted image

..se spet kr podpišem...user posted image

no zdej pa letim kej narest, dokler naša šjora še spi...
Lep dan vsem...ker bo danes res lep dan..se bomo spet podali na kakšno daljšo turo...papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3090
19.2.2008 10:09:07   
DEBELUŠKA30
Dobro jutro še od mene, halooooo tukaj sem user posted image :

user posted image

Totalno sem ne naspana. Poslušajte tole štorijo:
Grem včeraj v lekarno in kupim NOVALAC nočno formulo in si mislim JESSSS user posted image , zdaj bomo pa še mi celo noč spali user posted image !
A lej ga zlomka; moja "pupika" se je hranla še enkrat več kot običajno user posted image , pa še celo noč ni spala tako kot zna (beri trdno)! GROOOOOOZAAAA........
A je katera že uporabljala Novalac nočno formulo in kakšne izkušnje ima? Jest si ji ne upam več dati user posted image !

Gruška, jest jutri ne utegnem, pridem pa v četrtek v Hoferja, pa se lahko dobiva, če bo kaj drugače ti sporočim! Al pa če daš kar Vanji moje naročilo, pa se Vanja še pri meni oglasi na kavici al pa se srečava v Kranju, ker sem jaz zmenjena v Kranju s kolegico oz. bivšo sošolko, kaj praviš Vanja?

Mamuška, nič nisi prestroga mama, red mora biti in fant mora vedet, da ni prav naredil, tu se pa s teboj popolnoma strinjam!

Ninocka, pri nas smo imeli in imamo nekaj podobnega s starejšo hčerko, če te zanima kaj več pošlji zs!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
19.2.2008 11:12:52   
zirafa76
DOBRO JUTRO SE OD NASuser posted image user posted image

Sam na hitro, ker je Izabela ravno spustila torpedouser posted image ..grema previjat rit...user posted image ...Jaz grem upam danes zvecer ven..sama z eno kolegico...JOJ, KOMAJ CAKAM....se prej bova zavile v shoping, mami je dobla dinarckeuser posted image , ki seveda ne smejo bit predolgo na racunu..se lahko prah nabere...user posted image , pa moj ma rojstni dan v soboto....PA NEXT ima novo kolekcijouser posted image user posted image ...ja, naporno bo....user posted image

Drugace pa se je moja zelvica navadla zjutraj pri meni zaspat v postelji..user posted image zbudi se nekje ob 6.-zdaj skoraj vsako noc spi od 21-6,jo podojim, pa kr pri meni ostane, pa se tak zabubi v mene in pizamo...in spi, jaz pa z zlomljeno hrbtenico pol cel dan hodim okrog...user posted image AMPAK JE VREDNO....je tak zadovoljna, pol pa se zbudi in preteguje-kot mami-pa ceblja, pa caka, kdaj bom js svojo rit dvignila....kar traja nekaj casa, da jo premaknem...user posted image user posted image SAJ HUJSAM....user posted image user posted image

drugace pa imamo turobno vreme spet...porkadus...

nic, kavica in polnozrnate bio kosmice sedaj uzivam....

VB....povej mi kaksne izkusnje imas z TESCOM??? Tukaj jih imamo vsepovsod, ampak se nisem nekam navdusena, imam pa rada njihovo bio ponudbo....

POVEJTE mi, kakno velikost kupit za spomlad, poletje..rada bi kupila Izabeli jaknico, pa res ne vem koliko..ker ze zdaj nosi mesane stevilke, ker so velikosti razlicne od firme do firme..naceloma je pri koncu 62....pajac zimski ima 68-74 pa user posted image

no, papa..uzivajte

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
19.2.2008 11:36:27   
Mamathea
Dober dan

Sploh nimam časa, da bi vas brala saj sem vsak dan polno v akciji in zunaj dokler je še tako lepo vreme. Jaz še niti nisem uspela slikc iz srečanja na zbilju dol iz aparata dat kaj šele, da bi jih dala v album, še sreča, da si bila Danaja tako pridna in si ti slikce objavila, sej res ne vem kdaj bojo moje prišle do sem gor, se bom pa potrudila obljubim.
Za sabo imamo zeo pestre in lepe dneve, že v petek smo šli na Koroško pa smo bli tam cel vikend in je bilo super fajn, Tijan je bil tako priden, da se je moja mami zafrkavala, da se bomo mogli kr tja preselit, sam res luft je bil pa tako krasen, da lahk v Lj sam sanjam o njem.
Počas se odpravljam ven, saj tam mali vsej spančka in sem lahko zunaj po mili volji, sam nardit pa pr hudičeku res ne morem nič, pravo bombo imam v stanovanju pa kaj potem, sam, da je naš srček srečen.
Grem ven in zvečer, če bo ati pridno čuval vas poskušam za nazaj prebrat.
Lep dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
19.2.2008 12:34:08   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Si je pa, smrkavec, zabrisal kamen na glavo - sam sebi na glavo
No, za tole stolčeno butico si je zaslužil teden brez sladkarij+odpade mu kino, ki ga čaka že par mesecev.
Mamuška-si ZELO stroga mamauser posted image user posted image user posted image meni se smili-revček se je sam poškodoval-potem je pa še kazen dobiluser posted image user posted image user posted image user posted image .Oprosti ker sem to napisala samo me je to žulilouser posted image Imaš pa ZELO lepa otroka.Me pa nekaj zanima-kje si nabavila tisto gobo za potleh?In če nisem preveč radovedna -kaj ima D.na konicu noska -tak flekec?user posted image user posted image

Ma ja, sem jaz stroga mamauser posted image Sva ravno od psihologa, kjer sva imela pregled pred vpisom v šolo, ker je mejna generacija, rojen konec dec/2002 in je še psihologinja pod mizo letela ob njegovih forah. V glavnem,  naredil bo vse, samo da ni treba poslušat, kaj se reče, če se pa že sliši, potem se išče 100 in en izgovor, da se tistega ne naredi. Men to že dolg ni več smešnuser posted image , ker tista skala včer bi se lahko ZELOOOOOOOO drugače iztekla kot se je. Jaz se sicer sama sebi včasih zdim zmaj, ampak očitno je mladič tudi mali zmaj, ki uspešno konkurira mami zmajevkiuser posted image . V glavnem, bom še zelo zmajevska in stroga, ker mulc MORA  dojet, da ljudje pač ne blejamo ke v tri dni, ker se nam glih da, ampak z nekim vzrokom. In da je včasih treba stvari naredit tudi brez kilometskih razprav in pogajanj. To pa našemu še hudo manjka. Verjetno,- ma ne, zagotovo! - tudi po moji krivdiuser posted image , predvsem pa po zaslugi babic, ki bi ga še zmer futrale in oblačile, če ne bi jaz že ene parkrat na ta veliko ven padlauser posted image . Tko da kazen ostane user posted image !  Pa nisem nič huda, ti kar mirno povej, ker ga tudi jaz, kot vsi zemljani,  včasih polomim pa brcnem v temo, je čist fajn,. če še kdo "od zun" kdaj kaj pripomni.

Končni izid pregleda je bil, da vpis odložimo, gre v šolo drugo leto, letos pa v vrtec. Po sami intelektualni plati, je rekla psihička, ga lahko v 3. razred vpišem, ve in zna več kot marsikdo v 3. razredu (njena izjavauser posted image ) manjka pa vztrajnost, natančnost, koncetracija, polsušanje, poslušanje, poslušanje. A sem rekla poslušanje?user posted image

Pena za po tleh je pa terapevstka blazina od Airexa - zame zakon. Tokrat sem jo uspela sfehtat na recept, ker z D. ogromno telovadiva na njej, pa tudi veliko večino časa caruje na njej. V ležalnik ga dajem minimalno, v hudi sili, sicer smo vsi trije s K. vred na blazini. Je lepo udobno mehko, veliko toplo...špica. DObiš jih sicer tudi za kupit v Vita centruv KR.

Nosek si je pa naš pišček odrgnil, ko je bil po transfuziji pod lučko in so ga morali dat na trebušček, pa je z noskom drgnil po plenički. Potem so mu naslednji dan morali dat na očke očalca, ko so ga obsevali od spredaj in se je še s tistimi očalci pokrampal po nosku. 2 dni bepanthena, pa se je oluščilo.

Šibam jest in pol k alergologu, frizerju, šopinguser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mamuška -- 19.2.2008 12:37:11 >

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
19.2.2008 15:26:23   
barika
Dober dan,
danes smo bile pa na vozičkarski invaziji po Celju s kolegicami iz sosednjega forumauser posted image , bilo nas je 13user posted image user posted image user posted image

Mamuška, po moje pa nisi stroga mama (sam že zgledaš zajebanouser posted image ), če ne boš zdej otrok vzgojila jih nikoli ne boš!! jaz se tudi Martinu ne pustim, če trmari, pa bi rad še na roke, ga ne vzamem, ampak se z njim igram (na roke pa ne), če je pa RES RES kriza, gre pa v sling.

No, da povem (ne me kregat, mogoče je prehitro)ampak, danes sem mu zribala en krhelj jabolka, pa je tak tist sokec pil, pa pol žličke tistga jabolčnega dreka je pojedel, pa se režal zraven, da kr hudouser posted image user posted image user posted image

Pa v napol sedečem položaju ga morem met (tak kot je v lupinici), drugače se noče več vozit, pa obvezno gledat naprejuser posted image user posted image user posted image

nič, morem it kuhat,uživajte

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
19.2.2008 15:26:34   
naraščaj
ojla, sam na hitr se javim dokler še spi.
Noč - katastrofa. Zaspa la zvečer mal čez 21 in pol je ob mal pred polnočjo že neki čivkala, sam je vseen zdržala do pol 3, ko sva jedli, pol pa spet ob mal čez 5 in ni in ni zaspala pol je pa še pokozlala pajaca tako, da sem jo šla preeobleč in previt in valda pol je bla akcija skor do 7ih, ker je mela govorne vaje user posted image  Pol sem jo pa kr prklopla na zizo in je vsaj zadremala do pol9ih. Tako, da sem dans ko en zombi.
Na sprehodu sva bli 2h, je res tak lep dan, da je škoda da neb skoristli. Sem pa opazla, da ji je ful prevroče blo dans v vozu, bom zgleda mogla zimsko vrečo dat dol če bo tako vreme.

Hvala za mnenje glede kengurujčka bom pogledala, za rablenga, ker ga res neb mela dolg.

šibam, se zbuja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
19.2.2008 18:29:20   
gruška
Ojla, samo na hitro:

- Jooly in ostale, kdaj se jutri dobimo in kje? V Cityju ob 12ih?

- Debeluška, loh dam tud Vanji, ti sam povej...

- Mamuška - jaz ti dam tud prav, tud slučajno nisi zaradi tega stroga mama, jaz tud mislim, da en red pa mora bit... bo pa zato (mogočeuser posted image ) drugič bolj pazljiv - boljš kazen, kot pa urgenca ...  na srečo se je dobro končalo...

Se še oglasim....

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
19.2.2008 18:47:27   
tintin
Hojla bejbe še na hitro od mene,
tudi naša noč ni bila bogvekaj--očitno polna luna, ki mu sveti čez glavo, jedli smo 2-krat, skoz se je nekaj zbujal.
Danes sva bila spet dvakrat zunaj po 2 uri, je bilo ful lepo.

Sicer pa sem danes mal v šoku. Namreč zelo dobro kolegico, s katero hodiva dostikrat na sprehod in je imela rok konec marca so danes na pregledu poslali rodit, s ful premalo plodovnice, majhnim plodom (okol 2 kili) in 2 cm odprta. Noseča je točno 35 tednov. Mislite, da ji bodo sprožili? Jaz srčno upam, da bo vse ok z njo in otročkom. Me je spraševala, če mislim, da je ok če gre v Kranj rodit, pa sem ji raje svetovala Lj (tja hodi tud na preglede).
Toliko na hitro od mene, zdaj grem pa počas rithtat mladiča za spat.
Sicer pa jaz podpiram Mamuško, red mora bit.

lp vsem, tintin

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
19.2.2008 18:56:54   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Gruska, jst bom tud verjetno prisla, ce se ne bom dobila ze z enimi drugimi RRjevkami. Lahko pa nardimo eno skupno (mesano) srecanje user posted image

JA, JA NINOČKA, TO BO ŠE NAJBOLJŠ, TI KAR POVEJ KDAJ IN KJE user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
19.2.2008 19:29:10   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Mamuška, po moje pa nisi stroga mama (sam že zgledaš zajebanouser posted image ) ...

Madonca, teli piščanci si pa dovolijo user posted image user posted image user posted image  ..... Mamuška, dej jo mal za ušesa... a se tko govori s starejšimi user posted image user posted image user posted image ................

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?