|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
7.1.2008 9:36:10   
Klaudia
drobižek - leclerove plenice dobiš že od številke 1. Je pa res da št.1 in 2 takoj zmanjka. Mi smo HB že lep čas na 3. uuu... zele sm se spomnila. 1 in 2 sta v vijolični barvi, 3 imaš pa potem dve izbiri - modra ali pa vijolična. Modre so boljše. Smo pa imeli 2 vijolične pa so tut kar dobre. Boljše od pampers zagotovo user posted image

temenca - jih ne dobijo vsi. Eni jih majo ogromno kakšni pa sploh nič. Lia jih ima lih tok, da lahko rečem da jih ima. user posted image


Sem se pa včeraj po dolgem času pogovarjala s svojo sestrično. Ima dva otroka - marec 2005 punčko in julij 2006 fanta. Ženska je tolk shujšala da je skor nisem prepoznala. In seveda sem prosila za recept user posted image . Vse je normalno. Samo vso maščobo (olje, mast, maslo, margarino...) je zamenjala z kokosovim oljem. Ajd... trebuh sem si s tem mazala med nosečnostjo (nič strij user posted image ), Lio zdaj masiram s tem oljem (tako lepo diši... kot bounty - bi jo kar pojedla) user posted image . Zdaj bom pa zgleda začela še vse pečt na tem olju. Je rekla da se sploh ne more nazaj zredit user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
   RE: Desetke007
7.1.2008 10:07:18   
noa1
Klavdija: a misliš da je res vse samo na kokosovem olju? Saj ne da imam kaj proti..... bi bilo res super če bi bilo samo to dovolj. Jaz poznam kar nekaj mamic, ki so po drugem user posted image  full shujšale, ampak se mi zdi bolj zato, ker so bile taklo zaposlene in okupirane, da niso imele časa toliko jesti in so zmeraj letale za ta malimi. Saj...najbolje bodo znale povedati tiste, ki jih imajo več. Če je pa na kokosovem olju možno shujšati, bi si ga pa jaz tudi takoj nabavila.

Evo, včeraj smo imeli spet žurko...in to do 4 zjutraj. Jaz ne vem več kaj naj naredim. Sem jo malo prej zjutraj zbudila, pa kopala sva jo par ur prej kot ponavadi. Ampak ona je ob 00.00 vedno budna in najbolj čeblja in išče kontakt oči in niti slučajno nebi ležala ker se ji mora full dogajat. Na rokah takoj zaspi, ko pa jo položiš v posteljo pa po par minutah spet jok. Je težko potem zjutraj pupo prej zbudit, ker še jaz potem dlje spim.

Spanje podnevi: kakor kdaj....včasih ga skoraj prespi, včasih pa čisto nič...kar pa spet nima veze s spanjem ponoči..vsaj pri naši ne.

A hodi katera na telovadbo z dojenčki? Jaz moram začeti malo migat in predvsem utrditi hrbtne mišice, ker me že fajn hrbet boli. Najbolj pa moram začet migat zaradi kg seveda.

Sedaj pa se grem na hitrco zrihtat in zbuditi user posted image , pa danes imava še posvetovalnico.

Lep dan vsem......mi imamo sonček v MB (pam, da po ostal)

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
   RE: Desetke007
7.1.2008 12:30:20   
Jenny Anny
micla, bliža se mlaj in pr nas mamo podobne probleme kot pr vas, ampak sedaj počas porajtam, da luna full deluje nanjo, problemi se pojavljajo pri mlaju in polni luni.

2ursae, ti maš pa res lasatega dojenčka (pa mišk tud) user posted image , saj bi ju lahko že iz porodnišnice lahko skoraj peljale k frizerjuuser posted image , naša pa nima skor nič, no sedaj so začel poganjat, bojo pa temni

Razprodaje, ne grem ni šans, se mi res ne da rinit v tistvo grozno gužvo.

kg  sem na 59 (pred porodom 76), pred zanositvijo 54, rada bi jih mela ene 56-58 (ker sem velika 172cm), tako da sem kar zadovoljna s tem, le še šlaufka okol pasa se moram znebit, pa bo user posted image . Se pa strinjam s tabo noa1, da  bolj pomaga neješčnost in preobremenjenost, kot pa olje. Moja sestra je imela po 2. otroku manj kot pa preden je sploh zanosila s taprvim (se je že napol posušila), ker ni mela nobenga cajta zase in se je skoz ukvarjala z njima.

 

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
   RE: Desetke007
7.1.2008 13:13:07   
mišk
Kilogrami in razprodaje se pri meni lepo navezujejo eno na drugo! Ker imam res too much viška kil mi niti na pamet ne pade, da bi lezla po razprodajah!!! V prvi kabini bi po moje padla v depresijo.user posted image user posted image user posted image
Tako slabo se počutim, kar sklepi me že bolijo, tko da bogi tisti kateri so res debeli!user posted image  Zadnji, res zadnji čas je, da črtam sladkarije in ta nesrečni pire krompir z mojega jedilnika! Jooouuuu, pa še poroka bo 17.maja, jst pa taka kot en odojk!user posted image
Bom potem prilepla slikco obleke, ki bi jo rada imela za poroko. Samo pozanimat se moram, če bo frej na moj datum in če majo mojo številko.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
   RE: Desetke007
7.1.2008 13:20:05   
mišk
No, največji favorit je tale oblekca:

user posted image
Vem, vem, rdeča je. A ker (očitno user posted image ) nisem več nedolžna, se mi zdi kar primerna. user posted image  Pa še jst mam tak rada rdečo barvo in kaj drugačnega.

user posted image  
Pa tudi ta mi ni od muh...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
   RE: Desetke007
7.1.2008 14:27:10   
jasna
Evo naju iz štacunuser posted image . Zapravila sem 100 eur in imam vse tri oblečene za spomladuser posted image . Največjo izbiro imajo v Zari, kjer sem dobila vetrovko za srednjega za 10e in majice s kratkimi za fanta po 1,95e. Pa enim čeveljčkom za šminkiranje za Neli se nisem mogla upretuser posted image . Zjutraj še ni bilo hude gužve, okoli 12ih, ko sva zapuščali BTC, je bila pa že katastrofauser posted image . Jaz drugače na razprodajah vedno kupujem za otroke. Zase se mi ne da čakat v vrstah in gužvat pred garderobami. Se pa finančno zelo pozna, sploh sedaj, ko sem npr. kupila vsem trem klavbojke. 50% off kar nanese.

LP

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
   RE: Desetke007
7.1.2008 14:55:54   
noa1
Mi smo pa iz druge posvetovalnice:
58,5 cm
5875 gr
Saj sem vedla da bo enih 6 kil.
Se pa že oglaša in rabi pozornost... se kasneje kaj javim

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
   RE: Desetke007
7.1.2008 14:56:06   
jasna
 
še nekaj... Moj ta velik si zelo želi farmerske hlače (na naramnice). Celo božičku je pisal zanje. Pa jih nikjer ne najdem za večje fante. Če jih bo katera slučajno kje videla, bi bila zalo vesela informacije (za 5 letnika). Hvala!user posted image

Mišk, tale prva oblikca je pa njamiuser posted image .

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
   RE: Desetke007
7.1.2008 15:06:20   
2ursae
Mišk, obleka je super user posted image user posted image , men je rdeča barva sploh zakon user posted image .

razprodaje in kile: jaz bi si pa ravno na razprodajah kupila kakšne hlače za mojo trenutno kilažo (čeprav optimistično mislim, da se bodo tiste extra kile kmalu poslovile user posted image ), ker imam že pol kufer unih svojih kavbojk, ki jih komaj zapnem in mi pol en tak fin šlaufek čez visi. Saj pozimi še gre, ko pa se bo otoplilo in ne bom imela debelega puloverja, ki bo vse skril, po pa to malo manj estetsko user posted image . Pa bi mi bilo fajn, če bi za teh nekaj mesecev, ko bodo te kile še visele na meni, dobila ene udobne poceni hlače, pa čeprav jih potem (z veseljem) dam na Karitas user posted image . Žal pa z dvema mladičkoma ne grem v štacuno, nimam potrpljenja user posted image .
Recept za shujšat: točno vem, kaj bi pri meni prijelo: nič sladkarij, malo manjši obroki, namesto bele moke in sladkorja pa ponovredna moka in rjavi sladkor, med obroki pa sadje Sam kaj, ko sem pol tečna, če sem lačna user posted image . Saj do večera še zdržim, pol, ko se pa usedem za knjigo in začnem študirat, pa odpovem in že visim v omari s piškoti user posted image . Pa sem kot mlajša vedno našla motivacijo za shujšat, zdaj je pa kar nekeko ni ... mišk, takale obleka bi pa bila zame en fajn motiv, da bi manj jedla user posted image .

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
   RE: Desetke007
7.1.2008 16:09:20   
maja zarja
Klavdija. Naj ti povem glede polivanja. Moja Zarja je danes stara tri mesece pa tudi ful poliva,enkrat sesirjeno mleko drugič sveže. Ne skrbi. Moja pediatrinja je rekla ,da če otrok normalno pridobiva na teži ni nič narobe.user posted image Lep pozdrav vsem skupaj

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
   RE: Desetke007
7.1.2008 16:23:39   
maja zarja
oj! Tudi jaz bi dodala na ta seznam oktoberk mojo Zarjo: ker sem nova članica na forumu ne vem kako je to možno zato bi prosla če mi lahko katera napiše.                                                                              user posted image 7.10.2007 Zarja (2660,49)

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
   RE: Desetke007
7.1.2008 16:31:43   
živa
Saj ne vem, koliko časa bo mir pri hiši, ampak lahko pa poskusim kaj napisati, ne user posted image

Mišk, meni sta tvoji oblekci super lepi user posted image . Rdeča in oranžna barva sta mi sploh všeč, malo poživita. Jaz sicer nimam šlank bicepsov za tovrstne kroje, ampak drugače pa taki modeli skrijejo vse odvečne kilce, brez skrbi!

Razprodaje: uf, jaz bi šla, bi si takoj kaj novega kupila, ampak ne z deco. Mogoče z malim, ampak tole slačenje/oblačenje dojenčka mi nikakor ne diši. Za mala dva imam pa itak v glavnem vse ... no ja, kako malenkost človek lahko vedno kupi, tudi če je ne rabi user posted image .

Kg: še vedno imam dva več kot pred zanositvijo in enega več kot pred prvo nosečnostjo, kar je čisto v redu, a kaj, ko imam en "luštkan" šlauf okrog tebuha user posted image

Telovadba z dojenčki: najbrž grem jutri dopoldne na pilates in bom hodila dvakrat na teden.

Masaža dojenčkov: punce, jaz sem šla s ta večjim sem: http://www.infant-on.net/page1_1.htm in mi je bilo super. Saj najbrž je pri Štorklji tudi. Pri "mojem" tečaju je fizioterapevtka kazala tudi handling, kar mi je res prav prišlo (samo zdaj sem že malo pozabila user posted image ).

2ursae: u, ta pa je čupko, pa kako corti user posted image ! Pa Anže tudi! Moji otroci so pa praktično brez lask user posted image . Ta večjega še nismo strigli, pa bo imel ta mesec dve leti. Upam, da prideš na srečanje, da vidim tvoje lasato čudo v živo!
Pa povej mi, kako se spraviš študirat, ker meni se niti pod razno zvečer več ne da!!!

Temenca: po lasišču jih nimamo, kdaj pa kdaj se mu pojavi kaka luskina na obrveh (ima očitno tam več dlačic kot po glavi user posted image ).

Dnevno spanje: v ležalniku v dnevni sobi ne traja dolgo, ker ga moj ta večji gavnar očitno moti, tako da ga dajem spat v njegovo sobo. Zaspan postane kako uro do dve po hranjanju, ampak spi pa včasih tudi samo po pol urice, pa sde zbudi, ga pocrkljamo, zaspi nazaj in spi, dokler ni lačen. Ponoči je pa postal ful priden, zbudi se, ko je lačen, poje in zaspi nazaj user posted image . Edino uspavanja še nismo pogruntali user posted image

Mere (za tvojo evidenco, Klaudia): 6100 g, 61 cm - smo bili ravno danes v posvetovalnici. Očitno imam dovolj mleka, ker se je zredil skoraj za 1300 g v dobrih 5 tednih! Samo zvečer ga včasih zmanjka ...

Srečanje: sem morala prositi taščo za avto user posted image , da lahko pridem, ker najinega rabi moj dragi. Mogoče pride še moja cimra iz porodnišnice, ki je sicer novemberka na RR.

maja zarja, dobrodošla med čveke!

Lp,

živa


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
   RE: Desetke007
7.1.2008 17:31:59   
Klaudia
             user posted image       

35 user posted image       25 user posted image          13 user posted image

18.09. pingi ('79), JAKA
             rojstvo: 2980g, 51cm
           1.mesec: 4210g, 54cm
           2.mesec: 5110g, 59cm
 
24.09. orka** , ANEJ
             rojstvo: 2530g, 47cm
           1.mesec: 3100g, 51cm
           2.mesec: 4500g, 55cm
           3.mesec: 5700g, 58cm

30.09. pony ('74), SARA
             rojstvo: 3650g, 53cm
           1.mesec: 4180g, 54cm
           2.mesec: 4950g, 57,5cm

03.10. Klaudia, LIA

             rojstvo: 4030g, 53cm
           1.mesec: 5100g, 57cm
           2.mesec: 5840g, 59,5cm

03.10. suzanamai ('73), ZOJA
             rojstvo: 2510g, 49cm
           1.mesec: 4320g, 52cm
           2.mesec: 5130g, 54,4cm

03.10. tave ('74), TEJ
             rojstvo: 3360g, 52cm
           1.mesec: 4760g, 56cm
           2.mesec: 6000g, 60cm
    
06.10. Micla ('77), ELENA
             rojstvo: 3600g, 52cm
           1.mesec: 4535g, 55cm
           2.mesec: 4990g, 58cm
 
07.10. maja zarja, ZARJA
             rojstvo: 2660g, 49cm
           1.mesec: ?
           2.mesec: ?


11.10. skuštrana ('77), ARSEN
             rojstvo: 3740g, 55cm
           1.mesec: 4840g, 58cm
           2.mesec: 6070g, 62cm 

11.10. Kasija 78 ('78), ELIAN
             rojstvo: 3840g, 54cm
           1.mesec: 4800g, 57cm
           2.mesec: 5350g, 59cm

11.10. kmarijaNINA
             rojstvo: 2990g, 50cm
           1.mesec: 3720g, 52,5cm
           2.mesec: 4400g, 57cm

13.10. oktoberkaZARJA

             rojstvo: 2890g, 50cm
           1.mesec: 3600g, 54cm
           2.mesec: 4240g, 57cm

13.10. Jasna ('76), NELI
             rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4980g, 55cm
           2.mesec: 5680g, 58cm 

14.10. metkica1 ('80), LUNA
             rojstvo: 3070g, 50cm
           1.mesec: 3860g, 55cm
           2.mesec: 4680g, 57cm

14.10. Pandica ('79), ZALA
             rojstvo: 3900g, 52cm
           1.mesec: 4370g, 55cm
           2.mesec: 4760g, 57cm 

14.10. majoli ('75), MAKS
             rojstvo: 3880g, 53cm
           1.mesec: 5200g, 57cm
           2.mesec: ?

15.10. janja ('73), URBAN
             rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5660g, 61cm

15.10. mišk ('82), DONA
             rojstvo: 3300g, 51cm
           1.mesec: 4020g, 54cm
           2.mesec: 4770g, 60cm 

16.10. Ulaa ('74), NIK
             rojstvo: 2720g, 48cm
           1.mesec: 3550g, 52cm
           2.mesec: 5250g, 56cm 

17.10. *Lana*TEVŽ
             rojstvo: 3050g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 52cm
           2.mesec: 5800g, 56cm

17.10. noa1 ('75), AJŠA
             rojstvo: 3590g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 53,7cm
           2.mesec: 5875g, 58,5cm

18.10. JennyAnnyLANA
             rojstvo: 3240g, 51cm
           1.mesec: 4430g, 58,5cm
           2.mesec: ?

19.10. mehurčica ('78), ENI
             rojstvo: 3340g, 50,5cm
           1.mesec: 4500g, 54cm
           2.mesec: 5100g, 59,5cm

19.10. ULLA K. ('77), FILIP
             rojstvo: 3570g, 51cm
           1.mesec: 4500g, 53cm
           2.mesec: ?

22.10. valči ('79), NINA
             rojstvo: 3450g, 50cm
           1.mesec: 4250g, 55cm
           2.mesec: 4790g, 55,5cm

22.10. 2ursae ('77), BOR
             rojstvo: 3750g, 53cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5930g, 61cm

23.10. drobižekŽIVA
             rojstvo: 3140g, 54cm
           1.mesec: 3680g, 54cm
           2.mesec: 4320g, 56,5cm

24.10. Daschi ('76), ZAIRA

             rojstvo: 4080g, 53cm
           1.mesec: 5120g, 56cm
           2.mesec: ?
  
25.10. ditta ('74), ZOJA AIKEN
             rojstvo: 3100g, 48cm
           1.mesec: 4250g, 54cm
           2.mesec: 4900g, 56,5cm 
 
26.10. sanosan, BRINA
             rojstvo: 3220g, 49cm
           1.mesec: 3780g, 55cm
     
    2.mesec: 4850g, 58cm

28.10. Spark ('77), ALINA
             rojstvo: 3670g, 51cm
           1.mesec: 4290g, 53,8cm
           2.mesec: ?

29.10. živa ('77), ANŽE
             rojstvo: 3810g, 52cm
           1.mesec: 4820g, 56,5cm
           2.mesec: 6100g, 61cm

30.10. lane31 ('76), ANETA
             rojstvo: 3650g, 50,5cm
           1.mesec: 4350g, 54cm
           2.mesec: ?

03.11. mama06, JERNEJ
             rojstvo: 3400g, 49cm
           1.mesec: 4710g, 57cm
           2.mesec: ?

05.11. zivepo ('86), PIA
             rojstvo: 4055g, 51cm
           1.mesec: 5150g, ??cm
           2.mesec: ?




ROJSTNI DNEVI MAMIC:

11.01.1974     Ulaa
29.01.1982     mišk
12.02.1986     Klaudia
14.02.1976     lane31
19.02.1979     drobižek
09.03.1973     janja
02.04.1976     jasna
08.04.1974     tave
06.05.1985     oktoberka
07.06.1979     Jenny Anny
10.06.1974     ditta
20.06.1979     valči
23.07.1978     mehurčica
05.08.1979     sanosan
15.08.1980     metkica1
24.09.1975     noa1
03.10.1973     suzanamai
21.11.1977     2ursae
24.11.1986     zivepo
01.12.1977     skuštrana
10.12.1978     *Lana*
11.12.1979     Pandica
30.12.1978     kmarija

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
   RE: Desetke007
7.1.2008 17:35:27   
Klaudia
maja zarja dobrodošla!
Daj mi sporoči še mere s prve in druge posvetovalnice.
Poliva mi pa HB ne več. Je vse skupaj trajalo samo kakih 14dni


Glede sestrične je pa fora, da ona je v službi, mož pa je predčasno upokojen. Tako da se večino časa z njimi ukvarja on. Res pa je, da ji najbrž velik energije tut otroka pojesta.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
   RE: Desetke007
7.1.2008 17:59:24   
mišk
user posted image maja zarja, dobrodošla med nami!!user posted image
Kak fajn, da se nam še vedno katera na novo pridruži!user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
   RE: Desetke007
7.1.2008 19:18:22   
lane31
Hej Mišk jaz sem se tudi v rdečem poročila- drugičuser posted image user posted image Mi je bla tak luštna oblekca....bog ve če mi bo še kdaj pravuser posted image ...je pa taka večerna, da bi jo prav rada še kdaj oblekla user posted image
Juho sem danes komaj po grlu spravla user posted image user posted image user posted image user posted image ....tak da še toti pisker do konca pojem,pol pa grem raje na zdravo prehrano.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
   RE: Desetke007
7.1.2008 20:28:45   
Jenny Anny
Maja zarja, dobrodošla med nas.

Mišk, lepa obleka, jaz tud nisem mela bele na svoji poroki. A boš mela s trakci, al brez, tako kot je na sliki?

Lane31, upam da čim prej poješ juhco, potem pa jo ne kuhaj več, boš že shujšala, saj bo kmalu pomlad in potem bomo z vozički non stop zunajuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
   RE: Desetke007
7.1.2008 20:38:13   
2ursae
klaudia, sem te že večkrat hotela vprašat: zakaj so na seznamu naših RD ene temno roza ene pa svetlo? A ima to kakšen pomen, pa ga nisem zasledila?

Mala zarja, dobrodošla user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Pa povej mi, kako se spraviš študirat, ker meni se niti pod razno zvečer več ne da!!!



tko, da me bašejo roki user posted image . Če ne naredim izpita, bom v službi morala vrnit svojih 12 plač z obrestmi user posted image . Saj mi je bilo najprej ful težko se spravit, pol ko se pa enkrat navadiš, ti pa to postane večerna rutina. Se pol, ko grem v posteljo, ful boljše počutim, ker vem, da sem naredila nekaj koristnega, kot pa se cel večer prekladala pred TVjem (čeprav bi mi po tem, ko gresta otroka spat, bolj pasalo zavit v dnevno na kavč kot pa za mizo user posted image ).
telovadba z dojenčki: nameravam hodit. A bo katera hodila v Moj fit na Brnčičevi v Črnučah?

mejte se, meni žal za četrtekovo srečanje slabo kaže user posted image  

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
   RE: Desetke007
7.1.2008 20:51:16   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
klaudia, sem te že večkrat hotela vprašat: zakaj so na seznamu naših RD ene temno roza ene pa svetlo? A ima to kakšen pomen, pa ga nisem zasledila?


Mal sem se igrala z barvami user posted image  in sicer:

januar
februar
marec
april
maj
junij
julij
avgust
september
oktober
november
december

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
   RE: Desetke007
7.1.2008 21:11:54   
noa1
Jaz bi tudi študirala, pa mi ne znese. Mala zres zaspi šele okoli 2 ali celo 4 in prej potrebuej oz. zahteva eno celo mamo. Danes npr. sva bili na sprehodu in pri zdravniku...domov sva prišli ob 14.30 in od takrat ni zatisnila očesa.
Sedaj sem jo pustla kar v pojstli ko sva se dojili in spi...ja, jok brate...se že oglaša.......
moram it

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
   RE: Desetke007
7.1.2008 21:36:24   
Jenny Anny
2ursae, tud jaz bi rabila eno vzpodbudo, da bi se spravla za knjige, pa mi ne gre in ne gre, jaz sem si šolnino plačala sama, pa me noben ne priganjauser posted image

No naša spi že od pol sedmih, jaz pa sem surfala po netu in pospravljala. Zdaj pa počas pančkat.
Lahko noč

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
   RE: Desetke007
7.1.2008 23:17:00   
noa1
Evo....čudežne roke oduser posted image  so jo uspavale...upam, da do jutra. Sem predvčerajšnjim pojedla eno mandarino......mmmmmmm in včeraj pol...sedaj pa imamo.....

2ursae: meni je tudi služba plačala, ampak jaz mislim da si lahko rok podaljšam za čas porodniške. Sicer imam še čas eno leto in mi manjkata še dva izpita ampak če mi ne bo zneslo, se mi lahko za to eno leto podaljša. No, tako je pač pri nas (hvala bogu zame)

maja zarja: dobrodošla

telovadba z dojenčki: a bo katera iz MB šla

...mala še vedno spi.....se grem še hitro k mojemu malo stisnit, pol pa spat
nočko

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
   RE: Desetke007
8.1.2008 7:36:00   
Spark

Samo da javim naše podatke. Naša je bila na 2. pregledu in ima 55 cm, in 5050g.
Se slišimo drugič.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
   RE: Desetke007
8.1.2008 8:13:58   
lane31
Mislim ej....kapo dol pred vsemi vami, ki še najdete čas za študiratuser posted image user posted image
in to ob dojenčkih in še kakim kratkohlačnikom odzadaj. Vsaka vam čast user posted image

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
   RE: Desetke007
8.1.2008 8:31:21   
lane31
Včeraj je imela user posted image spet čudne izpade nerazložljivega joka.....je kazala znake, da je lačna in ji grem naret flaško,ko jo je dobila v usta pa taki šraj, da se bog usmili,sem jo ujčkala in je v hipu zaspala
...nakar je spala cc pol ure in spet želela jesti....valjda ji dam in spet šraj,ker je morala počakati 25 sek, da se ogreje,ko ji dam cucelj pa še vsaj pol minute ne skapira kaj ji dajem ampak na milo joče naprej,pol pa le spraznila flašo do konca. In to mi je včeraj dvakrat isto naredla,prvič ob 17h in pol ob 21h,po kopanju. user posted image
Sem jo po kopanju prvo morala dati spat za pol ure,šele pol je jedla....seveda obakrat zeo jokala.
Sem kar malo zmedena bila, ker res nisem navajena da joče in ker je pred dnevi imela en dan temperaturo se kar vstrašim, da ji kaj ne manjka.....A kot kaže je začela le izražati svoj karakter
A morda še kera opazi spremenjeno obnašanje svojega dojenčka ????
Kaj pa kravice kaj pasete???Moja niti slučajno....zdrži ravno pol minute a še to ne....obrniti se pa zna iz boka na hrbet,pa še to se redkokdaj
A je to prehitro pri 2-eh mescih in tednu ?
_________________

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...




note
čevap

ali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijo

da (28%)

ne (47%)

za vse (0%)

na kater e-mail naslov (15%)

nikoli (4%)

za katero kitaro (6%)


Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!