Dajica
|
Dobro jutro! Ah, ze 10.dan brez kakanja. Sem upala, da bo ponoci kaj, pa ni bilo nic. Sem ji pa dala zjutraj na tesce sladke kamilice. Sicer sploh ne vem, koliko (kolicinsko) bi ji mogla dat, pa kolk cukra. Sem ji kksne dve zlicki caja dala. Ko bi vsaj pomagalo. Je pa se kar dobrovoljcek, ni videt, da bi jo to matralo, no, vcasih jo ze kaj posraufa, amapak to jo je tudi ze prej. Sem pa opazila, da ko jo dojim, se skoz odklaplja pa priklaplja, pa z rokicami in nogicami tko sune nazaj. Sele po nekaj casa se pomiri. Jaz imam dobro prebavo, grem vsak dan, ponavadi zjutraj na veliko potrebo, veliko tekocine spijem, vsak dan pol litra caja za dojenje, ostalo pa vodo. Sicer je res, da vsak dan vsaj koscek cokolade pojem, ker drugace kr zivcna ratam, pa upam, da ni to vzrok za nekakanje. Spala je od 20.30 pa do 8ih zjutraj, jedla pa je dvakrat ponoci, kot ponavadi. Zdej pa ze spet drema, zgleda, da jo je igranje pod lokom utrudilo in hkrati uspavalo. Ko se zbudi, pa greva ven na sprehod. Popoldne pa gremo k stari mami na rd in v ta namen ji je ocka vceraj kupil novo oblekico. Oblekica je rdece barve, kar ji full pase, ker ima crne laske, majcka pa hlacke pa so v beli barvi. Pa se kapica v rdeci barvi s crtami. Full bo luskana. Je dal pa za to okoli 50E...ufff...pa sm rekla, da morva bolj sparati zdaj, ko se bo gradilo, pa zgleda, da njemu to ne gre prevec od rok, oz. mu gre od rok, ampak evrcki, ne pa sparanje. Aja, se par novih slikic je v albumu, geslo: kaja
|