|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
21.2.2008 9:07:03   
nicolina
Dobro jutro,
hvala za kavico scuba user posted image , je prav pasalo. Spali dobro, z 2 vmesninimi hranjenji.

Dejte mi prosim povedat, tiste, ki imate kremo od Mustele za suho kožo, a piše gor Hydra Bebe in je samo za obraz ali še zakaj druzga? Mislim, da nismo ta pravo kupli user posted image , pa ša manjša pakunga je ( 40 ml), je mel ful suho kožo na obrazu. 

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
21.2.2008 9:31:53   
ninocka
Spet en komentar na post iz pradavnine user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

Kako pa vi naredite, če je možek (partenr) bolan, vseen spančka zraven vas, al ga "naženete" iz sobe?user posted image user posted image user posted image

moj spi pri meni, tud k je mel gripo ni sel nikamor, ampak samo ni lupckal tamalega, pa vec smo zracli in mi2 sva bla vec zunja na zraku, ko je on doma bacile mesal. Jst ne kompliciram, itak je pa dojen in (kao) mal bolj zasciten. PA ce ni takrat od mene fasal une viroze...

..saj je od moje tete sestra Justova prodajalka...
a ni to tud tvoja teta? user posted image user posted image user posted image

A vi greste ven, če so vaši noski zamašeni in če mal kašljate?
Ja, sam da nima vrocine. Jt sem z Evanom hodila ven se, ko jemel bronhiolitis, ker je boljs na svezmu zraku, kot doma med bacili (po nasvetu P)

Midva sva bila enkrat sama v savni,
A mlek ti ni nic ven teku (zarad vrocine mislim?). Ker jst bi tud sla, pa se ne upam zarad mleka?

Moj bubi je pa zdej kar sam od sebe zaspal user posted image user posted image user posted image Sem ga dala v posteljico in je ene 10 min neki zaspano civkal, pol jep a ratala tisina in grem gledat in lej ga cudo - nase dete spi.

Nc, vas pol naprej berem, grem na sprehod.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
21.2.2008 10:01:31   
barika
dober dan,
Martin že spi (spetuser posted image ) in se vam zahvaljuje za včerajšnje čestitke. včeraj ni bilo časa za forum, sem imela čistilno akcijo (pa če danes pogledam, ni nobene razlike, spet prah vsepovsod, jaz se bom odselila)
včeraj sma šla na Uz kolkov (1Auser posted image ), pa sma srečala Naraščaj in Tajouser posted image user posted image user posted image
Včeraj me je pa stara mama ful razkurla, najprej je prišla nenapovedana na obisk (pa ve, da to sovražim), potem, me je pa klicala, če sma že šla v bolnico (mi je po eni strani žal da sem se oglasla na tel.) in je rekla, da gre tud ona v mesto, pa se je kr zraven uštulila v bolnico, pa samo sranje delala (vozek mi je kr naprej stran vozla pa umikala, ko sem hotla kej vzet al pa not dat, ga ni blo nikjer, pa kr neki.....sicer ji nisem nič rekla, sam joooj. - sem imela z njo več dela kot pa z Martinom user posted image ..),

fquote]barika user posted image user posted image user posted image  za tri mesece...
pa daj povej... kje si našla te torte... noro zgledajo :)))!!!??? [/quote] ne povemuser posted image user posted image  (kr na internetu napišem happy birthday cake, pa vrže dol par slikic)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
21.2.2008 10:11:13   
tintin
hoj, samo na hitro - jaz imam to igralno podlogo od  tiny love, kupile sodelavkeuser posted image in je super!!! Priporočam!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
21.2.2008 10:26:42   
Dajica
Dobro jutro!

Ah, ze 10.dan brez kakanja.user posted image Sem upala, da bo ponoci kaj, pa ni bilo nic. Sem ji pa dala zjutraj na tesce sladke kamilice. Sicer sploh ne vem, koliko (kolicinsko) bi ji mogla dat, pa kolk cukra. Sem ji kksne dve zlicki caja dala. Ko bi vsaj pomagalo. Je pa se kar dobrovoljcek, ni videt, da bi jo to matralo, no, vcasih jo ze kaj posraufa, amapak to jo je tudi ze prej. Sem pa opazila, da ko jo dojim, se skoz odklaplja pa priklaplja, pa z rokicami in nogicami tko sune nazaj. Sele po nekaj casa se pomiri.
Jaz imam dobro prebavo, grem vsak dan, ponavadi zjutraj na veliko potrebo, veliko tekocine spijem, vsak dan pol litra caja za dojenje, ostalo pa vodo. Sicer je res, da vsak dan vsaj koscek cokolade pojem, ker drugace kr zivcna ratam, pa upam, da ni to vzrok za nekakanje. user posted image

Spala je od 20.30 pa do 8ih zjutraj, jedla pa je dvakrat ponoci, kot ponavadi. Zdej pa ze spet drema, zgleda, da jo je igranje pod lokom utrudilo in hkrati uspavalo. Ko se zbudi, pa greva ven na sprehod. Popoldne pa gremo k stari mami na rd in v ta namen ji je ocka vceraj kupil novo oblekico. Oblekica je rdece barve, kar ji full pase, ker ima crne laske, majcka pa hlacke pa so v beli barvi. Pa se kapica v rdeci barvi s crtami. Full bo luskana.user posted image Je dal pa za to okoli 50E...ufff...pa sm rekla, da morva bolj sparati zdaj, ko se bo gradilo, pa zgleda, da njemu to ne gre prevec od rok, oz. mu gre od rok, ampak evrcki, ne pa sparanje.

Aja, se par novih slikic je v albumu, geslo: kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
21.2.2008 10:50:37   
sonchek
Hej,hej..

..no danes se pa spet kaže en leeep dan...včeraj je pri nas tako pihalo, da nisva šle čisto nič ven...danes greva pa takoj po kosilu, ker je res lepo...

..tudi naša je zdej nazaj zaspala...pa je spala celo noč...zdej ima uro da se mi tam okoli 6,30 zjutraj (prvič) zbudi..in po dojenju zaspi nazaj..danes do 8,15..
..zdej pa spet spi...
no se bo vsaj naspala...

Dajica...držim pesti da bo danes kaj...tudi pri nas čakamo sračo...in je dost podobno kot pri vas..sam smo šli sam do petega dne pol pa sem ji mal pomagala pa je kr šlo...
..drugače pa pravijo če prdka da pol res ni nič hudega (nekje sem to prebrala)...

Ninočka..no fino da si spoznala mojo kolegico Tinaajouser posted image ..se mormo res spoznat...sej jaz bi prišla na ta srečanja..ampak k se dojiva mi je kr nekam bad...kako pa ve to izvedete...???..pač dojite kjer je, al kako?

Ležalnik?..jaz jo imam zelo malo notri...kakšen dan na teden...drugače pa kr na tleh na tepihu in dekici....
takole:
user posted image

..ena je spraševala kdaj bomo dali iz zibke...evo jaz se pripravljam, da mormo to ta teden narest..ker se preveč že premika in mi med špranje zleze..tako da nujno ta teden...

tok zaenkrat...gremo kej narest..papap

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
21.2.2008 10:54:58   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Aja, se par novih slikic je v albumu, geslo: kaja

user posted image user posted image user posted image  fulll luštnaaaaaaaaa..pa tak lep nasmeh ima...joj kr topim se zraven!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
21.2.2008 11:11:00   
Laubica
Riževe pahuljice - - ženska ne zna slovensko!!! To so riževi kosmiči, jaz priporočam alnaturine, so iz bio pridelave in se fino raztopijo v melku
MAMUŠKA-Kje se kupijo ti kosmiči????
DAJICA-kako lepo pupiko imaš -se vidi je po mamiciuser posted image
IGRALNI C.-jaz imam tistega -brcni in se igraj-pa je superuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
21.2.2008 11:32:45   
mamuška
Sonchek  - sicer se ne vidi čist točno, ampak aj ji tale most mal nižje, da ga ima nad trebuškom, nad popkom, ne nad rokicami.

Laubica - alnaturo ima drogerija DM, pa verjetno še kdo, za to sem zihr.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
21.2.2008 11:43:27   
Tanayya29
Ojla.
Dajica držim držim pesti,res!Zelo luštne slikceuser posted image .
Nicolina naša krema je Stelatria.

Sedaj pa eno vprašanje,ki ne spada po to temo,pa vseeno,a katera kaj ve?
Kaj madonca se dogaja z Drnovškom?
Zakaj govorijo,da je umrl?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
21.2.2008 12:00:57   
Laubica
Mamuška -hvalauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
21.2.2008 12:49:09   
mama11
Mamuška - aha, majčke za dojenje so od Strojanove.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
21.2.2008 13:28:34   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Men tud un masaj (taprav) v knjigi ni bil všeč, je bil ta 100x boljši ...

Spet en zapoznel komentar - men je bil ta iz filma tud kr simpaticen user posted image user posted image sej vete kolk simpaticen, a ne user posted image user posted image
No, una scena, k v diskacu pleseta, mi jebla pa itak ... men so sle kr kocine na roki pokonc, se mi je zdela ful res nabita s custvi, sexom... ce bi bla tip, bi se mi se dvignu user posted image user posted image user posted image
Jst sem prebrala samo 1. knjigo. A ma kera od vaju se drugi dve in bi mi jih posodila?

Mi2 sva pa drgac s sprehoda, se mi je sred Fuzin zbudu in sem ga kr tam na eni klopci podojila. Sonchek, jst s tem dojenjem nimam tezav (oz. nimam tezav z razkazovanjem moje stare, uvele zize user posted image , mene bolj matra  razkazovanje pred in ponosecniskega speha user posted image ).

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
21.2.2008 14:02:45   
naraščaj
Nč sam na hitr se javim, pa vam pol kaj več napišem, sam morm kr neki prebrat - upam, da mi rata.
Včer smo mel UZ kolkov, ane  Barikas.- No je vse OK tako, da se ne povijamo več široko user posted image user posted image

V torek zvečer sva šla pa gledat 5žensk.com - noro dobro, priporočam, je pa zadnjih 10min baje bla kr kriza pri Taji, saj je bla že lačna. Na srečo je bla predstasva kr čez cesto v kulturnem domu.

Dans je spet neki sitna, se je drla v vozu, ko zmešana, sem misla, da se je pokakala, sam ni bla, nč zaj pa spi v zibki, Pač nebo zun, če neče bit. Kaj ji naj, če se pa dere.

IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

Čer
TA PRVO DA NAPIŠEM PUNCE MOJI IZVIDI PO OPERACIJI NA MAT.VRATU SO VREDU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SEM BILA TAKO VESELA KO SEM KLICALA  G DA SEM KAR CVILILA V TELEFON POTEM PA SOLZE OD SREČE  user posted image
Super, za dobre izvide, sem ful vesela zate.

Šibam, ker se je zbudla

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
21.2.2008 14:28:31   
Oranža
Živ živ,
mi smo s sprehoda, matr je toplo za znortuser posted image user posted image , zdej pa pojemo pol pa spet gasa ven pa v štacuno, pa darilo mormo it kupit za eno pupo k gre Enej k njej na rd v soboto...
Dajica sva si ogledala slikce od naše/vaše princeske - oba zadovoljnauser posted image user posted image Joj upam da se kmal posračkauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Kaj madonca se dogaja z Drnovškom?Zakaj govorijo,da je umrl?

Ti kje si pa to slišala. Jst v nobenih občilih nisem nič zasledilauser posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Sonchek, jst s tem dojenjem nimam tezav (oz. nimam tezav z razkazovanjem moje stare, uvele zize user posted image , mene bolj matra  razkazovanje pred in ponosecniskega speha user posted image ).

Tud mene...sam da mene zraven še matrajo zize k so kr velke.....user posted image user posted image . Drugač pa probam podojit doma pol pa gasa , pa pol spet doma. Do zdej se mi je izšlouser posted image
Alarm šibam...

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 3190
21.2.2008 15:01:17   
Mamathea
Pozdravček

Ninočka ti pa si faca, zdaj za nazaj odgovarjaš in vsaka ti čast, hvala za vse odgovore glede prehladov, spanja in hodenja ven.... res sem ti hvaležna saj se mojga dragega spet nek nahod loteva in tokrat ga vsej ne bom nagnala spat v drugo sobo, ampk mu bom dovolila, da se vleže zraven nas, sam lubčkali se pa ne bomouser posted image user posted image user posted image .
Moj mišek Tijan je danes dosegel rekord v igranju in sicer je ležal na igralni podlogi kar 30 minut kar je res super udpeh glede na to, da je bil pred kratkim noter sam kakih 5 min. Bravo mali, bravo..... Jaz imam podlogo od tiny love amapk tisto, ki je v Leclercu na akciji za okoli 40 eur, pa je mali kr zadovoljen, ker naš ne mara preveč zvokov, kot so piskanje, cviljenje...
Zdaj že alarm spušča je zaspan ato grema ven, da bo v vozičku zaspal.
Vsem lep pozdrav.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
21.2.2008 15:44:07   
Tanayya29
vanja o drnovšku pišejo povsod vse sorteuser posted image baje so hotl vlomt na zaplano,da vidjo če je še domauser posted image kr neki...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
21.2.2008 15:57:47   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Sonchek  - sicer se ne vidi čist točno, ampak aj ji tale most mal nižje, da ga ima nad trebuškom, nad popkom, ne nad rokicami.

..mamuška..glih nekje nad popkom ga ima..sej to je prov, a ne???

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Kaj madonca se dogaja z Drnovškom?Zakaj govorijo,da je umrl?

..pomoje nimajo druzga dela, pol pa kr neki ustvarjajo...

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Sonchek, jst s tem dojenjem nimam tezav (oz. nimam tezav z razkazovanjem moje stare, uvele zize user posted image , mene bolj matra  razkazovanje pred in ponosecniskega speha user posted image ).

..fulll dobr..jaz mam pa kr en kompleks do dojenja v javnosti..pa me res čist nič ne moti, če dela to katera druga..še celo lepo mi je to vidt..ampak jaz kr ne morm..no sej če bi bila kriza bi verjetno tud jaz..sam zato se pa res izogibam takim scenam..ko so dolgo pohajanje kje okoli in tudi jaz prakticiram..doma podojim-ven- domov podojim..no do zdej mi je ratovalo...user posted image

5.žens.com...fulll dobr in 5. moških.com...tud fullll dobr..sem svoje čase res hodila v špas teater...sem veliko stvari videla in vsaka mi je bila po svoje všeč...

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Dejte mi prosim povedat, tiste, ki imate kremo od Mustele za suho kožo, a piše gor Hydra Bebe in je samo za obraz ali še zakaj druzga? Mislim, da nismo ta pravo kupli user posted image , pa ša manjša pakunga je ( 40 ml), je mel ful suho kožo na obrazu. 

..mi mamo neki k je za cel telo..gor pa piše: Dermo-pediatria: STELATOPIA; je pa 200ml...in je res fulll dobra...
Gor pa še piše: Krema nadomešča lipide, pomirja in uravnava, posebaj je namenjena negi izrazito suhe kože, naravno suhe, ali kože nagnjene k atopiji ali alergijam. Primerna je za obraz in telo.

No mi smo pa tudi s sprehoda...fulll je lepo zunaj..me pa noge bolijo k hudič..vsak dan več prehodim, pa še zmeraj..grrrrrrrrr

no grem še kej pojest..
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
21.2.2008 16:41:54   
Tanayya29
Oj..
No,da ne boste mislil,da me je Drnovšek obsedeluser posted image user posted image user posted image ,bom še mal o Taju napisala.
Koža koža naša se po 2 tednih fullll zbolšuje(je rekla P. da traja do en mesec,da bo koža spet taka),ampak je že 70 % bolje....jupi...user posted image user posted image user posted image prej je blo za zjokat.res!
Tudi naš je začel protestirat v vozičku(zgleda,da nič ne vidi),sm ga mogla danes nest zraven pa voziček porivat....pa seveda jaz une strehe ne znam dol dat(scuba,user posted image kako?)Sm klicala moža v službo,kajko se streha dol porine???tok sm prtiskala,da je kmal košara dol zletela....user posted image user posted image user posted image
Gruška svetovna si.....sm ti mogla mesič poslat,da sem vidla ,če dela...hihi...pa ti nisem nazaj odpisala,ker se je tamal zbudu..ker se jez režim s tistm leptopom v postliuser posted image user posted image user posted image .Uglavnem,grem z veseljem zraven,če bom lahko..hvala ....user posted image Pa uspešno telefoniranje!

Mustele  so super kreme,čeprav jaz imam sedaj 2 namešani iz lekarne na recept(ena antibiotična,in ena negovalna)in sedaj uporabljam le ti dve...

upppsss tamal se je naveličal bit v lupinci...baj baj

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
21.2.2008 17:13:03   
sonchek
Tannaya..ker voziček pa maš?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3195
21.2.2008 17:13:55   
Tanayya29
Quinny spedi

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
21.2.2008 18:40:53   
gruška
Hello,

punce, men pa telefon dela user posted image user posted image user posted image .........

Ninočka, jaz imam Zbogom Afrika in Vrnitev v Barasoloi... Ti bom posodila, veš da...

Tannaya, za Drnovška sem jaz še preden je blo v medijih slišala (mami dela v taki službi, da majo (oz. so imel) veze z njim...), pa še bliz moje stare mame živi na Zaplani, pa se je povsod ful govoril, da je .... pa očitno ni res, vsaj njegovi bližnji pravijo, da ne ...  

5 žensk.com - gledala že takoj, ko so začeli igrati - res super, 5.moških.com pa se spravljava že nevem kolk časa... zdaj mislim, da zaradi dojenja še ne bo šlo, vsaj dokler ne začneva z gosto hrano...

Ja, Vanja, tvoje so pa res velke user posted image user posted image user posted image , bod vesela, ti vsaj k dr. Fabjanu ne bo treba user posted image  .............

Dajica - ful luštne fotke .....user posted image

Ninočka - jaz bi tud šla v savno, pa ne upam zarad mleka ... všasih sem bla vsak teden zdaj pa user posted image  ........ mi je kar žal, da je nimam doma; ko sva zidala mi jo je arhitekt odsvetoval ... a zakaj sem ga poslušala? Nimam pojma ... user posted image ... Če bi jo hotla zdaj met, bi mogla neki predelat v hiši... mogoče nekoč....

Sonchek - mi smo kar sred Cityja dojile (Jooly, Ninočka, jaz...).... Jaz se s tem sploh ne obremenjujem... če je že ful folka okol ji dam pa pleničko čez glavo....

Zdaj pa grem dojit kar pred tv - KVIZ JE user posted image ............................

Neposredna povezava do sporočila: 3197
21.2.2008 18:45:05   
gruška
Ah Ninočka, Barsaloi se napiše ... user posted image ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
21.2.2008 19:42:53   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Ja, Vanja, tvoje so pa res velke user posted image user posted image user posted image , bod vesela, ti vsaj k dr. Fabjanu ne bo treba user posted image  .............

Bo treba ampak pomanjšat user posted image user posted image user posted image user posted image ....ne veš kolk sem jst nesrečna zarad tega...pa sm tud z manj kilaže mela ogromneuser posted image user posted image user posted image user posted image . V glavnem jst bi čist miceneuser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
21.2.2008 19:45:09   
gruška
Vanja, a čva mal razdelit, pa bova obe mele kej od tega user posted image user posted image user posted image user posted image ........

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?