|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
24.1.2008 9:45:58   
Tanayya29
Dobro jutro!
Timon vse najboljšeuser posted image
Danes je spet tako lep danuser posted image user posted image ....
Ninočka ja,res si lepo napisala,jaz sploh nisem videlauser posted image ,pa so vse tako hvalile,pa sem šla pogledat.(Res lepo).A si imela slovenščino oz. spise v OŠ odlično5?Pa ne zaradi tega,ampak vedno tako fajn napišešuser posted image user posted image .
Nemrak tudi naš je fulll zaspanec,še spi,skoraj vedno zadnji vstaneuser posted image .Fino za cepljenje.Lepo se imejte danes s Scubo v CE.

Jaz pa šibam malo pospraviti....

Lep dan vam želim!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
24.1.2008 9:54:31   
barika
Nemrak, Skuba,Ajtak, a se dobimo v hotelu Evropa, a ste mislale kje drugje???, boma z malim šla ob 11 od doma

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
24.1.2008 9:58:28   
potepinka
Dobro jutro

UUU spet sije sonček pri nas.
user posted image user posted image user posted image Včeraj sem dobila menstruacijo in je šla operacija,spet jo bom morala prestavljat.

nemrak čestitke za 3mesece,tudi Mark je bil včeraj ojojoj siten spal je samo v vozičku to je pa tudi vse.
Že 2 dni bedi od 6.30 zjutraj čez dan nič ne spi razen v vozičku zvečer preden pa zaspi je pa tako siten in samo jokca tako je zaspan

laubica tudi tebi in Timonu čestitke
 no zdaj pa grem še malo pospravit potem pa ven na sončka

Danes bo pri nas za kosilo kislo zelje z svinjskimi kareji pečeno v pečici
Kaj pa boste ve kuhale?

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
24.1.2008 10:13:14   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Nemrak, Skuba,Ajtak, a se dobimo v hotelu Evropa, a ste mislale kje drugje???, boma z malim šla ob 11 od doma

Barika midve z Nemrak sva zmenjeni ob pol dvanajstih pri Bati na Glavnem trgu. Če se nama pridružiš bova zelo veseli. Moja tel. številka je 041 333 475.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
24.1.2008 10:21:58   
barika
ja, če bom utegnala, da se dobimo tam, drugače te pa pokličem

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
24.1.2008 10:39:05   
barika
aja, nisem vam povedala, danes smo bili na tehtanju...v glavnem, naš mali ima 6730g in 61,5 cm...veeeelik (za nosit in za moj križ), je pa baje vse po standardihuser posted image

Timon, vse najboljše user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
24.1.2008 11:15:34   
Ilije
Ojla!

Kljub sončku je pri nas danes tak zaspan dan, sva z Ajdo spali do neki čez devetuser posted image . No in Ajda spet spi nazaj, jaz pa komaj čakam, da jo popihava ven na sonček.

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Kaj naj naredim, da naša mala poje pri enem obroku več kot 70-90 ml (priporočljivo za njeno starost je 150 ml), zato se hranimo od 10 do 12 krat na 24 ur. A se vam ne zdi da je to mal preveč?

Pri nas je isto, pa je Ajda recimo ene 14 dni starejša. Dojiva se pa obvezno 10 krat na dan.

Lep pozdravuser posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
24.1.2008 12:00:39   
Laubica
Timon -se zahvaljuje za čestitke
Barika koliko je tvoj star-saj mojega šijeuser posted image user posted image user posted image -no če sem jaz prav merla in tehtala6700 in 61.5 pri 3 mesecih

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
24.1.2008 13:01:00   
rozika12
Timon, VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes tudi Neža praznuje 2 meseca.user posted image user posted image user posted image user posted image

Oh ti naši čmrlji.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
24.1.2008 13:24:42   
DEBELUŠKA30
No, mi smo nazaj s sprehoda, zdaj pa si privoščim eno belo user posted image ! Moja punčica celo pot v vozičku prespi, pa pridemo domov pa se naje in spet zaspi, zvečer je pa problem zaspat user posted image , kaj naj? Ji ne dovolim, da mi čez dan toliko spi user posted image ?

Ilije, če jo pa prisilim, da poje več (ne dojim), pa takoj ko končava bruhne, tko da nima smisla da jo silim, sam je res mal zoprn vsake dve do tri ure skoz hranit!

Timon in Neža vse najboljše user posted image !!!

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
24.1.2008 13:26:58   
nicolina
TIMON VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image ,

se sežm na hitrco javim, sva že od 11 zunaj, sva prišla pojest in greva spet ven, ker je tak čudovit sonček.

Se pol javim...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
24.1.2008 15:22:25   
barika
Pikolino, napišem ful, pa mi napiše ERRor!user posted image user posted image
v glavnem, na kratko, Martin je star 2 meseca in 4 dni, srečanje uspelouser posted image user posted image
Neža, čestitke za 2 meseca!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
24.1.2008 15:47:46   
ajtak
Nic se nisem brala za nazaj in bopm potem zvecer!!
Z Bariko mava novo ljubezen
http://www.chicco.si/subgroup1.asp?idg=56&idp=61&sifra=496
kak se vam zdi? Seveda za pol ko bodo mal vecji...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
24.1.2008 16:04:24   
sonchek
Hoj evo mi smo že iz dooolllgega sprehoda..zdej pa mam kr neki za prebrat..dobr da tamala še kr spi...tole jo res fuuul zmatra...
evo na hitrco napišem par stvari, pol bo pa verjetno že lakota...

IZVIRNO SPOROČILO: nayya29

Sonchek nisi mi odgovorilla,kar preberi kaj sem te vprašalauser posted image user posted image user posted image .No,še enkrat,če si rodila z epiduralno?Kako je blo?user posted image user posted image

..hahahahahaaa sorči..sem se takoj spomnila k sem to zagledala...
..naj ti najprej rečem, da bi šla takoj še enkrat čeprav nisem čutila ene noge in nič ritiuser posted image user posted image user posted image
..pri meni je bilo tako da se mi ta tekočina ni lepo razlila po vsem hrbeničnem tem epiduralnem centru in sem na desni strani trebuha (eno tak majhen krog) čutila prov vse..in mi je dodajal in dodajal in dodajal oziroma večal dozo dokler nisem čutila noge in riti...user posted image user posted image user posted image
..pritiskala sem fulll dobr ker niti nisem bila tako zmatrana in je po 6-em poiskusu že bila zunaj...sicer sem zaradi mojega dobrega potiskanja fasala full hude hemeroide, ampak to bi bilo verjetno tudi brez epiduralne...
Superca je...pa ti si bila zadovolna?

Stajica- jez sem jo sicer imela in mi nič ne fali...za našo bom pa še razmislila, ali jo bo mela ali ne...verjetno ne..ampak nikoli ne reči...

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Aja še to: scubapokerdiver, men je tud ful dobra tale stajca, kolk pa je €?

Stajca je 35 funtov = 47 EUR

tista tkanina za noter pa je še med 20 funtov (26 eur) in 26 funtov= 34 eur

poštnina pa je 15 funtov= 20 Eur. Tko da vse skupaj nanese kar precej. Cca 100 eur.

sam če primerjam s tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137415 se mi sploh ne zdi veliko....

Tle si lahko pogledaš cel oglas: http://cgi.ebay.co.uk/Deluxe-hexagonal-Playpen-BAMBINO-WORLD-rollers-new_W0QQitemZ330200160095QQihZ014QQcategoryZ2988QQtcZphotoQQcmdZViewItem

skuba..a jo boš naročila..kaj pa če se nas več zbere (ki jim je všeč) in jo skupaj naročimo...se vsaj poštnina razdeli..pa smo mal pršparal..men je tu ful dobra...
kok je pa to veliko-približno?

Laubica-Timonu vse najboljše za mini RD!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: barika

aja, nisem vam povedala, danes smo bili na tehtanju...v glavnem, naš mali ima 6730g in 61,5 cm...veeeelik (za nosit in za moj križ), je pa baje vse po standardihuser posted image

Bravo!!! lepo rastete....ko tole berem se mi zdi da imate že tako velike sončke..me prov zanima kok se bomo mi drug teden natehtali...

Rozika-Neža..vse najboljše tudi tebi!!!

Aja..drugače pri nas nič novega...smo pridni lepo panamo in se ne bomo preveč hvalili, ker se zadeve hitro obrnejo...
Jaz sem danes pomila okna, posesala, pobrisala prah..naša Šjora se je pa lepo v posteljici igrala dokler ni zaspala...mah je pridna ni kej...

no zdej bo pa dovolj...
lep dan, še naprej...papaaaaaaaaaa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
24.1.2008 16:44:39   
naraščaj
Oj,

sem tok jezna sem ful napisla pa mi javi eror.user posted image user posted image

skrtka, smo vsi trije prehlajeni, tamala sicer za enkrat sam zamašen nosek, je ful neki sitna.
včeraj je dopolnila 2meseca in sva jo stehtala in zmerla in če se nisva zmotla je 5,5kg in 60cm

vssem čestitke za obletnice. user posted image user posted image user posted image

na srečanje celjank žal nisem mogla, saj smo prehlajeni, čeprav na sprehode pa še vedno greva, ker je lepo vreme in nima vročine.

Čez dan še vedno bol mal spi, na srečo je za enkrat ponoč pridna (trkam).

nč se še kaj javim,

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
24.1.2008 16:56:11   
rozika12
Hvala za čestitke.

Sem žal bolj user posted image . Dobila žalostno novico. Ne v ožjem družinskem krogu, a vseeno, se počutiš žalostno. Fant mojih let se je ponesrečil. Fejst fant. Težko. Hudo. Žalostno.

Neža pa spet 3 dni zapored kaka.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
24.1.2008 17:34:19   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

Neža pa spet 3 dni zapored kaka.

..to so pr nas sam pobožne želje...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
24.1.2008 18:36:31   
Tanayya29
neža vse najboljše za 2.mesec.
Tudi mi2 sva bila skoraj 4h zunaj.Moj tudi v vozičku obvezno prespi,ampak se mi zdi,da jih ta zrak kar zmatra,in zaradi tega nimam problemov ponoči,da ne bi spal.Pa spi 4h skupaj v vozičku.
ajtak voziček je super,meni je tudi všeč,čeprav je moja sanjska marela zappuser posted image .
sonchek ea je super stvar,čeprav sem že pisala,da so mi jo mogl odklopt ,ker tamal ni hotu ven,pol pa so mi sam povečal dozo,ko imela CR,pa sem imela Cr z ea al neki tacga,sm že pozabla kako je blo.
neki zaspana sem,pa če se uležem se bo itak naš malček zbudu,ker zdaj itak sam drema....
pa grem vseeno malo na kavč,pa čeprav za minutkouser posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
24.1.2008 18:44:53   
Laubica
NEŽA VSE NAJBOLJŠE ZA 2. MESECAuser posted image                  

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
24.1.2008 19:51:39   
martita
lesene stajice - danes sem klicala k neckermannu in so mi rekli, da bodo stajice dobavljive šele sredi marca user posted image . Sem mal pogledala link on Scube, pa mi tud ta ni švoh...kvadratna namreč vzame precej manj prostora:
http://cgi.ebay.co.uk/Deluxe-Playpen-BAMBINO-WORLD-rollers-height-adjustable_W0QQitemZ330200160060QQihZ014QQcategoryZ2988QQtcZphotoQQcmdZViewItem
Scuba, sonchek, ce sta za bi res lahko kaj skupaj naročili?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
24.1.2008 20:03:53   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: martita

lesene stajice - danes sem klicala k neckermannu in so mi rekli, da bodo stajice dobavljive šele sredi marca user posted image . Sem mal pogledala link on Scube, pa mi tud ta ni švoh...kvadratna namreč vzame precej manj prostora:
http://cgi.ebay.co.uk/Deluxe-Playpen-BAMBINO-WORLD-rollers-height-adjustable_W0QQitemZ330200160060QQihZ014QQcategoryZ2988QQtcZphotoQQcmdZViewItem
Scuba, sonchek, ce sta za bi res lahko kaj skupaj naročili?

jaz sem za!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
24.1.2008 20:08:48   
GB
Dobr vecer. Kako ste . Evo moja je mal zadremala pa sem prisla mal pokukat kaj se pri vas dogaja. Danes sva bile malo uzunaj ampak je tko pihal da je blo veselje pa sva bile hitro doma.
Prejle sem vidla ,da si je spet temence naredil. Madona a se kateri tudi ponavlja ???? Men osebno ful grdo zgleda.
Vceraj in danes je bila Tianna v svoji telovadnici skoraj vsakic 1 uro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Ful sem vesela ,saj se fajn zmatra , ko toliko maha in brca pa poj mal bolje spi ponoci user posted image .

VIdim , da kar veliko sonckov danes praznuje , zato bom pridna teta in naredila dve tortice. Drage moje mamice vi pa kar na dieto z mano vred . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
24.1.2008 20:10:46   
DEBELUŠKA30
Sonchek, če imate probleme s kakanjem, dej probaj s koroškimi kapljicami za vetrove (proti krčem).
Preverjeno deluje; danes mi je sestra potožila, da hči (stara 6 mesecev) že dva dni ni kakala in sem ji dala v žličko 15 kapljic in malo čaja in je spila po žlički. Čez dve uri je sestra klicala, da je punčka kakala user posted image user posted image user posted image !
Probej!!!

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
24.1.2008 20:50:26   
mama11
Ninočka - te težave z dojenjem kot si jih imela z Rubnom sva prejšnji teden imeli s Tamaro in je Vanja prav dala diagnozo - krči. Ful grozno, ko so lačni pa se ne morejo v miru najest. Pa travma je za mamice, ko se revčki tako jokajo v bolečinah. Jaz sem pa čisto zatravmirana že zaradi tega, ker se tako trudim, da bi čim več jedla, da bo več dobila na teži. Kot ostalim je tudi meni ful lepo kar si napisala o ljubezni do otrok. Jaz včasih občutim tak naval čustev, da me je kar strah. Si pa ne predstavljam, kako je to pri naslednjih otročkih, Tamara je prva.

Ilije - ful razumem glede dojenja. Mi imamo od 20 min do ure in pol (največkrat pa okoli ene ure). Ravno danes ponoči si je vzela uro in pol in izpraznila obe dojki. Sem bila totalno izčrpana še celo dopoldne. Čez dan ta čas ponavadi vzamem za crkljanje ali pogledam kaj po TV, del večernega obreda pa je, da zadnjič dojim v temi in tišini v spalnici. Jo pa moram pohvaliti - ne vem, ali je bila polna luna ali kaj, ampak v torek je prvič spala celo noč brez dojenja - to je od 23:25 do 7:15; bi verjetno še spala, pa me je user posted image  zbudil ob 7h, ker ni verjel, da ne bi zaznal nočnega hranjenja. Potem sem se malo umila in jo kar zbudila, ker bi mi sicer prsi razgnalo. Sicer se pa pri nas že zelo dolgo dojimo le 1x ponoči. Gremo pa res spat šele med 22h do 23:30.

Prah - sploh ne bi o tem, prah brišem le občasno in sploh mi naenkrat ne uspe obdelati celega stanovanja. Vodni sesalec pa tudi ne zaleže za cel teden zdaj, ko kurimo. Danes sem lahko vsaj konkretno prezračila, ker je bil tak sonček in brezvetrje.

Ajtak - ful hvala za cifre; bom preverila, koliko od daril (dobili smo cel kup zimskih čeveljčkov in škorenjčkov) bo sploh uporabnih.

Scuba - na tej fotki pa stajica deluje kot velika povijalna mizica. To bi se kar prileglo. Jaz imam kar konkretno, pa se že sprašujem, kako bom čez 6 mesecev previjala (verjetno diagonalno user posted image ).

Martita - daj še kaj info glede tega, kako jo v posteljici uspavaš - poješ, držiš za roko, ali kaj? In koliko časa traja? Jaz se trenutno mučim s podaljševanjem dnevnega spanja. Zadnja dva tedna mi je ful super, če spi 45 min v kosu. Tudi v vozičku ne dobim skupaj več kot 20-30 min. Popoldne je tako utrujena, da neutolažljivo joka, pa jo komaj uspavam za 10-15 min. Pa še to le na rokah in jo potem preložim v košek ali ležalnik... Prebiram pa tisto knjigo, ki ste jo nekatere priporočale - Otroško spanje - brez joka v sanje. Saj je zanimiva, ampak v skladu z njo naša tamala ponoči že dovolj dobro spi. Sva pa testirala uspavanje brez joka, pa nama ne gre. Enostavno jo dojim do uspavanja, preložim v posteljico, kjer se v cca. 10 min zbudi in se potem cca. 10 min joka. Če jo grem tolažit, mi zaspi izključno na rokah (petje, zibanje koška ipd ne deluje), jo preložim v posteljico, kjer se ta ista vaja lahko ponavlja še vsaj dve uri (stestirano). In na koncu smo vsi trije na pol histerični. Tudi nimam pojma, kako bi izvedla to, da jo neham dojiti, ko je budna (jaz dojim na zahtevo in ona zahteva dokler je budna) in jo preložim v košek in jo prepričam, da zaspi. Če ima katera ta čudežni recept, prosim za pomoč.

Čestitke vsem, ki praznujete. Ful zavidam vsem, ki imate tako krasno okrogle user posted image . Naša je imela prejšnji teden pri 2 mesecih 4.830 g in 58.1 cm. Z grozo čakam naslednji četrtek, ko gremo na kontrolo k P... se bojim, da bi mi predlagala dodajanje, pri čemur bo samo vprašanje časa, kdaj se ne bo več hotela dojiti user posted image . Ampak res ne vem več, kaj bi še lahko naredila, da pridobi več kot 600-700 g na mesec.

Jutri gremo spet v toplice. Komaj čakam.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
24.1.2008 21:19:40   
nicolina
Dober večer,
sem prejle popoldan napisala dolg post, pa mi je javl napako user posted image  matr sem bla jezna.
ČESTITKE NEŽI IN TAJI user posted image user posted image
Rozika, žal mi je, zadnje čase se dogajajo same tragedije user posted image .

Midva sva bla danes zunaj skoarj 4 ure in večino tega je prespal v vozičku. Pol je spal še doma kaki dve uri, nato je bil buden več kot dve urce, sva ga skopala in mi je že na previjalni zaspal. user posted image  Tud zdej lepo spi, samo po moje se bo kmalu zbudil, ker ni dosti jedel. Zrak dela čudeže user posted image .

Če ima še katera probleme s temencami, jaz že tri dni uporabljam peno od Mustele in smo se jih skoraj rešli. user posted image  Res je super, prej sem pa dva tedna nonstop mazala z oljem, česala, mal je šlo dol, skos začaran krog. Tale zadevca je pa res zakon.

A vam povem še eno štorijo? Od moje prijateljice znanko so preveč zašili pri porodu in morda sploh ne bi pogruntala, ampak ko sta z možem user posted image , nikakor ni šlo. Na pergledu G. tud ni takoj ugotovil, ampak šele pol. Morala je it na operacijo, da so ji prerezali in spravili v red tako, kot je bilo prej. Mislim, halo... sej ne vem kaj bi jim naredila. Po eni strani je ful smešno user posted image , ta revica je pa kar muke prestajala.

Nočko vsem.. grem se mal k user posted image  stisnit

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?