gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Mamuška, po moje pa nisi stroga mama (sam že zgledaš zajebano ) ... Madonca, teli piščanci si pa dovolijo ..... Mamuška, dej jo mal za ušesa... a se tko govori s starejšimi ................ čiv čiv čiv, če je pa res no, moja dva sta tud zajebana, pa nama z bratom nič ne fali, pa še bedarije nama ne grejo po glavi (no njemu enmal, ko je fant, pa mu ne ratuje glih najboljš). Boljš malo strožja vzgoja, kot pa da otroku samo popuščaš, pa vse dovoliš, pol te pa na koncu v rit nabrcajo pa od doma naženejo (otroci starše) Da ne bo pomote, sm rekla naj te za ušesa samo zato, ker si rekla, da že zgleda zaj ... Ker drugače sem pa že napisala, da dam Mamuški čisto prav in ne vem kaj naj bi drugega naredila, kot ga kaznovala, če je pa otroku parkrat rekla, naj pazi, na koncu si je pa sam kamen na glavo vrgu... A naj mu zdaj reče bošček, pa mu skuha kakavček, pa prižge najljubšo risanko ... Ja nekje pa morjo bit meje, a ne, da bo otrok vedu, da sam odgovarja za neposlušnost...? Saj je Laubica lepo napisala 100 ljudi 100 čudi, ampak v tem primeru se pač strinjam z Mamuško... Svoje otroke imam rada bolj kot vse na svetu in to vejo in čutijo in ker otrok ne tepem jih (kadar zaslužijo) kaznujem tako, da jim določeno stvar za določen čas prepovem... Pri nas pač to pali... Debeluška - men še bolj paše v ponedeljek kot v četrtek .... Sva na vezi ... Ni panike zarad denarja, mi boš v ponedeljek dala.... Provizija ... bom še razmislila ..... Dajica - od sodelavke hčerkica tud po 2 tedna ni kakala (stara je 5 mesecev)... Ji je teta zrihtala, da jo je na Vrazov trg peljala na ene preglede, ker se je bala, da je kaj narobe... pa so ji povedali, da ni to čisto nič narobe, sploh, če je otrok dobre volje, zadovoljen in nasmejan... Verjamem pa, da si ti želiš, da bi se končno pokakala... Pri nas največ tri dni ne kaka, pa potem pomaga, če jo masiram... Na žalost ti drugega ne morem pomagat... Nicolina - ti naloži Tina, pa pridta "nevesto" pogledat, pa bomo šli tukaj mal okol.... Ata naj pa doma mulo kuha ....... Za jutr u glavnem - jaz bom ob 12ih v Cityju - v Santani na kavi... Jooly, Scuba, Tannaya, Vanja... imate moj mobi, Ninočka teb ga pa pošljem na ZS... Se slišimo in vidimo... Nočko!!!!!
|