skuštrana
|
Dobro jutro Evo, moja jutranja kava in pa časopis RR Avtosedeži - mi imamo Roemerja od Lize, bo ona v njem še do drugega leta, do takrat bo Arsen v lupinici (imamo Maxi cosi, ki je ena večjih), potem pa bomo Lizi kupili novega Arsen bo šel pa v Romerja...Liza je bila v lupinici do 1 leta, se mi zdi, da so avtosedeži od 9 kg naprej..Priporočila so takšna, da bi naj otrok sedel obrnjen nazaj do enega leta, pa ne zaradi kilogramov, ampak ker vratna vretenca ne bi zdržala nesreče, tudi majhne nesreče ne, pa tudi zato v kontra smeri, ker otrok še nima dovolj razvitih mišic, da bi v primeru trka le-te zadržale glavico...Mi bomo probali našega vozit v lupinici vsaj do 1 leta, če nam bo pa uspelo bomo pa videli Liza je bila sicer velika, je bila pa bolj suhcena in je šlo, je pa res, da na koncu ni hotela več ležat, se je bunila. Imamo pa sedaj še Mutsyjevo lupinici, ki gre v tri položaje - ležeča, polsedeča in sedeča pa če se bo Arsen bunil, ker mora ležat jo bomo dvignili... Naš je tudi včeraj imel en tak tečen dan, da je joj...Nismo šli ven, ker je deževalo, ni spal cel dan, zvečer ga je pa še nekaj napenjalo...Skratka, dan za znoret Se pa tudi poskuša obrnit, pa mu še ne gre...Sploh kadar je brez plenic full telovadi. Spraševanje trgovcev, jaz mam s tem slabe izkušnje, govorim za otroške trgovine..Se mi zdi, da jim je bolj do tega da prodajo kot pa da svetujejo Saj res, Dashi, kje si?