|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
26.1.2008 12:03:32   
sonchek
Neli tudi Erni želi vse najboljše za njen mini 2.rojstni dan!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
26.1.2008 12:05:09   
rozika12
Neli in Erna VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

Oh, jaz sem čisto user posted image ? Kdaj naj bi bilo srečanje in kje?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
26.1.2008 12:38:55   
nicolina
ČESTITKE ERNI IN NELI user posted image user posted image

Manca, upam da bo testiranje ok in bo Maja negativna, sej mora bit. user posted image
Gruška lepo se mejte na Bledu.

VB super ura, čudovito darilo, jaz bi takoj tako mela. scuba, jaz sem tud obsedena z urami. user posted image  

Šibam hitr pojest in ven na sonček, se javim pol... pa pa

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
26.1.2008 12:45:50   
Dajica
ERNA in NELI, vse najboljlse za dvomesecnico!!! user posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
26.1.2008 14:02:09   
Tanayya29
Jaz imam pa en fajn predlog tudi...da bi se gorenjke z okolico(med njimi sem tudi jazuser posted image )in ljubljančanke z okolico(med njimi sem tudi jaz,ker Medvode res ne vem kam spadajo),lahko dobile kdaj na Zbilju(zbiljskem jezeru),to je ravno na pol poti za vse(no jaz sem doma samo 15 min.stranuser posted image user posted image user posted image ,tam je res lepo.Malo v razmislek,da bi se enkrat končno skupaj dobile.Seveda tudi vse druge,da ne bo pomoteuser posted image user posted image .
Mi smo ravno z Zbilja zdj pa šibam sama v Miller in Qulandijo!

Pa pa.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
26.1.2008 14:02:49   
Tanayya29
neli in erna vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
26.1.2008 14:10:44   
Oranža
Neli in Erna vse najboljše...pa hvala za tortico...user posted image user posted image user posted image user posted image
Tanayya  - zbiljsko jezero je super predloguser posted image user posted image , samo če nas večina pride, pol bo treba pa kar plac rezervirat, ker to bo cela procesija vozičkov user posted image user posted image user posted image user posted image . A majo že zuni za sedet? Je pa res lepo tamuser posted image . Drugač pa, tintin, petek bi men odgovarjaluser posted image user posted image .

No mi smo eno rundo odšpancirali, zdej bomo popacali, pol pa še eno rundo sprehoda,k pol bomo pa šli za user posted image  drsalke kupit, da bosta s tamalim lohk drsat hodilauser posted image user posted image .
Šibam...čao

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2057
26.1.2008 16:39:11   
Laubica
NELI IN ERNA-VSE NAJBOLJŠE ZA 2 MESECAuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
26.1.2008 16:45:00   
jooly
Smo prišli iz sprehoda in ker mala še spi, sem uspela dat par slikic v album. Da boste vidle, da tud mi pridno papcamo in rastemo user posted image . Geslo je kim.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
26.1.2008 19:45:55   
gruška
Evo nas nazaj z Bohinja!

Ful je blo lepo, sonček, smo se kar nahodili... in potem najedli - smo šli v eno super njami gostilno... Ko smo se vračali je bla pa taka gužva mim Lesc in Radovljice, da smo šli kar čez Tržič... Si slišala Vanja, mimo tebe smo se peljali ... user posted image

Zdaj se na hitro javim, potem otroke skopat, pol gremo pa vseh 5 v postlo gledat Miška Stuarta user posted image  ...

Torej:

Barika, ne nisem je namočila v drek user posted image ... 2-3 minute po tem, ko se je med dojenjem pokakala sem jo šla previt. Po eni nogi ji je vse zlezlo in ko sem ji slekla pižamo sem potegnila še do gležnjev oz. pete (ker drugače ji nisem pižame mogla slečt). Druga noga pa je bila čista, ampak jo je med tisto zmedo med brisnjem namočila v plenico... Tko da je bla CELA od dreka user posted image .... Smo se šli pač še enkrat kopat, ni kej!!!

Tupperware: na netu ni ponudbe, vse ki želite katalog mi lahko pišete na ZS in mi sporočite naslov, pa vam pošljem katalog... tiste, ki ste bližje, se lahko en dan dobimo in vam prinesem kataloge in kaj povem zraven... glede naročil se drugače tudi lahko zmenimo prek ZS...
Pikapikica, modelčki stanejo 9,90 €!

Laubica, uživajte v Strunjanu!!!

VB, ful huda ura... user posted image  tud jaz imam manijo na ure (tko kot na uhane). Jaz bi tud tako mela  user posted image  ... Zares lepo darilo!!!!

Osebna izkaznica: Za Hrvaško je obvezna osebna, za EU pa ne!
Zadnjič me je prijateljica prepričevala, da greš lahko z rojstnim listom čez. Ker so bili že na poti na morje, sem ji rekla, naj me pokliče ko bo na Hrvaškem. Pa me je klicala čez 10 minut, da so klicali na mejo, kjer so ji povedali, da je osebna obvezna tudi za 3 dni starega otroka. Njen user posted image  je bil ful hud, ker ji je sam isto rekel, pa ga je prepričevala, da je šla njena prijateljica tudi brez osebne čez... Mogoče, ampak kam? No, so šli pa v Koper na sprehod...

Jolly - a veš kako je pri nas s pustom... Pika bo za v vrtec in za v plesno šolo princeska, Tevž se mora do ponedeljka zmislt, ker ima vsake 5 minut drugo idejo.. V soboto, pa gremo VSI v maškare, ker se vedno skupaj našemimo... Eno leto smo bili klovni, eno hudički, letos pa bomo ..... ne povem, vam bom fotke prilimala.....

ČESTITKE VSEM ZA OBMESEČNICE!!!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
26.1.2008 20:06:23   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Jaz imam pa en fajn predlog tudi...da bi se gorenjke z okolico(med njimi sem tudi jazuser posted image )in ljubljančanke z okolico(med njimi sem tudi jaz,ker Medvode res ne vem kam spadajo),lahko dobile kdaj na Zbilju(zbiljskem jezeru),to je ravno na pol poti za vse(no jaz sem doma samo 15 min.stranuser posted image user posted image user posted image ,tam je res lepo.Malo v razmislek,da bi se enkrat končno skupaj dobile.Seveda tudi vse druge,da ne bo pomoteuser posted image user posted image .

Pa pa.

dobra ideja..ampak a nebi vseeno počakali na kašne toplejše dneve?
kaj pravite..za zunaj biti je vseeno mal premrzlo...

jooly..kimi pa res pridno raste in kakšen cukrček je...

Neli se vsem zahvaljuje za čestitke in vam pošilja en velik poljubček

user posted image

zdej se gremo pa kopat...
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2061
26.1.2008 20:07:06   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Pa pa.

dobra ideja..ampak a nebi vseeno počakali na kašne toplejše dneve?
kaj pravite..za zunaj biti je vseeno mal premrzlo...

jooly..kimi pa res pridno raste in kakšen cukrček je...

Neli se vsem zahvaljuje za čestitke in vam pošilja en velik poljubček

user posted image

zdej se gremo pa kopat...
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
26.1.2008 20:07:56   
sonchek
ups..ponavadi me skensla dons mi ga je pa kr dvakrat poslal..
se opravičujem

user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
26.1.2008 20:10:21   
gruška
Se je že začel film, pa sem prišla samo še tole napisat:

Scuba, hvala za ZS!

Tanayya, jaz sem takoj ZA Zbilje!

Jolly, Kim je res cukrček!!!

Nočko!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
26.1.2008 20:19:45   
nicolina
Čer,
mi smo se že skopali in pridno pančkamo. user posted image  je  bil tolk utrujen, da je komaj gledal.
Sva bla zunaj 4 ure, danes je blo res neverjetno toplo.  user posted image
Jaz za srečanje ne bom nič predlagala, ker sem itak malpredalče. Rajši se vam bom pridružila kasneje, ko bo res toplo. Si pa vas in vaše user posted image  zelo želim spoznati. user posted image

Jooly, Kim je že prava dečva..user posted image
Laubica, uživajte na morju user posted image

Grem tudi jaz malo slike urejat, se jih je že tolk nabralo, pa bom še kakašno v album dala.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
26.1.2008 20:27:58   
tintin
Neli in Erna - vse naj naj.
Tudi mi smo se nahodili - bili na Bledu s kolegom in kolegico (ki je btw v 32.tednu, a gre bolj po mojih stopinjah - fit do koncauser posted image ). Vasja je bil itak priden, dojili smo se pri Šmonu, kjer si je mamica privoščila eno skutno pito.
Zbilje  - dobra ideja, a mogoče res ko bo malo topleje, naredimo srečanje vseh novemberkuser posted image
Za Kranjčanke in okoličanke, ostaja predlog za PETEK (1.februar) na Brionih v Kranju (naši stari lokaciji, kjer se nas je nekaj srečalo še user posted image - med drugim tudi ljubljančanka Scubauser posted image ) - če vam je vseeno raje dopoldan oz. v času sprehodov, sicer predlagajte termin.
Dosedanje interesentke:
vanja
debeluška
tintin

Vabljene ste tudi vse ostaleuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
26.1.2008 20:56:49   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Evo nas nazaj z Bohinja!

Ful je blo lepo, sonček, smo se kar nahodili... in potem najedli - smo šli v eno super njami gostilno... Ko smo se vračali je bla pa taka gužva mim Lesc in Radovljice, da smo šli kar čez Tržič... Si slišala Vanja, mimo tebe smo se peljali ... user posted image

Gruška če ste šli po stari cesti skozi Begunje, ste se pa čisto zares mimo mene peljali, sem namreč doma iz Brezij pri Tržiču, tko da naslednjič vabljeni na kavico!!
čao....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
26.1.2008 21:17:45   
pikapikica
hojla, imam samo 5 minut časa... potem pa moram user posted image  vrnit računalnik user posted image ...

gruška ti si enkratna... jaz sem za... za modelčke namreč... saj to so tisti, ki so v takšni plastični embalaži in so taki miceni in zeleno modri?!  cakaj ti pišem na ZS..

cau vsem...

manca vse bo vredu boš videla

neli in erna user posted image

že bežim...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
26.1.2008 21:55:34   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Evo nas nazaj z Bohinja!

Gruška če ste šli po stari cesti skozi Begunje, ste se pa čisto zares mimo mene peljali, sem namreč doma iz Brezij pri Tržiču, tko da naslednjič vabljeni na kavico!!
čao....

Ja točn tm smo se peljali, skozi Brezje, pa pol skozi Bistirco al kaj je že pol...
Pa prej je Srednja vas, pa Zadnja vas user posted image .....
Se drugič oglasim na kaviuser posted image .....

Nočko!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
26.1.2008 21:56:23   
barika
Dober večer, danes sem pa šla "domov", pešuser posted image user posted image , nazaj je pa moj prišel in vam povem, da vozek gre komi v avto, tak da slišim v daljavi neke glasove zapp, zapp.... user posted image

Ura, je lepa, sam mi ni všeč, ne maram nakita. imam pa eno uro (edini nakit), ki jo imam že skor 6 let, in sem jo dobila za valentinovo od mojgauser posted image , pa mi ful velik pomeni (je pa že čist zrisana pa obtolčena, pa mi je hotu novo kupit, pa nočem)

ERNA in NELI vse naj naj za 2 mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
26.1.2008 21:57:57   
manca
Gruška, tale tvoja punca je bila pa res zelo pokakana...sem morala slikco pokazat še možu, da je videl da naša včeraj ni presegla rekorda tvoje. Se je Maja namreč včeraj pokakala dvakrat tako zelo, da smo morali vse preobleči. Vendar na srečo se lahko pokaka vsak dan in to večkrat.

Gorenjke: midve z Majo imava čas v petek, samo še uro določite pa pridevauser posted image

V album sem dodala nove slikce, geslo je pa manca.

lep preostanek večerauser posted image
lp, manca

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
26.1.2008 22:05:33   
jooly
Gruška... a sem se jaz včeraj teb smejala, kako se je Taja pokakala??!! Dej poglej v moj album! user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
26.1.2008 22:35:04   
naraščaj

Neli in Erna VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image  

oj, jaz še venoprehlajena, glava me boli za znort - sinusi zabiti. Taja se še vedno drži, razen nosek ji nagaja, tak, da pumpica laufa.. komi vas folgam brat, ko pa preberempa ne vem kaj odgovort. brez zamere. sem čist out.

manca upam, na negativni test

laubica, uživajte na morju

no o kakanju pa jaz neb nč govorila, ker tut sere na par dni je pol ponavad tut generalka. in jaz trolaje nisem še slikalauser posted image user posted image user posted image

nč, šibam spat preden mi glavo raznese. čao 

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
26.1.2008 22:42:57   
ajtak
hej, ni blo casa prej pridet na rac....

Jah tasca je pol prsla in pizdila da zakaj ni M. obesil perila in da mu je celo rekla user posted image , potem pa vzela perilo iz stroja in ga obeslauser posted image user posted image  ko sem rekla, da saj je se buden in naj mu pac rece me je pa cuden gledalauser posted image  jaz bi ga poklicala in bi mogu on obesit zraven bi jih pa se poslusal da kaj se pravi bit taka lenoba user posted image

VB ura je full lepa, men se zdi krasno darilo!

Jutri gremo na krst tako da me spet cel dan ne bo na RR! Ne me prevec pogresatuser posted image .

Tista k gre v Strunjan (laubica ce se ne motim) pa naj uziva se zame!!

Lahko noc!!

Aja in cestitke vsem ki danes praznujete!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
27.1.2008 8:35:10   
Tanayya29
Dobro jutro!Danes pa vam jaz pošiljam eno kavicouser posted image

Tintin z veseljem se dobim z vami,če bom le dobila prevoz oz. avtouser posted image user posted image .
Glede Zbilj sem mislila malo kasneje,samo predlagala sem.
Scuba včeraj sem dobila,hvala za nasvet,tudi kakal je že preden sem domov prišla.
jolly in gruška kaj naj rečem...super punčki imata(slikice)in super kakatauser posted image user posted image .
Mi pa se trudimo,da bi kaj uspelo s tem kakanjem.
moram vam povedat,da je moja soseda rodila v petek ob pol štirih popoldan fantka z imenomGaluser posted image user posted image user posted image .Sem full vesela,jupi.Včeraj sem šla popoldan v millerja v Kranj in pred porodnišnico zagledam njenega moža in hčerko,in mi je bilo takoj jasno.Sem jo potem klicala in je rekla,da se mali full zvija in nič ne spi...a je možno,da so to že krči?
Laubica uživaj v strunjanuuser posted image user posted image .Mi bi tudi.
Nicolina ufff zgodba o tvoji kolegici...hmmmmmm.....no....ni prijetno,sigurno ne.
manca oprosti sem spregledala,test negativen?A mi lahko napišeš kaj je?Upam,da ni kaj hujšega.
barika no vidiš,pa le odmeva zapp(sem se nasmejala).Še večkrat naj te pride iskat,pa ti ga bo potem kupu,boš vidla.
mamathea in ninocka...jih pogrešam tudi jaz user posted image
pridita nazaj,čimprej....
aha sem se spomnila,ninocka smuča...

No,sedaj grem pa pospravit,ker sem s tem namenom ustala prej oz.pikec se je ob 7h prvič zbudu(ni kej priden fant)in jaz nisem šla spat nazaj.....
Pa sem včeraj v Kr srečala mojo cimro iz P. in me je vprašala,če je moj še tok pridenuser posted image user posted image .Je rekla,da ko sem šla jaz domov je dobila še dve novi,pa sta oba dojenčka skoz jokala,in ji je v spominu ostalo kok je moj pridenuser posted image user posted image .No,res je veliko spal,ker je imel zlatenco in bakterijo,no sedaj je pa tudi priden,res!

Eno lepo nedeljo....pa pa

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?