gruška
|
Evo nas nazaj z Bohinja! Ful je blo lepo, sonček, smo se kar nahodili... in potem najedli - smo šli v eno super njami gostilno... Ko smo se vračali je bla pa taka gužva mim Lesc in Radovljice, da smo šli kar čez Tržič... Si slišala Vanja, mimo tebe smo se peljali ... Zdaj se na hitro javim, potem otroke skopat, pol gremo pa vseh 5 v postlo gledat Miška Stuarta ... Torej: Barika, ne nisem je namočila v drek ... 2-3 minute po tem, ko se je med dojenjem pokakala sem jo šla previt. Po eni nogi ji je vse zlezlo in ko sem ji slekla pižamo sem potegnila še do gležnjev oz. pete (ker drugače ji nisem pižame mogla slečt). Druga noga pa je bila čista, ampak jo je med tisto zmedo med brisnjem namočila v plenico... Tko da je bla CELA od dreka .... Smo se šli pač še enkrat kopat, ni kej!!! Tupperware: na netu ni ponudbe, vse ki želite katalog mi lahko pišete na ZS in mi sporočite naslov, pa vam pošljem katalog... tiste, ki ste bližje, se lahko en dan dobimo in vam prinesem kataloge in kaj povem zraven... glede naročil se drugače tudi lahko zmenimo prek ZS... Pikapikica, modelčki stanejo 9,90 €! Laubica, uživajte v Strunjanu!!! VB, ful huda ura... tud jaz imam manijo na ure (tko kot na uhane). Jaz bi tud tako mela ... Zares lepo darilo!!!! Osebna izkaznica: Za Hrvaško je obvezna osebna, za EU pa ne! Zadnjič me je prijateljica prepričevala, da greš lahko z rojstnim listom čez. Ker so bili že na poti na morje, sem ji rekla, naj me pokliče ko bo na Hrvaškem. Pa me je klicala čez 10 minut, da so klicali na mejo, kjer so ji povedali, da je osebna obvezna tudi za 3 dni starega otroka. Njen je bil ful hud, ker ji je sam isto rekel, pa ga je prepričevala, da je šla njena prijateljica tudi brez osebne čez... Mogoče, ampak kam? No, so šli pa v Koper na sprehod... Jolly - a veš kako je pri nas s pustom... Pika bo za v vrtec in za v plesno šolo princeska, Tevž se mora do ponedeljka zmislt, ker ima vsake 5 minut drugo idejo.. V soboto, pa gremo VSI v maškare, ker se vedno skupaj našemimo... Eno leto smo bili klovni, eno hudički, letos pa bomo ..... ne povem, vam bom fotke prilimala..... ČESTITKE VSEM ZA OBMESEČNICE!!!!
|